Én az Aminostar-tól a vitargo-t vettem legutóbb.Akkor kezdeném is.
Egyelõre csak az izotóniás italukból fogyasztottam eleget ahhoz, hogy komolyabb tapasztalatokat le tudjak vonni, a neve Aminostar X-Power Flash. Jó íze van, nem túl édes, nem az a szájösszeragasztó fajta, viszont elég cukor van benne. Nekem bejött és nincs horror ára.
http://tozoshop.hu/c...ze=120&fileout=
Bõvebben a blogomon: kattints ide.
Jelentkezz be Regisztrálj
Táplálkozás, étrend, fogyókúra
Posted 2011. May 09. - 18:24
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
Posted 2011. May 09. - 15:05
Posted 2011. May 09. - 12:17
Egyelõre csak az izotóniás italukból fogyasztottam eleget ahhoz, hogy komolyabb tapasztalatokat le tudjak vonni, a neve Aminostar X-Power Flash. Jó íze van, nem túl édes, nem az a szájösszeragasztó fajta, viszont elég cukor van benne. Nekem bejött és nincs horror ára.
http://tozoshop.hu/c...ze=120&fileout=
Bõvebben a blogomon: kattints ide.
A sebesség mindent megold.
Posted 2011. May 08. - 22:36
Posted 2011. March 09. - 23:07
A napokban volt egy dokumentumfilm a Viasat Explorer-en "Hogyan változtatta meg Bruce Lee a világot?" címmel és ebben szó volt táplálkozási szokásairól is. Sokféle kiegészítõt szedett, többek között méhpempõ és ginzeng keverékét. Én, mint a befolyásolhatóság mintapéldánya, megláttam a DM-ben egy akciós csomagot és meg is vettem. Ma reggel ki is próbáltam és határozottan éreztem egy fajta feldobottságot, energia plusszt.
ja ilyet szoktak mondani az én vevõim is, mikor a garázsültetvény szüret után elszívják az elsõ slukkot....
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Posted 2011. March 09. - 23:03
Azonban a legkiemelkedõbb jó téteménye a húgom kislányánál volt akinek a nagyon súlyos tejcukor allergiáján ez segített más nem olyan gyorsan múlt el hogy az orvosa nem akarta elhinni. Megkérte a húgomat hogy függessze fel a szedetését Emmánál és 2 naponta bekérte kontrollra a szedés szüneteltetése után 1 héttel rosszabbodtak az értékei 10 nap után újra elkezdett fájni a hasa ekkor újra elkezdte szedni és 3 nap múlva tünet mentes lett. Pár nap alatt teljesen visszaálltak az értékei az elõzõ szintre 1 1/2 év múlva gyógyultnak nyilvánították és attól kezdve úgy élhet mint minden egészséges kislány. Most 8 éves 3 éve egészséges 5 évvel ezelõtt a kúra elõtt azt mondták ha szerencséje kamaszkorában talán kinövi de 50% esélyt adtak annak hogy élete végéig megmarad. Aminek az egészsége mellett iszonyatos anyagi vonzatai lettek volna, havi több tízezer ft gyógyszer és a tej és tejpormentes készítmények szûk körérõl és magas áráról nem is beszélve.
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!
Posted 2011. March 09. - 22:15
A méhpempõ nem placebo rengeteg hasznos tulajdonsága van ...
Csak olyan kicsi a hatóanyag tartalma, hogy kb semmit nem ér, legalábbis nálam.
Posted 2011. March 09. - 21:54
Posted 2011. March 09. - 21:41
Posted 2011. March 09. - 21:32
Placebo.A napokban volt egy dokumentumfilm a Viasat Explorer-en "Hogyan változtatta meg Bruce Lee a világot?" címmel és ebben szó volt táplálkozási szokásairól is. Sokféle kiegészítõt szedett, többek között méhpempõ és ginzeng keverékét. Én, mint a befolyásolhatóság mintapéldánya, megláttam a DM-ben egy akciós csomagot és meg is vettem. Ma reggel ki is próbáltam és határozottan éreztem egy fajta feldobottságot, energia plusszt. Azért naponta biztos, hogy nem szedném, de teljesítményfokozóként lehet, hogy hatásos.
Posted 2011. March 09. - 17:28
Posted 2011. February 09. - 15:42
Amúgy szerintem magától értetõdõ hogy nem gátolják egymást..
Posted 2011. February 09. - 15:17
A kalcium gátolja a magnézium felszívódását elv az tévhit..Ha kicsit belegondolsz akkor rájössz hogy nincs értelme, különben mért gyártaná szinte az össze tápkieg gyártó egyben a Kalcium-magnéziumot...
Magyarázatnak ez így elég gyenge.
Posted 2011. February 09. - 15:09
Posted 2011. February 09. - 09:14
Igen durva mennyiségeket eszik a fickó. Nehéz elképzelni, hogy fér bele ennyi kaja, nameg az anyagcseréje sem lehet lassú...
Posted 2011. February 06. - 23:54
Én anno úgy csináltam h. naponta csak egy fajta p.tabit ettem. MG+B6, C, Ca, Multi.
Posted 2011. February 06. - 21:45
És hogy egyesek mennyire kötõdnek a kólához, arra jó példa, hogy Thor Hushovd képes volt hátraküldeni a kísérõkocsikhoz az élete elsõ Paris-Roubaix-ján (ahol ugye az úton végig tartalék kerekekkel álló segítõk vannak, annnyira kiszámíthatatlan, hogy mikor ér oda a kocsi) induló Theo Bos-t egy kóláért, aki szegény kb egy óra múlva vissza is ért vele.
Posted 2011. February 06. - 21:29
miért szoktak országúti versenyen kólát inni? hirtelen magas energia tartalom miatt? (én erre gondoltam)..de akkor miért nem egy energia szelet?
Posted 2011. January 11. - 07:48
Posted 2010. December 31. - 13:31
vitaminból most külön külön veszem õket.. régebben pak-ban vettem de ahogy számoltam az utolsó vételnél olcsóban megúsztam ha külön külön mindent.
bár amit most mutattál annak elég tetszetõs az ára, lehet a következõ vételnél bepróbálok egy ilyet.