Jelentkezz be Regisztrálj
Salgótarján
Posted 2010. July 15. - 20:13
Posted 2010. July 15. - 19:56
Néztétek a szerencsi verseny útleírását? Nekem tetszik. Hosszra olyan, mint a mi Tarján kupás körünk. Szintben pedig annyi, hogy a kör elején van a "komolyabb" emelkedõ, nem úgy mint nálunk a kazári. Talán szint sincs benne annyi, mint a Tarján kupás távban! Jól gondolom?
T
Posted 2010. July 15. - 15:45
Jééé! Úgy látszik még senki nem volt a Mátrába.
Pedig szép hely.
Többen ezt mondták.
Én ma is voltam délelõtt! Gyöngyös-Sástó-sárga kereszt- Mátraháza- kék-Kékes-kék-Saskõ-Pisztrángos tó-piros- Vörösmarty túristaház-vissza Kékes-kék kereszt- Mátrafüred- Abasár- Gyöngyös.
Naggyon tuti volt, csak kb 15 liter vizet kiizzadtam! Ha érdekelnek még jó helyek, tudunk neked mesélni!
Posted 2010. July 15. - 10:36
Posted 2010. July 14. - 23:20
nekem ez tetszett a legjobban:YouTube - MISTER UNIVERSE (REMI GAILLARD)
YouTube - FOOT 2008 (REMI GAILLARD)
érdemes a többit is megnézni
YouTube - MARIO KART (REMI GAILLARD)
Nagggyon hülyeeeee! :-)))
Posted 2010. July 14. - 22:21
Mondtam h serult vagy!
Amennyi ero van benned, mar VB is nyerhettel volna....
Agyban kellene egy kicsit ott lenni!
Luke (Csonti) az ero veled van...
Bennem nincs erõ vagy ha van az kevés... aki erõs az felér 1 percrõl
Posted 2010. July 14. - 22:16
Posted 2010. July 14. - 14:09
YouTube - FOOT 2008 (REMI GAILLARD)
érdemes a többit is megnézni
Posted 2010. July 14. - 12:44
Posted 2010. July 14. - 11:34
Posted 2010. July 14. - 01:37
Múlthét Vasárnap AK. 9. futama volt Tatabányán a Turul kupa. 100km volt a táv,röviden annyi a pályáról h nem sok sík van benne ...végig hullámvasut...nem ritkán 10-12%-os meredekséggel. Jó idõnk volt...finoman fogalmazva már a bemelegítésnél izzadt a pepes volt vagy 33fok , persze árnyékban. Igy sokat nem melegítettem mindössze 15kmt. Aztán rajt után elkezdtem "ésszel kerózni" hogy Pista szavaival éljek...mert eddig elég sokat voltam elõl a versenyeken és elõfordult nem 1x h elfáradtam a végére. Igy most az élmezõny végén helyezkedtem,tettem a kereket Vigh Zolira. 10km-nél az elsõ meredekebb emelkedõnél amikor letette kicsire én utánoztam... ott buktam el a versenyen való esetleges jó helyezést.Mivel Február óta nem volt kistányéron a lánc és most uj lánc nagytányér sorral mentem. A és a régi 39-es tányéron pedig ugrott az uj lánc...1 percbe tellett mire felvarázsoltam a láncot 39-12-rõl 53-19 re. Persze addigra elmentek mellettem vagy 80-90-en. Akik az elsõ púpon leszakadtak még azok is kikerültek. Aztán elkezdtem idegbetegmódjára menni és komlett sorokat kerültem ki és hagytam ott. Mindegyik kikerült sorból 1-2 erõsebb ember tette a kereket( egy darabig) és igy összeverõdtünk 4-en. Az élmezõnytõl 1 perc hátrányban elég sokat vezettem mindenáron fel akartam érni. Dombon föl mindig tettem a kereket valamelyikre, ott pihentem . Lejtõn és sikon + nem mentem 50 alatt. Ez észrevehetõen nem tetszett nekik. Nekem meg a sikon 42 ...Nagymutter megy annyival a boltba, kenyéré meg tejé 10-40 km között nem távolodott az élmezõny de közelebb se értünk Nehéz is olyan vonattal ahol a 4 mozdonyból, 3 nem dolgozik 1x amikor elgurult a gyógyszer még ott is hagytam õket vagy 5 km-en keresztül. De aztán lassitottam és beértek, valamint megláttam 1 sort mögöttünk...abban a pillanatban leáltam és bevártam õket és ahogy beértek egybõl beáltam segiteni...hátha értelmesebb emberek vannak a sorban. De