Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Táplálkozás, étrend, fogyókúra

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
1408 hozzászólás a témában

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás
fõleg a vállat és a hátat hanyagolják el,nomeg a lábat.legyen nagy a kar ,mell,szálkás has és én vagyoki a valaki

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

zolle

zolle

bentlakó

• fórumtag
  • 8.703 hozzászólás
nemte, hanem a sok koxos állat, aki csak karra gyúr mer az a menõ az e-ben

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11.799 hozzászólás
Mármint én fakadok sírva? :D

"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás

miért? itt a Proform, az MLO, a Herbalife, stb... akit komolyan érdekel, utánajár és mindegyiknek a legjobb termékét választja...
az, hogy melyiknek jobb a markec része, már más kérdés.

ez Bp.-en lehet max úgy,itt csak külön rendelésre hoznak dolgokat.én a biotech-et favorizálom meg a cytogen-t jobban.
a Scitec-mrketing párhuzamot nem nehéz meghúzni :) lásd szponzorált testépítõk és úgymond tartós teszt alanyokon

-=B.B.B.=-

zolle

zolle

bentlakó

• fórumtag
  • 8.703 hozzászólás

ja fõleg az olyan helyeken, ahol ideológiát gyártanak arra, hogy mérnem gyúrnak hasra.
ahová én jártam kinevettek a "nagyok", amiért keményen gyúrtam hasra, szálkásítottam és "csak" táplálékkiegészítõket nyomtam.
ez szerintem szánalmas hímsoviniszta hozzáállás, és azok ilyenek, akik lusták mint a dög, repednek mint állat és életük mottója: "bigger is better", ami persze nem az agy- és farokméretükre vonatkozik.

ezek lennének a "jobb helyek"? akkor nekem tök jó itt a rossz oldalon :D
beszarás

amikor én jártam gyúrni, 10 "társamból" kb 2 gyúrt lábra is. ezaz amit asszem Jével beszéltünk, lehet hogy akkora a karja hogy meghalok hacsak rámnéz, de combon rugom 2x és sírvafakad

legszebbcsavo

legszebbcsavo

bentlakó

• fórumtag
  • 5.125 hozzászólás

érdekes az ,hogy csak Mo.-on ennyire népszerû a Scitec Nutrition és szinte rákényszerül az ember arra,hogy ezt vegye....

miért? itt a Proform, az MLO, a Herbalife, stb... akit komolyan érdekel, utánajár és mindegyiknek a legjobb termékét választja...
az, hogy melyiknek jobb a markec része, már más kérdés.

legszebbcsavo

legszebbcsavo

bentlakó

• fórumtag
  • 5.125 hozzászólás

Nem hasizomban mérik az embert, legalábbis jobb helyeken! :)

ja fõleg az olyan helyeken, ahol ideológiát gyártanak arra, hogy mérnem gyúrnak hasra.
ahová én jártam kinevettek a "nagyok", amiért keményen gyúrtam hasra, szálkásítottam és "csak" táplálékkiegészítõket nyomtam.
ez szerintem szánalmas hímsoviniszta hozzáállás, és azok ilyenek, akik lusták mint a dög, repednek mint állat és életük mottója: "bigger is better", ami persze nem az agy- és farokméretükre vonatkozik.

ezek lennének a "jobb helyek"? akkor nekem tök jó itt a rossz oldalon :D
beszarás

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás

érdekes az ,hogy csak Mo.-on ennyire népszerû a Scitec Nutrition és szinte rákényszerül az ember arra,hogy ezt vegye....
egy USÁ-ban élõ ismi mondta h náluk elvétve van ez a termékcsalád

abszolút kezdõknek volumass20
kicsit haladóbbaknak volumass 35-öt ajánlom,ne kreatinnal kezdje már a gyerek,mikor még nincs is mit pumpálni ;)
nekem a born sport supple+ nagyon jót tesz :-)
daily one multi vmelyik cégtõl erõsen ajánlott és sok víz

-=B.B.B.=-

al01

al01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás
Igenyesebb termekbe azert jo jarni, mert egy rakas pava lesz ott. Mikor a Beresbe jartam, eleg sokat rohogtunk haverral. Ember buffaloban, ket mobil a fekvenyomo pad mellett es talpig fuxban nyomott kettot-harmat. Es nem egy ilyen volt ott. hehe. Viszont ha aerobik ora van, akkor az embernek mindjart van kedve csinalni a gyakorlatokat, sok a jo no :)

Már iljicsnek is mondtam de én szívesen lemegyek valami igényesebb terembe gyúrni.
hátha a tömeg feldob..;)

Vole azt hallottam hogy a vizelet segít a hajhulláson, szólj és megyek:D

Enyim Paripa

Excuses are like assholes... Everybody's got one, and they all stink

Let the people speak

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás

Már iljicsnek is mondtam de én szívesen lemegyek valami igényesebb terembe gyúrni.
hátha a tömeg feldob..;)

rám meg pont fordítva hat a tömeg,azért nem is járok már terembe

-=B.B.B.=-

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10.884 hozzászólás

Nekem olyan szinten nincs motivációm gyúrni, hogy nemtom miért mennék el edzõterembe ! :D

Lesz majd, gondolj bele, együtt is zuhanyozhatunk, izmos férfiak mindenhol..:P
Vedd be a piros kapszulát, és kitágul az univerzum.

