Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Salgótarján

- - - - -

• Please log in to reply
10143 replies to this topic

oldbike

oldbike

törzsvendég

• fórumtag
  • 652 posts
Karancs-Medves TT közben a "csapatba" botlottam :)
Picasa Web Albums - oldbikeold3 - karancs-medve...

grandmaster

grandmaster

törzsvendég

• fórumtag
  • 305 posts
Berkesi Andr

"és a hazaiak kedvence Csonti (nem tudjuk mi a becsületes neve) (SHKE)"

grandmaster

grandmaster

törzsvendég

• fórumtag
  • 305 posts
Sztem KNandi nem egeszen erre gondolt...

gaboca1

gaboca1

törzsvendég

• fórumtag
  • 2,348 posts

Mit jelent az inkognitó ? Nincs egyesület a nevezésnél, nem Shke mez használat, vagy micsoda pontosan ?

Mez volt, a képeken a mezrõl ismertem meg elsõ sorban az SHK tagokat, csak az eredmény listát néztem elõször és ott az egyesületet nézem elsõsorban, mert könnyebb megtalálni úgy az emberkéket, így csak Brigit és Ruszint szúrtam ki. Késõbb a feltöltött képek között láttam a többieket is, és így már átnyálazva a listát megtaláltam mindenkit, de egyesület nélkül. Gratula mindenkinek mindkét versenyen! Az E-bike kupán én is be írtam akkurátusan a megfelelõ formátumban a csapatott: Salgótarjáni HKE aztán valaki aki bevitte a sz. gépbe rövidítette SHKE.

cerbona

cerbona

törzsvendég

• fórumtag
  • 512 posts
Csak ugy +jegyzem hogy volt egy nagy csattanás a 2. kör elején amikor mentünk ... nem törödtem vele... a hátsó kerékbe a küllõ pattant el , a célban vettem észre, de nem ment el a kerék :D

Jah, köszi Rena + mindenkinek a szurkolást!!
Én is grat mindenkinek!!
+ a rendezés is profi volt!!!

husyx

husyx

vendég

• fórumtag
  • 98 posts
én személy szerint a nevezési lapon beírtam az egyesületet, csodálkoztam is hogy többünknél sem írták ki:))

Rena

Rena

törzsvendég

• fórumtag
  • 367 posts
Mindenki SHKE-es mezben indult, szerintem a helyszíni nevezés miatti kapkodásban nem írták be a csapatneveket a versenyzõkhöz ( én kitöltöttem saját kezúleg P-nek)

Gratulálok minden Tarján Kupás versenyzõnek!

knandi

knandi

törzsvendég

• fórumtag
  • 332 posts
Mit jelent az inkognitó ? Nincs egyesület a nevezésnél, nem Shke mez használat, vagy micsoda pontosan ?

Gyuri bá

Gyuri bá

törzsvendég

• fórumtag
  • 847 posts
A Ruszin név újra jól cseng, na meg a Koós (Brigi). Olvasom én is éppen a Buda maraton eredményeket.
A Tarján Kupa is jól sikerült, magam részérõl azt hiszem az eddigi legjobb idõt teljesítettem. Sajna, dobogós helyezéshez ez is kevés.
Hívnak a hegyek! :D

gaboca1

gaboca1

törzsvendég

• fórumtag
  • 2,348 posts
Helyezkedni tudni kell!!! http://www.x-iont.hu/ Nem jó a link. :-(

gaboca1

gaboca1

törzsvendég

• fórumtag
  • 2,348 posts
A tegnapi Buda Maratonon Brigin és Ruszinon kívül a többiek egyesületileg miért voltak inkognitóban?

Gerispeci

Gerispeci

törzsvendég

• fórumtag
  • 579 posts

Gondolom az az a Bakter volt, aki letörte az OCLV Trek-et, aztán amit kapott eladta Feribának... Jó pubi, vettem tõle Syncros szarvat 2ezeré :D - igaz vagy 12éve

Nem, ez egy pesti srác, csak neki is Bakter volt a beceneve, úgy ahogy Nándi mester mondja:)

knandi

knandi

törzsvendég

• fórumtag
  • 332 posts
Nem, az nem a mi Bakterünk, az a pesti Postásos srác volt.

t-works

t-works

törzsvendég

• fórumtag
  • 964 posts
Gondolom az az a Bakter volt, aki letörte az OCLV Trek-et, aztán amit kapott eladta Feribának... Jó pubi, vettem tõle Syncros szarvat 2ezeré :D - igaz vagy 12éve

cerbona

cerbona

törzsvendég

• fórumtag
  • 512 posts
Desca!
És ez milyen áttételbe?... 110-11? :)

Te szloviba jönnél lefelé vagy 140-el akkor ahol én voltam 2 hete...
Oda én is kimek még majd mert gurulós volt a 87-88

cerbona

cerbona

törzsvendég

• fórumtag
  • 512 posts
www.velo.hu

Ezt jó olvasni!:)

Balu.v.

Balu.v.

vendég

• fórumtag
  • 91 posts
Sziasztok!

Úgy néz ki, hogy T-kupára csak segítõnek tudok menni. Kölcsön bicóval nem nagyon akarok, meg a vállam se 100%os még. Valaki küldjön már valami infót. Mikorra kéne menni, meg ilyenek...

Gerispeci

Gerispeci

törzsvendég

• fórumtag
  • 579 posts
Régen még jártam a Postás-Merida csapattal edzeni. Zerge mindig telefonált, mikor jönnek le, aztán le Pásztó, ott találka, és felnyomtuk Kékesre. Igen erõs tempóban. A jó öreg Sanyi bácsi meg jött utánunk kocsival. Fuuuhuhuu! Még akkor montival akasztottam az országutisokat:) Na szóval! Kékesen kicsi pihenõ, aztán irány lefelé! Nagy Peti biztos emlékszik Bakterre! Gurultunk lefelé, cirka 80-90 km/h sebességgel. Bakter meg még ahogy tudta bele is tekert itt-ott:) Jaaa! És az volt a szórakozása, hogy átment a szembe sávba... Mindig onnan tudtuk, hogy õ már elhaladt az adott útszakaszon, hogy a szembe jövõ autósok kib@szott ijedt arccal az út közepén autóztak, mert a jó öreg Bakternek megvolt az a szokása, hogy ez a 80-90 km/h tempó untatta... Így hát azzal szórakozott, hogy kanyarok után át a szemközti sáv, szembe autó, Bakter még mindig szemközti sáv, autó dudál, majd végül Bakter szemközti sávban a padka mellett elhúz, autós meg kirántja az út közepére a gépjármûvet, miközben tudni véli, hogy szeretett Bakterünknek anyjának mi is a foglalkozása...:cool2::D

Des-ca

Des-ca

vendég

• fórumtag
  • 152 posts

Desca vagy Pista vagy Peti... Tarján kupán mit mentek a lejtõbe mezõnnyel?...mert ma 75nél má igen csak kapaszkodtam a fékkarba...nem megy az nekem, mezõnybe sztem még ugy se :(

1988ban Kékesrõl a hosszú egyenesben 106km/h terepen Gyõrujbaráton 88.5km/h mostanában Somjóról 85 km/h megállít túl könnyû lettem .

t-works

t-works

törzsvendég

• fórumtag
  • 964 posts
Predátor biznisz mi? :D aztán reggel 5ig húzni az igát... Néha hiányoznak azok a régi idõk :)