K.I.T.T. mondja katt, köszi GeriBorzasztó szar ezt kimondani... de sajnos így van ez T!!!
Jelentkezz be Regisztrálj
Salgótarján
Írta 2009. november 21. - 01:03
Írta 2009. november 20. - 10:48
Utólag minden jót Gerispecidoki!
Bitte danke! Meg ha valakit kihagytam volna, azoknak is köszi!
Írta 2009. november 20. - 10:47
Írta 2009. november 20. - 10:47
Sok boldogságot Gergõnek.
Ez meg itt a reklám helye. http://giorgiotattoo.webs.com/
Ha Amszterdamban jártok, ugorjatok be, de Gyuri (Giorgio) csak kedden és szerdán dolgozik ott.
A virágpiactól nem messze, a Rembrandt tér felé van a szalon. Közel a sörmúzeumhoz.
Slágerrádió és Danubius téma. Speciel nekem a Juventus jobban teszik, vagy a Petõfi, azaz MR2, na meg itt a Focus. Egy frekvencia pályázat volt, mivel a régi lejárt, egyszer talán már hosszabbítottak is. Ez eddig ok. A pályázat elbírálását kritizálják némelyek, ebben én nem tudok állást foglalni. Azt nem értem, hogy miért nem lehet több frekvencia, vagyis több adó? Állítólag mûszaki lehetõség lenne.
Szintén köszönöm!
Írta 2009. november 20. - 10:46
Bódog Gerispeci napot!!!
(amúgy Gergely vagy Gergõ vagy???)
Baalna mi legyék a baalal?
Naon szepen köszönöm!
Írta 2009. november 20. - 10:45
Topográfiai helyzetembõl adódóan figyelem az angol, ír, amerikai híreket, és hogy is fogalmazzam... kurvára leszarják, hogy hány forint az euró - inkább örülnek ha magas, legalább olcsóbban vásárolják fel az országot. Az hogy mennyivel megy fel a benzin vagy az áram, vagy hogy hány rádióval lesz kevesebb... nem jön le se a Sky-on se a BBC-n.
Az más téma, hogy az ország vezetése csak látszat, valami horgas orrú zsidó banda mozgatja a honfitársakat, bár inkább hosszú távú kiéheztetésnek nevezném a rendszert. Az viszont a Ti, meg a mi hibánk, hogy idáig fajultak a dolgok.
Csurka megmondta, ne szavazzatok a Jobbikra se... vannak olyan körök, akik osztják az öreg véleményét... Hát annyit mondok, mindegy hogy tavasszal melyik pártra szavaztok, MINDEGYIKET zsidó pénz hajtja... És ha a Jobbik látszólag kivétel - az viszont tény, hogy alulról rohad, és kibaszott zsidók bomlasztják az egységet.
Akinek nem inge ne vegye magára, de aki nem ért ezzel egyet, az nyúúúgodtan menet izraelbe a haverokhoz, nem fog otthonról hiányozni
Borzasztó szar ezt kimondani... de sajnos így van ez T!!!
Írta 2009. november 19. - 20:54
Izééé... Két hete meg a Rivál titánpálcája, három év alatt három, mind ugyanott tört... Az erõ mûvészséget meg majd jövõre hosszútávon megbeszéljük!
Írta 2009. november 19. - 13:51
Amúgy jó az avatarod.
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
Írta 2009. november 19. - 12:19
Írta 2009. november 19. - 09:57
Az más téma, hogy az ország vezetése csak látszat, valami horgas orrú zsidó banda mozgatja a honfitársakat, bár inkább hosszú távú kiéheztetésnek nevezném a rendszert. Az viszont a Ti, meg a mi hibánk, hogy idáig fajultak a dolgok.
Csurka megmondta, ne szavazzatok a Jobbikra se... vannak olyan körök, akik osztják az öreg véleményét... Hát annyit mondok, mindegy hogy tavasszal melyik pártra szavaztok, MINDEGYIKET zsidó pénz hajtja... És ha a Jobbik látszólag kivétel - az viszont tény, hogy alulról rohad, és kibaszott zsidók bomlasztják az egységet.
Akinek nem inge ne vegye magára, de aki nem ért ezzel egyet, az nyúúúgodtan menet izraelbe a haverokhoz, nem fog otthonról hiányozni
Írta 2009. november 19. - 01:15
Végig követtem pedig nem vagyok nagy hisztéria rajongó! Számomra ez nagyobbat üt mint a H1N1!
Éjfél után teljes csend majd a Magyar himnusz kb. tíz mp.-ig. Ennyi!
Folyt. köv.?
Írta 2009. november 19. - 00:50
mert vannak a freki kiosztásra nemzetközi egyezmények a szomszédos országokkal amit mi kinosan betartunk, õk meg kb szarnak beleSok boldogságot Gergõnek.
