Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Salgótarján

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
10143 hozzászólás a témában

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás
Nekem nem volt ilyen jó napom tegnap... dupla durr Ipolytarnócon egy tartalék belsõvel :/ a sildet meg elhagytam a sisakról.Remélem lehet kapni külön.

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

Rena

Rena

törzsvendég

• fórumtag
  • 367 hozzászólás
A tegnapi nap igazán klassz volt egy nagyon jó kis csapattal. Örültem, hogy végig tudtam csinálni, nem bicikliztem még ennyit egy nap alatt. A 100. km-nél már nagyon nem voltam fitt és hát elég lassan fogyott az utolsó 30. De a célban kárpótolt a sör és a virsli :)
A pedállal akadtak gondjaim a nap folyamán (puffantam jópárat, mert nem bírtam kivenni a lábam), de más problémám nem volt. Ja, és hoztam egy kullancsot is emlékbe :)

mjanos

mjanos

vendég

• fórumtag
  • 231 hozzászólás
Kohász kék !
Ahogy én láttam :
Aki az idõjárás illetve a sár miatt nem jött az bánhatja . Nem mondom hogy nem volt sár ! De csak a mély helyeken volt kisseb nagyobb tócsa amit ha nagyon akartál volna ki tudod kerülni .
Egy hétköznapi Szilvás vagy Duna maratonon is össze tudiod magad így sározni .
A Krejcsi Gabi leírása - amit a dönteni nem tudóknak írt a várható viszonyokról - az teljesen korrekt és pontpos és megbízható volt .
Számomra egy élmény volt. A társaság a körülmények mind a maximumot adták. Én ekkora távot és szintet egyszerre még nem mentem. Bárnáig semmi gond nem volt . Ott úgy gondoltam már nem kell ennem semmit ez így elég lessz végig . A bárnai "sipállyán" rá kellet jönnöm hogy tévedtem . Egy fél zselé megmentett. Renát még az inászói keresztezõdés elött sikerült utolérnem és Nagy Peti és Rena társaságában a "véghajrát" sikerült együtt teljesítenünk.
Adatok amit a GPS rögzített. Táv 130.6 km , szint fölfelé 2304m, szint lefelé 2229m , átlag sebesség 11.6km/ó , legnagyobb sebesség 56.1 km/ó,
7487 cal, menetidõ :11.13óra átlag pulzus 138 max pulzus 168 A távot KML formátumban felteszem a TRACK a bee -re akit érdekel és be szeretné járni GPS -el letöltheti

gaboca1

gaboca1

törzsvendég

• fórumtag
  • 2.348 hozzászólás
Pénteki bicajozás. Picasa Webalbumok - G

Gyuri bá

Gyuri bá

törzsvendég

• fórumtag
  • 847 hozzászólás
Na utolsó erõmmel írok még. Sikeresen hazaértem, nagyon kivette az erõmet a túra, biztos a talajviszonyok is közrejátszottak. Így aztán Zsóci nem te lettél a leggyengébb láncszem. De azért jó volt. Na megyek nézem a BL döntõt.
Hívnak a hegyek! :D

t-works

t-works

törzsvendég

• fórumtag
  • 964 hozzászólás
Azt

husyx

husyx

vendég

• fórumtag
  • 98 hozzászólás

A kólát hagyd a kocsiban, majd vigyázok rá. :D
A többi nem kell... :D

szerintem nem kólát hoz, de ha neked az kell vegyé magadnak, rokony!!

FRIZ 22

FRIZ 22

törzsvendég

• fórumtag
  • 264 hozzászólás
Itt a Medves úton is feltörtek 2 pincét, egyikbõl 1 bicót is vittek.

Bálna

Bálna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.708 hozzászólás

Jani bá, inkább arra készülj fel, hogy Te húzol engem, ha már nem birom! Bár viszek Viagrát, kokaint meg egy kis bort, de sose lehet tudni...

A kólát hagyd a kocsiban, majd vigyázok rá. :D
A többi nem kell... :D

kohasz

kohasz

törzsvendég

• fórumtag
  • 494 hozzászólás
Kohász-kék 130 km - legfrissebb helyzet:
Kéri István (gépkocsi vezetõ)
Domonkos György
Sándor Norbert
Verebélyi Zsolt
Takács Gábor
Szita Tamás
Melihercsik János
Szigeti Zoltán
Huszár Norbert

A busz tele van. Indulása május 22-én (szombaton), reggel 5.15-kor a Velosport Kerékpárbolt elõl. Várható érkezése 7.15-re Miskolcra, az Ógyár-térre. Itt van az elsõ kék jelzés.

Önálló leutazással a 130-as távon szeretne még indulni a Salgótarjáni HKE színeiben: Nagy Péterné, Nagy Péter és Lászlók Zsolt.

70-es résztáv:
Induló(k):
Galcsik Róbert

A többiek lemondták indulási szándékukat. Megvárják a jó idõt és a hivatalos teljesítménytúrán kívül kívánnak indulni. Nekik a nevezés és elismerés ugyanaz lesz, de szolgáltatások és erdészeti engedély nélkül.

Volt, aki kérdezte az ellátást.
Szentlélek, Uppony (müzliszelet, csoki), Járdánháza (zsíros, vajaskenyér), Szalajkaháza, Bárna (croassan) és a célban virsli.
Oklevél, kitûzõ és az eredeti tûzzománc jelvény (csak a 130-asoknak).

Hajrá Salgótarjáni HKE!

Zsóci

Zsóci

törzsvendég

• fórumtag
  • 429 hozzászólás
Jani bá, inkább arra készülj fel, hogy Te húzol engem, ha már nem birom! Bár viszek Viagrát, kokaint meg egy kis bort, de sose lehet tudni...
Emtébé Saltarján móóóre!

mjanos

mjanos

vendég

• fórumtag
  • 231 hozzászólás

Gyuri bá! Lelkesítsen még az is, hogy megyek én is :)!!!

Tudom megint nem leszek népszerû, de szerintem az is luxus, hogy "valaki" az indulás elõtt egy-két perccel dönti el, megy-e vagy nem! Aztán a kilenc személyes buszban meg lesznek vagy hárman!
Meg azt is furcsállom, hogy egy két gyermekes anyuka buzdítja a népet :)!
Az együttérzéshez meg annyit, hogy ha sajnálni kell a "bajbajutottakat", akkor a szervezõket is lehet, akiknek nem kevés munkájuk van a megrendezéssel!

Üdvözletem: Lászlók "köcsög" Zsolt.

U.i.: T-works: részvétem! A szemem a pályán!

Ahogy elfigyelem a részvevõ jelölteket én vagyok a legyengébb és a legöregebb láncszem. Felkészültetek arra hogy ezzel a láncszemel tudjátok tartani a " tempót"?

kohasz

kohasz

törzsvendég

• fórumtag
  • 494 hozzászólás
Kohász-kék 130 km - legfrissebb helyzet:
Kéri István (gépkocsi vezetõ)
Domonkos György
Sándor Norbert
Verebélyi Zsolt
Takács Gábor
Szita Tamás
Melihercsik János
Szigeti Zoltán
Huszár Norbert

A busz tele van. Indulása május 22-én (szombaton), reggel 5.15-kor a Velosport Kerékpárbolt elõl. Várható érkezése 7.15-re Miskolcra, az Ógyár-térre. Itt van az elsõ kék jelzés.

Önálló leutazással a 130-as távon szeretne még indulni a Salgótarjáni HKE színeiben: Nagy Péterné, Nagy Péter és Lászlók Zsolt.

70-es résztáv:
Indulók:
Galcsik Róbert
Gordos Gábor
Verbovszki Nándor
Pataki János
Ferencz Gábor
Molnár Gábor
A leutazást Gordos Gábor szervezi.
Nekik a rajt szigorúan 9.00-kor lesz Ózdon, a Spar áruház elõl.

Volt, aki kérdezte az ellátást.
Szentlélek, Uppony (müzliszelet, csoki), Járdánháza (zsíros, vajaskenyér), Szalajkaháza, Bárna (croassan) és célban virsli.
Oklevél, kitûzõ és az eredeti tûzzománc jelvény (csak a 130-asoknak).

Várunk minden indulót!

GIN30

GIN30

törzsvendég

• fórumtag
  • 262 hozzászólás

Hey hóóóóóóó!!

GIN30 vagy valaki ... Nem jössz 7végén a Bükki hegyi idõfutamra?...Már T-kupa óta nem versenyeztem kellene kis feszültséglevezetés nem gondolod? :) Jönne VB is csak 1enlõre nincs mivel xD szal ha jönnél annak örülnénk... kapnál colás gumicukrot is :D

Sajnos a múlt hétvége óta arra sem volt idõm, hogy a bringát letakarítsam az esztergomi dzsuvától, nemhogy biciklizzek. Anélkül meg - Pityu szavaival élve - nem sok értelme volna nekem odamenni.:) Bár nekem is hiányzik már a tekerés...

cerbona

cerbona

törzsvendég

• fórumtag
  • 512 hozzászólás
Hey hóóóóóóó!!

GIN30 vagy valaki ... Nem jössz 7végén a Bükki hegyi idõfutamra?...Már T-kupa óta nem versenyeztem kellene kis feszültséglevezetés nem gondolod? :) Jönne VB is csak 1enlõre nincs mivel xD szal ha jönnél annak örülnénk... kapnál colás gumicukrot is :D

cerbona

cerbona

törzsvendég

• fórumtag
  • 512 hozzászólás

Beindult a bicajlopás biznisz?

Bassza +... Én azt hittem hogy csak szloviban van ilyen...jobb lesz figyelni ha már a Kemerovón ilyenek történnek... ott még nincs is sok retek...

GIN30

GIN30

törzsvendég

• fórumtag
  • 262 hozzászólás
T!
Ezt most nem mondod komolyan?! Az újat vitték el? A k....a anyját nekije!

Gyuri bá

Gyuri bá

törzsvendég

• fórumtag
  • 847 hozzászólás
Zsóci máris lelkesebb vagyok. Kell a nehéz helyzetekre egy humorzsák.
Mi a végleges lista, ha van ilyen?

Zsóci

Zsóci

törzsvendég

• fórumtag
  • 429 hozzászólás
Gyuri bá! Lelkesítsen még az is, hogy megyek én is :)!!!

Tudom megint nem leszek népszerû, de szerintem az is luxus, hogy "valaki" az indulás elõtt egy-két perccel dönti el, megy-e vagy nem! Aztán a kilenc személyes buszban meg lesznek vagy hárman!
Meg azt is furcsállom, hogy egy két gyermekes anyuka buzdítja a népet :)!
Az együttérzéshez meg annyit, hogy ha sajnálni kell a "bajbajutottakat", akkor a szervezõket is lehet, akiknek nem kevés munkájuk van a megrendezéssel!

Üdvözletem: Lászlók "köcsög" Zsolt.

U.i.: T-works: részvétem! A szemem a pályán!
Emtébé Saltarján móóóre!

Gyuri bá

Gyuri bá

törzsvendég

• fórumtag
  • 847 hozzászólás
Akkor a Nagy családra számíthatok, csak majd ott ne hagyjanak félúton.
Beindult a bicajlopás biznisz?