Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

XVI. BMFTeam találkozó - Sikonda, 2005. okt. 7-9.
Indította
Setike
, 2005. augusztus 11. 22:55
Írta 2005. december 23. - 05:29

Ezen kívül lóf@sz nincs.
Téli parádé, vagy tavaszra készülés?
Sálálá.
Téli parádé, vagy tavaszra készülés?
Sálálá.
Írta 2005. november 07. - 14:42

Az Outdoor Magazin novemberi száma kimerítõen foglalkozik a túránkkal is...sok sok képpel.
Ha érdekel és viszont akarod látni magad akkor megvehetitek.
Egyébként otthagytam a bankot és ügynök lettem...
üdv
szammer
Ha érdekel és viszont akarod látni magad akkor megvehetitek.
Egyébként otthagytam a bankot és ügynök lettem...

üdv
szammer
Írta 2005. október 18. - 10:31

Köszönöm a dícséreteket, meg elismeréseket. 
Az az igazság, hogy azt sem tudtam mi történik velem. Fogalmam sem volt, hogy elesek.
Amikor 20 cm-re volt az orrom a földtõl, akkor már gondolkodtam, hogy ez most fájni fog-e... De nagy örömömre nem!
Köszönet Konamanónak a fotóért! Eddig akárki megnézte, mindenkinek égnek állt a haja.

Az az igazság, hogy azt sem tudtam mi történik velem. Fogalmam sem volt, hogy elesek.

Amikor 20 cm-re volt az orrom a földtõl, akkor már gondolkodtam, hogy ez most fájni fog-e... De nagy örömömre nem!
Köszönet Konamanónak a fotóért! Eddig akárki megnézte, mindenkinek égnek állt a haja.
Írta 2005. október 17. - 19:40

Nahát Era, még nem is láttam ezt a képet! Nagyon szuperül nézel ki.

Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.
Írta 2005. október 17. - 19:18

tök yó,h era artzán semmi para nem látszott a képen,sõt,mintha mosolyogna
õ már tud vmit?!
mindenesetre májriszpekt,így kell ezt!
õ már tud vmit?!
mindenesetre májriszpekt,így kell ezt!

Írta 2005. október 17. - 17:58

Charon:
azt hittem ilyenre nem emléxik már senki rajtam kívül 
:,-) régi szép emlékek az mbah-val
Era: jaja... a szokásos bemondással indultam neki: "még egy utolsót", aztán kellett markolni, hogy el ne szaladjanak a lovak

:,-) régi szép emlékek az mbah-val
Era: jaja... a szokásos bemondással indultam neki: "még egy utolsót", aztán kellett markolni, hogy el ne szaladjanak a lovak

PARAFEREE.HU # bakancsos és kerékpáros túrák
Írta 2005. október 17. - 14:39

Jééézusom....http://pix.bikemag.h...CN2988.JPG.html Jujjjj Era... :scared:
Hallottam/olvastam, hogy estél, de hogy így belenéztél a földbe....
:scared:
de ne add fel, csak javíts a technikán ;-)
"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"
Írta 2005. október 17. - 14:19

vendég_Charon_*
Írta 2005. október 17. - 13:59

Hát igen, tényleg félelmetes volt. Meg is lepõdtem, hogy nem fájt semmim a nagy puffanás után.
Persze utólag kiderült, hogy az egyik bordám fáj, ha trüsszentek, meg a kézfejem. De ezek is javulnak már.
Szóval túléltem. Többet nem próbálok ilyen ugrást.
- Fáj?
- Csak ha nevetek.
Ugye? A régi MBAH-ban volt az ilyen képekhez írva, hogy nini! Ott egy csiga!
Írta 2005. október 17. - 13:50

