Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Aktuális hírek, jövõ évi újdonságok

- - - - -

• Please log in to reply
9164 replies to this topic

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,267 posts

Egy csipetnyi http://www.pinkbike.com/news/rockshox-2011-revelation-world-cup-first-ride.html

egy ilyen monarch +-t kipróbálnék.
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13,648 posts
Egy csipetnyi RS Revelation WC

jocek03

jocek03

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,125 posts
Ellopták Minaar carbon Nomádját:
Greg Minnaar

adamkg

adamkg

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,715 posts
Valószínûleg pont a Fury készítette elõ a terepet, meg az SC-t érdemein felül istenítik valami miatt,a GT-t meg nem.

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6,770 posts

Rocsi!!! A "verné" az feltételes mód! Olyannak ismersz, aki kiadna egy DH váznyi pénzt két felnire, amikkel mondjuk 200 g-ot lehet nyerni?!

jóvanakkóbocs :) azt hittem, h tényleg van. így öregen meg azért jó a grammokkal játszani... :)

de miért nem hülyézi le mindenki a santacruzt, hogy karbon dh bicajt csinált? nem is oly rég a gt mit kapott a furyért a fórumokon

cseresznye

cseresznye

törzsvendég

• fórumtag
  • 759 posts

World Cups free again on Freecaster! - Ridemonkey.com
Végre lépett a kerékpáros érdekvédelem. Ismét ingyenes a freecasteres közvetítés. Gondolom megnézték a nézettségeket és összevetették a tavalyi adatokkal.

Na, ez egy jó döntés volt :D
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert.

adamkg

adamkg

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,715 posts
World Cups free again on Freecaster! - Ridemonkey.com
Végre lépett a kerékpáros érdekvédelem. Ismét ingyenes a freecasteres közvetítés. Gondolom megnézték a nézettségeket és összevetették a tavalyi adatokkal.

adamkg

adamkg

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,715 posts
Rocsi!!! A "verné" az feltételes mód! Olyannak ismersz, aki kiadna egy DH váznyi pénzt két felnire, amikkel mondjuk 200 g-ot lehet nyerni?! Ha lenne rá keretem, akkor sem vennék Edge felniket: egyrészt nem tetszenek, másrészt ne hiszek bennük, fõleg, hogy semmilyen tekintetben nem jobbak annyival, amennyivel többe kerülnek. Ha olyan gazdag lennék, akkor inkább havonta cserélném az 5.1-eseket.

Pont azt mondtam, hogy ilyen hülye extrák nélkül is lehet könnyû egy gép.

Session: 521-es felnik, CK agyak, 2010-es RS WC, Thomson és Sunline tartók, Formula fékek, oúti sor, könnyû váltás, meg alapvetõen minden könnyû. A lényeg a nagyon könnyû váz, villa és kerék trió. De amikor egy sík egy perces pályán rendezett versenyen másodikként kaptam tõle 3 mp-t holott én egy könnyû Reignnel mentem, míg õ egy Gloryval (én 90 kg, õ 70), akkor igazából tök lényegtelen, hogy 16 vagy 17 vagy 18 kg-e a gépem. Önáltatás.:-)

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13,648 posts

nem a súllyal volt a gondom, mert az enyém is 17.2, és még lehetne rajta bõven könnyíteni. de pl. a karbon felniért simán bekaphatod :)

szerintem nem arra utalt h van neki :)

jocek03

jocek03

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,125 posts

Szöcske alu Sessionje már 16 alatt van most is.

egy képet + alkatrész listát lehetne látni róla?

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6,770 posts
nem a súllyal volt a gondom, mert az enyém is 17.2, és még lehetne rajta bõven könnyíteni. de pl. a karbon felniért simán bekaphatod :)

adamkg

adamkg

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,715 posts
Rocsi, ne izélj. Ma a 17,5 kg azért már egy viszonylag könnyen elérhetõ súly. Az én gépemen semmi különös extra nincs, és a váz is 4950 g taggal (acél rugóval), acél a kcs, 1250 g-osak a gumik, Saint hajtókar, meg agy. Nekem inkább úgy fest, hogy ez alatt már nem érdemes könnyíteni. A karbon lesz majd a jövõ, amivel valószínûleg 15-16 kg közé lehet majd menni, azonos erõsség mellett. Bár Szöcske alu Sessionje már 16 alatt van most is.

rocsipeti

rocsipeti

bentlakó

• fórumtag
  • 6,770 posts

A saját 951-em karbon felnivel, meg titán rugóval simán verné õket.

bekaphatod :)

adamkg

adamkg

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,715 posts
Azt azért ne feledd, hogy mindenki elmondta, hogy különösen nehezek ezen a pályán a gépek: erõsebb felnik, vastagabb belsõk és külsõk. De tény, hogy nem túl könnyûek. A VB alu V10 16,7 volt, ez meg agyonkarbonozva is több. A saját 951-em karbon felnivel, meg titán rugóval simán verné õket. Szóval egyértelmûen nem a tömeg a lényeg. És érdmes megfigyelni a hossz adatokat is. Szinte mindegyik 1200 mm körül van, azaz baromi hosszúak.

cseresznye

cseresznye

törzsvendég

• fórumtag
  • 759 posts
DirtTV: World Cup Bike Weigh-In

Maribor VK bringa súlyok, illetve tengelytáv hossz adatok. Azért meglepõdtem, hogy a karbon v10 17 kiló. nem rossz de azért könnyebbre számítottam: P
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert.

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13,648 posts
Intense M9 Prototype: Prototype Intense M9 - Lengths and weights - Pinkbike.com

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9,274 posts
RS féle, megbütykölt dolgok 2011-re:
- RockShox 2011: Latest Long-travel Shocks - BikeRadar
- Singletrack World

Rebell-78

Rebell-78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,977 posts
Sajnos németül,

új Formula villa, Mojo HD meg egy rakás más érdekes dolog:
MTB-News.de | IBC Mountainbike Forum - Einzelnen Beitrag anzeigen - Produkte Gardasee Bike Festival 2010 - der abschlie

AGA

AGA

AGA

• fórumtag
  • 2,353 posts
Hát nem tudom, de nyeregcsõbõl még mindig ez a legjobb:
RASE | See Video Demo of The Black Mamba Adjustable Seatpost

Csak ne lenne ilyen vékony!
De legalább állítható, nem úgy mint a többi. Magas/alacsony sokszor édeskevés..

Ride everywhere.

.

McGywer

McGywer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,854 posts
29er FR: Wade Simmons 29 - Mountain Bike Forums