Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Salgótarján

- - - - -

• Please log in to reply
10143 replies to this topic

AdLac

AdLac

törzsvendég

• fórumtag
  • 724 posts
Isten eltessen sokaig, mig fuled leer a bokadig Geri :birth:

RTamás

RTamás

törzsvendég

• fórumtag
  • 263 posts
Hali!
Elõször is gartulálok a díjazottaknak!

Ez a tesztbringa egy merõben új fejlesztés. Meglepõ hasonlóságot mutat Rena kafa kis sapkájával. Persze sosem a küllem a lényeg, úgyhogy kiváncsian várom mit tudsz vele terepen. A sapi, akarom mondani a bicaj nagyon jó családból származik, a paraméterei alapján is egy klasszis. Hajrá Zsóci, rajtad múlik mit hozol ki belõle!!! Tudod, csak Ti ketten.

Zsóci

Zsóci

törzsvendég

• fórumtag
  • 429 posts
Tehát! Az edzõm (Nagy Pé) közölte, hogy MTB bálra kell mennünk, mert nekünk az jó és amúgy is mert Rena érdekelt a díjkiosztón (ó he, hogy egyeseknek millen gondjai adódnak!) így hát mentünk! Még a kisfeleségemet szerveztük be mint "robotpilóta aki haza vezeti az jó ittas férfijakat" címzetû munkakörbe (mint késõbb kiderült Az Naty Nógrádmetye Területejin nem mindig kapható alkohol!!!)
Vagyis ott voltunk!

http://kepfeltoltes....ltoltes.hu_.jpg

Én nem uncsiztam, bár még csak elsõ bálozó voltam, és a kaja is elnyerte a tetszésemet. Plusz elnyeltünk egy-pár sört is... Ja és nyertünk is!!!
Én (vagyis Eszter) nyert tombolán egy szabad kártyát a jövõ évi maratonokra (vagyis ingyér szenvedhetek) és Rena egy kafa kis sapival lett gazdagabb!!!

Murphy törvénye szerint pont akkor mentünk üríteni (pisizni), mikor Renát kiszólították,de az összképnél még tudtunk neki tapsolni!
Átvettük egy csomó más eredményes ember díjját pl.: VéZsé, Illés Pí és Kis Aranka.
De nem ez a nagy szám.... De nem ám!
Hanem, kaptunk a magyarországi HaiBike forgalmazójától egy komplett bicajt kipróbálásra!!!

Amit hevenyészve megállapítottam:
váz - full carbon
rugós tag - Fox float RP23
teló - RockShox RebeRace
Xt váltók + hajtómû, SLX váltókarokkal
fék - Avid Elixir
kerekek - DT, Scwalbe Rocket Ron-okkal
nyereg - Selle Italia SL
kiegészítõk - Pro XLC.

És ezt én holnap kipróbálhatom (a Skodám értéke amivel utaztunk hazafelé a kétszeresére növekedett!!!) és a tapasztalatokat a világba kürtölöm!

Tudjátok én mindig a frankót mondom, vagyis ami a szivemen az a számon...
Emtébé Saltarján móóóre!

AdLac

AdLac

törzsvendég

• fórumtag
  • 724 posts

Kohász: Szerintem az azurró mezbe bújt bringás Rákos Tomi lehet (ex-Kisterenye, most St )
Gyuri bá: A királyi lakomákkal már kezd nekem is meggyûlni a bajom. Vagyis a kilókkal. Az étvágyam, mint a farkasé, bringán pedig szeptember vége- október eleje óta nem ültem. Így már kezdem magam kínosan érezni a bõrömben. Nem mondom, hogy lustálkodom, mert azért mindig "mozgolódok" valamit, de be kell látnom, hogy a kerékpározásnak nincs párja. Azt hiszem rá kell találnom (átmenetileg) valami más hatékony mozgásra ( lehet, hogy nekem is futnom kellene? ) a spinning is jó, csak annak pont az a hátránya ami a sima bringázás elõnye, hogy nem akkor csinálom amikor én akarom, hanem kötõdni kell másokhoz. Ez meg nekem így nem tuti! Na mindegy, csak megosztottam azt, hogy nõl a hasam

Szrem meg krbonasok az olaszok
ne aggodj a has miatt, most mindenki dagadt

AdLac

AdLac

törzsvendég

• fórumtag
  • 724 posts
de 1 ora futas, du lakodalom 1 lityi hazi rose fsza, mosmeg picigyerekmiatt itthon, leffet kortyolgatok, meghogy szar az elet, lofutyi

RTamás

RTamás

törzsvendég

• fórumtag
  • 263 posts

Ha jól tudom Geri már Amszterdamban van vagy odaúton, én meg Visegrádon veszek részt egy szakmai konferencián. Tömény program van, de ma este valami reneszánsz királyi lakoma vár. Majd beszámolok róla. Hétvégén meg le kell majd dolgozni a felszedett súlyt.

