Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Salgótarján

- - - - -

• Please log in to reply
10143 replies to this topic

Zsóci

Zsóci

törzsvendég

• fórumtag
  • 429 posts

A fékeknél tartottam amik nagyon tetszettek számomra. Még a fékhatáshoz annyit hozzátennék, hogy az ergonómia is elnyerte a tetszésemet! Ami a váltókarról nem mondható el. Talán csak arrébb kellett volna állítani, nem tudom, de nem esett olyan kényelmesen kézre. Ebben Huszár kollegának adnék igazat miszerint: látszik, hogy a Shimanonál nem emberek tervezik az alkatrészeket, hanem robotok, mert nem túl jó a kialakításuk mint pl. a Sramnak!
Magáról a váltásról nem tudok mit írni (sima-nó), mert minden úgy mûködik ahogy az kell, vagyis klikk és vált (van amikor hallani sem lehet csak érezni) minden körülmény között, bár a Szilvásváradi sárkánaán most mellõzve lett! Amúgy full XT csak a váltókar SLX aminek a kijelzõje alá ügyesen be lehet tolni a teló blokkoló karját, addig amíg megfelelõen kézre nem áll (szõrszál hasogatók felfedezhetik, hogy a lockout kar egyes estekben kitakarhatja a váltó kijelzõjét).
A kiegészítõk szépek és jók! A nyeregre elõször azt hittem, hogy olyan mint amilyen kissámlit a nagyapám csinált nekem kiskoromban vagyis kemény és csúszós! De nem, igaz csak egy órácskát töltöttem el rajta, de kényelmes volt és azt is jónak tartottam, hogy kis mozdulattal tudtad a súlypontodat helyezgetni elõre-hátra.
Összességében nagyon kúl ez a brinyó vagyis: szép, könnyû, fordulékony, jól gyorsítható, bár nem minden körülmény között tudtam kipróbálni, de szerintem eleget mozog (a Magyar terep viszonyokat 100%-ig elviseli), kiválló maraton bringa! Gumit olyat teszel rá amilyet akarsz, de szerintem ez is nagyon jó választás, sõt! Amit eltudnék képzelni rá az egy kormányról irányítható hátsó tag lenne. Ha tunningolni kellene akkor XTR és DT teló, de ez nem tudom mennyit adna az élvezeti értékéhez, szerintem csak az árát hatványozná!
Igazából még soha nem ültem ilyen drága verdán, és szerintem aki ilyet vesz annak legalább ennyi kipróbálás járna, mint nekem, ha nem több és mint tudjuk, ha valamit kihozol a boltból (na nem úgy) akkor már nem ér annyit mint az ára, de mégis kellene valahogy lehetõséget biztosítani a kipróbálásukra (ha gazdagak lennénk mint Németország akkor lehet ez nem lenne probléma, de a Merida is próbálkozik valami hasonlóval kis hazánkban) és akkor lehetne tudni elõre mire kötelezed el magad tíz évre egy pénzintézetnél!
Nagyon köszönöm azoknak akik lehetõvé tették a Sleek kipróbálását, név szerint Bíró Zsolt ( forgalmazó, drusza, jó fej) és Nagy Péter (mindent leszervezõ, mindenttudó, fakupac).
Amit tudnék kívánni a fent említett kerékpárnak az Bakos "Amsterdam császára" Gergõ lehet, aki megzabolázná a T-mobile maraton Magyar kupákon a hosszú(?) távon! A konklúzióhoz még annyit hozzátennék Gangxta Zozi után szabadon: minden kutya nyer!!!

Áve Maríjja!

Ezt a képet kifelejtetem?

http://kepfeltoltes....ltoltes.hu_.jpg

Igazi gépgyár feeling...

Igazi "gépgyár" fíííling!
Emtébé Saltarján móóóre!

