Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Salgótarján

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
10143 hozzászólás a témában

Gerispeci

Gerispeci

törzsvendég

• fórumtag
  • 579 hozzászólás
ÁÁÁÁÁÁÁ! Hagyjuk bringát, meg a futást, meg az elektromos izomstimulátorokat:):):)
Inkább edzünk vele, ez tuti helyrehozza a faradt izmokat!

Gerispeci

Gerispeci

törzsvendég

• fórumtag
  • 579 hozzászólás

Így van. Az elsõ alkalom után nekem zombijárás van pár napig. A második után már nem volt gond. Viszont nekem ez lesz a harmadik telem, hogy próbálok rendszeresen futni. Na, az elsõ szezonban a szoktatás rettenet volt, akkor hetekig volt a zombijárás, pedig csak kb 30p-es menetekkel kezdtem. 6 hétig biztos nem mentem 40p fölé, annyira nem birták sem az izületeim, sem az izmaim. Szerencsére úgylátszik "emlékszik" a szervezet, idén egész könnyen ment a szoktatás.

tennap mentünk 1ó10percet nagyPetiékkel, aztán este úsztam 1 órát gyorsban, majd ma reggel elmentem 1 órát futni:)
az a nagy szégyen, hogy vasárnap Renát nem bírtam leszaktani a hegyen...
mivel eteti azt a szegény nõt P:)

RSzabi

RSzabi

törzsvendég

• fórumtag
  • 565 hozzászólás

ahhh majd elmulik, ha meg ugy dontok, hogy futok rendszeresen akkor meg hozzaszokom

Így van. Az elsõ alkalom után nekem zombijárás van pár napig. A második után már nem volt gond. Viszont nekem ez lesz a harmadik telem, hogy próbálok rendszeresen futni. Na, az elsõ szezonban a szoktatás rettenet volt, akkor hetekig volt a zombijárás, pedig csak kb 30p-es menetekkel kezdtem. 6 hétig biztos nem mentem 40p fölé, annyira nem birták sem az izületeim, sem az izmaim. Szerencsére úgylátszik "emlékszik" a szervezet, idén egész könnyen ment a szoktatás.

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás

ezekkel lehet fekve edzeni, meg izomnovelni, regebb nezegettem ilyeneket, de nem vok profi, ugyhogy nem

Mint Bruce Lee? :D
Szerintem izmot növelni nem igazán jó, de hogy a lábamat sokszor helyre tette az biztos. :) A vateráról vettem óccón
Ismerni kell a mértéket, ami nem a vödör kategóra ;) De teher alatt nõ a pálma, vagymi :D

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

AdLac

AdLac

törzsvendég

• fórumtag
  • 724 hozzászólás

Nekem van ilyenem, és egész jól helyrehozza a dolgokat pár kezelés után.

ahhh majd elmulik, ha meg ugy dontok, hogy futok rendszeresen akkor meg hozzaszokom
ezekkel lehet fekve edzeni, meg izomnovelni, regebb nezegettem ilyeneket, de nem vok profi, ugyhogy nem

RSzabi

RSzabi

törzsvendég

• fórumtag
  • 565 hozzászólás
Én meg elindultam bicajjal felfelé, megnézni a ködöt fentrõl. 800 méterig mentem fel, végig áztató nyirkos ködben, dagonyában, és Bél-kõ tetejérõl ez a mesés panoráma tárult elém:
http://www.2l.hu/szabi/foto/belko.jpg
Innen tiszta idõben simán látni Salgót, Karancsot (mint ahogy amonnan is Bél-kõt).
Aztán már vissza kellett fordulni, anyósnapi ebédre. Szóval nem napoztam. De amúgy jó menet volt, már rég bicajoztam rendeset, élveztem.

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás
Nekem van ilyenem, és egész jól helyrehozza a dolgokat pár kezelés után.

-=B.B.B.=-

AdLac

AdLac

törzsvendég

• fórumtag
  • 724 hozzászólás

Laci, tolj mellé pár sorozat guggolást és mindjá' jobban érzed... a kínt ! ;)

kosz! 1 ora/ 10km terepfutas sarban utan ha leguggoltam volna fel se tudtam volna allni!

Gyuribá!
Please help me! Egy 4 napos amszterdami vakációhoz úgy hozzávetõlegesen Te mennyi szép magyarszki forintot váltanál át euróba? Köll ennyi, innyi, buli, szuvenyír, meg egy csepp városnézés.

amennyi van, az a biztos, majd visszahozod, az arfolyamkulombsegbol meg jol meggazdagodsz, vagy nem;)

Gerispeci

Gerispeci

törzsvendég

• fórumtag
  • 579 hozzászólás
Gyuribá!
Please help me! Egy 4 napos amszterdami vakációhoz úgy hozzávetõlegesen Te mennyi szép magyarszki forintot váltanál át euróba? Köll ennyi, innyi, buli, szuvenyír, meg egy csepp városnézés.

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás
Laci, tolj mellé pár sorozat guggolást és mindjá' jobban érzed... a kínt ! ;)

-=B.B.B.=-

AdLac

AdLac

törzsvendég

• fórumtag
  • 724 hozzászólás

nem bolondoknak

tudtam, hogy lesz reakson;)

letudtam:D

ezt csak te nem tudtad, hogy letudod, mindenki mas rajtad kivul tudta. hogy letudod
ido mennyi ha nem titok, remelem fosospet lenyomtad

ha mar a futas a trend, szolidalva veletek en is futottam tegnap, most egy hetig nem fogok tudni normalisan jarni es ez a ti hibatok

mennyi szint van a 12 kmes tavban?
3 het alatt fel lehet keszulni, hogy vegig tudjam futni?:mexico:

Rena

Rena

törzsvendég

• fórumtag
  • 367 hozzászólás
letudtam:D

Gyuri bá

Gyuri bá

törzsvendég

• fórumtag
  • 847 hozzászólás
Mozgalmas volt a hétvége (eddig). Pénteken du. egy 50-es kör, szombaton egész nap wellness Egerszalókon, ma egy 35-ös, részben terepen.
Somlyóbánya-Inászó, aztán Zagyvaróna és a köves I.-en le. Ott nem volt vészes a sár. Erdeit nem bírtam kivárni, nem is tudom mikor kezdõdött.
Hívnak a hegyek! :D

gaboca1

gaboca1

törzsvendég

• fórumtag
  • 2.348 hozzászólás

Elmesélem nektek (nem bolondoknak :)), hogy azért megyünk Szorospatakra, mert ott van egy 3 fordulós téli futóverseny-sorozat, amin szoktunk indulni és most szeretném megnézni, hogy a hosszútávot le tudnám-e futni.
Amúgy akit érdekel: 1. forduló dec. 13.
Ha olyan idõ lett volna, bringázni mentünk volna.
Szép napot mindenkinek!

Ezért el se menj, megmondom én is: LeFeltöltött kép

RSzabi

RSzabi

törzsvendég

• fórumtag
  • 565 hozzászólás

hogy a hosszútávot le tudnám-e futni.

megmondomén: le.

Rena

Rena

törzsvendég

• fórumtag
  • 367 hozzászólás
Elmesélem nektek (nem bolondoknak :)), hogy azért megyünk Szorospatakra, mert ott van egy 3 fordulós téli futóverseny-sorozat, amin szoktunk indulni és most szeretném megnézni, hogy a hosszútávot le tudnám-e futni.
Amúgy akit érdekel: 1. forduló dec. 13.
Ha olyan idõ lett volna, bringázni mentünk volna.
Szép napot mindenkinek!

AdLac

AdLac

törzsvendég

• fórumtag
  • 724 hozzászólás
nahh madar nyert szep volt mehetunk csicsikalni

AdLac

AdLac

törzsvendég

• fórumtag
  • 724 hozzászólás
ott a pont
ezek neha tenyleg meg tundak bolondulni:mexico:

RSzabi

RSzabi

törzsvendég

• fórumtag
  • 565 hozzászólás

szorospatakot nem neveznem magaslatnak;)
mult hetvegen foltekertem bagolyirtasig, akkor kb 500m-nel kezdodott a kod folfele

ezeknél sose lehessen tudni, felfutnak piszkéstetõig is, de ágasvár a minyimum... :)

AdLac

AdLac

törzsvendég

• fórumtag
  • 724 hozzászólás
szorospatakot nem neveznem magaslatnak;)
mult hetvegen foltekertem bagolyirtasig, akkor kb 500m-nel kezdodott a kod folfele