Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Táplálkozás, étrend, fogyókúra

- - - - -

• Please log in to reply
1408 replies to this topic

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9,190 posts

Akkor kezdeném is.
Egyelõre csak az izotóniás italukból fogyasztottam eleget ahhoz, hogy komolyabb tapasztalatokat le tudjak vonni, a neve Aminostar X-Power Flash. Jó íze van, nem túl édes, nem az a szájösszeragasztó fajta, viszont elég cukor van benne. Nekem bejött és nincs horror ára.
http://tozoshop.hu/c...ze=120&fileout=

Bõvebben a blogomon: kattints ide.

Én az Aminostar-tól a vitargo-t vettem legutóbb.

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,821 posts
És a dobozon Jens Voigt is rajta van! :)

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár
Akkor kezdeném is.
Egyelõre csak az izotóniás italukból fogyasztottam eleget ahhoz, hogy komolyabb tapasztalatokat le tudjak vonni, a neve Aminostar X-Power Flash. Jó íze van, nem túl édes, nem az a szájösszeragasztó fajta, viszont elég cukor van benne. Nekem bejött és nincs horror ára.
http://tozoshop.hu/c...ze=120&fileout=

Bõvebben a blogomon: kattints ide.

A sebesség mindent megold.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár
Idén a csapatom Aminostar táplálékkiegészítõket használ, így én is :) . Kipróbálom az összes bringázáshoz szükséges/hasznos terméküket és ha érdekel valakit (ha nem akkor is :) ) leírom a tapasztalataimat róla.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,267 posts

A napokban volt egy dokumentumfilm a Viasat Explorer-en "Hogyan változtatta meg Bruce Lee a világot?" címmel és ebben szó volt táplálkozási szokásairól is. Sokféle kiegészítõt szedett, többek között méhpempõ és ginzeng keverékét. Én, mint a befolyásolhatóság mintapéldánya, megláttam a DM-ben egy akciós csomagot és meg is vettem. Ma reggel ki is próbáltam és határozottan éreztem egy fajta feldobottságot, energia plusszt.

ja ilyet szoktak mondani az én vevõim is, mikor a garázsültetvény szüret után elszívják az elsõ slukkot....:)
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6,068 posts
Mivel minden ember más és más így másképp hatnak rá az anyagok lett légyen az kémiai gyógyszer vagy természetes méhpempõ, rám jó hatással volt.
Azonban a legkiemelkedõbb jó téteménye a húgom kislányánál volt akinek a nagyon súlyos tejcukor allergiáján ez segített más nem olyan gyorsan múlt el hogy az orvosa nem akarta elhinni. Megkérte a húgomat hogy függessze fel a szedetését Emmánál és 2 naponta bekérte kontrollra a szedés szüneteltetése után 1 héttel rosszabbodtak az értékei 10 nap után újra elkezdett fájni a hasa ekkor újra elkezdte szedni és 3 nap múlva tünet mentes lett. Pár nap alatt teljesen visszaálltak az értékei az elõzõ szintre 1 1/2 év múlva gyógyultnak nyilvánították és attól kezdve úgy élhet mint minden egészséges kislány. Most 8 éves 3 éve egészséges 5 évvel ezelõtt a kúra elõtt azt mondták ha szerencséje kamaszkorában talán kinövi de 50% esélyt adtak annak hogy élete végéig megmarad. Aminek az egészsége mellett iszonyatos anyagi vonzatai lettek volna, havi több tízezer ft gyógyszer és a tej és tejpormentes készítmények szûk körérõl és magas áráról nem is beszélve.
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

A méhpempõ nem placebo rengeteg hasznos tulajdonsága van ...

Csak olyan kicsi a hatóanyag tartalma, hogy kb semmit nem ér, legalábbis nálam.

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6,068 posts
A méhpempõ nem placebo rengeteg hasznos tulajdonsága van a ginseng meg élénkítõ.

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,821 posts
Természetesen ezt sem lehet kizárni, bár azt nem mondtam, hogy jobban is teljesítettem tõle.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

A napokban volt egy dokumentumfilm a Viasat Explorer-en "Hogyan változtatta meg Bruce Lee a világot?" címmel és ebben szó volt táplálkozási szokásairól is. Sokféle kiegészítõt szedett, többek között méhpempõ és ginzeng keverékét. Én, mint a befolyásolhatóság mintapéldánya, megláttam a DM-ben egy akciós csomagot és meg is vettem. Ma reggel ki is próbáltam és határozottan éreztem egy fajta feldobottságot, energia plusszt. Azért naponta biztos, hogy nem szedném, de teljesítményfokozóként lehet, hogy hatásos.

