Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Táplálkozás, étrend, fogyókúra

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
1408 hozzászólás a témában

tom_mirra

tom_mirra

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.889 hozzászólás
egyél szedret. abban is sok a vas.
2010.09.22. CM

néha kerékpáros.

Tin

Tin

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.011 hozzászólás

anyu szed vmi vasszart
ha este szólsz priviben megkérdem miaz

Ok, köszönöm!

zolle

zolle

bentlakó

• fórumtag
  • 8.703 hozzászólás
anyu szed vmi vasszart
ha este szólsz priviben megkérdem miaz

Tin

Tin

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.011 hozzászólás

lehet h hülyeség
de spenót vagy sóska
abba van szög
illetve vas

Nem hülyeség, tényleg van benne, de nem ehetek egész héten minden nap több kiló spenótot. :) Mert kb annyit kellene. Végülis ehetnék, de azt hiszem akkor is émelyegnék. :D

zolle

zolle

bentlakó

• fórumtag
  • 8.703 hozzászólás
lehet h hülyeség
de spenót vagy sóska
abba van szög
illetve vas

Tin

Tin

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.011 hozzászólás
Sziasztok!
Néhány hónapja kiderült, hogy kevés a vasam. Elkezdtem szedni Ferro-Folgamma-t, amiben van folsav is, de émelygek tõle, úgyhogy abbahagytam. A doktornõ szerint fontos lenne, hogy pótoljam.
Nem volt valakinek hasonló problémája? Hátha tudna ajánlani valamit, amit be tudnék venni, és nem fordítaná fel a gyomromat egész napra.

KillerTom

KillerTom

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.570 hozzászólás
ok, értem!
( . ) ( . ) \l/ 8====O

husevotelefonfulke

husevotelefonfulke

visszatérő

• fórumtag
  • 2.350 hozzászólás
Ki negatív?Ha jóllátom, a cím:táplálkozás, étrend, fogyókúra.
Nem csak kiegészítõs topic. Azzal pedig abszolút egyetértek hogy az a jó amíg nem kell orvoshoz menni.Csak én a természetes dolgok híve vagyok.Ha természetesség negatív dolog, neked az rég rossz.És mégegyszer, ha nincs vkinek lehetõsége természetesen bevinni a szervezetébe a kívánt anyagot, kkor értelemszerûen én sem ellenzem a dolgot.Csak szerintem,pont hogy erre kéne mindinkább törekedni.

KillerTom

KillerTom

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.570 hozzászólás

na, ennek semmi értelme..Te is hiszel valamiben, ill. én is

Valszeg nem hagynád magad meggyõzni,de nem baj kell olyan is.Kedvem nincs oldalakat irkálni álláspontomról, tény sokan az orvost tartják MÉG mindig a mindenhatónak országunkban..pedig sokan megelõzhetnénk hogy rájuk hagyatkozzunk.. ha ez pedig túl ½divatos½ szövegnek tûnik , akkor nemlátod a fátol az erdõt.

A kiegeszítõk nem kellenek mindenféleképpen (!) ,de használatával különbözõ elõnyökhöz juthat az ember.

Csak azt nemértem mi a fenét keresel ebben a topicban ha ennyire negatív vagy a témához.
( . ) ( . ) \l/ 8====O

husevotelefonfulke

husevotelefonfulke

visszatérő

• fórumtag
  • 2.350 hozzászólás

Szerintem az aláirasod elarul mindent. :)

Minnél jobban ismerjük az ember müködését, annál okosabbak leszünk ha hadjuk magunkat, és érdekel!

Gondolod minden országban ennyi gyógyszer reklám megy a TV-ben..??
Gondolod ha azt mondom Mo.-n Tél arra gondol az ember hogy hóesés?
... szerintem inkább arra hogy influenza.
Mond valamit az hogy alultáplált, mégis kövér?

Én emlékszem rá mikor az elsõ gabonapelyhek felkerültek a boltok polcaira. Sokan nevettek, ½majd ettöl lakok jól½
... Ma szinte minden családban elõfordul.

Nemtudom miért hiszed hogy ezek, idézlek: ½ilyen szart½, nem kellenek neked.
Hidd el fontosabb a jól müködõ ember számára mind ez, mint a fagyi.

Valszeg azért mondod mert fiatal vagy még és nem fáj semmi... sok 40 év körüli megtenne mindent csak olyan legyen mint rég.(sajos késõ)

Tudod az a cél hogy jól érezd magad. Senki nem akar téged megmérgezni a kiegészítõkkel.
..... de téged nehéz meggyõzni :)

Te most mirõl beszész....?
Lehet kcsit félreértettük egymást ez a "fiatal vagy nem értesz semmit" duma pedig már nagyon kezd idegesíteni.Én nem állnék le részletezni a "reformkonyhánkat" meg hogy mivel is foglalkozom meg ilyesmi, meghogy kurvára érdekel a táplálkozástudomány még hasonlók.Amit írtam fenntartom.És nem azt mondtam hogy a fagyi az jobb mint az akármi.

