Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Táplálkozás, étrend, fogyókúra

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
1408 hozzászólás a témában

respector

respector

vendég

• fórumtag
  • 75 hozzászólás
X-iont a csapatom szponzora, de a Sciteccel szimpatizálok, mert nem sokkal drágább és nagyobb a hatóanyagtartalma a tribunak.

Nem nagyon hiszem, hogy az én testsúlyommal zsírégetõ szerre is szükségem lenne. A legtöbb netes testsúlyindex vagy a kórosan soványba rak, vagy a normál legaljára :)

Tesztoszteronra meg biztosan szükségem van, mert akkora szakállat szeretnék, mint a mikulásé. csak nincs...
"Don't trust that man, That man could loose his trust
So many people have loose Their trust in Jah"

Burning Spear

KTM Race Comp. Süle Attila

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás
Szia!
Nem tudom hogy van beállva a hormonális szinted tesztoszteronnal kapcsolatban.Azért említem ,mert a Tribulus megdobja.Én a HMB-t ajánlanám,zsírmobilizálásra HCA v CLA
Márkát melyiket nézted?Nekem a Power Track bevált,olcsóbb, mint a Scitec.

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

respector

respector

vendég

• fórumtag
  • 75 hozzászólás
Hali
63 kilóval és 180 centivel egy rövidebb (3 hónapos) kondi, erõsítés elött érdemes lenne egy kb 1 hónapos zsírégetés, ha úgy érzem, hogy a versenyzéshez tökéletesen felesleges segg, arc, mell /nõi hízások/ zsírra nincs szükségem.
A 3 hónapos edzés közben fehérjét meg max királydinnye tablettát szednék.
Augusztust rászánnám zsírégetésre, ha kell (úgysincs már verseny), aztán utána három hónap kondi, aminek gõzöm sincs milyen intenzitásúnak kell lennie.
A zsírégetésrõl is csak annyit tudok, hogy ne egyek zsírosat, meg 140-170es pulzusú hosszabb tekerés.
Aztán utána folytatnám az edzést, fõleg középtávú maratonra, de ez azt hiszem már megy.
"Don't trust that man, That man could loose his trust
So many people have loose Their trust in Jah"

Burning Spear

KTM Race Comp. Süle Attila

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11.799 hozzászólás
Rendben, akkor eddz másfél, 2 órákat, és figyeld, mennyit fejlõdsz. ;) Ha testépitésrõl beszélünk még mindig, és rendes tempóban, rendes pihenõidõkkel végzed, 2 órás edzéssel még a legnagyobb izomcsoportokat is túledzed, amibõl nem lesz fejlõdés. Esetleg kifejthetnéd az álláspontod.

"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"

sysspo

sysspo

törzsvendég

• fórumtag
  • 890 hozzászólás

Pedig ez speciel igaz, amennyiben testépítésrõl és izomtömeg növelésrõl beszélünk

Kategorikusan kijelentve nem igaz.

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
nekem most sikerült felszednem 3 kilót

most kényetelen vagyok tõle megszabadulni, édességet teljesen kiiktattam, 1-2 kifli megengedett csak....és csak vizet iszom egésznak, néha egy kis tej vagy tejeskávé csúszik be

ma is szinte egész nap rakott kelkáposztát ettem

viszont egy kis izmot nekem is magamra kell szednem....de nekem nem kell nagy vaskos kar meg láb, inkább arra hajtok h arányos és szálkás legyen, de semmit nem akarok szedni ha nem fontos

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11.799 hozzászólás
Pedig ez speciel igaz, amennyiben testépítésrõl és izomtömeg növelésrõl beszélünk, és nem kiegészítõ jellegû súlyzós edzésrõl, ahol ugye nem ez a szempont.

"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"

vendég_Sugárfertõzött Oposszum_*

• vendég
Aham, OK. Valahogy éreztem hogy az FHM nem a legmegbízhatóbb forrás ezügyben :D

sysspo

sysspo

törzsvendég

• fórumtag
  • 890 hozzászólás

Olyasmit olvastam vhol h intenzív súlyzózást/kondizást egy alkalommal kb. 45-60 percig érdmes csinálni (mármint sorozatok közti szünetekkel együtt). És akkor ha pölö másfél óráig "gyúr" az ember akkor már többet árt, mint használ? Ennek van valóságalapja v. urban legend?

