Inkább edzünk vele, ez tuti helyrehozza a faradt izmokat!
Így van. Az elsõ alkalom után nekem zombijárás van pár napig. A második után már nem volt gond. Viszont nekem ez lesz a harmadik telem, hogy próbálok rendszeresen futni. Na, az elsõ szezonban a szoktatás rettenet volt, akkor hetekig volt a zombijárás, pedig csak kb 30p-es menetekkel kezdtem. 6 hétig biztos nem mentem 40p fölé, annyira nem birták sem az izületeim, sem az izmaim. Szerencsére úgylátszik "emlékszik" a szervezet, idén egész könnyen ment a szoktatás.
ahhh majd elmulik, ha meg ugy dontok, hogy futok rendszeresen akkor meg hozzaszokom
Mint Bruce Lee?ezekkel lehet fekve edzeni, meg izomnovelni, regebb nezegettem ilyeneket, de nem vok profi, ugyhogy nem
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
kosz! 1 ora/ 10km terepfutas sarban utan ha leguggoltam volna fel se tudtam volna allni!Laci, tolj mellé pár sorozat guggolást és mindjá' jobban érzed... a kínt !
amennyi van, az a biztos, majd visszahozod, az arfolyamkulombsegbol meg jol meggazdagodsz, vagy nem;)Gyuribá!
Please help me! Egy 4 napos amszterdami vakációhoz úgy hozzávetõlegesen Te mennyi szép magyarszki forintot váltanál át euróba? Köll ennyi, innyi, buli, szuvenyír, meg egy csepp városnézés.
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
tudtam, hogy lesz reakson;)nem bolondoknak
ezt csak te nem tudtad, hogy letudod, mindenki mas rajtad kivul tudta. hogy letudodletudtam:D
Ezért el se menj, megmondom én is: LeElmesélem nektek (nem bolondoknak
), hogy azért megyünk Szorospatakra, mert ott van egy 3 fordulós téli futóverseny-sorozat, amin szoktunk indulni és most szeretném megnézni, hogy a hosszútávot le tudnám-e futni.
Amúgy akit érdekel: 1. forduló dec. 13.
Ha olyan idõ lett volna, bringázni mentünk volna.
Szép napot mindenkinek!
szorospatakot nem neveznem magaslatnak;)
mult hetvegen foltekertem bagolyirtasig, akkor kb 500m-nel kezdodott a kod folfele