Jelentkezz be Regisztrálj
Salgótarján
Írta 2009. november 29. - 14:47
Írta 2009. november 29. - 11:42
Elõször is gartulálok a díjazottaknak!
Ez a tesztbringa egy merõben új fejlesztés. Meglepõ hasonlóságot mutat Rena kafa kis sapkájával. Persze sosem a küllem a lényeg, úgyhogy kiváncsian várom mit tudsz vele terepen. A sapi, akarom mondani a bicaj nagyon jó családból származik, a paraméterei alapján is egy klasszis. Hajrá Zsóci, rajtad múlik mit hozol ki belõle!!! Tudod, csak Ti ketten.
Írta 2009. november 29. - 04:54
Vagyis ott voltunk!
http://kepfeltoltes....ltoltes.hu_.jpg
Én nem uncsiztam, bár még csak elsõ bálozó voltam, és a kaja is elnyerte a tetszésemet. Plusz elnyeltünk egy-pár sört is... Ja és nyertünk is!!!
Én (vagyis Eszter) nyert tombolán egy szabad kártyát a jövõ évi maratonokra (vagyis ingyér szenvedhetek) és Rena egy kafa kis sapival lett gazdagabb!!!
Murphy törvénye szerint pont akkor mentünk üríteni (pisizni), mikor Renát kiszólították,de az összképnél még tudtunk neki tapsolni!
Átvettük egy csomó más eredményes ember díjját pl.: VéZsé, Illés Pí és Kis Aranka.
De nem ez a nagy szám.... De nem ám!
Hanem, kaptunk a magyarországi HaiBike forgalmazójától egy komplett bicajt kipróbálásra!!!
Amit hevenyészve megállapítottam:
váz - full carbon
rugós tag - Fox float RP23
teló - RockShox RebeRace
Xt váltók + hajtómû, SLX váltókarokkal
fék - Avid Elixir
kerekek - DT, Scwalbe Rocket Ron-okkal
nyereg - Selle Italia SL
kiegészítõk - Pro XLC.
És ezt én holnap kipróbálhatom (a Skodám értéke amivel utaztunk hazafelé a kétszeresére növekedett!!!) és a tapasztalatokat a világba kürtölöm!
Tudjátok én mindig a frankót mondom, vagyis ami a szivemen az a számon...
Írta 2009. november 28. - 23:59
Szrem meg krbonasok az olaszokKohász: Szerintem az azurró mezbe bújt bringás Rákos Tomi lehet (ex-Kisterenye, most St )
Gyuri bá: A királyi lakomákkal már kezd nekem is meggyûlni a bajom. Vagyis a kilókkal. Az étvágyam, mint a farkasé, bringán pedig szeptember vége- október eleje óta nem ültem. Így már kezdem magam kínosan érezni a bõrömben. Nem mondom, hogy lustálkodom, mert azért mindig "mozgolódok" valamit, de be kell látnom, hogy a kerékpározásnak nincs párja. Azt hiszem rá kell találnom (átmenetileg) valami más hatékony mozgásra ( lehet, hogy nekem is futnom kellene? ) a spinning is jó, csak annak pont az a hátránya ami a sima bringázás elõnye, hogy nem akkor csinálom amikor én akarom, hanem kötõdni kell másokhoz. Ez meg nekem így nem tuti! Na mindegy, csak megosztottam azt, hogy nõl a hasam
ne aggodj a has miatt, most mindenki dagadt
Írta 2009. november 28. - 23:50
Írta 2009. november 27. - 20:41
Kohász: Szerintem az azurró mezbe bújt bringás Rákos Tomi lehet (ex-Kisterenye, most St )Ha jól tudom Geri már Amszterdamban van vagy odaúton, én meg Visegrádon veszek részt egy szakmai konferencián. Tömény program van, de ma este valami reneszánsz királyi lakoma vár. Majd beszámolok róla. Hétvégén meg le kell majd dolgozni a felszedett súlyt.
