Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj

Milyen bringát vegyek?

* * * * * 3 votes

• Please log in to reply
11925 replies to this topic

golya

golya

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,347 posts
na az még lehet belefér a buliba:D.
télleg és az elbírja a hoszabb tagokat is nem? vagya sima dawg sokban különbözik?
ki tuggya mit hoz még a sors. most jobban jönne mer õsszel szép a táj és szeretnék erdõbe járni.
majd elválik. ilyen "stop shop" csak pesten van?

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,267 posts
vagy golya még 1...tudom nehézkesek a lehetõsegek meg ehhez mák is kell..szal ha tudnál várni jövõ év elejéig, Kona Dawg Matic (tom itt nem szeretik) ideinek már tán nem olyan gány a felszereltsége..370 az új ára viszont év elején -20% - kal szokta kiszorni a faktor (tavalyi is volt még nem olan rég 299-ért)....az bírja a lefelét is, lehet vele maratonozni....és ha mákod van marad a faktor nyakán egy pár db 18-19es..
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

golya

golya

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,347 posts
de az nme 150-et moccan?

baj csak az vele hogy: elivio deore-valé van szerelve, az agy formula.
meg nem tom milyen cuccok vannak rajta, és valszínû h nem kell a 130 út.
vagy NRS de az 9,5-et moccan.
télleg wheelerbe nincs vmi jó cucc. mingyá meglesm.

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11,904 posts
akkor az 1 Giant AC lesz leginkább
más nem yut SZMbe így hirtelen
esetleg Lkezd7sz nézegetni ebayt
mert h itthon nagyon nincs választék,az tuti,vagy ami van,az nem occsó'

golya

golya

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,347 posts
na én valahogy a maraton/durvább dolgok 70:30 arányban keresek valamit.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,267 posts

teljesen igazad van a mostani bicajom után is 1 hónapot jártam és 100-ig mindent néztem és ez lett és szeretem és nem is akarom eladni.
de azér szeretnék építeni mert az egyedi, és valószínû jobb mint egy kész bringa. a lejtõkön szeretm megereszteni a bicajt de ha a merida mission compot megeresztem lehet h nem fogja szeretni. meg az a LRS rendszer olyan furi nekem. értem én h szép és jó, de nekem olyan furán néz ki.
jut eszembe mongoose teocali comp: árban benne is lenne BB-el X-7/deore cuccal splice-al X fusion taggal. 115/140-et moccan a váz a villa 130-at.
szvsz kicsit sokat emel rajta a kormány meg ruganyos a villa begbie elvtárs szerint alám biztos elég lenne de aszondja h nem mozogja ki a 13 centit.

na a léyneg h nyitott szemmel járok kelek és ha látok vmi értelmeset akkor agyalok rajta. egyelõre mivel nincs más(de még nem láttam) a mali nyerõ, de ez még változhat.

én nem szeretem a meridákat, de az a trans mission race 04 váz 130ért nem rossz bolt szerintem...és bírja az a lefelét olyan stilban amit leírtál...ennél olcsóbban nem fogsz kapni szerintem..
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11,904 posts
meg 1 seggel csak 1 kerót le7 megülni,ahogy a legtöbb keró is azért vmennyire célspecifikus
vagy,ami nem,az K. drága:D
szal L kell döntened,h mozgást akarsz inkább,és szenvedést felfelé vagy érted
a gemini is úgy indult h még maratonozni is õ lesz de aztán láncterelõ- 1tányér,djesznó alkatrészek,most meg már duplaváll is
más dolog meghajtani 1 olyan kereket h SUN UFO/DS1XC-32 küllõ-lájt agy-felnifék,kistárcsa,400 grammos külsõ,150 grammos belsõ
és más az,h Singletrack/RhynoXL,36 küllõ,gyilkos agy,nagytárcsa,1500 grammos külsõ és 500 grammos belsõ

