Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Aktuális hírek, jövõ évi újdonságok

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
9164 hozzászólás a témában

vendég_Sugárfertõzött Oposszum_*

• vendég
Jó, aláírom elvetettem a súlykot, szóval nincs olyan honlap, ahol MINDEN Specialized fenn van (csak képpel, nem kell alkatrészlista!!! :)). Na sebaj, várok, amíg nem veszik meg az én bringám, addig én se tudok venni, amúgy nem tudjátok: lesz jövõre is P.1-es? Van róla infó vhol?

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
:D:D nem gondolod hgoy túl agresszívan állsz hozzá? az hogy egy cég termékeit lehet kapni az lehet de akkor az tuti nem high end cucc...
lévén hogy a JÓ cuccok még nem jöttek ki szériába. így nem tud a vele szerelt bringa sem.

ha már 1 db xtr cucc is lenne pl a gépen, akkor októberig várni kell. és nem tudom hgoy a sram hogy van a cuccai kiadásával.
2006os dolgokkal meg mindek szerelnék a 2007es bringákat? okt-nov felé szokott kijönni a legtöbb újdonság. mármint szériában. képet lehet látni róluk már jópár hónapja.

• vendég
Nem azért de 1000 meg 1000 cégnek már KAPNI lehet a 2007-es termékeit, gondoltam a világ legnagyobb kerékpármárkája már vette a fáradságot és feltette a cuccait egy honlapra (merthogy készen vannak az biztos...honlapon láttam már "kémfotókat"). De ezek szerint nem tartják fontosnak az ilyen apróságokat:( ...ÉN KÉREK ELNÉZÉST! Bocsánat, hogy ilyesmit meg mertem kérdezni....még én tartozok neked, ja, és nekem a narkós k**va anyámat, igaz?:)

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
a 2008-as nem kell?
vagy a 2009-es? :rolleyes:

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

• vendég
Hello,
valaki nem tudja, hogy melyik honlapon és mikortól látható a teljes 2007-es Specialized paletta? Már mondtak egy honlapot, de azon csak néhány bringa volt fenn, nem az összes...és alkatrész-lista nélkül...
Nekem alkatrész listával együtt kéne és a teljes 2007-es választék, köszi...

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás

hat az a lancvilla yoke az sztem iszonyat randa :P

nalad alapszempont, hogy a biciklinek konanak kell lennie? :D

eddig nem derült ki ? :)

még esetleg játszik a RM...

de nem veszek ilyen titánt egyébként....
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7.605 hozzászólás

nem olyan szép, de lesz ilyenem :
http://www.konaworld...AHUNA_Frame.jpg

Tényleg nem szép, a yoke inkább joke :), a papucs is csúnya. Tiszta kínai érzés fogott el. Ha Kona akkor inkább a Score.

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
hat az a lancvilla yoke az sztem iszonyat randa :P

nalad alapszempont, hogy a biciklinek konanak kell lennie? :D
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás

Drusza! Lesz olyan Kona, ami egy évnél tovább húzza nálad?:)

nem adom el a supremet....elfér a garázsban 3-4 merevfarú....a 2-3 fulli mellett :)
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás
Drusza! Lesz olyan Kona, ami egy évnél tovább húzza nálad?:)

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás
nem olyan szép, de lesz ilyenem :

http://www.konaworld...AHUNA_Frame.jpg

yanis

yanis

törzsvendég

• fórumtag
  • 577 hozzászólás
Egyet értek a logikáddal, szerintem is olcsóbb kell legyen, mint a duncan, de azért várjuk ki a végét.

Dissection

Dissection

vendég

• fórumtag
  • 178 hozzászólás
Igen tudomásom szerint lesz Freddy1 és 2 más felszereltséggel természetesen.Namost ez az ár nyomasztó, természetesen nekem nem komplett bringa kéne hanem csak a váz.Annak jó lenne tudni az árát.Ha nagyon horror akkor inkább veszek egy UMF Duncant.Amúgy nemtudom szerintetek mennyire hülyeség a következõ teóriám: ugyebár az UMF Duncan a Merida DH váza (ha jobban megnézzük a 2003 as Magellan Vega :D ), namost a Freddy pedig a várva várt össztelós Freeride váz (eddig be kellett érnünk a Hardyval), namost szerintem nem lehet drágább a Duncan-nél a Freddy lehet hogy bõdületesen nagy hülyeséget mondok szal ha lehet ne ugassatok le de nemtom nekem a józan paraszti eszem ezt mondja (persze mondom mégegyszer nem komplett brinyoról beszélek hanem vázról).Szal nemtom, jó lenne tudni valami konkrétumot a váz áráról de mondom én félek tõle....

Aske

Aske

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.881 hozzászólás
Meridának jók az árai, csodálkoznék ha ilyen drágán jönne ki freeride össztelóssal.

edit: korábban már linkeltek képet a nem teljesen coiler utánzatú járgányról. Azon csúszopapucs, ISCG meg mittomén mi volt még.

Csuporka

Csuporka

törzsvendég

• fórumtag
  • 608 hozzászólás

Ahha, igen!Köszönöm szépen!Két célpontom van, vagy az UMF Freddy (erre hajtok jobban) vagy ha nagyon nem jön össze akkor az a gyönyörüséges hófehérke Hardy.Kár hogy még nincsenek árak (vagy a Freddy esetébe jobb is hogy nincs, lehet lekókadok ha meglátom az árát).

Nos a cseh tudásom elégé megcsapant, de annyit ki tudtam venni az alatta lévö rizsábol, pontosabban a végén, hogy 32000 cseh koronárol rizsázik...Az cirka 300000 jo magyar forint, valsoszinüleg ez a 2 HT hardynak az ára lehet...
Elötte meg szo van másrol ami 23000 korona, és naracssárga, tehát a kitünö dedukcios képeségeimnek hála ez a váz lehet (rugostag nélkül, azt irják zárjojelben..aszem) ja ez cirka 220000ft
Nos itt ugrik a macska a vizbe, mert amikor a freddyröl van szo, ott azt irja hogy 47 és 67,5 ezer korona között mozog, ezek szerint lenne több fajta freddy?
Mert azért a két ár eléggé külömbözik, vajon lesz freddy 1 meg freddy primo? (:) hamá ugyis kona koppintás, föleg a segge meg a rugostag elhejezése+mozorészek..)
Mert azért 650000 forint (67500 korona) ezért a freddyért hát izé...Ennyi pénzért az ember kap egy bighit 3, stinky deeluxe-t és még sok más, szvsz jobb bringát...

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás

És az hátrány?

csak mondom....de így legalább nem került sokba a fejlesztés....:)

Olee

Olee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás

átmatricázott régi coiler....:)

És az hátrány?

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás

Ahha, igen!Köszönöm szépen!Két célpontom van, vagy az UMF Freddy

átmatricázott régi coiler....:)

Dissection

Dissection

vendég

• fórumtag
  • 178 hozzászólás
Ahha, igen!Köszönöm szépen!Két célpontom van, vagy az UMF Freddy (erre hajtok jobban) vagy ha nagyon nem jön össze akkor az a gyönyörüséges hófehérke Hardy.Kár hogy még nincsenek árak (vagy a Freddy esetébe jobb is hogy nincs, lehet lekókadok ha meglátom az árát).

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7.605 hozzászólás

Nem találkozott véletlenül valaki a 2007-es UMF palettával?Ha igen kérek szépen linkeket sokat sokat :D :D :D

http://new.mtbs.cz/B...info060828.html

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]