Jelentkezz be Regisztrálj
Salgótarján
Írta 2009. november 16. - 23:36
Bambuszváz.. ittvane kb van hozzá kólás reklám is: a kényelmeseknek, a súlycsökkentõknek, a kõgazdagoknak, azoknak akik szeretik a természetet és akik nem, neked és nekem, mindegy kinek csak ne nekem kelljen kifizetni me kb félmilla a váz...
Állítólag vmi új "technológia". Bambusz csövek a kapcsolódást pedig kenderrel és epoxival oldották meg. Szintén állítólag könnyebb és kényelmesebb mint a karbon.
De tudom én mi áll a háttérben... Mellesleg érdekes lehet... Este fölteszed a radiátorra és összemegy egy méretet, másnap elmész sarazni és mire haza jössz egyel nagyobb a vázméret mint az eredeti :scared:
Szerintem még anno a vietnami háborúban valamelyik kis vietkong sárga agyábó pattant ki, me nagy vót a szegénység, kellett a vas a fegyvergyártásba és BICIGLIvázra nem maradt tiszta jó...:hehe:
Írta 2009. november 16. - 21:50
Nincs betervezve.Csak viccõtem. Jársz mostanában biciklibót felé? Cx gumit keresnék
Írta 2009. november 16. - 20:37
Csak viccõtem. Jársz mostanában biciklibót felé? Cx gumit keresnékDe van! Kettõ + egy S-Works váz! Lassan rakódik össze, már a kulacstartó is rajta van, kellemes meglepetést okoztak a gyárilag alu kulacstartó csavarok.
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
Írta 2009. november 16. - 20:27
Ma összejött egy Cered-Fülek-Somoskõújfalu kör, hát érzõdött a két hét kihagyás. De azért jó volt, Rónafaluig napsütés, onnan Ceredig köd, utána borongás. Hazafelé láttam, hogy gyûl a nép a körforgalomnál.
Ugyanezt a kört mentük mi is csak forditva+ késõbb.Sajnos az Acélonával mentem most a Karbona nincs összerakva... ráadásul 39-es tányérral:D....
jólesett 1-2 helyen sikon az 50 feletti tempo. Végén a hegyen eléggé elfáradtam a 13kgos csucstechnikával... de sztem közrejátszott a mindkét kerékben lassudefekt....fölértem Rónára volt benne v 2 bar a kettõbe:D
Lefelé 1-2 kanyart majdnem kiegyenesitettem a szürkületben... de egynek jó volt ...rég mentem má ilyen hosszut
Írta 2009. november 16. - 18:06
De van! Kettõ + egy S-Works váz! Lassan rakódik össze, már a kulacstartó is rajta van, kellemes meglepetést okoztak a gyárilag alu kulacstartó csavarok.Mivel? Nincs is biciklid Voltam edzeni, nekem elég fárasztó volt az is. De legalább vannak sikerélményeim, nem úgy, mint a biciklinél a térdem miatt.
Írta 2009. november 15. - 13:18
Mivel? Nincs is biciklid Voltam edzeni, nekem elég fárasztó volt az is. De legalább vannak sikerélményeim, nem úgy, mint a biciklinél a térdem miatt.Borongós idõ ide, borongós idõ oda, én kimentem terepre, nagggyon jól esett...
-=B.B.B.=-
Írta 2009. november 15. - 00:47
Borongós idõ ide, borongós idõ oda, én kimentem terepre, nagggyon jól esett...Napsütés ide nem jutott sajnos PEdig egy kutyasétáltatást meg kellett volna ejteni...
Írta 2009. november 14. - 21:03
-=B.B.B.=-
Írta 2009. november 14. - 20:18
Írta 2009. november 13. - 21:26
Írta 2009. november 13. - 13:29
most is nem csak a mult heten
Meg van ez halva mindig.
Túl sokat bicajoztok és túl keveset ültök gép elõtt!
Írta 2009. november 13. - 10:55
Írta 2009. november 11. - 12:42
Gyalogolni viszont szeretek, egy jó erõs iramú túra se haszontalan, ha nem javul az idõ, marad ez, esetleg benne kis kocogással. Ha jön a vaddisznó, még a futás is összejöhet.
Írta 2009. november 11. - 09:57
Ugye? :angevil:Jól bírod még így 30 fölött is!:ladysman::mexico:
-=B.B.B.=-
Írta 2009. november 11. - 09:43
Jól bírod még így 30 fölött is!:ladysman::mexico:Én két csinos lánnyal csinálom heti 3x.
Írta 2009. november 11. - 09:31
A továbbképzésem elég fárasztó volt - agyailag - jól is esett egy kis futás mellette. Ez a Fenyõharaszt egyébként különösen szép parkkal rendelkezik.
Aztán szombaton volt a Wass Albert emléktúra rendezõi bejárása. Nagy-nagy kedvencem a Börzsöny. Ebben a párás idõben is gyönyörû volt.
http://farm3.static....9b12d1865_o.jpg
http://farm3.static....f9640f700_o.jpg
http://farm3.static....a48e3c57b_o.jpg
http://farm3.static....2ef252f68_o.jpg
Tegnap és ma is sikerült viszont bringával jönnöm és mennem munkába. Tegnap még öltöny is volt rajtam.
Szóval fel a fejjel, mert vannak olyan örömök is az életben, amelyek idõnként nagyobbak mint egy - elsõre - komolyabbnak tûnõ.
Írta 2009. november 11. - 03:22
a 35% csak figyelemfelkeltés volt mert mult7en eléggé + volt halva a fórum:)... am télleg laza volt alapozós tempoban csukottszájjal mentem :Dcsak fölfelé nyomtam máramennyire lehetett a jó terepviszonyoknak köszönhetõen... cipõm még ma se száradt ki teljesen:mad:
Kúl
Írta 2009. november 10. - 23:03
35%os pulzus nem alapozás, kb mikor majd a tepsiben fekszem, akkor lesz anniy
a 35% csak figyelemfelkeltés volt mert mult7en eléggé + volt halva a fórum:)... am télleg laza volt alapozós tempoban csukottszájjal mentem :Dcsak fölfelé nyomtam máramennyire lehetett a jó terepviszonyoknak köszönhetõen... cipõm még ma se száradt ki teljesen:mad:
Írta 2009. november 10. - 21:28
Ezek szerint engem biciklistaszámba sem veszel?:cry:Gyuri bá kerékpáros, nem testépítõ
TakiGabi, a satu segített és kiszedtük a pedálokat. Köszi a segítséget!
-=B.B.B.=-