Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Aktuális hírek, jövõ évi újdonságok

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
9164 hozzászólás a témában

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás
hanem?
a specit behelyettesítheted a bell-el, ha tetszik. a vásárlónak meg az a jó, ha olcsóbban kapja a cuccot. ennyi erõvel az ebayt is lehetne basztatni.

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás

értem én az aggodalmat...de az amazonnak ki adja el a cuccokat? ugyanúgy a specitõl vásárolnak. sinyard adja nekik olyan áron, hogy ezt ne tudják megtenni, és akkor megoldotta a problémát.

De nem errõl szól a cikk.

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás
értem én az aggodalmat...de az amazonnak ki adja el a cuccokat? ugyanúgy a specitõl vásárolnak. sinyard adja nekik olyan áron, hogy ezt ne tudják megtenni, és akkor megoldotta a problémát.

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás
Annak, aki otthon van az angol nyelvben, ajánlom a következõ cikket, melynek egyik fõszereplõje az Amazon:

Bicycle Retailer and Industry News

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás
és hivatalosan is a gt-nél athertonék:
Confirmed: Atherton Racing on GT Bicycles, MS Evil Becomes MS Mondraker - News Blogs - Vital MTB

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás
Bummmm!

Breaking News: Red Bull to Broadcast 2012 World Cups, DH1 Series Likely Cancelled - News Blogs - Vital MTB

cseresznye

cseresznye

törzsvendég

• fórumtag
  • 759 hozzászólás
Marzocchi Facing Financial Troubles, May Close - News Blogs - Vital MTB

hoppá
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert.

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás
lengyelországból:
Antidote - LifeLine Carbon

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás
na akkor ez is kiderült:
Scott Bikes sign new rider - Official announcement tomorrow - Pinkbike.com

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás
Az idei Eurobike óta egyre erõsebb a pletyka, hogy a Ryde (Rigida) és a Sapim "egyesítik erõiket." (forrás: Bike Europe)

2012-es Nox gépek a durvulós fajtából: Eurobike 2011 – Nox Cycles mit Carbon für DJ und 4X, neuem Startrack, und viel mehr

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás
athertonék mennek a gt-hez
Atherton Racing Leaves Commencal - News Blogs - Vital MTB

mof

mof

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.297 hozzászólás
off
durolux mintha nálam is lógna picit, de mûködés közben semmit sem veszek észre belõle. legközelebb villát pedig csak akkor szeretnék venni, ha majd a dt 170es úttal is kínál terméket:)

zscs

zscs

bringás

• fórumtag
  • 3.321 hozzászólás
  • LocationBdapest - Wien - Mondsee
Ejha! Rockshox Offers Free Seal Rebuild Service Kits for Forks, Shocks - Bike Rumor
"These first free service parts are available now and currently shipping with every premium aftermarket suspension product."

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
azt igen, de azt nem tudom hogy a persely kerdest is. probalok meg kutakodni a temaban de egyelore ugy tunik hogy nagyon maceras cserelni a perselyt, de cserebe legalabb hamar kikopik. hozzank visszajott egy, a suntour europa komplett alsoreszt kuldott, es par het mulva az is visszajott a juzertol es ugyanugy log. azota foxot hasznal es boldog.

epiconnal viszont semmi garis bajunk nincs, azt batran ajanlom.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás
arról annyit hallottam, hogy túl könnyen felkoppan, de egyéb rossz hírt nem. viszont azt elvileg orvosolták az újban.

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
szerintem a 2011-esrõl beszél.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás
a 2012esrõl már most van rossz hír?

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
tudok

de a duroluxrol lehet le tudlak beszelni. holnap konzultalok a szervizesunkkel.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás
elég jól :) és mivel épp eladtam a boxxert, és úgy döntöttem, hogy egy 18-18as mini dh gép kell nekem, nehéz is lesz lebeszélni a duroluxról. mindent tud, ami nekem kell: egy mozdulattal 140-180 között állítható, kis és nagy sebességû kompresszió. de pár tesztet azért még várok róla.
ha meg marad a tekerõs gépem a jelenlegi, akkor abban is váltani fogja a foxot egy 140-100-as epicon.

ha tudsz árakat, akkor ne tartsd vissza!

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
eleg jol nez ki, nem? :)

RAUH-Welt
B E G R I F F