golya

golya

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,347 posts
teljesen igazad van a mostani bicajom után is 1 hónapot jártam és 100-ig mindent néztem és ez lett és szeretem és nem is akarom eladni.
de azér szeretnék építeni mert az egyedi, és valószínû jobb mint egy kész bringa. a lejtõkön szeretm megereszteni a bicajt de ha a merida mission compot megeresztem lehet h nem fogja szeretni. meg az a LRS rendszer olyan furi nekem. értem én h szép és jó, de nekem olyan furán néz ki.
jut eszembe mongoose teocali comp: árban benne is lenne BB-el X-7/deore cuccal splice-al X fusion taggal. 115/140-et moccan a váz a villa 130-at.
szvsz kicsit sokat emel rajta a kormány meg ruganyos a villa begbie elvtárs szerint alám biztos elég lenne de aszondja h nem mozogja ki a 13 centit.

na a léyneg h nyitott szemmel járok kelek és ha látok vmi értelmeset akkor agyalok rajta. egyelõre mivel nincs más(de még nem láttam) a mali nyerõ, de ez még változhat.

al01

al01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,364 posts
En csak azt mondom, hogy jol gondolt at. Nem keves penzt kivansz elkolteni, olyat vegyel ami jo lesz neked! A meridakat azert en csak megneznem a helyedben. Plane, hogy nem tudsz ellenervet felhozni :-) Es azt se felejtsuk el, hogy az egybe bringa olcsobb, mint az epitett. A konaban a villat cserelteted vasarlaskor, ami benne van beszamitjak, rakatsz bele neked jot es hajra. Ha pedig augusztus vege/szeptember a vasarlas ideje, akkor tuti lesz valami szezon vegi akcio es meg ki is foghatsz valami fincsi villat, ami alig dobja az arat. Nem kotekedesbol mondom, tenyleg arrol szol a fama, hogy orommel ulj ra. En anno elbuktam egy kis lovet es meg mazlim is volt, hogy el tudtam adni a tevedest. Most viszont olyan bringam van amire minden egyes alkalommal mosolyogva ulok fel. A telo lesz majd cserelve, ha lesz megint psylo vagy duke akciosan, egyebkent szamomra hibatlan. Es mindenkeppen nezd meg eloben amit vennel, sok dolog valtozhat, tapasztalat.

konába egy villacsere tuti beleférne, a meridák korábbna is teccettek, de .... az a gáz h nme tok rájuk kifogást mondani, de vhogy így miután ezt a gépet papíron összeraktam nme biztos h a meridákat megvenném.
a wandalt már kifejtettem.
tulajdonképpen ha a war horse közepe nem lenne 37 centi magasan hanem mondjuk "csak" 35-ön akkor gond egy szál se.

Enyim Paripa

Excuses are like assholes... Everybody's got one, and they all stink

Let the people speak

golya

golya

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,347 posts
konába egy villacsere tuti beleférne, a meridák korábbna is teccettek, de .... az a gáz h nme tok rájuk kifogást mondani, de vhogy így miután ezt a gépet papíron összeraktam nme biztos h a meridákat megvenném.
a wandalt már kifejtettem.
tulajdonképpen ha a war horse közepe nem lenne 37 centi magasan hanem mondjuk "csak" 35-ön akkor gond egy szál se.

al01

al01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,364 posts
You know. Szerintem arra vigyazz legjobban, hogy nehogy ket szek koze ulj es olyat rakj ossze, ami egyikre sem jo igazan. Az, hogy olcso meg nem ok arra, hogy megvegyel egy rossz geometriaju vazat. Szerintem.

