Ma felnéztem Garábra, kellemes meglepetés új aszfalt burkolatot kapott a teljes bekötő út, fel egészen a templomig, lehet KOM-ozni ! Lehet a Cserhát tour megint felmegy odáig...?
Jelentkezz be Regisztrálj
Salgótarján
Posted 2016. March 20. - 22:13
Posted 2015. August 15. - 09:55
2015. augusztus 29-én Kohász-kék teljesítménytúra.
http://www.teljesitm...hu/tura?id=5832
Kerékpárral is lehet indulni 9-9.30 között a McDonalds-tól. Az útvonal végig aszfaltos.
Várunk minden érdeklődőt sok szeretettel!
Posted 2015. August 06. - 14:19
Posted 2015. June 11. - 10:54
1. Sajnos a "Negyven hegyben egyben" MTB teljesítménytúrán ismételten igen kevesen jelentek meg (9 fő). Mivel a folyamat már hosszan tartónak nevezhető (2010-óta jó, ha az egy tucatot elérte), így nem kívánom a jövőben megrendezni ezt az eseményt. Maradt még néhány díjazás, így szabadon teljesíthető, utólagos bejárásként is a túra - természetesen ellátás és pontőrök nélkül. Igazolófüzetek a Velosport bringaüzletben igényelhetők Nánditól.
2. Végre sikerült bejárnom a "Salgótarján összes" országúti kört. Az ötlet a Dunakanyarból származik, ahol a külföldi maratonokra készülve, hegyi edzésnek az ottani bringások kitalálták a "Pilis összes". Ennek az a lényege, hogy a Pilisben lévő emelkedőket fűzte fel egy körre.
Nos, ennek a mintájára már évekkel korábban én is kijelöltem egy ilyen kört itt a környéken, de egyben még nem volt alkalmam végigtekerni. Most június 8-án azonban adottak voltak a feltételek. Az útvonal és az emelkedők:
Salgótarján - Salgóbánya - Somoskő - Salgótarján - Karancsalja - Etes - Ságújfalu - Salgótarján - Kotyházi-hegy - Salgótarján - Vizslás-Újlak - Vizslás - Biba-tető - Vizslás - Salgótarján - Somlyóbánya - Salgótarján - Kazár - Mátraszele - Szelei-hegy - Mátraszele - Nagy-Csókás (Bárnai-hegy) - Vízválasztó - Rónabánya - Pintértelep - Salgótarján - Kistarján út teteje - Fáy András krt. teteje.
120 km és 1700 m szint, úgy, hogy az ember 15 km-en belül van végig Salgótarjánhoz.
Akit érdekel egy ilyen edzés, annak hajrá!!!
Hátszelet!
- mjanos likes this
Posted 2015. May 25. - 11:01
Posted 2015. April 21. - 21:37
Köszönöm kohasz!
Még az is lehet,hogy kipróbálom/kipróbáljuk a Negyven hegyben-t,mert nekem idő közben bukó lett a Karancs-MedvesTT!Melóznom kell helyette. :-(
Posted 2015. April 21. - 20:35
Urak és Úri hölgyek!
Felvetődött bennem a gondolat, meg kellene nézni ezt a versenyt, érdekelne mást is esetleg?
http://www.vysocina-arena.cz/en/
Posted 2015. April 18. - 07:39
Szia!
Pont tegnap gondoltam rá, hogy közeledik a Karancs-Medves 50 és várhatóan jelentkezel. ;-)
Nos, a szokásos - reggel 8 óra - van megcélozva a kerékpáros indulásra.
Azt még hozzátenném, hogy 2009-óta a Salgótarjáni HKE évi rendszerességgel szervez kifejezetten kerékpáros teljesítménytúrát, "Negyven hegyben egyben" elnevezéssel. Idén június 6-án lesz. Várunk arra is nagy szeretettel!
Üdv, kohasz
Posted 2015. April 18. - 00:09
Üdvözlet!
Szokásos szezonális kérdéssel fordulnék hozzátok:Karancs-Medves TT-n lehet-e idén kerékpárral indulni?
Nagyon kihalt lett ez a topik (is),sajnos,pedig szerettem ide benézni!Utolsó maradandó emlékek Geri hányósfosós triatlon beszámolói! :-D De áhítattal olvastam ennek ellenére is! :-)
Edited by Louis, 2015. April 18. - 00:10.
Posted 2015. January 31. - 18:41
Sziasztok!
Akit érdekel az idei Mátrabérc túra annak ajándék információ, hogy március 1-én nyílik az előregisztrálási lehetőség.
Sikeres jelentkezést és teljesítést kívánok!
kohasz
Posted 2014. December 24. - 16:18
Posted 2014. November 15. - 18:29
Hollókő ó falu új kő útburkolata lényegesen bringa barátabb mint a régi volt.
- menomano2 likes this
Posted 2014. October 29. - 23:27
Üdv!
Jártok manapság tekerni a macis vidéken?Nem tudom,merre mozoghat?!Bárna,Medves-fennsík környékén is gondolom?Milyen ennek tudatában montisnak lenni?
Idén már nemigen,de jövő tavasszal szeretnék ezeken a helyeken ismét tekerni!Majd meglátjuk! :-D
Posted 2014. September 17. - 18:36
Hát, nincs túl nagy tolongás. Eddig úgy néz ki, megint egyedül megyek.
Kedvcsinálónak még belinkelek egy videót. http://www.youtube.c...h?v=hcKTyFmm_Rk
2012-es, nem túl jó minőségű, de a lényeg látszik rajta. Aki türelmetlen, csak 4:10-től nézze.
Fantasztikus emelkedőket lehet (kell...) megmászni, és nem kevésbé fantasztikus,
hajtűkanyarokkal tűzdelt lefeléken lehet próbálgatni, mit enged a fizika.
Posted 2014. September 07. - 17:23
Posted 2014. August 14. - 13:05
Jóéle kis verseny, nagyon finom kis pályával, engem érintene, valaki még...?
http://www.cross-tri...ztival-aktualis
Posted 2014. July 26. - 17:25
Érdeklődöm, a Karbona megrendezi e idén a Tarján Kupát?