Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Táplálkozás, étrend, fogyókúra

- - - - -

• Please log in to reply
1408 replies to this topic

legszebbcsavo

legszebbcsavo

bentlakó

• fórumtag
  • 5,125 posts

szivatós tesióra (egyszer megölöm azt a tanárt) miatt kimozgom mindet.

ne tedd, egyszer még hálás leszel neki ;)

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,354 posts
és az alkatod miatt sem lehetsz nagyobb...:-)

lányok hajlamosak azt hinni hogy ha többet esznek elhíznak, pedig ránézésre meg lehet mondani hogy ez lehetséges e...
illetve ha már 1 kilót is híznak, az öngyilkosság szélén állnak, pedig rajtuk kívül más nem is veszi észre ezt, hisz nem is észrevehetõ!
:D

kolamaci

kolamaci

törzsvendég

• fórumtag
  • 916 posts

pont ez az, Te este megeszed a pizzával a 2000 kalóriát (csak mondtam egy számot) és töredékét raktározol, másnap délben már az emléke sincs a szervezetedben, én meg raktároztam belõle 1800-at és még második nap reggel is találkozom az emlékével..most bocs ha naturális voltam...és ezért vagy Te vékony, én meg legjobb súlyomnál is dirib darab....
1 ébként mûködhet a többször keveset csak általánam nehezen kivitelezhetõ

Nem ezért vagyok picit, hanem mert lovaglás, futás, biciklizés és mindenféle egyéb szivatós tesióra (egyszer megölöm azt a tanárt) miatt kimozgom mindet.
Tücske csak neked.. :para:
a jávorszarvas a legjobbfej állat!

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,267 posts

Nem hiába találták ki a reggelit ebédet és vacsorát...
Mellesleg ha reggelizel egy normálisat és délben ebédelsz és tegyük fel semmit sem csinálsz, azt sem biztos hogy gyümölcsnél többet akarsz vacsorázni..
Csipegetni a buzi madarak szoktak;)

ne bántsuk a madarakat, én etetem Õket...:)
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,267 posts

Jorus!!!! Segíts! Most mondd h megettem a pizzát!

pont ez az, Te este megeszed a pizzával a 2000 kalóriát (csak mondtam egy számot) és töredékét raktározol, másnap délben már az emléke sincs a szervezetedben, én meg raktároztam belõle 1800-at és még második nap reggel is találkozom az emlékével..most bocs ha naturális voltam...és ezért vagy Te vékony, én meg legjobb súlyomnál is dirib darab....
1 ébként mûködhet a többször keveset csak általánam nehezen kivitelezhetõ
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10,884 posts
Nem hiába találták ki a reggelit ebédet és vacsorát...
Mellesleg ha reggelizel egy normálisat és délben ebédelsz és tegyük fel semmit sem csinálsz, azt sem biztos hogy gyümölcsnél többet akarsz vacsorázni..
Csipegetni a buzi madarak szoktak;)
Vedd be a piros kapszulát, és kitágul az univerzum.

al01

al01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,364 posts
Akkor valasz a kerdesedre: nem kell kreatin. Ha csak nem akarsz a linkelt nore hasonlitani. Az pedig csunya. Esszel. Edzes es kajalas, feherjet tolj melle, aztan csok.

Örülök,h így látjátok a helyzetet/tem!:P

de végülis senki nem írt semmi választ a kérdésemre.:cry: :)
Akkor megpróbálom mondjuk így:
Ha járok télen kondizni,akkor nagyobb sikert érek el ugyanannyi edzéssel,kreatinnal,mint nélküle?
Amúgy sztem a kreatin(legalább is az én olvasatomban)nem mindenféle "szir-szar szer" (:D),hanem táplálék kiegészítõ,melynek értelmes szedése ártalmatlan a szervezetre,segít beindítani bizonyos folyamatokat,esetleg meggyorsítja azokat....
persze,lehet h tévedek ezért kérdezgetek mindig.

Enyim Paripa

Excuses are like assholes... Everybody's got one, and they all stink

Let the people speak

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,354 posts

azért vagy te "spagettihuszár"....Dig és én meg nem....:)

azzaz
mondjuk énse vagyok nagy, de az étel az étel..
napi 2-3szor olyan adag hogy öhhh, esélytelennek tünik hgy megegyem, és mégis...
na az étel.
napi 4szer egy szendvics, na az meg nem:-D
az max átvezetõnek jó a vacsoráig, de akkor attól meg elveszi egy kicsit az étvágyat, miközben laktatni nem laktat.
ezért kell 2-3szor sokat enni,mert utána feldolgozza a szervezet, lesz erõõõ, meg energia, és tud pihenni is picit....

kolamaci

kolamaci

törzsvendég

• fórumtag
  • 916 posts

Jorus!!!! Segíts! Most mondd h megettem a pizzát!