Zsóci

Zsóci

törzsvendég

• fórumtag
  • 429 posts
Gyuribá! Mint megtudtam, ha nevezhetjük úgy Rena az ÉN felfedezettem (mint kiderült!) mert mondtam, hogy amikor én tekerek a versenyeken akkor a csajok ott avászkodnak körülöttem (az elsõ három helyezett) és szerintem Te is (már mint Rencsi) tudnád tartani a tempót! És tudta!!! Mondjuk itt nem hanyagolható el az edzõm mármint NagyPé szakértelme sem (a múltkor mondta, hogy futáskor allig tudja tartani a fent említett nõszeméllyel a tempót!) aki mindig felügyeli õt:D!
Szerintem Te is lehetnél a felfedezettem és csatlakozhatnál az SHKE MKKTB (vagyis Minden Körülmények Között Tekerõ Brigád) -hoz!
Rena sajnos nem akar indulni a 2010-es maraton szezonban, így viszont nagyon nehéz lesz teljesíteni az SHKE "félkarú rabló fõnöke" vagyis Baalna álmát vagyis, hogy az SHKE legyen az elsõ tízben a csapatok értékelésének sorrendjében (most 11.-ek lettünk, pedig én meindent beleadtam!)...
Remélem Rena is meggondolja magát és Te is csatlakozol hozzánk (már mint a maratonozókhoz), hogy végre letudjuk verni az ádáz ellenségünket a Vájtalitiszt (Vitalitás), multi sportolókhoz híven!!!

Szerintem jó vagy, és mivel én idén ingyen idulok, ha mással nem , jó szóval, vagy esetleg tattoo-jóváírással tudlak segíteni! Na???
Emtébé Saltarján móóóre!

Zsóci

Zsóci

törzsvendég

• fórumtag
  • 429 posts
A fékeknél tartottam amik nagyon tetszettek számomra. Még a fékhatáshoz annyit hozzátennék, hogy az ergonómia is elnyerte a tetszésemet! Ami a váltókarról nem mondható el. Talán csak arrébb kellett volna állítani, nem tudom, de nem esett olyan kényelmesen kézre. Ebben Huszár kollegának adnék igazat miszerint: látszik, hogy a Shimanonál nem emberek tervezik az alkatrészeket, hanem robotok, mert nem túl jó a kialakításuk mint pl. a Sramnak!
Magáról a váltásról nem tudok mit írni (sima-nó), mert minden úgy mûködik ahogy az kell, vagyis klikk és vált (van amikor hallani sem lehet csak érezni) minden körülmény között, bár a Szilvásváradi sárkánaán most mellõzve lett! Amúgy full XT csak a váltókar SLX aminek a kijelzõje alá ügyesen be lehet tolni a teló blokkoló karját, addig amíg megfelelõen kézre nem áll (szõrszál hasogatók felfedezhetik, hogy a lockout kar egyes estekben kitakarhatja a váltó kijelzõjét).
A kiegészítõk szépek és jók! A nyeregre elõször azt hittem, hogy olyan mint amilyen kissámlit a nagyapám csinált nekem kiskoromban vagyis kemény és csúszós! De nem, igaz csak egy órácskát töltöttem el rajta, de kényelmes volt és azt is jónak tartottam, hogy kis mozdulattal tudtad a súlypontodat helyezgetni elõre-hátra.
Összességében nagyon kúl ez a brinyó vagyis: szép, könnyû, fordulékony, jól gyorsítható, bár nem minden körülmény között tudtam kipróbálni, de szerintem eleget mozog (a Magyar terep viszonyokat 100%-ig elviseli), kiválló maraton bringa! Gumit olyat teszel rá amilyet akarsz, de szerintem ez is nagyon jó választás, sõt! Amit eltudnék képzelni rá az egy kormányról irányítható hátsó tag lenne. Ha tunningolni kellene akkor XTR és DT teló, de ez nem tudom mennyit adna az élvezeti értékéhez, szerintem csak az árát hatványozná!
Igazából még soha nem ültem ilyen drága verdán, és szerintem aki ilyet vesz annak legalább ennyi kipróbálás járna, mint nekem, ha nem több és mint tudjuk, ha valamit kihozol a boltból (na nem úgy) akkor már nem ér annyit mint az ára, de mégis kellene valahogy lehetõséget biztosítani a kipróbálásukra (ha gazdagak lennénk mint Németország akkor lehet ez nem lenne probléma, de a Merida is próbálkozik valami hasonlóval kis hazánkban) és akkor lehetne tudni elõre mire kötelezed el magad tíz évre egy pénzintézetnél!
Nagyon köszönöm azoknak akik lehetõvé tették a Sleek kipróbálását, név szerint Bíró Zsolt ( forgalmazó, drusza, jó fej) és Nagy Péter (mindent leszervezõ, mindenttudó, fakupac).
Amit tudnék kívánni a fent említett kerékpárnak az Bakos "Amsterdam császára" Gergõ lehet, aki megzabolázná a T-mobile maraton Magyar kupákon a hosszú(?) távon! A konklúzióhoz még annyit hozzátennék Gangxta Zozi után szabadon: minden kutya nyer!!!