Kohász: Szerintem az azurró mezbe bújt bringás Rákos Tomi lehet (ex-Kisterenye, most St )
Gyuri bá: A királyi lakomákkal már kezd nekem is meggyûlni a bajom. Vagyis a kilókkal. Az étvágyam, mint a farkasé, bringán pedig szeptember vége- október eleje óta nem ültem. Így már kezdem magam kínosan érezni a bõrömben. Nem mondom, hogy lustálkodom, mert azért mindig "mozgolódok" valamit, de be kell látnom, hogy a kerékpározásnak nincs párja. Azt hiszem rá kell találnom (átmenetileg) valami más hatékony mozgásra ( lehet, hogy nekem is futnom kellene? ) a spinning is jó, csak annak pont az a hátránya ami a sima bringázás elõnye, hogy nem akkor csinálom amikor én akarom, hanem kötõdni kell másokhoz. Ez meg nekem így nem tuti! Na mindegy, csak megosztottam azt, hogy nõl a hasam

t-works

t-works

törzsvendég

• fórumtag
  • 964 posts

ehes diszno makkja almodik

Van itt a lépcsõ mellett is egy Speci... khm... jobb híjján:D

Gyuri bá

Gyuri bá

törzsvendég

• fórumtag
  • 847 posts
Ha jól tudom Geri már Amszterdamban van vagy odaúton, én meg Visegrádon veszek részt egy szakmai konferencián. Tömény program van, de ma este valami reneszánsz királyi lakoma vár. Majd beszámolok róla. Hétvégén meg le kell majd dolgozni a felszedett súlyt.
Hívnak a hegyek! :D

kohasz

kohasz

törzsvendég

• fórumtag
  • 494 posts
Mostanában többször is találkoztam "azzúró" (Kék Italia feliratos) mezbe bújt bringással. Tudja valaki, hogy kit illik tisztelnem benne?

AdLac

AdLac

törzsvendég

• fórumtag
  • 724 posts
ehes diszno makkja almodik

t-works

t-works

törzsvendég

• fórumtag
  • 964 posts

Aztán még repetázhatna is, nem?:D

Ami ráfér:bananasex

Bálna

Bálna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,708 posts
Kérek mindenkit, nézze meg az oldalamon, hogy nem hagytam-e ki véletlenül az év végi felsorolásokból, nem írtam-e el a helyezését, stb.

www.baalna.fw.hu

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9,190 posts

Hehe, ha a hölgy 500ismétléses gyakorlatot szeretne, tudnék neki ettõl jobbat...:D

Aztán még repetázhatna is, nem?:D

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

Zsóci

Zsóci

törzsvendég

• fórumtag
  • 429 posts

Ez a múlt heti "kamionos találka a 21-esen" címû rendezvény egyik résztvevõje.

Hát a bácsinak nem túl sok helye maradt a vezetéshez! A jó hír az, hogy túlélte, de a magas hangokkal biztos nem lesz gondja mint a Sztárszületikben a Vásáry Andrénak (hát az pedig valami rettenetes)!
Emtébé Saltarján móóóre!

t-works

t-works

törzsvendég

• fórumtag
  • 964 posts
Hehe, ha a hölgy 500ismétléses gyakorlatot szeretne, tudnék neki ettõl jobbat...:D

AdLac

AdLac

törzsvendég

• fórumtag
  • 724 posts

ÁÁÁÁÁÁÁ! Hagyjuk bringát, meg a futást, meg az elektromos izomstimulátorokat:):):)
Inkább edzünk vele, ez tuti helyrehozza a faradt izmokat!

mitte mitte mittemutogatsz itte, megall az ember esze, asszony tudja? kulonben meg oreg hozzad

RSzabi

RSzabi

törzsvendég

• fórumtag
  • 565 posts

(gondolom)

:) :) :)

Gyuri bá

Gyuri bá

törzsvendég

• fórumtag
  • 847 posts
Jó sportos a csaj, csak nem tudom, hogy miért liheg ennyire.
Gerispeci! 4 nap Amszterdamban mennyibõl jön ki? Jó kérdés. Ha csak költõpénz kell (szállás megvan), akkor nagyban attól függ, hogy mi a program. A hagyományos éttermek drágák, de vannak mindenféle török, kínai meg mindenféle büfék, azok olcsóbbak. Sör kb. 1,6-2 euró/pohár, a tömény elég húzós. A kávé is meg az üdítõk hasonló árban. Vásárolni jól lehet, ha akciók vannak, amúgy az sem olcsó. Üzletekben az árak nem sokkal magasabbak az alapvetõ élelmiszereknél. Múzeumi belépõ úgy 9-13 euró. Én a Rijskmuzeumot javasolom, ott sok Rembrandt kép van. Ezen kívül van marihuana, kotton (azaz óvszer), meg tengerészeti múzeum is, meg még panoptikum, no meg a vörös lámpás negyed. Az se túl olcsó (gondolom). 1 órás városnézõ hajózás kb. 10 euró, ezt javasolni tudom. A diszkó is húzós lehet. Szóval jobb, ha van az embernél bankkártya is, szolidan akár 20000.- ft is elég lehet, de 50000.- ft-ot se nehéz elkölteni. Tömegközlekedés se olcsó, bár a központ gyalog is bejárható, fõleg ilyen sportos fickóknak, meg ott a bicikli kölcsönzés is. Esõkabát vagy esernyõ nem árt.
Hívnak a hegyek! :D

RSzabi

RSzabi

törzsvendég

• fórumtag
  • 565 posts

ÁÁÁÁÁÁÁ! Hagyjuk bringát, meg a futást, meg az elektromos izomstimulátorokat:):):)
Inkább edzünk vele, ez tuti helyrehozza a faradt izmokat!

Ki ez a banya? Jól nyomja...

RSzabi

RSzabi

törzsvendég

• fórumtag
  • 565 posts

tennap mentünk 1ó10percet nagyPetiékkel, aztán este úsztam 1 órát gyorsban, majd ma reggel elmentem 1 órát futni:)

na jó, de te még ifjú vagy és bohó! majd mellátod pár év múlva... :D

az a nagy szégyen, hogy vasárnap Renát nem bírtam leszaktani a hegyen...
mivel eteti azt a szegény nõt P:)

és még racsingoltatok is? én kizárólag a gyökkettes kocakocogótempóról beszéltem eddig :)