Jelentkezz be Regisztrálj

Milyen bringát vegyek?
Posted 2005. May 18. - 15:23

"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"
Posted 2005. May 18. - 15:12

a hi-ten acél az nem nehezebb mint az alu? ezáltal egy kicsit hajlok inkább az olimpia sydney felé...
Posted 2005. May 18. - 14:49

.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
Posted 2005. May 18. - 14:31

tecsót felejtsd el!
Én ezekbõl a kellyst venném...aztán vigyázz, mert annó és is egy 37ezres bringát vettem magamnak, hogy legyen, mostmeg minden pénzem erre költöm (és megtízszereztem az árát azóta)..

csak most látom..az elsõ brinyóm eg gepida sirmium volt...:)D
Posted 2005. May 18. - 14:28

a kérdés már gondolom mindenki számára ismerõs lesz: Milyen bringát vegyek?
keret: max 30..egyelõre
kiszemeltjeim:
na itt az elsõ jelöltem 50 ropiért:
http://www.olimpia.h...zletek.php?id=6
õ a második már kb 15el olcsóbbért:
http://www.olimpia.h...letek.php?id=51
és itt a köztes megoldás szerintem (árban is) (itt nálunk a
bringaboltban ugyan 37e volt):
http://kerekpar.hu/t...k/mtb/ferfi/979
na szóval ezek vannak most meg láttam a tesco-ban egy elsõtelós bringát.
mielõtt bárki bármit is mondana: én úgymond nem foglalkoztam eddíg komolyabban a bringázással, igazán csak most nézegettem meg,hogy mi is kell egy "normális" bringához. áltsuliban mentünk un. bringatúrákra, napi 50 km aszfalton, de oda a mostani metróáruh-as active márkájú bringa (18 ropi volt régen asszem) is megfelelõ volt. mára már változtak az igényeim, de még mindíg aszfalton megyek, városban, síkon, max fel a jánoshegyre. pénzügyi szempontjaimat leírtam, bár a késöbbiekben szeretném fejleszteni a bringát.
na most már abbahagyom a litániát, assszem problémámat leírtam: kérlek segítsetek!!!
elõre is köszi
Darkrock
Posted 2005. May 17. - 22:19

Posted 2005. May 17. - 22:18

akkor rossz a pedálozási technikád. Nekem nem pumpál a telóm, és nem zárom le.
10 évig használtam merevvillát, és már érzem, hogy a csuklóim nem tökéletesek.
Posted 2005. May 17. - 21:40

Posted 2005. May 17. - 18:27

merevvila se rossz csak nekem pont olyan ,mint amikor apam kocsijabol atulok az enyembe... minden kis kavicsot megerzek a se***ben

"Ami nem öl meg az csak erõsít."
"A kerékpár számomra a szabadság szinonímája"
Tom Ritchey
Nem értem ,miért gyártanak olyan 10.000.000Ft-os autót amin nem megy az index? :chin:
Posted 2005. May 17. - 17:57

Posted 2005. May 17. - 13:36

Viszont vasarlas utan mindenkeppen ujra zsirozni mindent telot agyat es monoblokkot meghuzni igy nem lesz baja ...
edit: baratomnak Krátere van és az is nagyon fasza kis bringa és óccsó ... a monoblokkját viszont hamar ketté lehet hajtani ,de ez nem nagy tétel.
"Ami nem öl meg az csak erõsít."
"A kerékpár számomra a szabadság szinonímája"
Tom Ritchey
Nem értem ,miért gyártanak olyan 10.000.000Ft-os autót amin nem megy az index? :chin:
Posted 2005. May 17. - 11:45

használni: felfedezné a kerékpározás örömeit...szóval enyhe túrák az erdõben, néha hosszabbak egyelõre semmi komoly..de azért fejleszthetõ gépet szeretnénk..
crater drága de jó...még én is nézelõdöm, köszönöm az 5leteket!
tamás
Én egy Cratert vennék, merevvillával. Többeknek is az a tapasztalata, hogy ilyen könnyû súlyra ezek a telók nem alkalmasak- túl erõs bennük a rugó. A merevvillának még az az elõnye is megvan. hogy könnyebben manõverezik (1 kiló mínuszt megérezni!), kicsit óvatosabb, sztem ezzel is meg fogja szeretni.
Aztán, ha megtetszik neki, mehet bele egy levegõs teló- Skareb, Pilot, vagy ilyesmi.
Posted 2005. May 17. - 11:40

bocsi h. ujra irok
ilyen illu'Z féléknek= ezt hogy érted? de jól gondolod, ugyanis utálom a telót, nagyobb a fordulási kör, és számomra kényelmetlen, hogy nem teljesen én irányitoma bicajt
Bocs, de ez igen szórakoztató. Ha viszont komolyan gondolod, sürgõsen értékeld át magad.
Egy teló nem "rontja" nagymértékben a bicaj geometriát- CC felhasználásnál, tehát max. 80mm rugóúttal.
A nagyobb fordulókör is baromság. Mennyivel, 5 centivel nagyobb?
Meg hogy nem teljesen te irányítasz.. Ez mega baromság! A teleszkópvillát pont azért találták ki, és fejlesztik már lassan egy évszázada, hogy a kereket az egyenetlen talajon tartsa, ezzel növelve a stabilitást, és a menetbiztonságot. Gondolkodj el ezen.
Posted 2005. May 16. - 23:27

erre láthatnak példát kedves nézõink.
Posted 2005. May 16. - 23:13

kiszakadást mellõzzem... miért is? mivel lejtõre érkezek, ezér nem lehet csõrös gond...
de nem veszekedni akarok, csak kcsiit egyedi a felfogásom :-)
nem mondta még senkise hoyg kerékpáros körökben, ezér kiröhögnek?
ugyanis, amit te kiszakadásnak hívsz, az valójában letörés.
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
Posted 2005. May 16. - 21:47

Az AUTHOR-nál van külön ASL (AUTHOR Sport Lady) kategória. Érdemes körülnézni.
Az asszonykám egy 2004-es BASIC SX-et használ. Igaz, nem ASL...
Hasonló cipõben jár, mint akinek szánod a bicajt.
Nem relkám, csak én meg vagyok elégedve a márkával.
(Épül az ERA pro-m !!!!!!! :-)))) )
-Ez a légfüggöny átlátszó???
/idézet egy Miskolci egyetemi kollégium mûszaki vezetõje és köztem zajlott beszélgetésbõl./ Kimentem a kocsiba röhögni)
Posted 2005. May 16. - 20:34

ugráló vadállatok= ezt vegyem sértésnek, vagy csam tulfejlõdtem a merevvillán? :-)
kiszakadást mellõzzem... miért is? mivel lejtõre érkezek, ezér nem lehet csõrös gond...
de nem veszekedni akarok, csak kcsiit egyedi a felfogásom :-)
Posted 2005. May 16. - 20:10

A merevet azért írom, mert ilyen ugrató vadállatok gagyi telóval semmire nem mennek, mert nem arra valók!
Posted 2005. May 16. - 20:10

ilyen illu'Z féléknek= ezt hogy érted? de jól gondolod, ugyanis utálom a telót, nagyobb a fordulási kör, és számomra kényelmetlen, hogy nem teljesen én irányitoma bicajt

RM avalanche váz mennyi ujonnan?
Posted 2005. May 16. - 20:07