Áve Maríjja!
Emtébé Saltarján móóóre!

Gyuri bá

Gyuri bá

törzsvendég

• fórumtag
  • 847 posts
Zsóci, jól néz ki a bicaj, de hát nekem se lesz ilyen egyhamar, addig is marad a vesekõrázó merevvázas. A fóliát nem egészen értem, a sártól védted?
Végül is kipróbálásra adták nem?
A holland BIG-eket (1 kivétellel) már megjártam, de nosztalgiából szívesen elmennék, majd meglátjuk, hogy alakul a jövõ év.
Hívnak a hegyek! :D

kohasz

kohasz

törzsvendég

• fórumtag
  • 494 posts

A felsoroltak is tetszenek (jók lehetnek egy-egy hosszabb bicózásnak(edzésnek ne nevezzük amit csinálok), viszont a hollandiai túra az már nem gyengus. Esetleg vannak már részletek? Idõben és anyagilag kb mennyi? jaaaa elõször is: Lehet-e rá menni akárkinek???:scared:

Örülök az érdeklõdésednek.

Évek óta úgy mûködik a túrázás az SHKE keretein belül, hogy felkerül a tervezet a honlapra, aztán nálam lehet érdeklõdni és én igyekszem elmondani, elküldeni a kérdésekre a válaszokat.
Alapvetõen minden SHKE tag jöhet, így nincsenek kizárva a versenyzõk sem. A Kohász-kékre is többször eljöttek már a klub oszlopos tagjai is. Remélem indulni is fognak májusban. ;-)

A holland út már ki van dolgozva.

Balu.v.

Balu.v.

vendég

• fórumtag
  • 91 posts

Gyuribá jól tudja, valóban szervezek egy túrát Hollandiába. Mondjuk célzott bringázás lenne a 10 ottani BIG emelkedõre (Cauberg és társai) ill. oda-vissza úton a Német-középhegységben. A júliusi BIG találkozón nagyon jól összehaverkodtam egy holland párral. Õk szerezték a szállást Maastrichtban. 2010 szeptember 10-14 az idõpont.

Ez a program is - remélhetõleg - fent lesz a klub új honlapján. Lesznek még egyéb érdekes programok is.
- THE BIG DAY
- Kohász-kék - élesben
- Negyven hegyben egyben - ismételten
- Pannonhalma 25X
- Transzcserháti mûút teljesítménytúra
- Máriabesnyõi zarándokút

A felsoroltak is tetszenek (jók lehetnek egy-egy hosszabb bicózásnak(edzésnek ne nevezzük amit csinálok), viszont a hollandiai túra az már nem gyengus. Esetleg vannak már részletek? Idõben és anyagilag kb mennyi? jaaaa elõször is: Lehet-e rá menni akárkinek???:scared:

Zsóci

Zsóci

törzsvendég

• fórumtag
  • 429 posts
Mindig irigyeltem a BikkMakkban és a Veloban irkáló emberkéket, hogy mennyi és milyen szuper bringához jutnak hozzá és tesztelhetik mindenféle körülmények között.
Most ez számomra is megadatott vagyis kipróbálhattam egy 2010-es modellt még mielõtt kereskedelmi forgalomba kerül! Akit érdekel elolvashatja mit éreztem a CápaBringa nyergében ülve.
Nem nevezném ezt tesztnek -mert sajnos az idõjárás nem engedte, hogy terepen is vallassam a gépet- így inkább csak azt mondhatom: kipróbáltam. Sok összehasonlítási alapom nincs, de idén sikerült vagy három-négy féle össztelóst meglovagolni és véleménye lehet egy ex-hentesnek is. Vagy nem? De! Mondjuk fikázni egy 1,2 milkás (itt nem a csokira gondolok) gépet elég vicces lenne!

A váz full carbon (ami nekem ugye soha sem lesz!!!:no:) és olyan könnyû mint egy kiló ólom:wtf:! Adatokat nem tudok semmirõl, hogy mi hány gramm, meg mennyit mozog, ilyenek engem nem nagyon hoznak lázba, úgy is az a fontos mit mutat az összkép. A súlyról még annyit, hogy néztem reggel a TV-ben valami színész csajt a Jóban Rosszban-ból és arra panaszkodott hogy a 170 centijéhez 41 kiló ami NEM EGÉSZSÉGES! Errõl ennyit.
A külcsín nálam 10-bõl 10-es (sms-ekkel szavazhattok a 1799-re, ha azt akarjátok, hogy bejusson a gépparkomba a brinyó) fekete és fehér színek teszik vonzóvá a vázat némi pirossal megbolondítva (pl. a nyeregcsõ-vázon futó csík átmegy a nyeregcsõre is:cool2:). A fejcsapágynál van anyag rendesen, de talán ez még nem a végleges forma (csak azt nem tudom, hogy elvenni vagy hozzá tenni akarnak?) amit a forgalmazótól tudok.

Vasárnap nem volt az a verõfényes idõ (november végéhez képest még nem is panaszkodhatunk), de legalább nem esett. Kitaláltam egy Somlyó-Inászó etapot, hogy ne csak aszfalton legyen a menet. Így került egy kis murva és föld út is a repertoárba.
A dzsuva ellen védekezni kell, de nem akartam semmit szerelni a bringára (a beállításokkal is csínnyán bántam) ezért úgy döntöttem, ha hülyén néz ki, ha nem én akkor is befóliázom! Elõ a folpack és a váz nagy része beteker.

Kiraktam a 2T-s táblát és irány Somlyó (egyesek szerint Somlya)!
A váz mérete nem tudom hányas, Peti szerint 17,5'', de a 175 centimhez ideális. Úgy tudtam vele gyorsulni mint a WRC-k, majdem felszaggattam az aszfaltot magam után ami gondolom a könnyû kerekeknek és a kevés összsúlynak köszönhetõ.
A villa 100-at mozog, amit kormányról blokkolhatsz (ami nagyon nagy királyság!) a rugóstagot pedig egy pici karral lehet három állásban mûködtetni. A 3-as számú állítas a propedál ami azt hivatott kiküszöbölni, hogy pedálozás közben ne hintázzon alattad a váz. Ha nagyon akartam akkor emelkedõn be tudtam "lóbálni", gondolom ez -a tag nyomás beállításával a testsúlyhoz- megoldható. A másik két állítasi lehetõség "igazi terepen" használható amit most sajnos nem sikerült kipróbálni.
Inászónak lefelé a murváson csapattam és a fulltelós dolgozott szépen alattam. Nem akart sodródni, a választott nyomvonalat akkor is tartani tudtam, ha valami váratlan útegyenletlenség következett, mindent lekövet a rúgózás ami ugye a merev bicajoknál nem teljesen így van (vagy is pont ellenkezõleg a merev is mindent lekövet, de ezt a derekadnak kell kompenzálni ami 100 kilcsi után már nem annyira élvezetes). Jó kis tempót mentem lefelé (juhííííííí!!!) amikor egyik kanyar után egy tócsa kombináció következett (ó basszus!). Fék megmarkol. Hõõõõhaa. Hú de fog! Elõl 185-ös hátul 160-as tárcsák a majd kilencven kilómat magabiztosan lassították. Fura volt, hogy az elsõ fék elõbb fog mint a hátsó, de ez lehet csak a hideg idõ vagy a nem megfelelõ beállítás miatt van így (azt már írtam, hogy nem akartam mindenbe belepiszkálni) amúgy Avidot még sosem próbáltam.

