Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

BMFT csapatmezek - második kör
Started by
vendég_Charon_*
, 2005. September 27. 16:09
vendég_Charon_*
Posted 2005. November 07. - 09:55

Posted 2005. November 06. - 19:54

- KalaDH
- ValeriaDH
- tom_mirraDH
- BiketriggerDH
- BiketriggerDH
- BiketriggerDH
- Mjani01DH
- DigDH
- Danteujjatlan
- Paul Vittiujjatlan
- Prujjatlan
- Valeriaujjatlan
- Pierujjatlan
- Raycoonrövid
- KisÖcsikerövid
- Al01rövid
- Susnyás Tedrövid
- Biketriggerrövid
- Biketriggerrövid
- parejrövid
- Valeriarövid
- bikebuddharövid
- Attischrövid
- Tinrövid
- bikebuddhahosszú
- SigiTermo
- SigiTermo
- bakytermo
- Bikertiggertermo
- KisÖcsiketermo
- Dontermo
- Dontermo
- Eratermo
- Paultermo
- Kalatermo
- Attischtermo
- Paul Vittitermo
- Raycoontermo
- Yola-Yalatermo
- Dantetermo
- Pr?termo
- Lensvertermo
- burcetermo
- Tommastermo
- parejtermo
- Dantetermo
- Xiantermo
A legfõbb cél, hogy mindig célba érj!!
A Gödöllöi Yeti www.rmkse.hu
:love: Betty :love:
A Gödöllöi Yeti www.rmkse.hu
:love: Betty :love:
Posted 2005. November 05. - 08:31

másrészt meg nem szép dolog lófejet találni az ember ágyában....
Csak szólj, kinek küldjem!
"Don"
-Fel kell szerelni egy légfüggönyt, hogy kisebb legyen a légcsere
-Ez a légfüggöny átlátszó???
/idézet egy Miskolci egyetemi kollégium mûszaki vezetõje és köztem zajlott beszélgetésbõl./ Kimentem a kocsiba röhögni)
-Ez a légfüggöny átlátszó???
/idézet egy Miskolci egyetemi kollégium mûszaki vezetõje és köztem zajlott beszélgetésbõl./ Kimentem a kocsiba röhögni)
vendég_Charon_*
Posted 2005. November 04. - 10:46

Ejj, de fél valaki a telemarketingtõl.
Kicsit paranoiddá válik az ember az Alvilágban ugye...
Ülsz te még a csónakomba. :angevil:
Posted 2005. November 03. - 18:10

Próba részemrõl okés. Zsé is lesz.
"Take my hand and walk down the path of forgiveness..."
Posted 2005. November 03. - 16:33

Messzirõl jött ember okosan telefonál elõtte: 06-húsz-36-huszonkilenc-3-tizennégy.
Ejj, de fél valaki a telemarketingtõl.

With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás

vendég_Charon_*
Posted 2005. November 03. - 16:14

Posted 2005. November 03. - 16:07

neeem. csak egy hónapja nem voltam fodrásznál és kozmetikusnál.
még annyit, hogy én nem biztos hogy hétfõn el tudok menni próbálni. a hövõhét biztos csak a napot nem tudom.
ha tudom jelentkezem priviben és egyeztetünk.
még annyit, hogy én nem biztos hogy hétfõn el tudok menni próbálni. a hövõhét biztos csak a napot nem tudom.
ha tudom jelentkezem priviben és egyeztetünk.
vendég_Charon_*
Posted 2005. November 03. - 14:44

Posted 2005. November 03. - 14:09

vendég_Charon_*
Posted 2005. November 03. - 11:52

Posted 2005. November 03. - 11:34

ok. akkor próbálok intézni magamnak egy pesti utat j.hétre.
vendég_Charon_*
Posted 2005. November 03. - 10:48

Próbák végsõ határideje? Bocs, hogy már ilyenekel zaklatok, de jó lenne ilyen tervezett idõket tudni. Pl: próba-pénzbeszedés: 2 hét, gyártás: három hét, karácsony: mezbefeszítõs-családi vacsorázós.
Mostantól felpörgõs. Jövõ héten próbálós, 14-én rendelésleadós, gyorsan legyártós, kiosztós, nemfizetõketmegverõs.
vendég_Charon_*
Posted 2005. November 03. - 10:47

