Jelentkezz be Regisztrálj
Salgótarján
Írta 2010. május 23. - 11:21
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
Írta 2010. május 23. - 11:04
A pedállal akadtak gondjaim a nap folyamán (puffantam jópárat, mert nem bírtam kivenni a lábam), de más problémám nem volt. Ja, és hoztam egy kullancsot is emlékbe
Írta 2010. május 23. - 09:04
Ahogy én láttam :
Aki az idõjárás illetve a sár miatt nem jött az bánhatja . Nem mondom hogy nem volt sár ! De csak a mély helyeken volt kisseb nagyobb tócsa amit ha nagyon akartál volna ki tudod kerülni .
Egy hétköznapi Szilvás vagy Duna maratonon is össze tudiod magad így sározni .
A Krejcsi Gabi leírása - amit a dönteni nem tudóknak írt a várható viszonyokról - az teljesen korrekt és pontpos és megbízható volt .
Számomra egy élmény volt. A társaság a körülmények mind a maximumot adták. Én ekkora távot és szintet egyszerre még nem mentem. Bárnáig semmi gond nem volt . Ott úgy gondoltam már nem kell ennem semmit ez így elég lessz végig . A bárnai "sipállyán" rá kellet jönnöm hogy tévedtem . Egy fél zselé megmentett. Renát még az inászói keresztezõdés elött sikerült utolérnem és Nagy Peti és Rena társaságában a "véghajrát" sikerült együtt teljesítenünk.
Adatok amit a GPS rögzített. Táv 130.6 km , szint fölfelé 2304m, szint lefelé 2229m , átlag sebesség 11.6km/ó , legnagyobb sebesség 56.1 km/ó,
7487 cal, menetidõ :11.13óra átlag pulzus 138 max pulzus 168 A távot KML formátumban felteszem a TRACK a bee -re akit érdekel és be szeretné járni GPS -el letöltheti
Írta 2010. május 23. - 00:12
Írta 2010. május 22. - 21:44
Írta 2010. május 22. - 00:45
Írta 2010. május 21. - 22:46
A kólát hagyd a kocsiban, majd vigyázok rá.
A többi nem kell...
szerintem nem kólát hoz, de ha neked az kell vegyé magadnak, rokony!!
Írta 2010. május 21. - 19:28
Írta 2010. május 21. - 18:00
Jani bá, inkább arra készülj fel, hogy Te húzol engem, ha már nem birom! Bár viszek Viagrát, kokaint meg egy kis bort, de sose lehet tudni...
A kólát hagyd a kocsiban, majd vigyázok rá.
A többi nem kell...
Írta 2010. május 21. - 14:55
Kéri István (gépkocsi vezetõ)
Domonkos György
Sándor Norbert
Verebélyi Zsolt
Takács Gábor
Szita Tamás
Melihercsik János
Szigeti Zoltán
Huszár Norbert
A busz tele van. Indulása május 22-én (szombaton), reggel 5.15-kor a Velosport Kerékpárbolt elõl. Várható érkezése 7.15-re Miskolcra, az Ógyár-térre. Itt van az elsõ kék jelzés.
Önálló leutazással a 130-as távon szeretne még indulni a Salgótarjáni HKE színeiben: Nagy Péterné, Nagy Péter és Lászlók Zsolt.
70-es résztáv:
Induló(k):
Galcsik Róbert
A többiek lemondták indulási szándékukat. Megvárják a jó idõt és a hivatalos teljesítménytúrán kívül kívánnak indulni. Nekik a nevezés és elismerés ugyanaz lesz, de szolgáltatások és erdészeti engedély nélkül.
Volt, aki kérdezte az ellátást.
Szentlélek, Uppony (müzliszelet, csoki), Járdánháza (zsíros, vajaskenyér), Szalajkaháza, Bárna (croassan) és a célban virsli.
Oklevél, kitûzõ és az eredeti tûzzománc jelvény (csak a 130-asoknak).
Hajrá Salgótarjáni HKE!
Írta 2010. május 21. - 12:09
Írta 2010. május 21. - 11:27
Gyuri bá! Lelkesítsen még az is, hogy megyek én is !!!
Tudom megint nem leszek népszerû, de szerintem az is luxus, hogy "valaki" az indulás elõtt egy-két perccel dönti el, megy-e vagy nem! Aztán a kilenc személyes buszban meg lesznek vagy hárman!