Érdemes megfigyelni a hátsófék kialakítását, ipari mûremek! A kép nem annyira.

Folyt. köv. mert nem akarom, hogy elszálljon a makogásom a sok karakter miatt mint a múltkor!
Emtébé Saltarján móóóre!

kohasz

kohasz

törzsvendég

• fórumtag
  • 494 posts
Bálna!
Most az egészségedre koncentrálj szerintem is.

Gyuribá jól tudja, valóban szervezek egy túrát Hollandiába. Mondjuk célzott bringázás lenne a 10 ottani BIG emelkedõre (Cauberg és társai) ill. oda-vissza úton a Német-középhegységben. A júliusi BIG találkozón nagyon jól összehaverkodtam egy holland párral. Õk szerezték a szállást Maastrichtban. 2010 szeptember 10-14 az idõpont.

Ez a program is - remélhetõleg - fent lesz a klub új honlapján. Lesznek még egyéb érdekes programok is.
- THE BIG DAY
- Kohász-kék - élesben
- Negyven hegyben egyben - ismételten
- Pannonhalma 25X
- Transzcserháti mûút teljesítménytúra
- Máriabesnyõi zarándokút
...
Igyekszem a régi túrákat is feltenni a honlapra. Így akinek sok szabadideje - és kedve - lesz az majd a hosszú téli estéken olvasgathat, nézelõdhet, mivel úgy néz ki, hogy 150 túra fog felkerülni.
Még pár túrát kell összeraknom, utána Galcsik Robin a Város szeme. ;-)

Rena

Rena

törzsvendég

• fórumtag
  • 367 posts
Bálna, jobbulást!
Gergõnek meg boldog utólagos szülinapot! Látom sikerült emlékezetesen megünnepelni:)

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9,190 posts

Hú, b@sszus, elfelejtettem...
Ami viszont plusz gond, hogy jelenleg a kórházból írok, holnap veszik ki a drótokat, nem tudom mikor jutok haza és tudom bevinni, de majd írok itt, ha már tudom.

Semmi gond, ne izgasd Magad! Legyél rendben, az a lényeg!

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

Bálna

Bálna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,708 posts

Gergõ, akkor szépen megünnepelted a szülinapodat! (Amihez utólag is sok boldogságost :) )

Bálnus, gumikat bevitted Janiékhoz? TakiGabi volt bent, de Neki azt mondták, hogy még nem. A héten megnézném, ha be tudok jutni.Köszi! :)

Hú, b@sszus, elfelejtettem...
Ami viszont plusz gond, hogy jelenleg a kórházból írok, holnap veszik ki a drótokat, nem tudom mikor jutok haza és tudom bevinni, de majd írok itt, ha már tudom.

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9,190 posts
Gergõ, akkor szépen megünnepelted a szülinapodat! (Amihez utólag is sok boldogságost :) )

Bálnus, gumikat bevitted Janiékhoz? TakiGabi volt bent, de Neki azt mondták, hogy még nem. A héten megnézném, ha be tudok jutni.Köszi! :)

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

Gyuri bá

Gyuri bá

törzsvendég

• fórumtag
  • 847 posts
Zsóci! Azt hittem hosszab ideig lehet tesztelni a bicajt, így nem lesz rá idõ.
Geri, irigyellek kicsit, mert még a sörmúzeumban meg az erotika múzeumban nem voltam, de majd legközelebb nem hagyom ki. Helyette viszont baromi jó bicajtúrákat tettem Hollandiában, elég nagy területét már bejártam.
Ha sok pénzt nyerek a lottón, egyszer szervezünk egy nagy klubos túrát.
Igaz, Gábor (Kohász) már jövõ évre is tervez egy holland kiruccanást.

