Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Salgótarján

- - - - -

• Please log in to reply
10143 replies to this topic

Balu.v.

Balu.v.

vendég

• fórumtag
  • 91 posts
Nah mik vannak...

Bambuszváz.. ittvane kb van hozzá kólás reklám is: a kényelmeseknek, a súlycsökkentõknek, a kõgazdagoknak, azoknak akik szeretik a természetet és akik nem, neked és nekem, mindegy kinek csak ne nekem kelljen kifizetni me kb félmilla a váz...

Állítólag vmi új "technológia". Bambusz csövek a kapcsolódást pedig kenderrel és epoxival oldották meg. Szintén állítólag könnyebb és kényelmesebb mint a karbon.

De tudom én mi áll a háttérben... Mellesleg érdekes lehet... Este fölteszed a radiátorra és összemegy egy méretet, másnap elmész sarazni és mire haza jössz egyel nagyobb a vázméret mint az eredeti :scared:

Szerintem még anno a vietnami háborúban valamelyik kis vietkong sárga agyábó pattant ki, me nagy vót a szegénység, kellett a vas a fegyvergyártásba és BICIGLIvázra nem maradt tiszta jó...:hehe:

gaboca1

gaboca1

törzsvendég

• fórumtag
  • 2,348 posts

Csak viccõtem. ;) Jársz mostanában biciklibót felé? Cx gumit keresnék :)

Nincs betervezve.

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9,190 posts

De van! Kettõ + egy S-Works váz!Feltöltött kép Lassan rakódik össze, már a kulacstartó is rajta van, kellemes meglepetést okoztak a gyárilag alu kulacstartó csavarok.

Csak viccõtem. ;) Jársz mostanában biciklibót felé? Cx gumit keresnék :)

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

cerbona

cerbona

törzsvendég

• fórumtag
  • 512 posts

Ma összejött egy Cered-Fülek-Somoskõújfalu kör, hát érzõdött a két hét kihagyás. De azért jó volt, Rónafaluig napsütés, onnan Ceredig köd, utána borongás. Hazafelé láttam, hogy gyûl a nép a körforgalomnál.

Ugyanezt a kört mentük mi is csak forditva+ késõbb.Sajnos az Acélonával mentem most a Karbona nincs összerakva... ráadásul 39-es tányérral:D....
jólesett 1-2 helyen sikon az 50 feletti tempo. Végén a hegyen eléggé elfáradtam a 13kgos csucstechnikával... de sztem közrejátszott a mindkét kerékben lassudefekt....fölértem Rónára volt benne v 2 bar a kettõbe:D
Lefelé 1-2 kanyart majdnem kiegyenesitettem a szürkületben... de egynek jó volt ...rég mentem má ilyen hosszut

gaboca1

gaboca1

törzsvendég

• fórumtag
  • 2,348 posts

Mivel? Nincs is biciklid :P :) Voltam edzeni, nekem elég fárasztó volt az is. De legalább vannak sikerélményeim, nem úgy, mint a biciklinél a térdem miatt. :(

De van! Kettõ + egy S-Works váz!Feltöltött kép Lassan rakódik össze, már a kulacstartó is rajta van, kellemes meglepetést okoztak a gyárilag alu kulacstartó csavarok.

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9,190 posts

Borongós idõ ide, borongós idõ oda, én kimentem terepre, nagggyon jól esett...Feltöltött kép

Mivel? Nincs is biciklid :P :) Voltam edzeni, nekem elég fárasztó volt az is. De legalább vannak sikerélményeim, nem úgy, mint a biciklinél a térdem miatt. :(

-=B.B.B.=-

gaboca1

gaboca1

törzsvendég

• fórumtag
  • 2,348 posts

Napsütés ide nem jutott sajnos :( PEdig egy kutyasétáltatást meg kellett volna ejteni...

Borongós idõ ide, borongós idõ oda, én kimentem terepre, nagggyon jól esett...Feltöltött kép

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9,190 posts
Napsütés ide nem jutott sajnos :( PEdig egy kutyasétáltatást meg kellett volna ejteni...

-=B.B.B.=-

Gyuri bá

Gyuri bá

törzsvendég

• fórumtag
  • 847 posts
Ma összejött egy Cered-Fülek-Somoskõújfalu kör, hát érzõdött a két hét kihagyás. De azért jó volt, Rónafaluig napsütés, onnan Ceredig köd, utána borongás. Hazafelé láttam, hogy gyûl a nép a körforgalomnál.
Hívnak a hegyek! :D

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9,190 posts
Számomra teljesen ismeretlen a nevük, mivel a focit messze elkerülöm.
Viszont Õ meg Õ is világbajnok lett, sokat nem hallunk róluk...

