Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Salgótarján

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
10143 hozzászólás a témában

cerbona

cerbona

törzsvendég

• fórumtag
  • 512 hozzászólás

Nekem is csak a j:Dobb lábam van a gázon úgy ,hogy 1-1 de láttalak csak én már visszafele jöttem!!! Lassú vagy

Ezt már régóta tudom :)

Gyuri bá

Gyuri bá

törzsvendég

• fórumtag
  • 847 hozzászólás
latom otthon is zajlik az elet, meg az ido is jo vegre. tegnap a terveimnek megfeleloen reggel indultam Rotterdamba, kicsit nehezen leltem az utat kifele Utrechtbol, de amint mar irtam, itt nagyon sok alternativ utvonal van, Most is igy volt, vegul kisebb kerulovel, de elindultam Gouda fele. Goudaban terveztem egy kis pihenot, bementem a kozpontba, ahol hangulatos piac volt eppen. Vagy ketten is megszolitottak, latva az SHKE szerkot, erdeklodtek, honnan jottem. Kiss frissito után mentem tovabb Rotterdamba, ahova hamarosan megerkeztem, es maris a Lotto csapat tagjaival futottam ossze, warm up-ot tartottak. Sikerult is nehany kepet meg videot csinalni, meg megkerdeztem egyikuktol, mikor indul a futam.Meg alig volt 10 ora, igy sok idom volt korulnezni, hol lesz a verseny. Teljesen korbejartam a helyszint, majd kineztem egy helyet, ahol mindket iranyban lehetett latni a versenyzoket. Fokozodott a hangulat, majd kis csuszassal elindultak a fiuk. Kozben rengeteg ember gyult ossze a palya menten, foleg a Rabobankosoknak szurkoltak. Aztan elkezdett esni az eso, ami majdnem vegig esett, kis szunetekkel. Ez befolyasolta az erdemenyeket is. Mivel meg haza kellett ernem sotetedes elott, a legveget mar nem vartam meg, de igy is nagy elmeny volt az egesz. Vegul a varosi kolbaszolassal egyutt 150 km~t mentem, fel tizre ertem haza. Meg jo, hogy itt csak tiz korul sotetedik be. Meg itt tervezek egy kb. 180 km~es turat a jovo heten.
Hívnak a hegyek! :D

RTamás

RTamás

törzsvendég

• fórumtag
  • 263 hozzászólás

Szele Rákóci Szuha Almás Mháza Ktetõ Parád Sirok oszt vissza ha megyek akkor reggel 8kor ja nagy gratula az öcskösnek , hiába jó a szponzora TÉ -nek üzenem , hogy nem jött még a fickó most jövõhét elejére ígérte magát !!! no csá

Egy fél óra múlva (9:15-9:30 között) én is elindulok ezen az útvonalon Maconkáról!
T

gyurmaSt

gyurmaSt

vendég

• fórumtag
  • 18 hozzászólás

Gyurma!!
Ilyen tempóban akkor megyek amikor egylábas edzéseket csinálok :cool2:

Nekem is csak a j:Dobb lábam van a gázon úgy ,hogy 1-1 de láttalak csak én már visszafele jöttem!!! Lassú vagy
Salgótarján

t-works

t-works

törzsvendég

• fórumtag
  • 964 hozzászólás
Gondoltam ha jött volna, szóltál volna...

Des-ca

Des-ca

vendég

• fórumtag
  • 152 hozzászólás
Szele Rákóci Szuha Almás Mháza Ktetõ Parád Sirok oszt vissza ha megyek akkor reggel 8kor ja nagy gratula az öcskösnek , hiába jó a szponzora TÉ -nek üzenem , hogy nem jött még a fickó most jövõhét elejére ígérte magát !!! no csá

cerbona

cerbona

törzsvendég

• fórumtag
  • 512 hozzászólás
Gyurma!!
Ilyen tempóban akkor megyek amikor egylábas edzéseket csinálok :cool2:

t-works

t-works

törzsvendég

• fórumtag
  • 964 hozzászólás
Majd mikor Párizsban a dobogó tetejérõl lövöldöz, a meg a kispadon se fér el - akkor röhögjé :D

cerbona

cerbona

törzsvendég

• fórumtag
  • 512 hozzászólás
www.velo.hu

Teljesen véletlenül pont efedrin volt benne xD

cerbona

cerbona

törzsvendég

• fórumtag
  • 512 hozzászólás
A:c...1:0:)

t-works

t-works

törzsvendég

• fórumtag
  • 964 hozzászólás
Visszatért Jan????

cerbona

cerbona

törzsvendég

• fórumtag
  • 512 hozzászólás
kezdõdik, kezdõdik, kezdõdik ...:P
19:30 Császárkirály

t-works

t-works

törzsvendég

• fórumtag
  • 964 hozzászólás
A 205ös megkapta a TwinTurbo csomagot???? :D

gyurmaSt

gyurmaSt

vendég

• fórumtag
  • 18 hozzászólás
Cerbona gyere velem reggel egy kispubi Litke oda vissza az átlagom 30 perc!!!!!!
Salgótarján

Gyuri bá

Gyuri bá

törzsvendég

• fórumtag
  • 847 hozzászólás
Itt is meleg van, ezert reggel mentem egy gyors kb. 60-as kort. Keves nezelodes, inkabb hajtas. Holnap aztan kb. 140 km bicajozas, kozben Tour nezes.

cerbona

cerbona

törzsvendég

• fórumtag
  • 512 hozzászólás
Vasárnap valami közös tekercselés ?
Eléggé sapka van mostanság nem megy a keró:(
+ Lusta is vagyok egyedül menni:D ebben a hidegben nem esik jó .
Mondjuk Egerbaktás karikát az zsír kis karika

cerbona

cerbona

törzsvendég

• fórumtag
  • 512 hozzászólás

Nem, Pepérõl beszélsz...

Nem tom 1 HTC-s van aki fehér meridás mezben versenyez
arról.

t-works

t-works

törzsvendég

• fórumtag
  • 964 hozzászólás
Nem, Pepérõl beszélsz...

cerbona

cerbona

törzsvendég

• fórumtag
  • 512 hozzászólás
T Te halucinálsz :D...Maros is megmondta :D... mé a HCT-s aki fehér mezben jár ... nem Õ Rónaszéki?

Gyuri bá

Gyuri bá

törzsvendég

• fórumtag
  • 847 hozzászólás
udv mindenkinek. Megvolt a masodik tura, ez egy 83 km-es kor volt. Szep helyek, egy kis kompozas egy csatornan kersztul, aztan kisebb szembeszel, kisebb eltevelyedes. A terkepet se nezegettem allandoan, megyek a fejem utan, aztan kikotok valahol, vegul ratalalok a helyes utra. Segit a nap, a megerzes, na meg neha a terkep is. Szombaton Rotterdam TDF elso szakasz. Megprobalok jol helyezkedni.