Ja, ha nagyon érthetetlen volam tudjátok be annak hogy nagyon sok akohol van a szervezetemben, ami most oldja fel az idegsejtjeimet és okoz bevérzést a gyomromban.

Ja és a negyvenesek sem ott baszták el a dolgot hogy nem szedtek 30féle kiegészítõt.Abban egyetértek ha vki tényleg nem ügyel maximálisan a táplálkozására akkor szükség van rájuk.De abban nem, hogy mindenképpen kellenek.

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10.884 hozzászólás
Egy hete nem ettem péksüteményt, de most vacsorára megettem egy szendvicset..
Mint amikor nem szexelsz egy darabig aztán egy forró aktus.
ZSÖMLE!!!!:D
Vedd be a piros kapszulát, és kitágul az univerzum.

KillerTom

KillerTom

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.570 hozzászólás
mégvalami.

szintetikus nem egyenlõ mû !
mû nem egyenlõ méreg !

Jól mondod ½nagyapáink eléldegéltek½.. de ma már más a tempó, és más az igény.

Én azt hittem fiú vagy.Mióta olvasod a Nõk lapját??
( . ) ( . ) \l/ 8====O

KillerTom

KillerTom

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.570 hozzászólás
Szerintem az aláirasod elarul mindent. :)

Minnél jobban ismerjük az ember müködését, annál okosabbak leszünk ha hadjuk magunkat, és érdekel!

Gondolod minden országban ennyi gyógyszer reklám megy a TV-ben..??
Gondolod ha azt mondom Mo.-n Tél arra gondol az ember hogy hóesés?
... szerintem inkább arra hogy influenza.
Mond valamit az hogy alultáplált, mégis kövér?

Én emlékszem rá mikor az elsõ gabonapelyhek felkerültek a boltok polcaira. Sokan nevettek, ½majd ettöl lakok jól½
... Ma szinte minden családban elõfordul.

Nemtudom miért hiszed hogy ezek, idézlek: ½ilyen szart½, nem kellenek neked.
Hidd el fontosabb a jól müködõ ember számára mind ez, mint a fagyi.

Valszeg azért mondod mert fiatal vagy még és nem fáj semmi... sok 40 év körüli megtenne mindent csak olyan legyen mint rég.(sajos késõ)

Tudod az a cél hogy jól érezd magad. Senki nem akar téged megmérgezni a kiegészítõkkel.
..... de téged nehéz meggyõzni :)
( . ) ( . ) \l/ 8====O

husevotelefonfulke

husevotelefonfulke

visszatérő

• fórumtag
  • 2.350 hozzászólás

(fõleg télen
pl: beta karotin szükségletedet/ nap kb 8 kiló spenót fedezi ..és ez csak egy dolog)

Jajjj......
Nah, ezeket az áltudományos szövegeket nem szeretem.Ez a menõ manapság, szépen mikrogrammra meghatározni mindent, hogy mibõl mennyi kéne.Vagy legalábbis, hogy némellyek szerint... Nagyapáink szerinted megettek naponta 8 kiló spenótot?Érdekes módon sokkal kevesebbet ettek akkoriban, mégis elég frankón eléldegéltek.Ha tényleg ügyelsz a táplálkozásodra, és nem úgy, hogy elolvasod hogy mit írnak a nõk lapjában, akkor minimális kiegészítõre van szüksége csak az embernek.Nem arra lettünk tervezve, hogy csak úgy lehessen egészségesen élni, ha mindennap szintetikus úton elõállított vitamonok és kiegészítõk tonnáit kelljen magadba nyomni.Mint ez a rizsa, hogy mindenképpen egyél naponta 16szor, mert ha nem akkor te egészségtelenül élsz.Idáig az egész emberiség történelmében nem ettek annyiszor, és annyi szart mint most mi.

És ha attól félsz hogy ezek mû dolgok , akkor miért állsz ha kell még sorba is a fagylaltosnál, miért eszel pudingot, és reggelire gabonapelyhet? Ezeket nem a fárol szedjük ( hiszen amennyire ezek természetesek kb. annyira a kiegeszítõk is)
Más a mesterséges anyag, és más a mesterségesen elõállított!

Igen,pontosan ezért kéne minnél kevesebb ilyen szart magunkba tömni. Szerinted ha a fagyi mûanyag, és mindenki azt eszi, akkor akármi más már csak jó lehet?

elasottegertetem

elasottegertetem

törzsvendég

• fórumtag
  • 956 hozzászólás

http://mindmegette.hu a kaja része és szerintem a http://www.tesztoszteron.hu az edzés részre tuti :)

köszi megnézem és kipróbálom amiket írnak :)
Lassan járj, ugyanoda érsz :)

KillerTom

KillerTom

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.570 hozzászólás

Viszont aki siman a testet akarja karban tartani, annak nem kell semmit szedni. Normalis taplalkozas es vitaminok, aztan csok. Az megint mas ha valaki komolyan nyomja.

tudod.. mint az élet barmely teren, itt ebben a témában is megesik hogy valaki azt hiszi megfelelõ információ tudatában van !