Ennek így magában semmi értelme és az Általad nevezett kategóriába tartozik.

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás
Szerintem edzettség kérdése.Egy haladó már elég sokat edz
Most kezdtem újra edzeni

-=B.B.B.=-

• vendég
Olyasmit olvastam vhol h intenzív súlyzózást/kondizást egy alkalommal kb. 45-60 percig érdmes csinálni (mármint sorozatok közti szünetekkel együtt). És akkor ha pölö másfél óráig "gyúr" az ember akkor már többet árt, mint használ? Ennek van valóságalapja v. urban legend?

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
http://shop.builder...._list.htm4?id=9
hülyeséget nem írtak

the_d

the_d

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.416 hozzászólás

Centrumot és társait mondjuk nagyon szidják a kemény gyúrósok.

Hát nem is nekik találták ki :D:D. Centrum egy kiegyensúlyozott szer, nincs kihegyezve semmire.
Meguntam az aláírásom....

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Erõsítsetek vagy cáfoljatok meg! Korábban vhol azt olvastam, hogy a kálcium és a magnézium együttes bevitele nem javasolt, mert a kálcium akadályozza a magnézium felszívódását. Ezzel szemben szinte mindegyik multivitamin vagy hasonló készítmény együttesen tartalmazza a kettõt.:chin:

Én is így tudom, de ez nem jelent semmit. Charont kellene megkérdezni.

A sebesség mindent megold.

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5.747 hozzászólás
Én úgy emlékszem, hogy a magnézium felszívódását(?) kötödését(?) segíti a kálcium.

"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás
Erõsítsetek vagy cáfoljatok meg! Korábban vhol azt olvastam, hogy a kálcium és a magnézium együttes bevitele nem javasolt, mert a kálcium akadályozza a magnézium felszívódását. Ezzel szemben szinte mindegyik multivitamin vagy hasonló készítmény együttesen tartalmazza a kettõt.:chin:

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6.613 hozzászólás
Centrumot és társait mondjuk nagyon szidják a kemény gyúrósok.

Mer' egy állat vagyok !

Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.

the_d

the_d

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.416 hozzászólás
ez mind igaz, de alap esetben elég van egy emberben. Ezért adják bélbetegeknek. És természetesen Jorci tényleg nem tud megenni annyi kaját amiben ezek összesen megvannak.

hormonhatású vegyület......abból nagyon sok van. De az igaz hogy nem Csüng-pöng-Juon vitamint kell majszolni a Sárkányos piacról, hanem inkább Centrum, Actival, stb. És jó ha tudjuk (orvos megmondja) hogy mire van szükségünk.
Meguntam az aláírásom....

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás
"a pancreatin az állatok hasnyálmirigyébõl kivont enzim. A pancreatin enzimek az emésztést segítik elõ nagymértékben.
a pancreatin enzimek az étel allergiák megelõzésében hatékonyak.
a pancreatin csökkenti a gyulladásokat a szervezetben, és bélrendszerbe került káros baktériumok, és paraziták szaporodását gátolja.
a pancreatin az övsömör gyógyulását gyorsítja.
a pancreatin a zsírsavak anyagcseréjét normalizálja a szervezetben
A PANCREATIN A FEHÉRJÉK EMÉSZTÉSÉT SEGíTI A GYOMORBAN."

kb ennyit találtam róla
ez a peak enzymes készítményérõl lett másolva

-=B.B.B.=-

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás
"a pancreatin az állatok hasnyálmirigyébõl kivont enzim. A pancreatin enzimek az emésztést segítik elõ nagymértékben.
a pancreatin enzimek az étel allergiák megelõzésében hatékonyak.
a pancreatin csökkenti a gyulladásokat a szervezetben, és bélrendszerbe került káros baktériumok, és paraziták szaporodását gátolja.
a pancreatin az övsömör gyógyulását gyorsítja.
a pancreatin a zsírsavak anyagcseréjét normalizálja a szervezetben
A PANCREATIN A FEHÉRJÉK EMÉSZTÉSÉT SEGíTI A GYOMORBAN."

kb ennyit találtam róla
ez a peak enzymes készítményérõl lett másolva

-=B.B.B.=-