Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Salgótarján

- - - - -

• Please log in to reply
10143 replies to this topic

gaboca1

gaboca1

törzsvendég

• fórumtag
  • 2,348 posts
A futással én is úgy vagyok, hogy egy dolgot szeretek benne... mikor abbahagyom!Feltöltött kép De tény, hasznos.

Rena

Rena

törzsvendég

• fórumtag
  • 367 posts
Gyuri bá kerékpáros, nem testépítõ :D

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9,190 posts
Gyuri bá, menj el kondizni. ;) Én két csinos lánnyal csinálom heti 3x.

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

Rena

Rena

törzsvendég

• fórumtag
  • 367 posts
Gyuri bá! Nem szeretni, csinálni kell :)
5 éve futok, de megszeretni még nem sikerült, viszont hatásos és esõben, sárban, hóban is lehet

Gyuri bá

Gyuri bá

törzsvendég

• fórumtag
  • 847 posts
Itt az eredménye, hogy kimaradt a sport a hétvégén, megnáthásodtam. A héten már megyek, legyen bármi, talán nem lesz már esõ. Gondolkodtam a futáson, de azt nem igazán szeretem.
Hívnak a hegyek! :D

AdLac

AdLac

törzsvendég

• fórumtag
  • 724 posts
csak szolok:http://www.mfor.hu/c...ankjegytol.html

35%-os pulzus tenyleg durva !

t-works

t-works

törzsvendég

• fórumtag
  • 964 posts
35%os pulzus nem alapozás, kb mikor majd a tepsiben fekszem, akkor lesz anniy :P Nemtom otthon hogy áll a légköri anomália, mindenesetre a helyzet azért itt coolabb, most is laza 10fok van és hála Istennek melegszik, és süt a nap. Pénteken azé elszemcsésedett az a kurv@ slick...

cerbona

cerbona

törzsvendég

• fórumtag
  • 512 posts
Hát vasárnap mi is majdnem mentünk versenyre...de az idõjárás közbeszólt. Így nekem is maradt a futás feszültséglevezetésnek futottam egyet a régi idõk emlékére:)Kimentem Salgóra a várhoz át Boszorkánykõnek ott betámadott v 40 birka + 1 kutya:)aztán lementem Z.Rónának majd Pécskõszikla és dolinkának haza. Nem tom hány km volt idõt se... de jól esett(mentem v 35%-os alapozós pulzuson) még ugy is h estem 4et abból 3at fölfelé... olyan sár volt.Ugy h sajnos ez volt 7végén... pedig jó erõben éreztem magam a versenyzéshez:(

Hátszelet!!!

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9,190 posts

Attól függ új vagy használt, vékony vagy vastag kell...

Hali!
Jó nekem a használt is, minél ballonosabb, annál jobb. A speeder-be akarom belepasszintani, kis földutas mókákhoz.2500 ért láttam új conti-t a vaterán(momentán nincs a Bótban semmilyen sem), de Pityu a Maxxis-ra esküszik.

-=B.B.B.=-

Bálna

Bálna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,708 posts

Cx gumija van esetleg vkinek elfekvõben? Egy párra lenne szükségem.

Attól függ új vagy használt, vékony vagy vastag kell...

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9,190 posts
Cx gumija van esetleg vkinek elfekvõben? Egy párra lenne szükségem.

-=B.B.B.=-

AdLac

AdLac

törzsvendég

• fórumtag
  • 724 posts

Én csak falmásztam kicsit, bent, csarnokban, elég az is.

Nagy dolog, kinyújtod a karod oszt fönn is vagy!;)

Gyuri bá

Gyuri bá

törzsvendég

• fórumtag
  • 847 posts
Sajnos szobafogság volt tegnap, már majdnem nekiindultam, amikor eléggé el kezdett esni. Így jobb híjján megcsináltam azt a melót a jó meleg szobában, amit amúgy is kellett. Szabadtéri program volt azért szombaton, egy kis avargereblyézés, rózsametszés.

RSzabi

RSzabi

törzsvendég

• fórumtag
  • 565 posts

Azért fáradt vagyok.....

