Jelentkezz be Regisztrálj
Milyen bringát vegyek?
Posted 2005. July 14. - 23:22
télleg és az elbírja a hoszabb tagokat is nem? vagya sima dawg sokban különbözik?
ki tuggya mit hoz még a sors. most jobban jönne mer õsszel szép a táj és szeretnék erdõbe járni.
majd elválik. ilyen "stop shop" csak pesten van?
Posted 2005. July 14. - 23:14
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Posted 2005. July 14. - 23:01
baj csak az vele hogy: elivio deore-valé van szerelve, az agy formula.
meg nem tom milyen cuccok vannak rajta, és valszínû h nem kell a 130 út.
vagy NRS de az 9,5-et moccan.
télleg wheelerbe nincs vmi jó cucc. mingyá meglesm.
Posted 2005. July 14. - 22:59
más nem yut SZMbe így hirtelen
esetleg Lkezd7sz nézegetni ebayt
mert h itthon nagyon nincs választék,az tuti,vagy ami van,az nem occsó'
Posted 2005. July 14. - 22:57
Posted 2005. July 14. - 22:57
én nem szeretem a meridákat, de az a trans mission race 04 váz 130ért nem rossz bolt szerintem...és bírja az a lefelét olyan stilban amit leírtál...ennél olcsóbban nem fogsz kapni szerintem..teljesen igazad van a mostani bicajom után is 1 hónapot jártam és 100-ig mindent néztem és ez lett és szeretem és nem is akarom eladni.
de azér szeretnék építeni mert az egyedi, és valószínû jobb mint egy kész bringa. a lejtõkön szeretm megereszteni a bicajt de ha a merida mission compot megeresztem lehet h nem fogja szeretni. meg az a LRS rendszer olyan furi nekem. értem én h szép és jó, de nekem olyan furán néz ki.
jut eszembe mongoose teocali comp: árban benne is lenne BB-el X-7/deore cuccal splice-al X fusion taggal. 115/140-et moccan a váz a villa 130-at.
szvsz kicsit sokat emel rajta a kormány meg ruganyos a villa begbie elvtárs szerint alám biztos elég lenne de aszondja h nem mozogja ki a 13 centit.
na a léyneg h nyitott szemmel járok kelek és ha látok vmi értelmeset akkor agyalok rajta. egyelõre mivel nincs más(de még nem láttam) a mali nyerõ, de ez még változhat.
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Posted 2005. July 14. - 22:54
vagy,ami nem,az K. drága:D
szal L kell döntened,h mozgást akarsz inkább,és szenvedést felfelé vagy érted
a gemini is úgy indult h még maratonozni is õ lesz de aztán láncterelõ- 1tányér,djesznó alkatrészek,most meg már duplaváll is
más dolog meghajtani 1 olyan kereket h SUN UFO/DS1XC-32 küllõ-lájt agy-felnifék,kistárcsa,400 grammos külsõ,150 grammos belsõ
és más az,h Singletrack/RhynoXL,36 küllõ,gyilkos agy,nagytárcsa,1500 grammos külsõ és 500 grammos belsõ
Posted 2005. July 14. - 22:52
de azér szeretnék építeni mert az egyedi, és valószínû jobb mint egy kész bringa. a lejtõkön szeretm megereszteni a bicajt de ha a merida mission compot megeresztem lehet h nem fogja szeretni. meg az a LRS rendszer olyan furi nekem. értem én h szép és jó, de nekem olyan furán néz ki.
jut eszembe mongoose teocali comp: árban benne is lenne BB-el X-7/deore cuccal splice-al X fusion taggal. 115/140-et moccan a váz a villa 130-at.
szvsz kicsit sokat emel rajta a kormány meg ruganyos a villa begbie elvtárs szerint alám biztos elég lenne de aszondja h nem mozogja ki a 13 centit.
na a léyneg h nyitott szemmel járok kelek és ha látok vmi értelmeset akkor agyalok rajta. egyelõre mivel nincs más(de még nem láttam) a mali nyerõ, de ez még változhat.
