Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Táplálkozás, étrend, fogyókúra

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
1408 hozzászólás a témában

[Manitou]

[Manitou]

törzsvendég

• fórumtag
  • 554 hozzászólás

Kondizós/táplálékkiegészítõs emberekhez lenne kérdés:

2001 közepétõl 2004 végéig szinte megszakítás nélkül jártam heti 4-6 alkalommal. Elején megettem pár doboz volumass 35 mert voltam kb 65 kiló a 185 centihez, de utána csak sima kajákkal csináltam.2004-tõl sajnos különbözõ okokból kimaradt sok edzés, volt h 5 hónap egyszerre...most is egy másfél hónapos kihagyás után vagyok. Ugye ezeknek következtében erõ és térfogat csökkent és nem kevés zsír feljött.
Csúcsformában lehettem 79-80 kiló most 83-85 és jóval gyengébb.

A kérdés az lenne, hogy milyen kiegészítõt szedjek ha nagyrészt csak az erõt és az elvesztett centiket akarom visszahozni?...mert ugye súlyom az van.

pumpfx, attack?

Szerintem most attackot ne szedjél mert attól mégjobban "vízfejü" leszel.
Ha zsírt akarsz leadni, akkor diétázni kell, sok fehérje & mérsékelt szénhidrátbevitel+ aerob mozgás max 50- 60 perc naponta. Aztán ha lediétáztál, kezdheted a tömegnövelést, amivel az izom mellett megint zsír is fog valamennyi feljönni. Ez egy ördögi kör.Ha megint jársz rendszeresen edzeni, akkor idõvel az erõd is visszajön, beleerõsödsz a gyakorlatokba. Tartsál egy lightos diétát aztán utána akár attack-ot is szedhetsz, de anélkül is lehet fejlõdni. Különben is a kaja a legfontosabb, ha nem jól kajálsz akkor a tápkiegek szedésének se sok értelme van szerintem.

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10.884 hozzászólás
Semmit, majd szépen visszafogysz magatól és utána kezdjed el megint szedni a szarokat ha kell!:)

dzsonhee

dzsonhee

törzsvendég

• fórumtag
  • 687 hozzászólás
  • LocationBad Goisern
Kondizós/táplálékkiegészítõs emberekhez lenne kérdés:

2001 közepétõl 2004 végéig szinte megszakítás nélkül jártam heti 4-6 alkalommal. Elején megettem pár doboz volumass 35 mert voltam kb 65 kiló a 185 centihez, de utána csak sima kajákkal csináltam.2004-tõl sajnos különbözõ okokból kimaradt sok edzés, volt h 5 hónap egyszerre...most is egy másfél hónapos kihagyás után vagyok. Ugye ezeknek következtében erõ és térfogat csökkent és nem kevés zsír feljött.
Csúcsformában lehettem 79-80 kiló most 83-85 és jóval gyengébb.

A kérdés az lenne, hogy milyen kiegészítõt szedjek ha nagyrészt csak az erõt és az elvesztett centiket akarom visszahozni?...mert ugye súlyom az van.

pumpfx, attack?

respector

respector

vendég

• fórumtag
  • 75 hozzászólás
Olyan jó kaját találtam ki ma, és csináltam meg, hogy igen jó :beer:
2 tojás, egy konzerv vörösbab, egy elég kicsi szalámi
A tojás, rántva közben belerakom a vörösbabot, hogy pcit összeégjen, rámehet a lé a konzervbõl, ettõl olyan kocsonyás lesz. Pár 2 négyzetcentiméteres (fontos!:lol1: ) szalámidarabot belerakok. Majd mehet bele egy kis paprika.
És ezt kenyérrel, esetleg sültkrumlival jó.

Ebben szerintem minden bennevan amire szükséges lehet regenerálódáshoz, illetve épüléshez. Fehérje, Szénhidrát, Zsír, A paprikában kicsi vitamin. És olyan iszonyat finom és pikáns, hogy iszonyat

Gyalogkakukk

Gyalogkakukk

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.739 hozzászólás
Nos uraim errõl lenne szó:
Power Gel

Németo-on belül ingyenes szállítás, ha két dobozt rendelünk, akkor ~340 Ft/db.
A legjobb az lenne, ha meg tudnánk oldani a hazaszállítást ismerõssel. Nincs valakinek ismerõse, aki jön haza Németo-ból, és lehet a címére rendelni?

