Sziasztok! A papírkutyákat (hivatalos nevén cani di carta) Babos Tibi barátunk alapította kb 3 éve. Most valóban a bikeart körül lógnak, ott lehet érdeklõdni a hogyanról és mikéntrõl, Erikánál v. Csabinál.
Hi, mcarlo
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Papírkutyák
Started by
noemy
, 2005. September 22. 09:23
Posted 2005. September 23. - 13:03
Posted 2005. September 23. - 09:00
Noemy: ha nem vagyok túl kíváncsiskodó honnan és mennyire ismered ezt a klubot, hogy annyira tetszik? A környékeden a Pedalománon kívül a BVKK (Békásmegyer), Biondó (Újpalota) és BVSC van (XIV ker.), bár utóbbi nem túl amatõrbarát klub. A Pedalomán inkább mtb és triatlonosokat gyûjt, bár gondolom nem zarvarják el a többi mûfajban jeleskedõket sem. A mostani oúti klubok elég zárt mûintézetek, haveri kör maggal és "profi" szemlélettel.
Posted 2005. September 22. - 10:21
www.bikeart.hu
A cégnél alapították a papirkutyákat.
olvasd el ahonlapon a Bemutatkozás linket.
A cégnél alapították a papirkutyákat.
olvasd el ahonlapon a Bemutatkozás linket.
Posted 2005. September 22. - 09:24
"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"
Posted 2005. September 22. - 09:23
Sziasztok!
Nekem nagyon tetszik a Papírkutyák clubja,de nem találtam a neten róluk semmit!Nem tudna valaki segíteni hogy hogy lehet õket utolérni?Vagy esetleg más bringaclub-ot Újpest vagy Dunakeszi környékén?
Elõre is köszi!
Nagyon tetszik a honlap!!)
Nekem nagyon tetszik a Papírkutyák clubja,de nem találtam a neten róluk semmit!Nem tudna valaki segíteni hogy hogy lehet õket utolérni?Vagy esetleg más bringaclub-ot Újpest vagy Dunakeszi környékén?
Elõre is köszi!
Nagyon tetszik a honlap!!)