latom otthon is zajlik az elet, meg az ido is jo vegre. tegnap a terveimnek megfeleloen reggel indultam Rotterdamba, kicsit nehezen leltem az utat kifele Utrechtbol, de amint mar irtam, itt nagyon sok alternativ utvonal van, Most is igy volt, vegul kisebb kerulovel, de elindultam Gouda fele. Goudaban terveztem egy kis pihenot, bementem a kozpontba, ahol hangulatos piac volt eppen. Vagy ketten is megszolitottak, latva az SHKE szerkot, erdeklodtek, honnan jottem. Kiss frissito után mentem tovabb Rotterdamba, ahova hamarosan megerkeztem, es maris a Lotto csapat tagjaival futottam ossze, warm up-ot tartottak. Sikerult is nehany kepet meg videot csinalni, meg megkerdeztem egyikuktol, mikor indul a futam.Meg alig volt 10 ora, igy sok idom volt korulnezni, hol lesz a verseny. Teljesen korbejartam a helyszint, majd kineztem egy helyet, ahol mindket iranyban lehetett latni a versenyzoket. Fokozodott a hangulat, majd kis csuszassal elindultak a fiuk. Kozben rengeteg ember gyult ossze a palya menten, foleg a Rabobankosoknak szurkoltak. Aztan elkezdett esni az eso, ami majdnem vegig esett, kis szunetekkel. Ez befolyasolta az erdemenyeket is. Mivel meg haza kellett ernem sotetedes elott, a legveget mar nem vartam meg, de igy is nagy elmeny volt az egesz. Vegul a varosi kolbaszolassal egyutt 150 km~t mentem, fel tizre ertem haza. Meg jo, hogy itt csak tiz korul sotetedik be. Meg itt tervezek egy kb. 180 km~es turat a jovo heten.
Hívnak a hegyek!