Meg azt is furcsállom, hogy egy két gyermekes anyuka buzdítja a népet !
Az együttérzéshez meg annyit, hogy ha sajnálni kell a "bajbajutottakat", akkor a szervezõket is lehet, akiknek nem kevés munkájuk van a megrendezéssel!
Üdvözletem: Lászlók "köcsög" Zsolt.
U.i.: T-works: részvétem! A szemem a pályán!
Ahogy elfigyelem a részvevõ jelölteket én vagyok a legyengébb és a legöregebb láncszem. Felkészültetek arra hogy ezzel a láncszemel tudjátok tartani a " tempót"?
Írta 2010. május 21. - 07:08
Kéri István (gépkocsi vezetõ)
Domonkos György
Sándor Norbert
Verebélyi Zsolt
Takács Gábor
Szita Tamás
Melihercsik János
Szigeti Zoltán
Huszár Norbert
A busz tele van. Indulása május 22-én (szombaton), reggel 5.15-kor a Velosport Kerékpárbolt elõl. Várható érkezése 7.15-re Miskolcra, az Ógyár-térre. Itt van az elsõ kék jelzés.
Önálló leutazással a 130-as távon szeretne még indulni a Salgótarjáni HKE színeiben: Nagy Péterné, Nagy Péter és Lászlók Zsolt.
70-es résztáv:
Indulók:
Galcsik Róbert
Gordos Gábor
Verbovszki Nándor
Pataki János
Ferencz Gábor
Molnár Gábor
A leutazást Gordos Gábor szervezi.
Nekik a rajt szigorúan 9.00-kor lesz Ózdon, a Spar áruház elõl.
Volt, aki kérdezte az ellátást.
Szentlélek, Uppony (müzliszelet, csoki), Járdánháza (zsíros, vajaskenyér), Szalajkaháza, Bárna (croassan) és célban virsli.
Oklevél, kitûzõ és az eredeti tûzzománc jelvény (csak a 130-asoknak).
Várunk minden indulót!
Írta 2010. május 20. - 22:40
Sajnos a múlt hétvége óta arra sem volt idõm, hogy a bringát letakarítsam az esztergomi dzsuvától, nemhogy biciklizzek. Anélkül meg - Pityu szavaival élve - nem sok értelme volna nekem odamenni. Bár nekem is hiányzik már a tekerés...Hey hóóóóóóó!!
GIN30 vagy valaki ... Nem jössz 7végén a Bükki hegyi idõfutamra?...Már T-kupa óta nem versenyeztem kellene kis feszültséglevezetés nem gondolod? Jönne VB is csak 1enlõre nincs mivel xD szal ha jönnél annak örülnénk... kapnál colás gumicukrot is
Írta 2010. május 20. - 21:41
GIN30 vagy valaki ... Nem jössz 7végén a Bükki hegyi idõfutamra?...Már T-kupa óta nem versenyeztem kellene kis feszültséglevezetés nem gondolod? Jönne VB is csak 1enlõre nincs mivel xD szal ha jönnél annak örülnénk... kapnál colás gumicukrot is
Írta 2010. május 20. - 21:35
Beindult a bicajlopás biznisz?
Bassza +... Én azt hittem hogy csak szloviban van ilyen...jobb lesz figyelni ha már a Kemerovón ilyenek történnek... ott még nincs is sok retek...
Írta 2010. május 20. - 21:32
Ezt most nem mondod komolyan?! Az újat vitték el? A k....a anyját nekije!
Írta 2010. május 20. - 20:09
Mi a végleges lista, ha van ilyen?
Írta 2010. május 20. - 17:57
Tudom megint nem leszek népszerû, de szerintem az is luxus, hogy "valaki" az indulás elõtt egy-két perccel dönti el, megy-e vagy nem! Aztán a kilenc személyes buszban meg lesznek vagy hárman!
Meg azt is furcsállom, hogy egy két gyermekes anyuka buzdítja a népet !
Az együttérzéshez meg annyit, hogy ha sajnálni kell a "bajbajutottakat", akkor a szervezõket is lehet, akiknek nem kevés munkájuk van a megrendezéssel!
Üdvözletem: Lászlók "köcsög" Zsolt.
U.i.: T-works: részvétem! A szemem a pályán!
Írta 2010. május 20. - 13:37
Beindult a bicajlopás biznisz?