Jelentkezz be Regisztrálj
Táplálkozás, étrend, fogyókúra
vendég_galuska_*
Posted 2005. September 13. - 23:38
Én csináltam és vallalom is. Nem versenyeztem, senkit nem vertem át. Ha az állam nem tilt el az alkoholtól és a cigarettától (szerinted szteroidoktól, vagy ez elõbbi kettõtõl halnak/nyomorodnak meg többen?- hülye kérdés) milyen alapon tiltaná meg nekem a szteroidokat?
Más kérdés, hogy én elõtte évekig tisztán alapoztam és soha nem löttem szélsõséges adagokat.
Posted 2005. September 13. - 23:33
I`m as fast as nobody!
Posted 2005. September 13. - 23:31
Nekem a versenysport miatt amúgy sem lett volna célszerû okoskodni iesmikkel, igaz, küzdõsportról lévén szó, értelme sem lett volna túlzásba vinni a gyúrást.
"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"
Posted 2005. September 13. - 23:30
I`m as fast as nobody!
vendég_galuska_*
Posted 2005. September 13. - 23:28
Haveromnak mellrakja lett a szteroidtol, de persze vannak kivetelek. Aki biztosra akar menni az inkabb ne szedjen ilyesmit. Ez olyan mint buko nelkul bringazni. Altalaban nincs baj, de ha megis...
Mellrák vagy gynecomastia? Mert a kettõ KÜLSÕLEG szinte ugyanaz (csomók a mellben, mellbimbó körül) de egyébként annyi közük van egymáshoz mint Gizikének a Gõzekéhez!
vendég_galuska_*
Posted 2005. September 13. - 23:27
Szteroid... rohadjon meg aki arul ilyemit. Ennyi a velemenyem errol.
Akkor nem sokat tudhaszt a témáról!
vendég_galuska_*
Posted 2005. September 13. - 23:26
Soha, senkitõl nem hallottam az ismert mellékhatásokon kívül (ragyák, némi plusz szõr, égõ torok, stb.) igazán komoly károsodásról. Nem zárom ki a lehetõséget, de haverom kb. ezt nyomta: (látom témában vagy)
8 I.U. növekedési hormon+inzulin
200 mg Deca Durabolin
100 mg Testosteron Enanthat
50 mg Stanazolol
NAPONTA!!!!!!!!!!!!!!!!!! (Akkora volt, mint egy hegy és szín tiszta hús!198 cm és 120 kg, de csíkos volt még a trapézizma is!!)
Leállt sok éve, semmi baja. Ha meg felfordul 63 évesen, csak hozza a hivatalos magyar átlagot . . .)
Az igazsághoz hozzátartozik, hgy Áldor CSaba (nagyon nagy név volt egykor) 40 évesen halt meg, no de õ anno NAPI 100 Nerobolt is betolt, hónapokon keresztül!
Posted 2005. September 13. - 23:13
Excuses are like assholes... Everybody's got one, and they all stink
Let the people speak
Posted 2005. September 13. - 23:12
A szervcserés történetek pedig 2 közeli ismerõsöm esetei, nem a Kiskegyedéi, tehát csak ne dobálózzunk a szavakkal.
Posted 2005. September 13. - 23:12
I`m as fast as nobody!
vendég_galuska_*
Posted 2005. September 13. - 23:05
Egyébiránt az egész genetika. Lehet befolyásolni némileg, de csak szenvedés lesz belõle. Amikor megszületünk ugye a genetkai kódunk predesztinál minket. Vannak sprinterek, hosszútávfutók, nagy izomtömegek, szikár Bruce Lee-k, ésígytovább. Ha vékonydongájú vagy kurvasok munkával, és rengeteg cuccal lehet belõled Svarci ideiglenesen, csak aztán kell némi pénz szervcserére. Én pölö sosem leszek kifejezetten szálkás, mint LCs papa, max kurvasok munkával, és csak ideiglenesen. Míg mondjuk LCs-nek soha nem lesz 49-es karja, mint nekem. Szal ésszel tûzzük ki azokat a célokat.
Ne haragudj, de tévedsz. Amikor 18 évesen lementem a konditerembe 183 cm voltam és 62.5 kg(!). Bármiféle szteroid nélkül (Sportrobi volt akkor . . .) felmentem 88 kg-ig, ami ha nem is Swarci, de plusz 25 kg körül.
Késõbb használtam némi szteroidot (ezt én nem tagadom, mint egyes "naturál" testépítõk vagy akár profi bringások) A csúcssúly 107 kg volt. Ez sok évvel ezelõtt volt, azóta semmi szteroid és 97 kg-ra mentem vissza. Akárhogy is nézzük, ha leszámítom a mostani kb. 3-4 kg feleslegemet, ez 30 kg körüli tartós izom. Bõven az átlag fölött. A baj ott van, ha valaki 2 hét edzés után kezdi tolni az anyagot. ebben az esetben valóban nem marad meg semmi, de ez megint más történet, nem genetika kérdése)
Múlt hétem megvizsgált belgyógyász édesapám (EKG, EEG, vizlelet, vér, vérnyomás stb.) Minden tökéletes. A szervcserés történeteket hagyjuk meg a Kiskegyed szintû orgánumoknak!
És látatlanba megmondom: lehetnél hosszú távon is szuperszálkás, csak unalmas nonstop diétázni, meg fõleg MINEK? Nem hasizomban mérik az embert, legalábbis jobb helyeken!