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,267 posts

Éredekes, nálam van. Meg ha csak reggeli (ami álam siliidõben kimarad) ebéd( ami minimális a suli menzán) vacsi lenne akkor éhen halnék. :)

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,354 posts
kólamedve:

miért, és így közben megeszel még 2 szelet csokit?:-)

mondjuk mint ahogy egyénfüggõ étel és étel között van különbség sok.

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10,884 posts

A hat órával nem értek egyet. Sztem jobb ha egy nap többször eszel keveset mint háromszor sokat.

Szerinted;)
Sokat nem kell enni.
És három étkezésnek elégnek kell lennie..
Vedd be a piros kapszulát, és kitágul az univerzum.

kolamaci

kolamaci

törzsvendég

• fórumtag
  • 916 posts

ponnem... nincs ideje megemészteni a szervezetnek az ételt, ha folyamatosan eszel...

Éredekes, nálam van. Meg ha csak reggeli (ami álam siliidõben kimarad) ebéd( ami minimális a suli menzán) vacsi lenne akkor éhen halnék. :)

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,267 posts

ponnem... nincs ideje megemészteni a szervezetnek az ételt, ha folyamatosan eszel...

1én függõ...sztem

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,354 posts

kolamaci

kolamaci

törzsvendég

• fórumtag
  • 916 posts

Alternatíva?
Használd a fantáziád..
Én nem hiszek a megvonásban, illetve a mindenfajta megvonásban.
Csipsz meg ilyen szarok kiejtve persze.
De nekem volt sok olyan napom hogy, reggelire szendvics(vékony vaj, egy szelet sajt, sonka, zöldségek) ebéd:Ristorante pizza(a négy sajtos 720kcal) vacsorára saláta barnakennyérrel.
Ez azt hiszem nem hangzik olyan szarul..
De néha fagyit is ettem..
Szóval akármit lehet csak tudd hogy mikor és mennyit.
És fontos hogy minden étkezés pont ugyan akkor legyen, és teljen el hat óra az étkezések között.

A hat órával nem értek egyet. Sztem jobb ha egy nap többször eszel keveset mint háromszor sokat.

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7,561 posts
A kreatin neked nem lesz jo szerintem, mert hamar megnoveli az izmokat, es az izmos lanyok nem szepek ;)

Inkabb valami Protein Delite -ot etkezes helyett ( reggel vagy este ), esetleg MyoMax Mealt vacsora helyett, vagy MyoMeth -et.
De leven nem vagyunk profik, erdemes megkerdezni valami hozzaertobb embert.
Ha kicsivel tobbet szansz ra, akkor a Herbalife Bulk&Muscle -ben biztos nem fogsz csalodni. Szerintem ez a legjobb.
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!

jojoba

jojoba

törzsvendég

• fórumtag
  • 337 posts
Örülök,h így látjátok a helyzetet/tem!:P

de végülis senki nem írt semmi választ a kérdésemre.:cry: :)
Akkor megpróbálom mondjuk így:
Ha járok télen kondizni,akkor nagyobb sikert érek el ugyanannyi edzéssel,kreatinnal,mint nélküle?
Amúgy sztem a kreatin(legalább is az én olvasatomban)nem mindenféle "szir-szar szer" (:D),hanem táplálék kiegészítõ,melynek értelmes szedése ártalmatlan a szervezetre,segít beindítani bizonyos folyamatokat,esetleg meggyorsítja azokat....
persze,lehet h tévedek ezért kérdezgetek mindig.

Japán fafaragás függ a szobám falán, Gonosz démont ábrázol, s rajta arany a máz.

Részvéttel bámulom halántékán a dülledõ eret, amely elárulja: mily fárasztó is rossznak lenni.

al01

al01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,364 posts
Az en testem egesz jol birja eddig :) Igaz, vitaminokat szedek. De taplalek kiegeszitoket nem. Viszont sok-sok csirke es rizs :)

Enyim Paripa

Excuses are like assholes... Everybody's got one, and they all stink

Let the people speak

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7,561 posts

Normalis taplalkozas es vitaminok, aztan csok.

Ezzel csak az a baj, hogy a mai zoldsegekben/gyumolcsokben mar joval kevesebb vitamin van mint korabban. A husokban sincs annyi felhasznalhato tapanyag ( koszonhetoen a tapos csirkeknek/disznoknak akiket olyan nyomorogva tartnaak, hogy rendes izomzatuk nem is tud kifejlodni magatol ), ezert egy igenybevett szervezetnek vajmi keves a normal etrend.
Mindegy mit sportolsz, ha rendesen csinalod es mellette nem biztositod a kello vitamin es asvanyi anyag szuksegletet, akkor egy ido utan nem birja majd a szervezeted.
Ez persze nem vonatkozik azokra, akik csak kethetente letekernek a boltba, vagy havonta megemelnek egy rekesz sort :)
Ride fast or be last!
I`m as fast as nobody!