/modified/

Enyim Paripa

Let the people speak

golya

golya

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,347 posts
de elsõ sorban nem maratonra kell hanem örömbringázósfullyslightendurora. felmenni felbírjak vele de lefele lehessen neki engedni.

maj elfelejtem a malinak van vmi nemzetközi siteja mer én semmit sem találtam.
tudnátok róla vmi infót mondani(honnan jött szb)

al01

al01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,364 posts
Maratonra a harci lo szerintem piszok rossz valasztas. Es akkor most oszinte voltam.

az a nagy magyar helyzet h ha elkezdek gondolkodni akkor még ennyi is sok egy bicajért.gyûjteni gyûjthetnék évekig mer nem úgy megy h zsebpéz hanem ha vmi kell akkor mondom h ez kell ennyibe van miér kell és 70% belemennek anyámék. de most ha aszondom nekik h kell ez mer ki akarok járni a hegyre tekergélni oda meg a mostanival nem lehet meg lehet maratonozgatnék is jövõre, akkor a reakció:
1, fiam te hüje vagy
2, nagyon hüje vagy.

kb ennyi.

egyedül ami megfelelne az egy Giant AC volt de azzal az a baj hogy 150 körül moccan és az maratonra már sok.

Enyim Paripa

Let the people speak

golya

golya

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,347 posts

ja. nekem is 395 magas a merida 130al elõl.
kb. 1 fejjel magasabb vagyok a többi bringástól.
kilátó fíling.
http://pix.bikemag.h...78-2/dh_002.jpg

Golya: ennyire sürgõs? inkább még gyüjts pénzt...

az a nagy magyar helyzet h ha elkezdek gondolkodni akkor még ennyi is sok egy bicajért.gyûjteni gyûjthetnék évekig mer nem úgy megy h zsebpéz hanem ha vmi kell akkor mondom h ez kell ennyibe van miér kell és 70% belemennek anyámék. de most ha aszondom nekik h kell ez mer ki akarok járni a hegyre tekergélni oda meg a mostanival nem lehet meg lehet maratonozgatnék is jövõre, akkor a reakció:
1, fiam te hüje vagy
2, nagyon hüje vagy.

és mivel most leszek 18 szeptemberben + lehet lesz még 1 sikeres nyelvvizsgám is( 23.-án lesz a vizsga) elképzelhetõ h belemennének a dologba. De ez itteni paraszt szemmel nézve k***va sok egy bicikliért. tehát a sürgõs az ilyen 1-2 hónap de ha ez ilyen magas meg ez annyire nem jó akkor keresni kel hasonló vázat újat(anyám rögeszméje h használtat ne) ennyiér de max 100-ér. komplett bicajt nem akarok mer amit látok itt miskolcon az mind kompromisszumos ez pedig az enyém arra amire használnám (maraton/leicht enduro) ez arra pontosan jó volna eltekintve a magas középcsapitól.

kb ennyi.

egyedül ami megfelelne az egy Giant AC volt de azzal az a baj hogy 150 körül moccan és az maratonra már sok.

al01

al01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,364 posts
Jezusom, ennyire magasan nem a legstabilabb dolog tekerni sikon se, plane lejton nem lehet kellemes.

kilátó fíling.

Enyim Paripa

Let the people speak

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11,904 posts
nem yó e zmár foglalt lestipistopiztam
yövõ héttõl én már ezért vagyok az:D

conor1326

conor1326

bentlakó

• fórumtag
  • 5,055 posts
hohó
mostantól erre fogom hogy miért vagyok béna:D
Autist Team:)

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11,904 posts

ez evidens de ez mit eredményez könnyeben csúszik kanyarban vagy mi?

Kb Ltaláltad...
Vesd össze gondolatban 1 kamiont 1 F1-es kocsival...Melyik stabilabb a kanyarban?:D
És alacsonyabb pilótafülkénél sztem könnyebb a gépet is ide-oda helyezni meg te is magabiztosabb leszel.

tom_mirra

tom_mirra

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,889 posts
kilátó fíling.

2010.09.22. CM

néha kerékpáros.

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,030 posts
ha figyeltél akkor bikkmakkban is pont ezt emelték ki hogy állati magasan van a mono. gondolom beleraktak valami hosszabb tagot és attól emelte meg magát. rövidebbel meg nem mozogna zart sem. hát ez van. olcsó húsnak híg a leve. :( de várj, mert hamarosan jön egy új magyar márka: a KAPITÁNY :D