Posted 2005. July 14. - 22:42
konába egy villacsere tuti beleférne, a meridák korábbna is teccettek, de .... az a gáz h nme tok rájuk kifogást mondani, de vhogy így miután ezt a gépet papíron összeraktam nme biztos h a meridákat megvenném.
a wandalt már kifejtettem.
tulajdonképpen ha a war horse közepe nem lenne 37 centi magasan hanem mondjuk "csak" 35-ön akkor gond egy szál se.
Excuses are like assholes... Everybody's got one, and they all stink
Let the people speak
Posted 2005. July 14. - 22:38
a wandalt már kifejtettem.
tulajdonképpen ha a war horse közepe nem lenne 37 centi magasan hanem mondjuk "csak" 35-ön akkor gond egy szál se.
Posted 2005. July 14. - 22:31
/modified/
Let the people speak
Posted 2005. July 14. - 22:25
maj elfelejtem a malinak van vmi nemzetközi siteja mer én semmit sem találtam.
tudnátok róla vmi infót mondani(honnan jött szb)
Posted 2005. July 14. - 22:05
az a nagy magyar helyzet h ha elkezdek gondolkodni akkor még ennyi is sok egy bicajért.gyûjteni gyûjthetnék évekig mer nem úgy megy h zsebpéz hanem ha vmi kell akkor mondom h ez kell ennyibe van miér kell és 70% belemennek anyámék. de most ha aszondom nekik h kell ez mer ki akarok járni a hegyre tekergélni oda meg a mostanival nem lehet meg lehet maratonozgatnék is jövõre, akkor a reakció:
1, fiam te hüje vagy
2, nagyon hüje vagy.
kb ennyi.
egyedül ami megfelelne az egy Giant AC volt de azzal az a baj hogy 150 körül moccan és az maratonra már sok.
Let the people speak
Posted 2005. July 14. - 21:39
az a nagy magyar helyzet h ha elkezdek gondolkodni akkor még ennyi is sok egy bicajért.gyûjteni gyûjthetnék évekig mer nem úgy megy h zsebpéz hanem ha vmi kell akkor mondom h ez kell ennyibe van miér kell és 70% belemennek anyámék. de most ha aszondom nekik h kell ez mer ki akarok járni a hegyre tekergélni oda meg a mostanival nem lehet meg lehet maratonozgatnék is jövõre, akkor a reakció:ja. nekem is 395 magas a merida 130al elõl.
kb. 1 fejjel magasabb vagyok a többi bringástól.
kilátó fíling.
http://pix.bikemag.h...78-2/dh_002.jpg
Golya: ennyire sürgõs? inkább még gyüjts pénzt...
1, fiam te hüje vagy
2, nagyon hüje vagy.
és mivel most leszek 18 szeptemberben + lehet lesz még 1 sikeres nyelvvizsgám is( 23.-án lesz a vizsga) elképzelhetõ h belemennének a dologba. De ez itteni paraszt szemmel nézve k***va sok egy bicikliért. tehát a sürgõs az ilyen 1-2 hónap de ha ez ilyen magas meg ez annyire nem jó akkor keresni kel hasonló vázat újat(anyám rögeszméje h használtat ne) ennyiér de max 100-ér. komplett bicajt nem akarok mer amit látok itt miskolcon az mind kompromisszumos ez pedig az enyém arra amire használnám (maraton/leicht enduro) ez arra pontosan jó volna eltekintve a magas középcsapitól.
kb ennyi.
egyedül ami megfelelne az egy Giant AC volt de azzal az a baj hogy 150 körül moccan és az maratonra már sok.
Posted 2005. July 14. - 21:15
ja. nekem is 395 magas a merida 130al elõl.
kilátó fíling.
Let the people speak
Posted 2005. July 14. - 21:07
yövõ héttõl én már ezért vagyok az:D
Posted 2005. July 14. - 21:05
Posted 2005. July 14. - 21:00
ez evidens de ez mit eredményez könnyeben csúszik kanyarban vagy mi?
Kb Ltaláltad...
Vesd össze gondolatban 1 kamiont 1 F1-es kocsival...Melyik stabilabb a kanyarban?
És alacsonyabb pilótafülkénél sztem könnyebb a gépet is ide-oda helyezni meg te is magabiztosabb leszel.
Posted 2005. July 14. - 20:23
kilátó fíling.