Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Táplálkozás, étrend, fogyókúra

- - - - -

• Please log in to reply
1408 replies to this topic

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11,799 posts
Friss voltál, mint egy gyík? :) Ezeket mondjuk nem próbáltam még, inkább a protein-készítményekre szoktam fókuszálni. :D

"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"

Shaun_Palmer

Shaun_Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,323 posts

Scitec elég gagyi márka tápkieg téren, csak az itthoni markecingnek és szponzorsipnek köszönhetõ a kezdõk között elért látszólagos elfogadottsága.

Ezt én is tapasztaltam, de a koffein + Mentál fókusz kapszulák kombózva elég jó pörgetõk :)
Olyat éltem át nemrégiben, hogy magamra sem ismertem :D Kihozta a maximumot, ami akkor bennem volt.
Az elsõ adrenalinfröccsel megspékelve kicsit bizarr volt a szapora pulzus és a hangos, mély lélegzetek, de azt tette, amit el akartam érni, érzékek kihegyezve, fáradtság kitolva, tetszett :)
"Ha nem lehetsz a legjobb, légy a legrosszabb!"

bptitans.hu

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11,799 posts
Scitec elég gagyi márka tápkieg téren, csak az itthoni markecingnek és szponzorsipnek köszönhetõ a kezdõk között elért látszólagos elfogadottsága. Oké, hogy Burce nem minõségi, hanem gazdaságos cuccot keres, de, ha jó márka, akkor BSN, MHP, Gaspari, Optimum, Dymatize, Universal, stb. ajánlott.

"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,925 posts
Az itteni bio-tech boltban akciós volt a múlthéten a Pro-Mix, 7kg 18.000,- Ft. Vettem is egy 'acskóval, abból 3-at eladtam, 4et megtartottam...Egész olcsón jöttem ki belõle :)

AkPi

AkPi

törzsvendég

• fórumtag
  • 334 posts
az igaz hogy nem a legolcsóbb, bár én többnyire Scitec termékeket használok mert valahogy számomra ez a legmegbízhatóbb..
"A fájdalom csak ideiglenes. Eltarthat egy percig, egy óráig, egy napig vagy egy évig, de végül elmúlik, és valami más lép a helyébe. De ha az ember feladja, akkor örökké fog tartani. "

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

Aminostar Carbogel - Chili Sport kerékpár üzlet és szerviz, Debrecen

Próbáltam, finom, de magas a taurin tartalma, túl pörget és kiszárít, hosszú távon ezért nem jó. Utolsó gélként jó a versenyeken vagy rövidebb távokra való. Ennél jóval olcsóbban megvásárolható a neten.

Ami nagyon finom az az isostar, csak méregdrága.

A sebesség mindent megold.

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9,190 posts

Én ezt a kettõt ajánlanám:
CytoPro
100% Whey Protein Professional

én ezt a kettõt ajánlanám..a kiszerelést alul kitudod választani..

A shop.builder nem a gazdaságosságáról híres...sem a Scitec.

Fitness Shop Budapest
Bodybuilding & Fitness Webshop - Tpllkkiegszt, zsrgets, fogys, izomnvels, edzs, protein, fehrje, tmegnvels, testpts
A Sportikára 18 % kedvezményem van, Burce

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

AkPi

AkPi

törzsvendég

• fórumtag
  • 334 posts
Én ezt a kettõt ajánlanám:
CytoPro
100% Whey Protein Professional

én ezt a kettõt ajánlanám..a kiszerelést alul kitudod választani..
"A fájdalom csak ideiglenes. Eltarthat egy percig, egy óráig, egy napig vagy egy évig, de végül elmúlik, és valami más lép a helyébe. De ha az ember feladja, akkor örökké fog tartani. "

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7,605 posts

Tudnátok vmi normális állagú gélt ajánlani?

Aminostar Carbogel - Chili Sport kerékpár üzlet és szerviz, Debrecen

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6,068 posts
Szerintem azt dicsérje ami bevált vagy ami ízlét, épp elég szponzorált beszámolót látunk, hallunk amikor valamit ingyen kapnak és áradoznak róluk csak épp nem keresik vagy titkolják az adott termék, szolgáltatás negatív oldalait, tulajdonságait.
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

La piovra

La piovra

újonc

• fórumtag
  • 1 posts
Pro Bike Gear!
Nem tûnik reklámnak, de én is azt dicsérném, amit ingyen, szponzorációként kapok.

Cadel E.

Cadel E.

újonc

• fórumtag
  • 4 posts
Hát lehet egy anyagcseréd ha fél órás versenyen is képes vagy eléhezni! :) Biztos nem vagy egy hízékony típus.
Az Ethic-et még nem próbáltam. Triatlonista ismerõseim a Powe Gél-t ajánlották.

Pro Bike Gear

Pro Bike Gear

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,662 posts
Ha már Cadelnek nem jött be... :D

Nekem bejönnek a High5 géljei. A koffeines felébreszt egy kicsit, amikor korán kelek a verseny napján, és szerintem az ízük is nagyon jó.
De hogy ez ne tiszta reklámnak hasson, hozzáteszem, hogy próbáltam már Ethicsportot... az ízével nekem nem volt gondom, viszont a fél órás CX verseny felénél eléheztem, úgy, hogy közvetlenül a rajt elõtt nyomtam be egyet.

Cadel E.

Cadel E.

újonc

• fórumtag
  • 4 posts
A High5 géljének állagával semmi bajom nem volt, de valamiért mindig begörcsölt utána a gyomrom.

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8,694 posts
Rendes minõségû fehérjepor keresek, tudtok valami "gazdaságos" lelõhelyet? Elõre is kösz-kösz!

"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9,274 posts
High5

http://www.high5.hu/

Cadel E.

Cadel E.

újonc

• fórumtag
  • 4 posts
Sziasztok!
Tudnátok vmi normális állagú gélt ajánlani? Olyan könnyen nyelhetõt, amitõl az embernek nem lesz nagyobbb a verseny közben eleve meglévõ légszomja?

AkPi

AkPi

törzsvendég

• fórumtag
  • 334 posts
a saját készítésû energia szelet receptjét nem tudnád megadni? :)
már próbálkoztam fehérje porból pudinggal de az nem jött össze..
gondoltam akkor bepróbálnék egy ilyet..

kiskubai

kiskubai

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,925 posts
Nem emlékszem már melyik versenyen toltam Ethicsport cuccot. A cégrõl annyit, hogy a saját standukon, mikor izotóniás italport kértem, hipotóniásat adtak (volna). Ez egy dolog, de tényleg szar íze van, bár szerintem ehetõ. A decathlonban van ilyen 5db-os kis zselékbõl álló csomag, annak ugyanolyan íze van mint az ethicsportnak, szóval kerüld :)

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9,190 posts
Két hete vettem hármat... Jól jártam akkor .

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy