Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Aktuális hírek, jövõ évi újdonságok

- - - - -

• Please log in to reply
9167 replies to this topic

adamkg

adamkg

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,715 posts
Nálam õk évek óta viszik a világ legrondább bringái címet. És most is sikerült alulmúlni magukat. De legalább következetesek.:-)

pézsé

pézsé

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,333 posts
úgy emlékszem ez még nem volt:
Norco A-Line

adamkg

adamkg

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,715 posts
Rob: pontosan milyenek lesznek ezek a geo adatok? És a színe ez a piros-fekete lesz?

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts

akkor Hillék ugyan olyan súlyú demo vázzal mennek, mint ami a boltban kapható?Értem ezalatt, hogy semmi különleges könnyebb alu ötvözet , vagy vázon direkt kikönnyített pont?

van könnyítve rajta temészetesen, de nem sok
azoknak a vázaknak nem kell annyit kibírniuk, mint amire fel kell készülni egyébként az eladott vázak esetében
a geo a boltban kapható 2010-esben szõrén ugyanaz lesz, amivel már most is versenyez hill, festés is, tag is (!) csak lesz kb 100-150g súlyhátrányod. (ennyivel szerinem lehet élni...)

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts

akkor Hillék ugyan olyan súlyú demo vázzal mennek, mint ami a boltban kapható?Értem ezalatt, hogy semmi különleges könnyebb alu ötvözet , vagy vázon direkt kikönnyített pont?

kulonleges otvozet nem jellemzo, inkabb csak vekonyabb falu alsocso, stb. nem kell a vaznak eveket kibirnia, max 1-et, ezert konnyithetnek rajta.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Shaun_Palmer

Shaun_Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,323 posts
"...akár jelen formájában is versenyezhetõ."

Én ezt úgy értelmezem, hogy a széria váz is versenyképes lehet. Ez nem zárja ki (sõt), hogy itt-ott könnyítsenek, geometriát változtassanak, versenyzõre szabjanak néhány vázat.
Egy fotón szériának tûnik a bringájuk, de élõben azért látni néhány okosságot.
"Ha nem lehetsz a legjobb, légy a legrosszabb!"

bptitans.hu

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13,648 posts
meseszep az Ellsworth....es azok az agyak...tisztara szerelmes lettem

cseresznye

cseresznye

törzsvendég

• fórumtag
  • 759 posts

láttam a gépét (fotó velem, sam hillel és fairclough-al a "na ez meg én vagyok" topicban) és bár csavaros tengely, de 135-ös és 10mm-eres. azaz a vázpapucs hagyományos. azt mondta hill, hogy ennyi "compliance" amit ugy tudnék magyarra forditani, hogy érzékenység, rugalmasság, visszacsatolás .. szóval az kell.
kipróbálták az összes létezõ 12-es szabványt (igen, a syntace-félét is) és arra jutottak, hogy nem kell semmit módosítani. ami változott, az a fejcsõszög, a BB magasság (alacsonyabb lett) és a szine.
kiderült, hogy gyakorlatilag a demo akár jelen formájában is versenyezhetõ.

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert.

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9,274 posts
Ezzel az "átütõs fenekû" megfogalmazással csínján bánnék. Fogalmazzunk úgy, hogy átütõtengelyes hátsó agy és átmenõ tengelyes vagy nyitott tengelyrögzítés. Csupán azért emelem ki ezt a dolgot, mert pld. az Intense DH gépein nem átmenõ tengelyes, hanem nyitott rögzítés van, annak ellenére, hogy 10 vagy 12mm átmérõjû tengellyel szerelt, 135 vagy 150mm szélességû hátsó agyat használnak.

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts

állítólag most is átütõs fenekû demóval megy és a széria váz nem az.

láttam a gépét (fotó velem, sam hillel és fairclough-al a "na ez meg én vagyok" topicban) és bár csavaros tengely, de 135-ös és 10mm-eres. azaz a vázpapucs hagyományos. azt mondta hill, hogy ennyi "compliance" amit ugy tudnék magyarra forditani, hogy érzékenység, rugalmasság, visszacsatolás .. szóval az kell.
kipróbálták az összes létezõ 12-es szabványt (igen, a syntace-félét is) és arra jutottak, hogy nem kell semmit módosítani. ami változott, az a fejcsõszög, a BB magasság (alacsonyabb lett) és a szine.
kiderült, hogy gyakorlatilag a demo akár jelen formájában is versenyezhetõ.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9,274 posts
Ez se betondarab: http://www.bikeradar...ike-frame-21481
:D
"Project pink" Magginak szeretettel: http://www.bikerumor...seys/#more-4710

cseresznye

cseresznye

törzsvendég

• fórumtag
  • 759 posts

Az lehet, de amikor rebesgették a 2010 es Új speci dh gépet, hogy lesz, akkor én a demo -tól valami teljesen eltérõ geójú vázra gondoltam...
ezek szerint mégsem ... :)
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert.

pézsé

pézsé

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,333 posts

nem lesz jövõre uj dh váz a specinél ;) csak mondom szólok, hogy ha voltak is erre tippek (sam hill érkeztével) akkor azok nem igazak.

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts

megbízható, hosszú életû braines tag ? :)

ilyen is lesz :) komolyan!

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
ujdonsagrol van szo nem csodarol... :D
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,272 posts

volt ami annyira titkos, hogy még mi sem láttuk :)
állítólag lesz egy büntetõ újdonság

megbízható, hosszú életû braines tag ? :)
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts

árat tudtok már mondani?

eurós ár * 300 huf :) +/- 10%

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7,622 posts

lesz. nekünk is lesz, még idén, ha minden igaz, még májusban.

árat tudtok már mondani?

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9,274 posts

volt ami annyira titkos, hogy még mi sem láttuk :)
állítólag lesz egy büntetõ újdonság

Tudtam én, hogy a "valószínûleg minden" részt ki kell emelni.:D

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts

Mikor derül ki, hogy lesz-e alu Epic?

lesz. nekünk is lesz, még idén, ha minden igaz, még májusban.