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Ha 340/db-ért tudsz rendelni, én betársulnék. ;)
(nálam Penco nem vált be, én elgörcsölök tõle, ráadásul kevésbé praktikus is - szerintem)
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7.605 hozzászólás

Power Bar-os Power Gel-t hol érdemes beszerezni? Ahol most néztem, ott 500 Ft/csomag, amit kicsit soknak találok... :)
Gondolom van itthon olcsóbb beszerzési forrás is... Ebay-en németektõl ~340 Ft-ra jönne ki posta nélkül, ha valakit még érdekel a dolog rendelhetnénk együtt ;)

Nagyon durván nyomod! ;) Szerintem a helyi erõkkel össze lehetne fogni, vagyonk néhányan. Ilyen áron valószínûleg én is benne lennék. Szerintem a Penco sem rossz, és sokkal olcsóbb.

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

Gyalogkakukk

Gyalogkakukk

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.739 hozzászólás
Power Bar-os Power Gel-t hol érdemes beszerezni? Ahol most néztem, ott 500 Ft/csomag, amit kicsit soknak találok... :)
Gondolom van itthon olcsóbb beszerzési forrás is... Ebay-en németektõl ~340 Ft-ra jönne ki posta nélkül, ha valakit még érdekel a dolog rendelhetnénk együtt ;)

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás

A só másik hatása h megdobja a vérnyomásod...

ehhez képest minden izotóniás italban van kb ennyi
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

vendég_rainman_*

vendég_rainman_*
  • vendég
A só másik hatása h megdobja a vérnyomásod...

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás

Ez érdekes... Megyek kísérletezni! :D

azért tényleg csínyján a sóval, ha meg is akarod inni , én egy literbe annyit szoktam kb, mint egy rendesebb szelet zsíros kennyérre, vagy 1 picit többet .....
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "

gyömrõi

gyömrõi

vendég

• fórumtag
  • 166 hozzászólás
én decathlonban vett porból csinált löttyöt viszek, 2-3 litert hõmérséklettõl függõen. bevált.
www.montalk.net :matrix:

PTamás

PTamás

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.695 hozzászólás
Ez érdekes... Megyek kísérletezni! :D
White Horse

Nothing is impossible. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Cipõ!!! :)_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Minden jóban van valami grammánia.

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10.884 hozzászólás
hmm, fõzök holnap egy adaggal, aztán leírom ízlett e, mert elég érdekesen hangzik, vagy nagyon jó vagy egy korty után kiöntöm:)
Vedd be a piros kapszulát, és kitágul az univerzum.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás

zöld tea mézzel és só?
minek a só, valami spéci hatást fejt ki, vagy csak így elég perverz?:)

só,pótolja amit ki izzadsz......zöld tea élénkit, frissit de nem kofein/ami ugye vizhajtó tehát segitené a dehidratációt/ a méz pegig jobban és hamarabb szívódik fel mint a cukor......most nem kanál szám gondold a sót, télleg csak annyi amit nem lehet érezni igazán

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10.884 hozzászólás
zöld tea mézzel és só?
minek a só, valami spéci hatást fejt ki, vagy csak így elég perverz?:)

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás
én meg ezt, mindjár az energiszeletre is a kedvencem...

legjobb energiaszelet a házi, valóban gyümölcsböl készült cukorral tartósított lekvárral rendesen +kent zsömle.....

ha meg nem szeretnél gyárilag kutyult mûanyag izitóniás piát, akkor zöld tea mézzel, és bele literenként egy két csipet só .../ki kell kisérletzni mi az a mennyiség ami még nem teszi undorítóvá az ízét/

1ébként utálom a zöld teát is meg a mézet is, de a célért mindent

PTamás

PTamás

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.695 hozzászólás
Köszi!
White Horse

Nothing is impossible. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Cipõ!!! :)_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Minden jóban van valami grammánia.

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10.884 hozzászólás
A power bar energia ital, por változatban a bevett pld.
De szerintem a víz is tökéletes, mert egy kulaccsal úgysem húzod ki akár fél napig sem.
Ja és ha külföldön nyomod, akkor mindenképp valami poros cucc legyen, mert oda kell a kraft!:)

PTamás

PTamás

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.695 hozzászólás
Egy hosszabb xc edzésre/túrára Ti mit szoktatok vinni a kulacsotokban?
White Horse