Kondizós/táplálékkiegészítõs emberekhez lenne kérdés:
2001 közepétõl 2004 végéig szinte megszakítás nélkül jártam heti 4-6 alkalommal. Elején megettem pár doboz volumass 35 mert voltam kb 65 kiló a 185 centihez, de utána csak sima kajákkal csináltam.2004-tõl sajnos különbözõ okokból kimaradt sok edzés, volt h 5 hónap egyszerre...most is egy másfél hónapos kihagyás után vagyok. Ugye ezeknek következtében erõ és térfogat csökkent és nem kevés zsír feljött.
Csúcsformában lehettem 79-80 kiló most 83-85 és jóval gyengébb.
A kérdés az lenne, hogy milyen kiegészítõt szedjek ha nagyrészt csak az erõt és az elvesztett centiket akarom visszahozni?...mert ugye súlyom az van.
pumpfx, attack?
Szerintem most attackot ne szedjél mert attól mégjobban "vízfejü" leszel.
Ha zsírt akarsz leadni, akkor diétázni kell, sok fehérje & mérsékelt szénhidrátbevitel+ aerob mozgás max 50- 60 perc naponta. Aztán ha lediétáztál, kezdheted a tömegnövelést, amivel az izom mellett megint zsír is fog valamennyi feljönni. Ez egy ördögi kör.Ha megint jársz rendszeresen edzeni, akkor idõvel az erõd is visszajön, beleerõsödsz a gyakorlatokba. Tartsál egy lightos diétát aztán utána akár attack-ot is szedhetsz, de anélkül is lehet fejlõdni. Különben is a kaja a legfontosabb, ha nem jól kajálsz akkor a tápkiegek szedésének se sok értelme van szerintem.