Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Salgótarján
Started by
Bálna
, 2005. October 11. 20:15
Posted 2009. November 22. - 00:39
Posted 2009. November 22. - 00:37
egy kis meteurológiai szakértés:
nagy fene köd telepedett a kárpát-medencére ma, elég jól látszik ezen a képen, ni:
a homogén fehér az a köd. látszik némi fodrozódás is, azok meg felhõk, magasan. jól látszik a börzsöny (picike), mátra, bükk sötét foltja, ott sütött a nap.
itt meg a karancs, ma délután:
vagyis, ha 6-700 m fölé mentek, akkot jó eséllyel napozhattok
nagy fene köd telepedett a kárpát-medencére ma, elég jól látszik ezen a képen, ni:
a homogén fehér az a köd. látszik némi fodrozódás is, azok meg felhõk, magasan. jól látszik a börzsöny (picike), mátra, bükk sötét foltja, ott sütött a nap.
itt meg a karancs, ma délután:
vagyis, ha 6-700 m fölé mentek, akkot jó eséllyel napozhattok
Posted 2009. November 22. - 00:30
nem butaságaz, én is épp tanakodtam, h fel kéne menni autóval valahova magaslatra és ott futkározni, mert ott verõfény van, itt lent meg köd. de aztán letettem róla mert elég délután volt és nem sok volt már sötétedésig.ekkora baromsagot is csak fa@ talalhat ki 1 orat 60km-t autokazni egy kis futkosasert
holnap majd egy kis bicaj.
Posted 2009. November 22. - 00:21
Mi lehet, hogy kinézünk holnap Szorospatakra futkározni egyet.
Salgót már unjuk:D
ekkora baromsagot is csak fa@ talalhat ki 1 orat 60km-t autokazni egy kis futkosasert
jo ido van inkabb meg bringazni kene nemehe
mostanaban senkisenem sehovase /kerekparral termeszetesen/?(gyuribat lattam 1-ik nap meg pestat)
Posted 2009. November 22. - 00:06
vegyem lejjebb a "kszenon"-t mer zavarja a kamijonost :-)
oszt lejjebb vetted-e?
nem te krúzolsz egy ilyen narancssárga városi izével Egerben?
krúzolás az túlzás, reggelrõl bemegyek vele a gyárba, este meg hazatalpalok vele. hátte ki vagy és mi szél fútt erre?
Posted 2009. November 21. - 22:53
az egy f@szfej, sztem az szólt nekem eccer, elémsétált, ahogy zörgettem lefele bervavõgyõbõ', hogy vegyem lejjebb a "kszenon"-t mer zavarja a kamijonost :-)
xenon, b+... :-)
szabi:
xenon, b+... :-)
szabi:
Posted 2009. November 21. - 21:34
Futottunk mi is a döggel a ködben, bõ egy órát (persze távra õ 2x annyit mint én)
Az OMYA bányánál az út közepén áll egy csegevarának öltözött szekus (terepszínû cucc, napszemüveg, ferde sapka). Futunk az út szélén, kutya pórázon. Ember beterpeszt, meg sem mozdul az úton. Kis ívben kikerüljük, aszongya: "Vidd messzebb a kutyát, mert nem akarom lelõni!" - és fogja a pisztolytáskát.
Seggfej.
Az OMYA bányánál az út közepén áll egy csegevarának öltözött szekus (terepszínû cucc, napszemüveg, ferde sapka). Futunk az út szélén, kutya pórázon. Ember beterpeszt, meg sem mozdul az úton. Kis ívben kikerüljük, aszongya: "Vidd messzebb a kutyát, mert nem akarom lelõni!" - és fogja a pisztolytáskát.
Seggfej.
Posted 2009. November 21. - 21:27
Posted 2009. November 21. - 21:26
Posted 2009. November 21. - 20:56
Posted 2009. November 21. - 20:50
Posted 2009. November 21. - 20:28
Posted 2009. November 21. - 20:21
Posted 2009. November 21. - 20:14
10 óra jó neked?
Esetleg fel is tudunk venni a házatoknál 3/4-kor, ha gondolod.
P is fosik, nyugi
F@sza!
Posted 2009. November 21. - 19:52
10 óra jó neked?
P is fosik, nyugi
P is fosik, nyugi
Posted 2009. November 21. - 19:30
Okés! Mikorra mentek? Menek én is!
Bár most megyen a hasam.... lehet, h elkaptam a háááegyenegyet....
Legalább nem tévedünk el, visszatalálunk a foscsíkon
Posted 2009. November 21. - 17:19
Nem lösz a hétvégin valami ütközés?
Bringás, futós, vagy ilyesmi?
Posted 2009. November 21. - 15:05
Nem lösz a hétvégin valami ütközés?
Bringás, futós, vagy ilyesmi?
Én tegnap tudtam elmenni bicajozni egyet, de aki a hétvégén is tud idõ szakítani egy kis mozgásra azoknak javaslom ezt a rendezvényt.
http://ttt.tr.hu/nap...ura.php?id=1932
Szécsényiek, varsányiak elõnyben. ;-)
Aki pedig mostanában (is) járja az Országos Kéket azoknak szólok, hogy van egy kis változás Nógrád megyében.
http://www.termeszet...andavaralja.jpg
Sajnálom a Balassi erdõt, mert nagyon szép volt ott menni. Így marad a nagyrészt aszfalt gyaloglás. Pedig talán lett volna értelme a Büdöske-kút felé is elvinni a jelzést.
Errõl a helyrõl Gyuribá is tudna mesélni. ;-)