Gyuri bá: A királyi lakomákkal már kezd nekem is meggyûlni a bajom. Vagyis a kilókkal. Az étvágyam, mint a farkasé, bringán pedig szeptember vége- október eleje óta nem ültem. Így már kezdem magam kínosan érezni a bõrömben. Nem mondom, hogy lustálkodom, mert azért mindig "mozgolódok" valamit, de be kell látnom, hogy a kerékpározásnak nincs párja. Azt hiszem rá kell találnom (átmenetileg) valami más hatékony mozgásra ( lehet, hogy nekem is futnom kellene? ) a spinning is jó, csak annak pont az a hátránya ami a sima bringázás elõnye, hogy nem akkor csinálom amikor én akarom, hanem kötõdni kell másokhoz. Ez meg nekem így nem tuti! Na mindegy, csak megosztottam azt, hogy nõl a hasam
Írta 2009. november 27. - 08:18
ehes diszno makkja almodik
Van itt a lépcsõ mellett is egy Speci... khm... jobb híjján:D
Írta 2009. november 26. - 16:52
Írta 2009. november 26. - 12:50
Írta 2009. november 26. - 10:32
Írta 2009. november 26. - 08:51
Írta 2009. november 25. - 23:28
www.baalna.fw.hu
Írta 2009. november 25. - 11:18
Aztán még repetázhatna is, nem?Hehe, ha a hölgy 500ismétléses gyakorlatot szeretne, tudnék neki ettõl jobbat...
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
Írta 2009. november 25. - 08:20
Ez a múlt heti "kamionos találka a 21-esen" címû rendezvény egyik résztvevõje.
Hát a bácsinak nem túl sok helye maradt a vezetéshez! A jó hír az, hogy túlélte, de a magas hangokkal biztos nem lesz gondja mint a Sztárszületikben a Vásáry Andrénak (hát az pedig valami rettenetes)!
Írta 2009. november 25. - 06:37
Írta 2009. november 24. - 12:57
mitte mitte mittemutogatsz itte, megall az ember esze, asszony tudja? kulonben meg oreg hozzadÁÁÁÁÁÁÁ! Hagyjuk bringát, meg a futást, meg az elektromos izomstimulátorokat:):)
Inkább edzünk vele, ez tuti helyrehozza a faradt izmokat!
Írta 2009. november 24. - 10:07
Írta 2009. november 23. - 19:19
Gerispeci! 4 nap Amszterdamban mennyibõl jön ki? Jó kérdés. Ha csak költõpénz kell (szállás megvan), akkor nagyban attól függ, hogy mi a program. A hagyományos éttermek drágák, de vannak mindenféle török, kínai meg mindenféle büfék, azok olcsóbbak. Sör kb. 1,6-2 euró/pohár, a tömény elég húzós. A kávé is meg az üdítõk hasonló árban. Vásárolni jól lehet, ha akciók vannak, amúgy az sem olcsó. Üzletekben az árak nem sokkal magasabbak az alapvetõ élelmiszereknél. Múzeumi belépõ úgy 9-13 euró. Én a Rijskmuzeumot javasolom, ott sok Rembrandt kép van. Ezen kívül van marihuana, kotton (azaz óvszer), meg tengerészeti múzeum is, meg még panoptikum, no meg a vörös lámpás negyed. Az se túl olcsó (gondolom). 1 órás városnézõ hajózás kb. 10 euró, ezt javasolni tudom. A diszkó is húzós lehet. Szóval jobb, ha van az embernél bankkártya is, szolidan akár 20000.- ft is elég lehet, de 50000.- ft-ot se nehéz elkölteni. Tömegközlekedés se olcsó, bár a központ gyalog is bejárható, fõleg ilyen sportos fickóknak, meg ott a bicikli kölcsönzés is. Esõkabát vagy esernyõ nem árt.
Írta 2009. november 23. - 17:25
ÁÁÁÁÁÁÁ! Hagyjuk bringát, meg a futást, meg az elektromos izomstimulátorokat:):)
Inkább edzünk vele, ez tuti helyrehozza a faradt izmokat!
Ki ez a banya? Jól nyomja...
Írta 2009. november 23. - 17:17
tennap mentünk 1ó10percet nagyPetiékkel, aztán este úsztam 1 órát gyorsban, majd ma reggel elmentem 1 órát futni:)
na jó, de te még ifjú vagy és bohó! majd mellátod pár év múlva...
az a nagy szégyen, hogy vasárnap Renát nem bírtam leszaktani a hegyen...
mivel eteti azt a szegény nõt P:)
és még racsingoltatok is? én kizárólag a gyökkettes kocakocogótempóról beszéltem eddig