Jelentkezz be Regisztrálj
Táplálkozás, étrend, fogyókúra
Posted 2010. September 01. - 14:09
Posted 2010. September 01. - 14:05
Van közületek, aki otthon süti a kenyeret? Kezdem unni, hogy nem kapok a kedvenc kenyerembõl mindig...
Mire kell odafigyelni egy kenyérsütõgép vásárlásakor?
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
Posted 2010. August 11. - 18:03
-=B.B.B.=-
Posted 2010. August 11. - 17:47
Posted 2010. August 10. - 20:29
Olyan kérdésem lenne, hogy szerintetek a versenyt megelõzõ napon és annak napján hogyan kéne étkeznem? mit és menyit menyivel a verseny elõtt?
18km -es hegyi verseny (nem tudom, hogy számít e ez) (Kékes csúcstámadás)
gondolom ilyen távon közben nem kéne táplálkozni..
gél-ek közül mit ajánlanátok? tudtommal tavaly az Etichsport volt kint tehát az ö termékeikbõl tudnék fogyasztani...
Na hát errõl a témáról annyi írás van a neten, hogy Dunát lehet velük rekeszteni.
Sportorvos | Sportolók | Szénhidrát és folyadék pótlás
Posted 2010. August 10. - 20:17
18km -es hegyi verseny (nem tudom, hogy számít e ez) (Kékes csúcstámadás)
gondolom ilyen távon közben nem kéne táplálkozni..
gél-ek közül mit ajánlanátok? tudtommal tavaly az Etichsport volt kint tehát az ö termékeikbõl tudnék fogyasztani...
Posted 2010. August 09. - 11:33
koszonom a tanacsokat, e szerint lovom be a kovetkezo par het etrendjet, thx!
Posted 2010. August 09. - 11:21
"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
Posted 2010. August 09. - 10:47
szerintem úgy tudnád javítani az étrended ha ennél szénhidrátot szintén nem sokat de minõségit pl : nem péksüti reggelire hanem zabpehely(nem csokapik ) ebédre meg mondjuk barna rizs csirkével plusz zöldségek napközben meg gyümölcs zöldség ..ha estefelé edzel akkor edzés után valami gyorsan emészthetõ CH pl: rizs felfújt..
a szénhidrátra diétánál is szükség van hogy ne járjon izom, erõ veszteséggel ez az idõszak..
Posted 2010. August 09. - 10:01
Aprilisban sikerult csunyan eltornom a huvelykujjamat a jobb kezemen, ossze kellett drotozni, gipszelni, lenyeg a lenyeg, hogy az elotte levo sportos eletvitelnek lottek (bringa, futas, thaibox), es nagyjabol 4 honapig nem mozogtam semmit. de tenyleg semmit. ennek koszonhetoen felugrott ram 8 kilo felesleg zsir formajaban, ledobni sajnos nem olyan egyszeru. A het minden napjan futok vagy bringazom, probalkoztam a teljesen szenhidratmentes dietaval, de azt nem tudom csinalni, reggelente muszaj valamennyit bevigyek, kulonben kidolok delutanra, estere meg nem marad erom a sportra. Szoval jelenleg ugy nez ki, hogy reggel minimalis szenhidrat valami peksutemeny formajaban, ebedre keves, feherjedus valami, zoldsegekkel, vacsorara dett. Jó ez igy, ha a cel a fogyas es az allokepesseg visszanyerese?
Posted 2010. August 08. - 21:30
Hát lehet egy anyagcseréd ha fél órás versenyen is képes vagy eléhezni! Biztos nem vagy egy hízékony típus.
Az Ethic-et még nem próbáltam. Triatlonista ismerõseim a Powe Gél-t ajánlották.
Szerintem ebbõl a szempontból mindegy, hogy milyen az anyagcserém. Arra akartam rávilágítani, hogy ugyanaz az étrendem a versenyek elõtt, csak akkor Ethicsportot használtam, mostanában meg High5-ot, és az utóbbi nekem jobban bevált.
Pro Bike Gear!
Nem tûnik reklámnak, de én is azt dicsérném, amit ingyen, szponzorációként kapok.