nem igy volt ott se dolgozott mindenki. +untam és én se erõltettem meg magam a hátralévõ 60 km-en. 70 km-nél még meg is álltunk frissitõállomásnál kb 2 percre aztán utolértek még 2 Senior korú köztük P. Zoli is és igy már 10en tekertünk. Én csak néha álltam elõre de akkor nyúlt a sor...1x rám is kiabáltak h mért szakitom szét a sort aztán 95km körül az utsó lapos részen szöktek ketten... +vártam amég tisztes távolságba kerülnek és utánna indultam el , +próbáltam ugy indulni h ne vigyek fel senkit magamon kívül . sikerült is de az elõl lévõ kettõsnek hiába kajabáltam már 30 m-rõl h álljanak be és menjünk nem jöttekmentem vagy 2 kmt de hátul összedolgoztak ...+ én sem voltam valami motivált mert teljesen mind1 h 50vagy 60ik helyen futsz be .Aztán az utsó meredek emelkedõn 1essével mentünk fel a bolyunkból kb 2-3an raktak le. Hiába kiabáltam rájuk, h tegyék fel nagyra, én is azon megyek A végén azé eléggé kihajtottam magam...sprinteltünk 1et Mátra Biker-es sráccal elég messzirõl indultam igy szerencséje lett. beért vagy 2 cm-el Persze nem kicsit lesavasodtam 53-19-ben gurultam át a célvonalon és 20 mp múlva már az erdõben feküdtem a fák alatt, úgy kiütöttem magam Szerencsére van még 3 forduló és abból 2 idõfutam, és még igy is egész jó helyrõl várom a folytatást... mert legnagyobb ellenfeleim 10és 14. helyen értek be szemben a 20. helyemmel és így kb 30 pont hátrányba kerültem csak.Ideje lenne már egy rendesen befejezett verseny. Utoljára a Giant volt talán még elfogadható.
Mondtam h serult vagy!
Amennyi ero van benned, mar VB is nyerhettel volna....
Agyban kellene egy kicsit ott lenni!
Luke (Csonti) az ero veled van...
Posted 2010. July 13. - 20:27
Posted 2010. July 12. - 21:19
Az unoka hugoméknál megálltunk a hétvégére, Stuttgart mellett, kb. 2 órás montizás jött össze a környék erdeiben. Amúgy ott is ilyen dögmeleg volt, délelõtt mentünk, de már akkor kegyetlen hõség volt.
Posted 2010. July 12. - 19:54
Posted 2010. July 11. - 20:26
Írtam ide valamit a nyergemrõl meg ahogy a buszba pakoltatok, de inkább kitöröltem...
Nem nehéz kitalálni. Ezek szerint károsodás érte a nyerget? Mi történt vele? Hidd el a szándékosság szóba sem jöhet, és még a gondosság is megvolt!
T
Posted 2010. July 11. - 19:11
Zsolesznek gyors gyógyulást kivánok (egyél sok vadpörkit, az jó az ilyen esetekre)!
Posted 2010. July 11. - 19:00
Posted 2010. July 11. - 11:41
Sziasztok. Tegnap sikeresen elütöttem egy õzet a medvesen, minek következtében óriásit estem. Sajnos nem volt nálam telefon, így begurultam somosra egy volt kollégámhoz, aki rögtön bevitt a kórházba, ahol közölték amit én is sejtettem, hogy eltört a kulccsontom.De ami jó hír hogy szépen így csak rögzítették. Viszont a következõ pár verseny nekem kimarad, így eladó a bükk rövid távú nevezésem 4000 Ft-ért. Jó tekerést mindenkinek
Együttérzésem , de látom a telefonnal Te is úgy vagy hogy nem viszem hogy ne zavarjanak. De arra nem gondolsz hogy szükséged lehet segítségre ,vagy esetleg valaki kérhet tõled segítséget. Nem olyan nagy súly hogy ne bírd el . Látod most jó lett volna .
Posted 2010. July 10. - 22:55
Mátraházáról Kékesre olyan útvonalon mentem, nemhogy tekerni, de a bicajt felrángatni alig birtam.
Viszont Nagy-Lipót kilátóhely Parádsasvár túristaút nagyon komoly downhill, van benne minden, gyökér, letörés, kõ.
Posted 2010. July 10. - 22:44
Mentem egy jó tempót, ha nem állok meg simán elgázolnak.
Jobbulást Zsolti!