Úbazmeg...

knandi

knandi

törzsvendég

• fórumtag
  • 332 posts

Azért fáradt vagyok.....

Nem, ez már a hülyeség kategória ! Gondoltam ma rátok, ha ott ,meg akkor is így esett ma, az nagy cumi ! Kemények vagytok ! Én csak falmásztam kicsit, bent, csarnokban, elég az is.

GIN30

GIN30

törzsvendég

• fórumtag
  • 262 posts

Én ügye itt lakni a strandnál és csak azt akarni mondani , hogy sokakat látni futnyi meg kerékpárolni neveket nem írok mer titkosak , eszerint itt nem annyira gyászos az idõ mint felétek aztán azzé nem irományolnak mer elázna a laplop . Tudom hogy te is inkább aszfalt mint én is de ha benne van az agyban a zsizsik akkor úgy is kitanáll valamit a nép :jogging:

Igazad van Des-ca! Ha az agyban a zsiszsik... Én is tudtam volna kitalányi valamit, csakhogy! Fõnökeim bevezényeltek Egerbe 3 hónapra, hivatali munkaidõben. Sötétben indulok, sötétben érkezek. Persze lehetne azt is csinálni, hogy akkor kerékpárral munkába. Idõben nem lenne sok, de akkor még korábban kéne kelni, lámpám sincs, stb. Így maradna a hétvége, ha akkor meg nem mennék 2.állásba. (a péz nagyúr!) Szal ígyvanez. Sajnos! Talán megszûnik ez az esõs idõ és még ha hideg is lesz, legalább nem ázik sz..rá az ember. Van még szabim, remélem tudok még egy kicsit tekerni ebben az évben. Aztán meg ha leesik a hó marad a futás nekem is. Bár én azt sem bánom, ha nem esik egész télen.
Rena, Suttyó gratula!
Jut eszembe: kicsit focizgattam én is a hétvégén, de mi az a 90 perc egy jó 2-3-4 órás tekeréshez. ( + egy 21 órás túrához:) )
Azé, ha lesz valami közös tekerés (má országúton) szójjatok, hátha nem tudok menni:)
Kellemes pihenést mindenkinek a jó meleg szobában!

Suttyó

Suttyó

vendég

• fórumtag
  • 80 posts
Én pedig túráztam 3sráccal, köztük Elmebeteg, Sohaelnemfáradó,Fájdalmatnemérzõ, Sötétbenisjóltájékozódó Huszár (Huszi ) Druszám Norbival.......
Koperla Zsoltival és Demény Tibivel.
A Hamahama Túlélõtúrán voltunk, péntek este 23 órai indulással kezdtünk és szombat este 8 körül ért be a csapat. Esett egész éjjel, nappal borzalmas sár...
A 21 órás menetidõbõl én bõ másfelet megúsztam, mert már képtelen voltam járni.
Szerencse , hogy pontlevonás nélkül kiléphetett egyikünk.Így az utolsó 8 kilométert autóval tettem meg.....
Így is büszke vagyok a teljesítményemre, mert az Aggteleki -karszton legyalogolni kb. 70 kilométert nem rossz.

Azért fáradt vagyok.....

RSzabi

RSzabi

törzsvendég

• fórumtag
  • 565 posts

Hétvégi hegymenet:
Szombat futás Salgóra 1ó 5p
Vasárnap futás a Karancsra 1ó 20p

Ez igen, gratula!

Én is ráfanyalodtam a futásra, kb 40p lett itt a környezõ dombokon. Megráncigáltuk egymást a kutyával, a végén már lógott a nyelve mindkettõnknek. Egy hét lesz, mire kiheverem, az elsõ mindig ilyen, tavasz óta nem futottam. Útálom elkezdeni a futást, de közben mindig rájövök, hogy jóaz!

Rena

Rena

törzsvendég

• fórumtag
  • 367 posts
Hétvégi hegymenet:
Szombat futás Salgóra 1ó 5p
Vasárnap futás a Karancsra 1ó 20p

Gyuri bá

Gyuri bá

törzsvendég

• fórumtag
  • 847 posts
Bizsereg már a talpam nekem is, remélem holnap tudok menni valamennyit, legalább aszfalton