Posted 2005. September 13. - 22:46
Sokszor azzal hirdetik magukat a kis cegek, hogy a foszfat sokkal hatekonyabb, mert az izomsejtekben is kreatin foszfat adja le az energiat es mert "testazonos" anyag. Az igazsag pedig az, hogy a kreatin foszfat megtalalhato az izomsejtben, de nem ez az, amit szajon at szedve beviszunk, mert az lebomlik az emesztes kozben szabad kreatinna. Az izmokban megtalalhato kreatin foszfat ott helyben keletkezik a jelenlevo foszfatokkal valo kotodessel. Ezert az alacsonyabb kreatintartalmam iatt a kreatin-foszfat kevesbe hatekony mint a monohidrat. Ez a lenyeg.
I`m as fast as nobody!
Posted 2005. September 13. - 22:39
A monohidratra es a foszfatra gondolsz?
Let the people speak
Posted 2005. September 13. - 22:39
Egyébiránt az egész genetika. Lehet befolyásolni némileg, de csak szenvedés lesz belõle. Amikor megszületünk ugye a genetkai kódunk predesztinál minket. Vannak sprinterek, hosszútávfutók, nagy izomtömegek, szikár Bruce Lee-k, ésígytovább. Ha vékonydongájú vagy kurvasok munkával, és rengeteg cuccal lehet belõled Svarci ideiglenesen, csak aztán kell némi pénz szervcserére. Én pölö sosem leszek kifejezetten szálkás, mint LCs papa, max kurvasok munkával, és csak ideiglenesen. Míg mondjuk LCs-nek soha nem lesz 49-es karja, mint nekem. Szal ésszel tûzzük ki azokat a célokat.
Ezt jobb helyeken el is szoktak mondani, hogy ne varjunk csodat
I`m as fast as nobody!
Posted 2005. September 13. - 22:30
Posted 2005. September 13. - 22:29
Posted 2005. September 13. - 22:28
Let the people speak
Posted 2005. September 13. - 22:23
A Pump -ot azert javaslom, mert egy meroben uj kreatinformula. Pezsgo kreatinpor, sokkal hatekonyabban epul be a szervezetbe mint a sima por formaju kreatin. Teljesitmenynovelo hatasa van. Erdemes edzes elott szedni szerintem ( fel oraval javasolt szedni olyan alkalmak elott amikor fokozott igenybevetelnek vagy kiteve, pl. edzes, verseny ). Edzes utan pedig erdemes egy feherjedus taplalekkiegeszitot benyomni, hogy a fokozott fizikai igenybevetel utan regeneralodni tudjon a szervezet, es be tudjanak epulni az izomba a kello anyagok.
Celszeru valami egyszerubb ( es egyben olcsobb ) "szerrel" inditani, mert eleinte meg nem fejtesz ki akkora erot es az izmok gyorsan tudnak maguktolis fejlodni, kesobb pedig erdemes valami hatasosabbat a nagyobb igenybevetel miatt. Fontos tudni, hogy az izmok nem "szaporodnak" attol hogy gyursz, az izomszovet terfogata no ( emiatt szoktak sokan osszeseni ha abbahagyjak, mert a terfogat szerves reszet kepezi a viz, ami ha abbahagyod az edzest, tavozik az izmokbol, es a terfogat hamar lecsokken).
Amikor elkezdesz edzeni, erdemes megmerni magad ( suly, karvastagsag... ) hogy lassad a fejlodest, es tudjad a hianyossagokat. Nem kell meglepodni ha az elso honapokban ugrasszeruen fejlodsz ( tomeg es eonovekedes ), kesobb ez nagyon le fog lassulni.
A Lang Sport uzleteiben megtalalod a teljes Scitec kinalatot ( http://www.scitec.hu/ ), amibol konnyen tudsz valasztani neked megfelelot es van ingyenes katalogus is, amiben sokmindent leirnak, erdemes elolvasni oket.
Ha nem vagy koffeinerzekeny, akkor erdemes a Pump Superdrink SD -t inni, mert meg hatekonyabb mint a sima kreatin pezsgoformula ( Pump FX ) mert van benne a kreatinon kivul koffein, taurin es L-karnitin.
Ha elmesz egy boltba, akkor sokat tudnak neked segiteni hogy mit szedj a kreatin mellett, mert mindenkinek kicsit mas kell, ezert van nagyon nagy valasztek.
I`m as fast as nobody!
Posted 2005. September 13. - 22:13
Posted 2005. September 13. - 21:56
Ha rendszeresen jarsz mondjuk gyurni, akkor erdemes szedni egy kis kreatint, nagyon sokat szamit ( viszonylag gyorsan noveszt, megkoti a vizet az izmokban de nem lesz tole bajod ). Kokszolni nem szabad, meg gyenge szerekkel sem ( pl. napozin ).
Taplalekkiegeszito termekekbol ha nincs sok penzed, akkor Scitec ( eloszor erdemes pump + Volumass 35 -ot szedni, kesobb meg Pump FX + CellMax ) ha tobbet szansz a dologra, akkor Twinlab vagy Herbalife. Scitec -el kb havi 15-20e plusszkiadas, Twinlab/Herbalife 40-50e.
Jah, es sok hust meg tesztat kell enni
Errõl tudnál adni 1 kis felvilágosítást ? Mikor, hogyan kell szedni ? Mi is ez a kreatin valójában.. ?:chin:
Ha válaszolsz, elõre is köszi.