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6.613 hozzászólás
Nekem olyan szinten nincs motivációm gyúrni, hogy nemtom miért mennék el edzõterembe ! :D

Mer' egy állat vagyok !

Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10.884 hozzászólás

najah, szerencsére a mûveltségemért felelõs intézményben van egy ilyesmi terem, amit ~ senki nem használ, és ingyen van. nem egy komoly konditerem, de vannak elõnyei. arra amire kell, megfelel, nem akarok izomállat lenni, de mondjuk jó lenne biztos háttérrel beszélgetni esténként az utcán

csak nyár óta elég szarul megy, tudja fene miért... no nembaj, eszem majd banánturmixot :D :P

hátha a tömeg feldob..;)

Vole azt hallottam hogy a vizelet segít a hajhulláson, szólj és megyek:D
Vedd be a piros kapszulát, és kitágul az univerzum.

málna

málna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.117 hozzászólás
najah, szerencsére a mûveltségemért felelõs intézményben van egy ilyesmi terem, amit ~ senki nem használ, és ingyen van. nem egy komoly konditerem, de vannak elõnyei. arra amire kell, megfelel, nem akarok izomállat lenni, de mondjuk jó lenne biztos háttérrel beszélgetni esténként az utcán

csak nyár óta elég szarul megy, tudja fene miért... no nembaj, eszem majd banánturmixot :D :P

vendég_galuska_*

vendég_galuska_*
  • vendég

vole: várj még egy évet a biciklivel, lesz hajad... ;)

szóval ez átavanzsálódott gyúró topikká, legalább van ilyen is

valami olyan nincs, amitõl kedve lesz az embernek ehhez? :P mert igen szarul megy, ha nincs sok kedvem "nehéz súlyokat emelgetni" és ez el veszi a kedvem ettõl a hasznos idõtöltéstõl...

ÁÁÁÁ, olyan nincs!!!! Én azonban mindig megnézem a korban egyezõ férfitársaimat és utána megállapítom: ilyen szarul nem nézhetek ki! Ha fejet nem lehet cserélni, legalább izom legyen! Ez erõs motivációt jelent. De egyébként az edzõtermet utálom. Tuskó behajtók, köcsög Yuppiek és nejlonringyók. Idegesítõ.

KisOcsike

KisOcsike

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.090 hozzászólás

En genetikailag kopaszodom :D 2 milla lenne a hajbeultetes, de ha van olcsobb megoldas is ;)

Igy sem nezek ki tul jol, kopaszon meg aztanb kifejezetten szarul festenek... :D

Paróka??? Bézbólsatyesz??? Vagy reklámoznak ilyen spréjt, amivel megfested a fejbõrt, és olyan, mintha több hajad lenne!

KisÖcsike
Aláírásom nem lehet 3 sornál terjedelmesebb, ezért nem is írok ide semmit....

málna

málna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.117 hozzászólás
vole: várj még egy évet a biciklivel, lesz hajad... ;)

szóval ez átavanzsálódott gyúró topikká, legalább van ilyen is

valami olyan nincs, amitõl kedve lesz az embernek ehhez? :P mert igen szarul megy, ha nincs sok kedvem "nehéz súlyokat emelgetni" és ez el veszi a kedvem ettõl a hasznos idõtöltéstõl...

vendég_galuska_*

vendég_galuska_*
  • vendég

En genetikailag kopaszodom :D 2 milla lenne a hajbeultetes, de ha van olcsobb megoldas is ;)

Igy sem nezek ki tul jol, kopaszon meg aztanb kifejezetten szarul festenek... :D

Szégyenkezve bevallom: Én is elódalogtam egy hajklinikára. Egy ember turkált a hajamban (legalább a nagycsöcsû asszistensnõje tette volna) majd közölte, havi 30 000 Ft-ért garantálja, hogy a még meglévõ hajam megerõsödik.
MOntam, najóvanmennyanyádba, annyiért inkább kopasz maradok!

Telly Savalas-t annak idején az év legszexisebb férfijává választották az USA-ban!:)

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7.561 hozzászólás

Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!

vendég_galuska_*

vendég_galuska_*
  • vendég

Ha mar itt tartunk valami fasza hajnoveszto szert nem tudtok? :D :D :D

Hullik a hajad fiatalon vazze????

Vess egy pillnatást az avataromra, én megoldottam a problémát!!!! Nem kopaszodom, hanem így tetszik!!!:)