A kiegeszitõkre igen is szükség van az élet barmely terén legyél te hétköznapi ember vagy profi sportoló!!

Ha definiálod nekem mi a normális táplálkozás akkor van mirol beszélni.

Szerintem nem az amire te gondolsz! A test karbantartásánál szükség van megfelelõ vitaminokra asvanyi anyagokra fehérjékre szénhidrátokra és jóféle zsírokra. Mivel az ember 24 órás ciklusban müködik nagyon tele kell pakolnod a hütõd ezzel azzal hogy mindenbol legyen megfelelõ mennyiség. (fõleg télen
pl: beta karotin szükségletedet/ nap kb 8 kiló spenót fedezi ..és ez csak egy dolog)

Aki a testét karban akarja tartani izületi kopások ellen mit kajál ?
A vitamin amit bekapsz kapszula formában az is táplálék kiegeszítõ!

És ha attól félsz hogy ezek mû dolgok , akkor miért állsz ha kell még sorba is a fagylaltosnál, miért eszel pudingot, és reggelire gabonapelyhet? Ezeket nem a fárol szedjük ( hiszen amennyire ezek természetesek kb. annyira a kiegeszítõk is)

Más a mesterséges anyag, és más a mesterségesen elõállított!

Még egy dolog amivel próbállak meggyõzni:
ha mindent megszeretnél enni ami szükséges, nem beszélve ami ajánlott (pl: q10 35 év felett) és semmi kiegészítõt nem kajalsz , hogyan védekezel az üres kalóriák ellen. Hisz egy 100 gr csirkemell tartalmaz 24g fehérjét ami kb 115 Kcal. Egy kiegeszítõként ismert 25 gr fehérje 80 Kcal ...jahh és ez teljes értékû, és a csirkével még csinálsz valamit ami valszeg plussz kalória, de legjobb esetben ha más nem is de eszel mellé valamit ami tuti plussz kalória.

Szal akik lázadnak, vagy nem fogadják el, vagy nem tudják mi mire való, vagy nemtom mi-más milyen okból még, tanácsos megismerni hogyan mûködik az ember, és mi szükséges neki. Azután ha megakarja oldani makacsul hogy Õ nem fog kiegeszítõt szedni, majd Õ megmutatja... az olyan mint a széllel szembe való pisilés.. és szerintem öngyilkosság, de mindenki saját maga rendelkezik a saját testével..
( . ) ( . ) \l/ 8====O

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás

én meg csak nyáron tudok fogymi mert akkor van kajszibarack és nyáron csak azt eszek :). tuddtok olyan oldalt ahol jó fogyókúrás tanácsok meg edzéstréningek vannak?

http://mindmegette.hu a kaja része és szerintem a http://www.tesztoszteron.hu az edzés részre tuti :)

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

elasottegertetem

elasottegertetem

törzsvendég

• fórumtag
  • 956 hozzászólás
én meg csak nyáron tudok fogymi mert akkor van kajszibarack és nyáron csak azt eszek :). tuddtok olyan oldalt ahol jó fogyókúrás tanácsok meg edzéstréningek vannak?
Lassan járj, ugyanoda érsz :)

Coldrock--->NRS

Coldrock--->NRS

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.291 hozzászólás

és az alkatod miatt sem lehetsz nagyobb...:-)

lányok hajlamosak azt hinni hogy ha többet esznek elhíznak, pedig ránézésre meg lehet mondani hogy ez lehetséges e...
illetve ha már 1 kilót is híznak, az öngyilkosság szélén állnak, pedig rajtuk kívül más nem is veszi észre ezt, hisz nem is észrevehetõ!
:D

jaja. De ezt nem kell nekik mondani, mert akkor télleg elhíznak. Itt Nyíregyházán egyre több a molett csaj :( Csinosból kevés van, vagy csak én nem nyitom ki jól a szemem ! :)
Nem csak a deszkásoké a világ !
Amíg a Föld kerek,éljenek a rájderek !

Izé

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás

Nem ezért vagyok picit, hanem mert lovaglás, futás, biciklizés és mindenféle egyéb szivatós tesióra (egyszer megölöm azt a tanárt) miatt kimozgom mindet.

no mindegy felesleges vita...a lényeg arra akartam utalni hogy nem egyforma gyors az emberek anyagcseréje...és akárki akármit mond ez örökölt cucc, és ha én csak sportolnék (akármrnnyit) és mellette nem figyelnék a kajára akkor pillanatokon belûl 130 kiló lennék, viszont így 30 fölött ha elmegy a súlyom megy a cukrom is - ez is genetikailag örökölt hajlam - szal én már nem csak hiúságból tartom magam mázsa alatt, ....viszont az unokaöcsém 3x annyit eszik mint én csúcsformában és vékony mint az easton csõ...
szal nem egyformán jó mindenkinek minden...na
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való