Placebo. :)

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,821 posts
A napokban volt egy dokumentumfilm a Viasat Explorer-en "Hogyan változtatta meg Bruce Lee a világot?" címmel és ebben szó volt táplálkozási szokásairól is. Sokféle kiegészítõt szedett, többek között méhpempõ és ginzeng keverékét. Én, mint a befolyásolhatóság mintapéldánya, megláttam a DM-ben egy akciós csomagot és meg is vettem. Ma reggel ki is próbáltam és határozottan éreztem egy fajta feldobottságot, energia plusszt. Azért naponta biztos, hogy nem szedném, de teljesítményfokozóként lehet, hogy hatásos.

AkPi

AkPi

törzsvendég

• fórumtag
  • 334 posts
most Bunny alapismereteinél egy ilyet találtam :"A táplálékkiegészítõket nem kéne a gyógyszerekkel összekeverni. Ezek élelmiszerek, tápanyagokat tartalmaznak. Miért ne lehetne több terméket együtt használni?" de valahol jobban is kifejtette konkrétan a kalcium magnéziumra..
Amúgy szerintem magától értetõdõ hogy nem gátolják egymást..
"A fájdalom csak ideiglenes. Eltarthat egy percig, egy óráig, egy napig vagy egy évig, de végül elmúlik, és valami más lép a helyébe. De ha az ember feladja, akkor örökké fog tartani. "

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

A kalcium gátolja a magnézium felszívódását elv az tévhit..Ha kicsit belegondolsz akkor rájössz hogy nincs értelme, különben mért gyártaná szinte az össze tápkieg gyártó egyben a Kalcium-magnéziumot...

Magyarázatnak ez így elég gyenge.

AkPi

AkPi

törzsvendég

• fórumtag
  • 334 posts
A kalcium gátolja a magnézium felszívódását elv az tévhit..Ha kicsit belegondolsz akkor rájössz hogy nincs értelme, különben mért gyártaná szinte az össze tápkieg gyártó egyben a Kalcium-magnéziumot...
"A fájdalom csak ideiglenes. Eltarthat egy percig, egy óráig, egy napig vagy egy évig, de végül elmúlik, és valami más lép a helyébe. De ha az ember feladja, akkor örökké fog tartani. "

McGywer

McGywer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,854 posts
The Fruitarian

Igen durva mennyiségeket eszik a fickó. Nehéz elképzelni, hogy fér bele ennyi kaja, nameg az anyagcseréje sem lehet lassú... :D

pézsé

pézsé

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,333 posts
Nem szoktam olvasni ezt a topikot, most valamiért beleolvastam. Volt szó arról, h estére egyszerre calcium és magnézium. Én úgy tudom a Ca gátolja a Mg felszívódását. Ráadásul a Mg B6 nélkül nem tud felszívódni, ha nincs elég az étrendben fölösleges is enni.
Én anno úgy csináltam h. naponta csak egy fajta p.tabit ettem. MG+B6, C, Ca, Multi.

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,821 posts
Ezen már én is sokat gondolkodtam. Szerintem a legfõbb ok az íz, egy kis változatosság legyen a sok szelet, gél és sportital után. Esetleg a kevés koffein tartalom is jól jöhet. Valamint a kólának sokszorosa a cukor tartalma, mint a sportitalnak, ami estleg jól jöhet egy jelentkezõ eléhezésnél.

És hogy egyesek mennyire kötõdnek a kólához, arra jó példa, hogy Thor Hushovd képes volt hátraküldeni a kísérõkocsikhoz az élete elsõ Paris-Roubaix-ján (ahol ugye az úton végig tartalék kerekekkel álló segítõk vannak, annnyira kiszámíthatatlan, hogy mikor ér oda a kocsi) induló Theo Bos-t egy kóláért, aki szegény kb egy óra múlva vissza is ért vele.

AkPi

AkPi

törzsvendég

• fórumtag
  • 334 posts
biztos valami nagyon alap a válasz rá de:
miért szoktak országúti versenyen kólát inni? hirtelen magas energia tartalom miatt? (én erre gondoltam)..de akkor miért nem egy energia szelet?

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6,068 posts
Szuper hiper gratula és nagyon nyam-nyam
Hat hnap alatt kpesztette el a piacot a chocoMe

AkPi

AkPi

törzsvendég

• fórumtag
  • 334 posts
igen a suli kaját szét osztom nem egyben nyomom be.
vitaminból most külön külön veszem õket.. régebben pak-ban vettem de ahogy számoltam az utolsó vételnél olcsóban megúsztam ha külön külön mindent.
bár amit most mutattál annak elég tetszetõs az ára, lehet a következõ vételnél bepróbálok egy ilyet.