K.I.T.T. mondja katt, köszi GeriBorzasztó szar ezt kimondani... de sajnos így van ez T!!!

K.I.T.T. mondja katt, köszi GeriBorzasztó szar ezt kimondani... de sajnos így van ez T!!!
Utólag minden jót Gerispecidoki!
Sok boldogságot Gergõnek.
Ez meg itt a reklám helye. http://giorgiotattoo.webs.com/
Ha Amszterdamban jártok, ugorjatok be, de Gyuri (Giorgio) csak kedden és szerdán dolgozik ott.
A virágpiactól nem messze, a Rembrandt tér felé van a szalon. Közel a sörmúzeumhoz.
Slágerrádió és Danubius téma. Speciel nekem a Juventus jobban teszik, vagy a Petõfi, azaz MR2, na meg itt a Focus. Egy frekvencia pályázat volt, mivel a régi lejárt, egyszer talán már hosszabbítottak is. Ez eddig ok. A pályázat elbírálását kritizálják némelyek, ebben én nem tudok állást foglalni. Azt nem értem, hogy miért nem lehet több frekvencia, vagyis több adó? Állítólag mûszaki lehetõség lenne.
Bódog Gerispeci napot!!!
(amúgy Gergely vagy Gergõ vagy???)
Baalna mi legyék a baalal?
Topográfiai helyzetembõl adódóan figyelem az angol, ír, amerikai híreket, és hogy is fogalmazzam... kurvára leszarják, hogy hány forint az euró - inkább örülnek ha magas, legalább olcsóbban vásárolják fel az országot. Az hogy mennyivel megy fel a benzin vagy az áram, vagy hogy hány rádióval lesz kevesebb... nem jön le se a Sky-on se a BBC-n.
Az más téma, hogy az ország vezetése csak látszat, valami horgas orrú zsidó banda mozgatja a honfitársakat, bár inkább hosszú távú kiéheztetésnek nevezném a rendszert. Az viszont a Ti, meg a mi hibánk, hogy idáig fajultak a dolgok.
Csurka megmondta, ne szavazzatok a Jobbikra se... vannak olyan körök, akik osztják az öreg véleményét... Hát annyit mondok, mindegy hogy tavasszal melyik pártra szavaztok, MINDEGYIKET zsidó pénz hajtja... És ha a Jobbik látszólag kivétel - az viszont tény, hogy alulról rohad, és kibaszott zsidók bomlasztják az egységet.
Akinek nem inge ne vegye magára, de aki nem ért ezzel egyet, az nyúúúgodtan menet izraelbe a haverokhoz, nem fog otthonról hiányozni
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
mert vannak a freki kiosztásra nemzetközi egyezmények a szomszédos országokkal amit mi kinosan betartunk, õk meg kb szarnak beleSok boldogságot Gergõnek.
Ha Amszterdamban jártok, ugorjatok be, de Gyuri (Giorgio) csak kedden és szerdán dolgozik ott.
A virágpiactól nem messze, a Rembrandt tér felé van a szalon. Közel a sörmúzeumhoz.
Slágerrádió és Danubius téma. Speciel nekem a Juventus jobban teszik, vagy a Petõfi, azaz MR2, na meg itt a Focus. Egy frekvencia pályázat volt, mivel a régi lejárt, egyszer talán már hosszabbítottak is. Ez eddig ok. A pályázat elbírálását kritizálják némelyek, ebben én nem tudok állást foglalni. Azt nem értem, hogy miért nem lehet több frekvencia, vagyis több adó? Állítólag mûszaki lehetõség lenne.
Sok boldogságot Gergõnek.
Sõt ha nincs pénz jó + a tüzre is :cool2:
Nah mik vannak...
Bambuszváz.. ittvane kb van hozzá kólás reklám is: a kényelmeseknek, a súlycsökkentõknek, a kõgazdagoknak, azoknak akik szeretik a természetet és akik nem, neked és nekem, mindegy kinek csak ne nekem kelljen kifizetni me kb félmilla a váz...
Állítólag vmi új "technológia". Bambusz csövek a kapcsolódást pedig kenderrel és epoxival oldották meg. Szintén állítólag könnyebb és kényelmesebb mint a karbon.
De tudom én mi áll a háttérben... Mellesleg érdekes lehet... Este fölteszed a radiátorra és összemegy egy méretet, másnap elmész sarazni és mire haza jössz egyel nagyobb a vázméret mint az eredeti :scared:
Szerintem még anno a vietnami háborúban valamelyik kis vietkong sárga agyábó pattant ki, me nagy vót a szegénység, kellett a vas a fegyvergyártásba és BICIGLIvázra nem maradt tiszta jó...:hehe: