ez érdekel. kifejtenéd bõvebbem rajz is jöhet.így ránézésre ha van 1 kis türelmed,ebbõl ki3szögel7ed h hol van a mono
ha a konának az vízzszintes akkor ennek is. ez is mászásnál jó?
ez érdekel. kifejtenéd bõvebbem rajz is jöhet.így ránézésre ha van 1 kis türelmed,ebbõl ki3szögel7ed h hol van a mono
matic idén abban különbözik a sima dawgtól hogy a dawg (dlx, primo) már 5" -t mozog és 200as tag kell bele, a matic 4" és 165ös tag. de én amig a kikaput használtam, (3,5" út) soha nem a rugóút fogyott el...(hanem a bátorságna az még lehet belefér a buliba:D.
télleg és az elbírja a hoszabb tagokat is nem? vagya sima dawg sokban különbözik?
ki tuggya mit hoz még a sors. most jobban jönne mer õsszel szép a táj és szeretnék erdõbe járni.
majd elválik. ilyen "stop shop" csak pesten van?
én nem szeretem a meridákat, de az a trans mission race 04 váz 130ért nem rossz bolt szerintem...és bírja az a lefelét olyan stilban amit leírtál...ennél olcsóbban nem fogsz kapni szerintem..teljesen igazad van a mostani bicajom után is 1 hónapot jártam és 100-ig mindent néztem és ez lett és szeretem és nem is akarom eladni.
de azér szeretnék építeni mert az egyedi, és valószínû jobb mint egy kész bringa. a lejtõkön szeretm megereszteni a bicajt de ha a merida mission compot megeresztem lehet h nem fogja szeretni. meg az a LRS rendszer olyan furi nekem. értem én h szép és jó, de nekem olyan furán néz ki.
jut eszembe mongoose teocali comp: árban benne is lenne BB-el X-7/deore cuccal splice-al X fusion taggal. 115/140-et moccan a váz a villa 130-at.
szvsz kicsit sokat emel rajta a kormány meg ruganyos a villa begbie elvtárs szerint alám biztos elég lenne de aszondja h nem mozogja ki a 13 centit.
na a léyneg h nyitott szemmel járok kelek és ha látok vmi értelmeset akkor agyalok rajta. egyelõre mivel nincs más(de még nem láttam) a mali nyerõ, de ez még változhat.
konába egy villacsere tuti beleférne, a meridák korábbna is teccettek, de .... az a gáz h nme tok rájuk kifogást mondani, de vhogy így miután ezt a gépet papíron összeraktam nme biztos h a meridákat megvenném.
a wandalt már kifejtettem.
tulajdonképpen ha a war horse közepe nem lenne 37 centi magasan hanem mondjuk "csak" 35-ön akkor gond egy szál se.
Excuses are like assholes... Everybody's got one, and they all stink
Let the people speak
Let the people speak
az a nagy magyar helyzet h ha elkezdek gondolkodni akkor még ennyi is sok egy bicajért.gyûjteni gyûjthetnék évekig mer nem úgy megy h zsebpéz hanem ha vmi kell akkor mondom h ez kell ennyibe van miér kell és 70% belemennek anyámék. de most ha aszondom nekik h kell ez mer ki akarok járni a hegyre tekergélni oda meg a mostanival nem lehet meg lehet maratonozgatnék is jövõre, akkor a reakció:
1, fiam te hüje vagy
2, nagyon hüje vagy.
kb ennyi.
egyedül ami megfelelne az egy Giant AC volt de azzal az a baj hogy 150 körül moccan és az maratonra már sok.
Let the people speak