En csak azt mondom, hogy jol gondolt at. Nem keves penzt kivansz elkolteni, olyat vegyel ami jo lesz neked! A meridakat azert en csak megneznem a helyedben. Plane, hogy nem tudsz ellenervet felhozni :-) Es azt se felejtsuk el, hogy az egybe bringa olcsobb, mint az epitett. A konaban a villat cserelteted vasarlaskor, ami benne van beszamitjak, rakatsz bele neked jot es hajra. Ha pedig augusztus vege/szeptember a vasarlas ideje, akkor tuti lesz valami szezon vegi akcio es meg ki is foghatsz valami fincsi villat, ami alig dobja az arat. Nem kotekedesbol mondom, tenyleg arrol szol a fama, hogy orommel ulj ra. En anno elbuktam egy kis lovet es meg mazlim is volt, hogy el tudtam adni a tevedest. Most viszont olyan bringam van amire minden egyes alkalommal mosolyogva ulok fel. A telo lesz majd cserelve, ha lesz megint psylo vagy duke akciosan, egyebkent szamomra hibatlan. Es mindenkeppen nezd meg eloben amit vennel, sok dolog valtozhat, tapasztalat.
konába egy villacsere tuti beleférne, a meridák korábbna is teccettek, de .... az a gáz h nme tok rájuk kifogást mondani, de vhogy így miután ezt a gépet papíron összeraktam nme biztos h a meridákat megvenném.
a wandalt már kifejtettem.
tulajdonképpen ha a war horse közepe nem lenne 37 centi magasan hanem mondjuk "csak" 35-ön akkor gond egy szál se.