Bálna

Bálna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,708 posts
Gergõ! Egy dolgot tarts szem elõtt. Rád mindig az adott országra vonatkozó törvények vonatkoznak, ahol éppen vagy. Odakint bemész a shop-ba, semmi probléma, de ha itthon elkapnak, hiába mondod, hogy kint csináltad, nem érdekel senkit... Úgyhogy ajánlom ne okozz balesetet, vagy ne keveredj bele - nehogy vérvétel legyen a vége. :D

Gerispeci

Gerispeci

törzsvendég

• fórumtag
  • 579 posts
... én kb 1 órán keresztül a coffe shopban lévõ plazma tv-t bámultam kurva nagy vigyorral az arcomon, ahol hokimeccs ment... de másnap a többiek mondták, hogy nem, az amerikai foci volt, de én hoki meccset láttam:D Zsomborék nagyon elkészültek, úgyh haza kellett menni... aztán mikor kitisztult minden mi meg visszajöttünk a piros lámpás negyedbe nyálat csorgatni:) Olyan csajok táncikálnak az ablaküvegek mögött, hogy.... áááááá, uuuuu, íííííí, és 50 euróért már be is térhetsz.
3. nap: felkeltünk, reggeli, zuhany, város, heineken múzeum:) A SZENTÉLY
szuvenyirok beszerzése, ebéd egy etteremben, megfelelõ mennyiségû sör bevásárlása, majd haza. Szilvi fõzött egy kiadós vacsit. Majd holland dj, pia, berugtunk... Szilvi férje talált otthon, egy kis maradék zöldet, megtekertük, elszívtuk, megint széles vigyor mindenki arcán, irány az éjszaka, hogy hogy nem megint a red light district-ben kötöttünk ki:) De Zsomborral megbeszéltük, hogy mi nõért soha az életbe nem fizetünk... ezért inkább egy coffee shopban vettünk még white widow-t.
4. nap: felkeltünk, zuhany, kicsi sétálgatás Ijburg szigeten, majd kaja, dumcsizás, könnyes búcsú a többiektõl, irány a reptér...:(
Szerintem Amszterdam utcáit bringákkal díszítik, annyi bicikli van... minden egyes lakosra 1,5-2 bicikli jut....

Gerispeci

Gerispeci

törzsvendég

• fórumtag
  • 579 posts
Itthon vagyok! :)
Ma elmegyek biciklizni, mert amennyi sört összeittunk a 4 nap alatt...
Amszterdam csodálatos, élhetõ és gyönyörû! Elképesztû szabadelvûség uralkodik! Ja, és a házak tényleg dõlnek:) És úgy veszel hallucinogen cuccokat a smart shopokban, mintha egy liter tejért mennél be. De ez csak a turistáknak óriási öröm, sztem a hollandok már unják is. Egyébként borzasztó kedves emberek!
1 nap csak sétálgattunk, megnéztük a fogorvosi rendelõt, majd házigazdánkhoz vettük az utat. Szilviék Ijburg szigeten laknak. Ez egy mesterséges sziget, 2004-ban lett kész. 100 m2-es kecó, tengerre nézõ kilátás, elektormos zárakkal. Bazze, nincsen kulcs!!! Van egy kis pettyegtetõ, oszt azzal mész ki-be!
Kicsi piázgatás, majd szunya!
2. nap: felkeltünk, reggeli, zuhany, irány a város, Cannabis múzeum, Erotika múzeum (na itt derült ki, hogy azért már az õseink is elég pajzának voltak), majd egy kiskocsma, és sörözés, nemzeti ital megkóstolása, majd haza pihenni, mert berugtunk. Este város, coffee shop! Vettünk 15g white widow-nak nevezett csodaszert, basszus, ellazultunk...