A srác szép nagyot ugrott, csak azt hiszem az volt a hiba, hogy egy köcsön bringával jött le. Szóval átugrotta a dombot, aztán fejjel beleállt a földbe.
El kell ismernem, az õ 10 pontosához képest én legfeljebb 3-4-et kaptam volna.
Szóval beleállt a földbe, a bukója berogyott, aztán csak heverészett. Mindenki odacsõdült, hogy lerángassák róla a bringát, mikor végre elkezdett mozgolódni. Messzirõl odakiabáltam, eltört-e valamilye, vagy odalehet-e menni. Szerencsére megúszta jól, csak agyrázkódást kaphatott, legalábbis erre jutottunk a helyszínen. A házaknál még lepihent hazaindulás elõtt. Azt mondták el fog menni orvoshoz, de többet nem tudunk róla.
Hát ez történt.
Az õ ugrása után már oda sem mertem nézni, pedig a srácok állítólag gyönyörûeket ugráltak.
De úgy emlékszem Para is megpróbálta a végén, mégegyszer utoljára és akkor õt is megdobta ez az alattomos kis izé. Neki is sikerült elsõ keréken szitálni egy darabig a kormánnyal.
El kell ismernem, az õ 10 pontosához képest én legfeljebb 3-4-et kaptam volna.
Szóval beleállt a földbe, a bukója berogyott, aztán csak heverészett. Mindenki odacsõdült, hogy lerángassák róla a bringát, mikor végre elkezdett mozgolódni. Messzirõl odakiabáltam, eltört-e valamilye, vagy odalehet-e menni. Szerencsére megúszta jól, csak agyrázkódást kaphatott, legalábbis erre jutottunk a helyszínen. A házaknál még lepihent hazaindulás elõtt. Azt mondták el fog menni orvoshoz, de többet nem tudunk róla.
Hát ez történt.
Az õ ugrása után már oda sem mertem nézni, pedig a srácok állítólag gyönyörûeket ugráltak.
De úgy emlékszem Para is megpróbálta a végén, mégegyszer utoljára és akkor õt is megdobta ez az alattomos kis izé. Neki is sikerült elsõ keréken szitálni egy darabig a kormánnyal.
Írta 2005. október 17. - 13:12

uhh..
és túlélte?
amúgy azt nem tudom hogy az ember miért játszik kamikazet:D
nem tud ugrálni akkor ne ugráljon ekkorákat...
legalábbis ez nekem bevált eddig:P
és túlélte?

amúgy azt nem tudom hogy az ember miért játszik kamikazet:D
nem tud ugrálni akkor ne ugráljon ekkorákat...

legalábbis ez nekem bevált eddig:P
Írta 2005. október 17. - 13:09

Õ a Giantes srác, aki bukott.
Szegényt vagy negyedórát cukkolták hogy jöjjön már le a pályán, a CCsek is lejöttek!
Szegényt vagy negyedórát cukkolták hogy jöjjön már le a pályán, a CCsek is lejöttek!

Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_
Írta 2005. október 17. - 13:07

Írta 2005. október 17. - 12:35

Van állásom...:bananadan
Írta 2005. október 17. - 12:30

ésszel is lehet:)
ejjejj.
nyakra azért vigyázz:) abból csak egy van, borda törhet, mer abból meg sok ...
ejjejj.
nyakra azért vigyázz:) abból csak egy van, borda törhet, mer abból meg sok ...
Írta 2005. október 17. - 12:29

"fõ a fokozatosság"
Persze: Most csak a bordám reccsent, legközelebb a nyakam is...
Hehe. Ebbõl nem kaptok!
Persze: Most csak a bordám reccsent, legközelebb a nyakam is...
Hehe. Ebbõl nem kaptok!
Írta 2005. október 17. - 11:40

a szakágakat újként felfedezõ emberek mindig nagyon bevállalósak:)
aztán a landolásnál dõl el hogy szeretni fogják e:) ha rajtamaradnak a gépen, akkor megszeretik. ha nem, hát akkor....
fõ a fokozatosság Era:)
aztán a landolásnál dõl el hogy szeretni fogják e:) ha rajtamaradnak a gépen, akkor megszeretik. ha nem, hát akkor....

fõ a fokozatosság Era:)
Írta 2005. október 17. - 10:35

Inkább csak kicsivel óvatosabban...Többet nem próbálok ilyen ugrást.
Írta 2005. október 17. - 10:07

Hát igen, tényleg félelmetes volt. Meg is lepõdtem, hogy nem fájt semmim a nagy puffanás után. 
Persze utólag kiderült, hogy az egyik bordám fáj, ha trüsszentek, meg a kézfejem. De ezek is javulnak már.

Írta 2005. október 17. - 08:04

huhhh Era... még jó, hogy nem a nehéz-vagyok-mint-a-kõ súlyú vagy, és a villa kibírta...
basszus, képen naon randa...
már mint az esés ;-)
:-*
basszus, képen naon randa...
már mint az esés ;-)
:-*
PARAFEREE.HU # bakancsos és kerékpáros túrák