Nem ingyen kapom.
Posted 2010. August 07. - 18:18
Pro Bike Gear!
Nem tûnik reklámnak, de én is azt dicsérném, amit ingyen, szponzorációként kapok.
Nem ingyen kapja
Scitec tényleg szar? Én Whey protein isolate-bõl ettem meg vagy 3 nagy bödönnel az évek alatt, mondjuk a végére már eléggé utáltam az ízét
Posted 2010. August 05. - 17:04
Ezeket nem éreztem, pedig még 200 km volt hátra.Próbáltam, finom, de magas a taurin tartalma, túl pörget és kiszárít, hosszú távon ezért nem jó. Utolsó gélként jó a versenyeken vagy rövidebb távokra való.
"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
Posted 2010. August 05. - 16:32
Posted 2010. August 05. - 15:28
Posted 2010. August 05. - 15:13
"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"
Posted 2010. August 05. - 15:11
Kicsit off leszek ,de én meg kettõnél (sokkal)több embert ismerek, aki merida vázat használ tökéletes megelégedéssel. Jó áron készítenek használható vázakat, a csúcs vázaik meg felérnek a többi nagy gyártó által felállított követelményekhez. És ezt nem azért mondom, mert nekem Meridám van, mert tudom jól hogy egy párezres tajvani tucatváz, de egy 100ezres pinarello aluváz semmiben sem jobb mint a 70ezres merida. Sõt.Kicsit OFF leszek, de pont mint kerékpárvázak esetében a Merida...
Magyarországon nyomják orrba-szájba a Merida promókat és az emberek többsége még el is hiszi mekkora egy csúcs márkáról van szó.
Én személy szerint két embert is ismerek, akinek a Meridájának a hátsó villánál, a papucs illesztésénél tört el a váza...
Bármennyire is nyomulnak a sárgák kerékpárvázat csak az olaszok tudnak csinálni! Jó, jó, nem kell azzal jönnni, hogy a híres olasz vázmárkákat is már Ázsiában rakják össze... Ez a nagy mennyiségben gyártóknál igaz is, de ott is az olasz szakemberek figyelik a betanított sárgák munkáját.
Persze ezeken kívül még számos olyan márka van, amit csak Itália határain belül készítenek.
Egyébként meg montiban nemkicsit ottvannak...
Jorus: :D
Posted 2010. August 05. - 15:08
"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"
Posted 2010. August 05. - 15:04
Konkrétan a 100% whey protein meghajtott, mint az anyóka a singer varrógépet.Raadásul fura utóíze is volt. Gaspari, SAN, Dymatize volt utána, egyikkel sem volt semmi bajomaz igaz hogy nem a legolcsóbb, bár én többnyire Scitec termékeket használok mert valahogy számomra ez a legmegbízhatóbb..
-=B.B.B.=-
Posted 2010. August 05. - 14:57
Scitec elég gagyi márka tápkieg téren, csak az itthoni markecingnek és szponzorsipnek köszönhetõ a kezdõk között elért látszólagos elfogadottsága. Oké, hogy Burce nem minõségi, hanem gazdaságos cuccot keres, de, ha jó márka, akkor BSN, MHP, Gaspari, Optimum, Dymatize, Universal, stb. ajánlott.
Kicsit OFF leszek, de pont mint kerékpárvázak esetében a Merida...
Magyarországon nyomják orrba-szájba a Merida promókat és az emberek többsége még el is hiszi mekkora egy csúcs márkáról van szó.
Én személy szerint két embert is ismerek, akinek a Meridájának a hátsó villánál, a papucs illesztésénél tört el a váza...
Bármennyire is nyomulnak a sárgák kerékpárvázat csak az olaszok tudnak csinálni! Jó, jó, nem kell azzal jönnni, hogy a híres olasz vázmárkákat is már Ázsiában rakják össze... Ez a nagy mennyiségben gyártóknál igaz is, de ott is az olasz szakemberek figyelik a betanított sárgák munkáját.
Persze ezeken kívül még számos olyan márka van, amit csak Itália határain belül készítenek.