Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Salgótarján

- - - - -

• Please log in to reply
10143 replies to this topic

kohasz

kohasz

törzsvendég

• fórumtag
  • 494 posts
Elkészült a Naszály túrák rendezõi összegzése.

http://www.csbt.hu/i...-news&Itemid=50

Nagyon tetszik a jövõ évi "Transzcserháti mûút 110" tervük.

cerbona

cerbona

törzsvendég

• fórumtag
  • 512 posts

Hát mivel hónap nem szombat, ezért hónap mennénk egy gigantikus olhá nyócvanast. Má vagyunk vagy hárman, de még azé tudunk szooríjjani pár helyet...
Ja, kb. 1-2 óra. Mármint du.

Akkor mikor mentek 1.-2?

AdLac

AdLac

törzsvendég

• fórumtag
  • 724 posts

Nagyon köszönöm!
:) Azért Te jóval elõrébb tartasz(család).
Egész életembem megittam vagy fél deci házit :D

Szivesen!
Röpke 3 év alatt behozható a hátrány!;)
Akkor nem vagy egy nagyfogyasztó!:polej:(háziból:))

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9,190 posts

Neked a mai napon alanyi jogon jár, feltéve ha elfogyasztod, ugyanis sok boldogot s még boldogabbat! (csak utolértél)

Nagyon köszönöm! :) Azért Te jóval elõrébb tartasz(család).
Egész életembem megittam vagy fél deci házit :D

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

AdLac

AdLac

törzsvendég

• fórumtag
  • 724 posts

Van belõle eladó?:D

Neked a mai napon alanyi jogon jár, feltéve ha elfogyasztod, ugyanis sok boldogot s még boldogabbat! (csak utolértél)

Hogy miért akarom, hogy a popszakma, meg hogy az egész világ kapja be a faszomat? Felújított változat, sütííí:

Nem semmik vannak irelandba baz+!

Szombaton nem akar valaki, valami gigantikus túrát tenni, valami egzotikus helyen?

Vészesen közelít az 1 éves évfordulóm, nekem nem nagyon kéne!

Sziasztok!
Szombaton legyaláztam a Fox becsúszóit, nem kicsit, tud valaki valami megoldást a javítására vagy csak a csere segítene. Factort kérdeztem, horror áron van...

Elõ kell venni már a léceidet inkább! Én is ma reggel kétszer álltam keresztbe outival, egyszer az ominózus kotyházai kanyarban, meg a 21-esre kikanyarodva.

Zsóci

Zsóci

törzsvendég

• fórumtag
  • 429 posts

Hát mivel hónap nem szombat, ezért hónap mennénk egy gigantikus olhá nyócvanast. Má vagyunk vagy hárman, de még azé tudunk szooríjjani pár helyet...

Ja, vagyunk hárman! Vagyis Te + Rena + én. Má aztat hiszik hoty bejakarok kerûni a tsaládotokba mint Olá nagy Renáta Zsóci az Itáliailiszkai mézáros!
Azé szombatra is leeshetne valami tekerés féle! Pl Geri nem ijed mekk a sártó vaty Sutjóval mehetnénk bikadörgést nézni, ijezsmi. Ó a régiszépidõk...
Emtébé Saltarján móóóre!

gaboca1

gaboca1

törzsvendég

• fórumtag
  • 2,348 posts
Sziasztok!
Szombaton legyaláztam a Fox becsúszóit, nem kicsit, tud valaki valami megoldást a javítására vagy csak a csere segítene. Factort kérdeztem, horror áron van...

Fakukac

Fakukac

vendég

• fórumtag
  • 229 posts

Zsóci

Zsóci

törzsvendég

• fórumtag
  • 429 posts
Szombaton nem akar valaki, valami gigantikus túrát tenni, valami egzotikus helyen?
Emtébé Saltarján móóóre!

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9,190 posts

Mondtam ugye, hogy jó anyag a bárkányiházi!:cheers::mexico:

Van belõle eladó?:D

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

t-works

t-works

törzsvendég

• fórumtag
  • 964 posts
Hogy miért akarom, hogy a popszakma, meg hogy az egész világ kapja be a faszomat? Felújított változat, sütííí:

AdLac

AdLac

törzsvendég

• fórumtag
  • 724 posts

inkabb kutya

minden rendben van, a pulyka mar keszul

csak huzzatok v huzzatok:-)
http://www.youtube.com/watch?v=GJK8JjlPYPA

occcsoo
http://www.youtube.com/watch?v=HX9jZVqksZs&feature=related

Mondtam ugye, hogy jó anyag a bárkányiházi!:cheers::mexico:

grandmaster

grandmaster

törzsvendég

• fórumtag
  • 305 posts
occcsoo

grandmaster

grandmaster

törzsvendég

• fórumtag
  • 305 posts
csak huzzatok v huzzatok:-)

grandmaster

grandmaster

törzsvendég

• fórumtag
  • 305 posts
minden rendben van, a pulyka mar keszul

grandmaster

grandmaster

törzsvendég

• fórumtag
  • 305 posts
inkabb kutya

Gyuri bá

Gyuri bá

törzsvendég

• fórumtag
  • 847 posts
Na ez a beszéd Zsóci. Tudod, ahogy Piszkos Fred közbelép Fülig Jimmy legnagyobb sajnálatára, ez a "vita" is valami hasonlóra sikerült. Ha ismered a történetet, azért egy bandába tartoznak mégis. Úgyhogy hagy olvashassuk Rejtõ Jenõ-i színezetû írásaidat. A bizonyos vitában pedig biztos mindenkinek volt valami igazsága, ahogy ez lenni szokott. Én sem tudok vetekedni a "profikkal", de azért büszke vagyok a teljesítményeimre. Más országban (fõleg tõlünk nyugatabbra) nem szégyen amatõrnek lenni, ezt csak Magyarországon használják kicsit rossz értelemben. A profik is amatõrökbõl lesznek, van aki meg megmarad hobbystának, és akkor mi van?
Hívnak a hegyek! :D

mjanos

mjanos

vendég

• fórumtag
  • 231 posts

Több kedves ismerõsöm érdeklõdött (a teljesség igénye nélkül: Rena, Peti, Transporter, Bébi, Baalna, AdLac), hogy miért nem írok a fórumra. Igen megsértõdtem és azért nem írtam (aki ismeri az "oroszlánokat" az tudja, hogy mirõl van szó) mert nem igazán értettem, hogy egy olyan ember miért ír rólam negatív véleményt, akivel még csak két mondatot sem váltottam életemben! Szerintem ez egy "FÓRUM" amin mindenki kinyilváníthatja a véleményét, még ha az egy " alkoholista, túlsúlyos, nemegyszerszületõ, karbont sosem használó, paraszt gyerek" akkor is!
De ami volt elmúlt, és ahogy MJanos írta "véleményemet vállalva" továbbra is bombázom a fórumot hozzászólásaimmal (a rajongókat kiszolgálva, az ellenségeket bosszantva)!
Amúgy azt még leírom, hogy a feleségem aki vakon gépel és halálra röhögi magát amíg én fél nap alatt bepötyögöm amit akarok és szenvedek a fogalmazással és a helyes írással (ezt Õ öt perc alatt letudja) de az olvasó az "szent" és így magam csinálok mindent, ha tetszik, ha nem!!! Ez van! Aki "bírja" az olvassa, aki nem az csak "figyejje" és csak akkor prüszküljön, ha oka is van rá! Alle luja!!! Vagy mi...

Megnyugodtam !! Kösz !

AdLac

AdLac

törzsvendég

• fórumtag
  • 724 posts
tudtam en, hogy kilabalunk ebbol a betegseggbol

grandmaster

grandmaster

törzsvendég

• fórumtag
  • 305 posts