-=B.B.B.=-

Gyuri bá

Gyuri bá

törzsvendég

• fórumtag
  • 847 posts
Végül is holtszezon van, vagyis utószezon inkább. Ez egy bringás fórum, ha kevesebb az akció, kevesebb a téma. Viszont megint megverték az olaszokat a fiatalok, Simon gólpasszával többek között. Gondolom még e körben is ismert, hogy salgótarjániak a Simon testvérek. A legidõsebb, Attila is bekerült a hírekbe, sajnos egy sérülés miatt, de talán nem komoly a dolog. Ezt a csapatot már érdemes nézni, ha már a felnõtt csapat nem produkál. Holnap már nem szeretném, ha tovább porosodna a bicaj.

RSzabi

RSzabi

törzsvendég

• fórumtag
  • 565 posts

most is nem csak a mult heten

Meg van ez halva mindig.
Túl sokat bicajoztok és túl keveset ültök gép elõtt! :D

AdLac

AdLac

törzsvendég

• fórumtag
  • 724 posts

mult7en eléggé + volt halva a fórum

most is nem csak a mult heten

Gyuri bá

Gyuri bá

törzsvendég

• fórumtag
  • 847 posts
Kösz a sok jó tanácsot. 3 lánnyal kondizni? Megfontolandó, de valami jobbat is lehetne.
Gyalogolni viszont szeretek, egy jó erõs iramú túra se haszontalan, ha nem javul az idõ, marad ez, esetleg benne kis kocogással. Ha jön a vaddisznó, még a futás is összejöhet.

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9,190 posts

Jól bírod még így 30 fölött is!:ladysman::mexico:

Ugye? :angevil: :D

-=B.B.B.=-

AdLac

AdLac

törzsvendég

• fórumtag
  • 724 posts

Én két csinos lánnyal csinálom heti 3x.

Jól bírod még így 30 fölött is!:ladysman::mexico:

kohasz

kohasz

törzsvendég

• fórumtag
  • 494 posts
Én is régen írtam, de nem is nagyon voltam gépközelben.

A továbbképzésem elég fárasztó volt - agyailag - jól is esett egy kis futás mellette. Ez a Fenyõharaszt egyébként különösen szép parkkal rendelkezik.

Aztán szombaton volt a Wass Albert emléktúra rendezõi bejárása. Nagy-nagy kedvencem a Börzsöny. Ebben a párás idõben is gyönyörû volt.
http://farm3.static....9b12d1865_o.jpg
http://farm3.static....f9640f700_o.jpg
http://farm3.static....a48e3c57b_o.jpg
http://farm3.static....2ef252f68_o.jpg

Tegnap és ma is sikerült viszont bringával jönnöm és mennem munkába. Tegnap még öltöny is volt rajtam.

Szóval fel a fejjel, mert vannak olyan örömök is az életben, amelyek idõnként nagyobbak mint egy - elsõre - komolyabbnak tûnõ.

t-works

t-works

törzsvendég

• fórumtag
  • 964 posts

a 35% csak figyelemfelkeltés volt mert mult7en eléggé + volt halva a fórum:)... am télleg laza volt alapozós tempoban csukottszájjal mentem :Dcsak fölfelé nyomtam máramennyire lehetett a jó terepviszonyoknak köszönhetõen... cipõm még ma se száradt ki teljesen:mad:

Kúl

cerbona

cerbona

törzsvendég

• fórumtag
  • 512 posts

35%os pulzus nem alapozás, kb mikor majd a tepsiben fekszem, akkor lesz anniy

a 35% csak figyelemfelkeltés volt mert mult7en eléggé + volt halva a fórum:)... am télleg laza volt alapozós tempoban csukottszájjal mentem :Dcsak fölfelé nyomtam máramennyire lehetett a jó terepviszonyoknak köszönhetõen... cipõm még ma se száradt ki teljesen:mad:

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9,190 posts

Gyuri bá kerékpáros, nem testépítõ :D

Ezek szerint engem biciklistaszámba sem veszel?:cry::D

TakiGabi, a satu segített és kiszedtük a pedálokat. :) Köszi a segítséget!

-=B.B.B.=-