Nem gyakori, sõt nekik is csak egy példányuk volt mutatóba, örülök, hogy azt megkaptam egyáltalán. Holnap lefotózom szépen, és elmagyarázom a mimicsodát.
Próba = ha kell fizetsz is (ha tudsz). Utalni megint lehet majd értelemszerûen.
Ha a lista végigpróbált (jó lenne tényleg letudni egy nap alatt, de azon a héten mondjuk még okés), akkor szólok, hogy mikor megyek elastichoz és zárás. (Tehát elvileg nov.14. gyártatás)
Ha valaki abszolút nem tud fizetni még, de egyébként meggyõz, hogy akar, akkor ez nem akadály. A mezt úgyis csak fizetés ellenében kaja meg, másrészt meg nem szép dolog lófejet találni az ember ágyában....
Próba = ha kell fizetsz is (ha tudsz). Utalni megint lehet majd értelemszerûen.
Ha a lista végigpróbált (jó lenne tényleg letudni egy nap alatt, de azon a héten mondjuk még okés), akkor szólok, hogy mikor megyek elastichoz és zárás. (Tehát elvileg nov.14. gyártatás)
Ha valaki abszolút nem tud fizetni még, de egyébként meggyõz, hogy akar, akkor ez nem akadály. A mezt úgyis csak fizetés ellenében kaja meg, másrészt meg nem szép dolog lófejet találni az ember ágyában....

Posted 2005. November 03. - 10:34

az elasticos dh mez mennyire gyakori boltban? még nem tudom mikor és hogyan tudnék felmenni pestre.
Posted 2005. November 03. - 09:50

Próbák végsõ határideje? Bocs, hogy már ilyenekel zaklatok, de jó lenne ilyen tervezett idõket tudni. Pl: próba-pénzbeszedés: 2 hét, gyártás: három hét, karácsony: mezbefeszítõs-családi vacsorázós.
Halászlével leevõs, anyázós.

Posted 2005. November 03. - 09:45

"Amint elindul a verseny, már nincs gond. Azt csináljuk, amihez értünk, tekerünk. Nem esik ugyan jól az izmoknak, de fejben azért könnyebb, mint a rajt elõtt." (Julien Absalon, a hegyikerékpáros)
vendég_Charon_*
Posted 2005. November 03. - 09:42

Megpróbálok mindenkinek szólni, akit érint, de addig is jelzem, hogy...
Akinek rövid meze már van, annak a rövid és ujjatlan ugyanakkora kell, hosszú és termo pedig eggyel nagyobb méret. Ez TAPASZTALATból jön.
A DH-sok mind jöjjenek el, mert teljesen más a méretezés, mint a normál mezeknél, meg látniuk is kell, hogy mit kaphatnak a pénzükért.
Jorus meze 52-es méret, ezen túl létezik 54 és 56 is, amelyek jó két-két centivel nagyobbak.
Akinek rövid meze már van, annak a rövid és ujjatlan ugyanakkora kell, hosszú és termo pedig eggyel nagyobb méret. Ez TAPASZTALATból jön.
A DH-sok mind jöjjenek el, mert teljesen más a méretezés, mint a normál mezeknél, meg látniuk is kell, hogy mit kaphatnak a pénzükért.
Jorus meze 52-es méret, ezen túl létezik 54 és 56 is, amelyek jó két-két centivel nagyobbak.
vendég_Charon_*
Posted 2005. November 03. - 09:37

Bocika fijúk lánjok, kici caládi programockák mijatta csúszott egy kicsit a mezpróbás dolog, de akkor most béjelentem, hogy ha nem esik piros hó az égbõl (plusz-mínusz cigánygyerekek és elefántok), akkor
November 7. hétfõ egész nap próbanap lesz az ELTÉn, kora reggeltõl késõ estéig, hogy mindenki el tudjon jutni ide
Részletek késõbb, akinek kérdése van még a héten szóljon.
(Eltévedtem és véletlenül a másik topicba írtam....)
November 7. hétfõ egész nap próbanap lesz az ELTÉn, kora reggeltõl késõ estéig, hogy mindenki el tudjon jutni ide
Részletek késõbb, akinek kérdése van még a héten szóljon.
(Eltévedtem és véletlenül a másik topicba írtam....)
Posted 2005. November 02. - 14:15

Charon valami olyasmit írt a másik topikba, hogy nov.7-én egész napos próba van az ELTÉN.