Bálna

Bálna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,708 posts

Köszi, de biztosan nem õ az. Õt ugyanis személyesen is ismerem (felismerem).

Elõször ketten voltak az "olaszok". Egy ifú titán és egy magamfajta korú. Ekkor a városban találkoztunk. Õk szuperül felöltözve, én meg munkából hazafelé, a hátamon egy teljesen kitömött 25 literes zsákkal, amire még kívülrõl is voltak aggatva cuccok.
Másodszor még a múlt héten tekertem fel a "Tarján-kupa" kör kazári emelkedõjén, amikor a fiatal srác húzott el mellettem.
Mindkétszer vidáman üdvözöltük egymást.

Legközelebb - ha nem lesz nagy sebességkülönbség - akkor majd bemutatkozom.

Szép napot!

Huszár Laci lesz, úgy gondolom...

kohasz

kohasz

törzsvendég

• fórumtag
  • 494 posts

Kohász: Szerintem az azurró mezbe bújt bringás Rákos Tomi lehet (ex-Kisterenye, most St )

Köszi, de biztosan nem õ az. Õt ugyanis személyesen is ismerem (felismerem).

Elõször ketten voltak az "olaszok". Egy ifú titán és egy magamfajta korú. Ekkor a városban találkoztunk. Õk szuperül felöltözve, én meg munkából hazafelé, a hátamon egy teljesen kitömött 25 literes zsákkal, amire még kívülrõl is voltak aggatva cuccok.
Másodszor még a múlt héten tekertem fel a "Tarján-kupa" kör kazári emelkedõjén, amikor a fiatal srác húzott el mellettem.
Mindkétszer vidáman üdvözöltük egymást.

Legközelebb - ha nem lesz nagy sebességkülönbség - akkor majd bemutatkozom.

Szép napot!

Zsóci

Zsóci

törzsvendég

• fórumtag
  • 429 posts

Hali!
Elõször is gartulálok a díjazottaknak!

Ez a tesztbringa egy merõben új fejlesztés. Meglepõ hasonlóságot mutat Rena kafa kis sapkájával. Persze sosem a küllem a lényeg, úgyhogy kiváncsian várom mit tudsz vele terepen. A sapi, akarom mondani a bicaj nagyon jó családból származik, a paraméterei alapján is egy klasszis. Hajrá Zsóci, rajtad múlik mit hozol ki belõle!!! Tudod, csak Ti ketten.

Bocs, elb...tam a képet!

A bicajt meg nem tudom,hogy ki próbálhatja még ki, mert a jövõ héten vissza kell adni.
Nekem sikerült ma meglovagolni és a tapasztalatokat majd holnap tolbamondom. (És teszek fel képeket, hogy eRTamás is nyugodt legyen!)
Emtébé Saltarján móóóre!

Gyuri bá

Gyuri bá

törzsvendég

• fórumtag
  • 847 posts
Elõször is gratulálok az eredményekhez meg a nyereményekhez. Végül is ki kapta a Haibike-ot, Rena, Zsóci vagy a klub? Azé' én is kipróbálnám (ha lehet).
Ma sikerül menni megint egy hetvenest (Kazár, Pétervására, Cered-St.). Kicsit nehezen indultam az ebéd után, tele hassal, aztán már Cered után kezdett sötétedni. Volt azért lámpám, nem tévedtem el, sikeresen haza értem.
A reneszánsz étterem is jó volt, csak majd szét pukkadtam a végén. Most majd kicsit vissza kell venni a kajából.
Néztem, hogy a Top mataton sorozatban egy versennyel a 21-ik lettem 41-bõl. Lehet, el kellene mindre menni? Majd év elején meggondolom.