Ha Amszterdamban jártok, ugorjatok be, de Gyuri (Giorgio) csak kedden és szerdán dolgozik ott.
A virágpiactól nem messze, a Rembrandt tér felé van a szalon. Közel a sörmúzeumhoz.
Slágerrádió és Danubius téma. Speciel nekem a Juventus jobban teszik, vagy a Petõfi, azaz MR2, na meg itt a Focus. Egy frekvencia pályázat volt, mivel a régi lejárt, egyszer talán már hosszabbítottak is. Ez eddig ok. A pályázat elbírálását kritizálják némelyek, ebben én nem tudok állást foglalni. Azt nem értem, hogy miért nem lehet több frekvencia, vagyis több adó? Állítólag mûszaki lehetõség lenne.
autózgatsz szerte az országban és gyengébb rádióval az adott határoktól 30-40 kilométerre már simán "ráül" pl a sláger frekijére vmi tót vagy csetnik adó.....
szal mûszakilag lehetne.
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Írta 2009. november 18. - 22:30
Sok boldogságot Gergõnek.
Igen ! Ez az!!! Ez a jövõ! Tetovált hurka! Ááááááá...
Írta 2009. november 18. - 20:15
Írta 2009. november 18. - 19:28
(amúgy Gergely vagy Gergõ vagy???)
Baalna mi legyék a baalal?
Írta 2009. november 18. - 19:24
De csak a main! Mert holnap már nem lesz!
Lehet ez nem életbe vágó, meg nem fontos (pl. a hugom azt mondta: írigyli azt az embert akinek ez a legnagyobb gondja, vagy az egyik barátom: ki nem szarja le a köcsög pesti bu.. ......kat.
Igen! Így is fel lehet fogni!
Na de! Gondolkodjunk el egy kicsit ezen.
Valaki, valahol hozott egy döntést és ezt tüzön-vizen átviszi még ha a fene fenét eszik is! Pedig elég sokan tiltakoznak ellene.
Még kb. másfél évvel ezelõtt engem sem érdekelt volna ez a "probléma", de mivel alkalmam adódott, hogy munka közben is rádiót hallgathatok, így én is az érintettek közé tartozom. Vagyis valamit megint elvesznek tõlem!
Arra már fel sem kapom a fejem, hogy szerdától a benzin litere húsz forinttal megy fel, vagy az áram ötven százalékkal lesz drágább, esetleg lezárják a vizet a házunkba mert a többi lakó nem fizeti rendesen a közös költséget, de hogy egy rádiót (kettõt) megszüntetnek!!?
Mi lenne ha pl. azt a rendeletet hozták volna ,hogy elsejétõl nem lehet kerékpározni sehol, mert az zavarja az autósokat, nyomot hagy az erdõben vagy valaki szerint káros az egészségre! (Na ugye ez már bennünket is komolyan érintene!)
Néha büszke vagyok, hogy MAGYAR-nak születtem, na de ilyenkor...
A külföldiek biztos pislogva figyelik, hogy a Magyar (banán) Köztársaságban ilyet is simán el lehet követni. El sem tudom képzelni milyen újdonságokkal kell még szembenéznem rövidke életem során?
Remélem ezzel nem bántottam meg senkit?
Írta 2009. november 18. - 11:47
Írta 2009. november 17. - 22:28
Írta 2009. november 17. - 07:42
Sõt ha nincs pénz jó + a tüzre is :cool2:
Nemtom. Heinz bácsi is valami hasonló szart használ a kerekeibe, és igen... ebben a tekintetben a fullbambusz bicaj meg a félig bambusz kerék megegyezik: kell a f@szomnak. Jóvan a maradi karbon Speci, meg a gané acélküllõs 404...
Írta 2009. november 17. - 00:37
Nah mik vannak...
Bambuszváz.. ittvane kb van hozzá kólás reklám is: a kényelmeseknek, a súlycsökkentõknek, a kõgazdagoknak, azoknak akik szeretik a természetet és akik nem, neked és nekem, mindegy kinek csak ne nekem kelljen kifizetni me kb félmilla a váz...
Állítólag vmi új "technológia". Bambusz csövek a kapcsolódást pedig kenderrel és epoxival oldották meg. Szintén állítólag könnyebb és kényelmesebb mint a karbon.
De tudom én mi áll a háttérben... Mellesleg érdekes lehet... Este fölteszed a radiátorra és összemegy egy méretet, másnap elmész sarazni és mire haza jössz egyel nagyobb a vázméret mint az eredeti :scared:
Szerintem még anno a vietnami háborúban valamelyik kis vietkong sárga agyábó pattant ki, me nagy vót a szegénység, kellett a vas a fegyvergyártásba és BICIGLIvázra nem maradt tiszta jó...:hehe:
Sõt ha nincs pénz jó + a tüzre is :cool2: