Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Aktuális hírek, jövõ évi újdonságok

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
9167 hozzászólás a témában

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7.605 hozzászólás
Van valakinek képe a 2007-es Kona King Kahunáról?

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

gyurri87

gyurri87

vendég

• fórumtag
  • 239 hozzászólás
hát akkor az még soká lesz ..a rebából mûvészet lenne lefaragni még vagy 200gr-ot...úgy h a merevsége megmaradjon...

RoGeR

RoGeR

vendég

• fórumtag
  • 236 hozzászólás
salsaboy,

Igen, ezt olvastam én is. Reménykedtem benne, hogy lesz még vmi új info.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.269 hozzászólás

arra leszek kiváncsi h pl a sid-nek mi lesz a jövõje...megmarad/lesüllyed/eltûnik a palettáról..a régiek közül már csak a boxxival ketten vannak..bár az új villák elég jók..énis boldog reba tulajnak mondhatom végre magam..:D

amíg nem csinálnak a rebánál lényegesen könnyebb, másik vellát addig sztem marad.....grammozó spagettihuszárokat nem zavarja hogy hajlik, meg tekeredik...
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

gyurri87

gyurri87

vendég

• fórumtag
  • 239 hozzászólás
arra leszek kiváncsi h pl a sid-nek mi lesz a jövõje...megmarad/lesüllyed/eltûnik a palettáról..a régiek közül már csak a boxxival ketten vannak..bár az új villák elég jók..énis boldog reba tulajnak mondhatom végre magam..:D

salsaboy

salsaboy

vendég

• fórumtag
  • 77 hozzászólás

Láttam, hogy a Rock Shocks kukázza a Judy-t. Az utódjáról lehet valamit tudni?

Argyle, Dart, Domain, Lyrik, Totem a megjegyzendõ nevek.
A többi villa (Reba, Revelation, Recon, Pike, Boxxer) természetesen megmarad, a Judy szériától viszont hosszú idõ után búcsút vehetünk

A Rock Shox mérnökei hosszabb kihagyás után tértek vissza a tervezõasztalhoz, hiszen míg az extrém kategóriában a versenytársak évrõl évre hozták ki az újabbnál újabb modelleket, addig az RS tervezõcsapata, figyelve a piac reakcióit, szépen kivárt.

A Totem a RockShox FreeRide/Extrém FreeRide villája lesz. Különleges ismertetõjegyei többek között a 180mm-es út, a 20mm-es átütõtengely, a teljes egyénre szabhatóság (ÚJ Mission Control csillapítás: egymástól függetlenül állítható gyors és lassú csillapítás, állítható és ki is iktatható FloodGate), és a Direct 203mm PostMount fékrögzítés és ne hagyjuk ki a 40mm-es becsúszókat!

A Domain végülis a Totem kistestvére, szintén FreeRide felhasználásra. Ezt 160/180mm-es útjáról, 35mm-es acél becsúszóiról, külsõ csillapításállításáról, és szabvány (160mm) PostMount felfogatásáról ismerhetjük fel messzirõl.

Az Argyle (ejtsd: erdzsájl) Dirt Jump villa lesz 20mm-es gyorszáras átütõtengellyel. Az alapmodell hagyományos csillapítással és acélrugóval kerül forgalomba, a jobb modellek Motion Control csillapítást kapnak. Az Argyle 409 SoloAir változatban jön majd a gyárból

A Dart pedig a hosszú éveket megélt Judy helyébe lép. A belépõ szintû villla 80/100mm-es úttal, gyorszáras tengelyrögzítéssel, olajcsillapítással készül majd, Post Mount tárcsafék-rögzítéssel!

from ebike

RoGeR

RoGeR

vendég

• fórumtag
  • 236 hozzászólás
Láttam, hogy a Rock Shocks kukázza a Judy-t. Az utódjáról lehet valamit tudni?

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás

mibõl gondolod, h horrar az áruk? és miért csak gondolod? nem sikerült beszorozni õket ~400-zal?

Ha neked ennyire nem sok majd 7kiló egy vázért (Epic) akkor vehetsz nekem is, kapsz érte egy csókot....:D:D

salsaboy

salsaboy

vendég

• fórumtag
  • 77 hozzászólás
basszus az az Epic carbon váz meseszép... csak hát az a 6 kiló. :scared: mondjuk egy százasnál elgondolkodnék. Alkudni nem lehet :D

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás
mibõl gondolod, h horrar az áruk? és miért csak gondolod? nem sikerült beszorozni õket ~400-zal? :D:D

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás

angol font arakat tudok mondani ha valakit erdekel.

sworks vazak

enduro sl carbon 2700 [gondolom villaval, aggyal]
stumpjumper carbon 1700
epic fsr carbon 1700
HT carbon 1200
HT M5 alu 600

Ha font árakat tudsz, akkor más csak át kell váltani...és lesz belõle forint...:D
De tuti horror az áruk ....

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
angol font arakat tudok mondani ha valakit erdekel.

sworks vazak

enduro sl carbon 2700 [gondolom villaval, aggyal]
stumpjumper carbon 1700
epic fsr carbon 1700
HT carbon 1200
HT M5 alu 600
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

xenium

xenium

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.448 hozzászólás

a Lefty jobban tetszik. versenyfeelingesebb.
(csak így halkan: a májerfaktora is ottvan rendesen:D)

Ez nem jövõévi csak 2006-os, de májerfaktora van, meg ára is...
Feltöltött kép
Sei, soku Si.

xenium

xenium

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.448 hozzászólás

hát nem tudom egy most 600.000 ft-os váz hova változhat...:confused:

lehet drágább:niespodzi
Sei, soku Si.

salsaboy

salsaboy

vendég

• fórumtag
  • 77 hozzászólás

Szerintem az áruk nem fog annyira megváltozni

hát nem tudom egy most 600.000 ft-os váz hova változhat...:confused:

DéBé

DéBé

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.716 hozzászólás
Szerintem az áruk nem fog annyira megváltozni

salsaboy

salsaboy

vendég

• fórumtag
  • 77 hozzászólás
Ezekrõl mikorra tudunk meg árakat. Fõleg az a fekete S-works az ami érdekelne... igaz félek ha megtudom nem fog. :D

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6.770 hozzászólás
a demo 7 nagyon odab@sz.

az a merida meg: bruhahaahaahaa

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10.884 hozzászólás
http://www.sicklines...tattoo.jpg.html

Ez uralkodik.
Vedd be a piros kapszulát, és kitágul az univerzum.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
mondjuk azt en se ertem hogy mit akartak azzal a demo7 demotatto nevu formedvennyel... :P

az tovabbra is furcsa, hogy ket fele enduro van, sx, meg sl [vagyis az sx az inkabb sx trail], mindegy, a konnyebben van a duplavallas, a durvulosabban meg a szimpla :)

YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F