Jelentkezz be Regisztrálj

Aktuális hírek, jövõ évi újdonságok
Posted 2009. May 08. - 11:12

Posted 2009. May 08. - 08:15

Posted 2009. May 08. - 06:28

Posted 2009. May 07. - 21:04

van könnyítve rajta temészetesen, de nem sokakkor Hillék ugyan olyan súlyú demo vázzal mennek, mint ami a boltban kapható?Értem ezalatt, hogy semmi különleges könnyebb alu ötvözet , vagy vázon direkt kikönnyített pont?
azoknak a vázaknak nem kell annyit kibírniuk, mint amire fel kell készülni egyébként az eladott vázak esetében
a geo a boltban kapható 2010-esben szõrén ugyanaz lesz, amivel már most is versenyez hill, festés is, tag is (!) csak lesz kb 100-150g súlyhátrányod. (ennyivel szerinem lehet élni...)
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Posted 2009. May 07. - 18:42

akkor Hillék ugyan olyan súlyú demo vázzal mennek, mint ami a boltban kapható?Értem ezalatt, hogy semmi különleges könnyebb alu ötvözet , vagy vázon direkt kikönnyített pont?
kulonleges otvozet nem jellemzo, inkabb csak vekonyabb falu alsocso, stb. nem kell a vaznak eveket kibirnia, max 1-et, ezert konnyithetnek rajta.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Posted 2009. May 07. - 18:41

Én ezt úgy értelmezem, hogy a széria váz is versenyképes lehet. Ez nem zárja ki (sõt), hogy itt-ott könnyítsenek, geometriát változtassanak, versenyzõre szabjanak néhány vázat.
Egy fotón szériának tûnik a bringájuk, de élõben azért látni néhány okosságot.
Posted 2009. May 07. - 18:32

Posted 2009. May 07. - 18:24

láttam a gépét (fotó velem, sam hillel és fairclough-al a "na ez meg én vagyok" topicban) és bár csavaros tengely, de 135-ös és 10mm-eres. azaz a vázpapucs hagyományos. azt mondta hill, hogy ennyi "compliance" amit ugy tudnék magyarra forditani, hogy érzékenység, rugalmasság, visszacsatolás .. szóval az kell.
kipróbálták az összes létezõ 12-es szabványt (igen, a syntace-félét is) és arra jutottak, hogy nem kell semmit módosítani. ami változott, az a fejcsõszög, a BB magasság (alacsonyabb lett) és a szine.
kiderült, hogy gyakorlatilag a demo akár jelen formájában is versenyezhetõ.
akkor Hillék ugyan olyan súlyú demo vázzal mennek, mint ami a boltban kapható?Értem ezalatt, hogy semmi különleges könnyebb alu ötvözet , vagy vázon direkt kikönnyített pont?
Posted 2009. May 07. - 15:21

Posted 2009. May 07. - 15:05

láttam a gépét (fotó velem, sam hillel és fairclough-al a "na ez meg én vagyok" topicban) és bár csavaros tengely, de 135-ös és 10mm-eres. azaz a vázpapucs hagyományos. azt mondta hill, hogy ennyi "compliance" amit ugy tudnék magyarra forditani, hogy érzékenység, rugalmasság, visszacsatolás .. szóval az kell.állítólag most is átütõs fenekû demóval megy és a széria váz nem az.
kipróbálták az összes létezõ 12-es szabványt (igen, a syntace-félét is) és arra jutottak, hogy nem kell semmit módosítani. ami változott, az a fejcsõszög, a BB magasság (alacsonyabb lett) és a szine.
kiderült, hogy gyakorlatilag a demo akár jelen formájában is versenyezhetõ.
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Posted 2009. May 07. - 14:11

"Project pink" Magginak szeretettel: http://www.bikerumor...seys/#more-4710
Posted 2009. May 07. - 13:58

állítólag most is átütõs fenekû demóval megy és a széria váz nem az.
Az lehet, de amikor rebesgették a 2010 es Új speci dh gépet, hogy lesz, akkor én a demo -tól valami teljesen eltérõ geójú vázra gondoltam...
ezek szerint mégsem ...

Posted 2009. May 07. - 08:47

nem lesz jövõre uj dh váz a specinél
csak mondom szólok, hogy ha voltak is erre tippek (sam hill érkeztével) akkor azok nem igazak.
állítólag most is átütõs fenekû demóval megy és a széria váz nem az.
Posted 2009. May 06. - 22:51

ilyen is leszmegbízható, hosszú életû braines tag ?

Posted 2009. May 06. - 21:44

RAUH-Welt
B E G R I F F
Posted 2009. May 06. - 21:41

megbízható, hosszú életû braines tag ?volt ami annyira titkos, hogy még mi sem láttuk
állítólag lesz egy büntetõ újdonság

Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Posted 2009. May 06. - 21:31

eurós ár * 300 hufárat tudtok már mondani?

Posted 2009. May 06. - 21:29

Posted 2009. May 06. - 21:27

Tudtam én, hogy a "valószínûleg minden" részt ki kell emelni.volt ami annyira titkos, hogy még mi sem láttuk
állítólag lesz egy büntetõ újdonság

Posted 2009. May 06. - 21:27

lesz. nekünk is lesz, még idén, ha minden igaz, még májusban.Mikor derül ki, hogy lesz-e alu Epic?