Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj

Milyen bringát vegyek?

* * * * * 3 votes

• Please log in to reply
11925 replies to this topic

golya

golya

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,347 posts
na igen. közbe rájöttem h nincs 175-ös tag.
na mindegy. de legalább tudni h nem 165-ös tag van benne, furcsa is lenne 165-ös taggal a 370 kcs magassság. de így már érthetõbb habár lehet alacsonyabb.

ja és így kijön linkage-be a cucc, a gyári tag benne 180-as nem 185-ös.

és 180-as taggal 358mm-re jön ki a közép magasság.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,267 posts

van remény!
beszéltem lcs-vel és aszondtah elírták az újságba mer nem 165-ös tag van harci paci-ba hanem 185-ös. akkor már csak azt kén kitalálni mi lenne ha boltban cseréltetnék benne 1-el kisebb tagot(175 körül)???

végül is belerakhatsz egy jó masszív csõdarabot is...lesz egy jó rugalamas merevvázad...mért lenne az jó ha belebarkácsolnál egy 165-ös tagot, ami általában 1,5 "-t mozdul ?
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

zolle

zolle

bentlakó

• fórumtag
  • 8,703 posts
akkora tag nincs is
190es van meg 165ös
egy 165ös tag mozog kb 2 centit, a váz így 5öt, annak meg semmi értelme

golya

golya

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,347 posts
van remény!
beszéltem lcs-vel és aszondtah elírták az újságba mer nem 165-ös tag van harci paci-ba hanem 185-ös. akkor már csak azt kén kitalálni mi lenne ha boltban cseréltetnék benne 1-el kisebb tagot(175 körül)???

conor1326

conor1326

bentlakó

• fórumtag
  • 5,055 posts
az egyesült államokban nincs adó(áfa) a sporteszközökre ha jól tudom
ezért olyan olcsó minden

persze kivéve pár állam: kalifornia, virginia, mittomén
Autist Team:)

golya

golya

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,347 posts
de jáccik ez az egészség péztáras a dolog ha azt nézem a mostani bióm akkor tök ingyen van mer 2 szülõ 2*50k-t írhat iylen egésségpéztárbú.:D

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6,707 posts
no igen. Az a szép ebben, hogy nem magánhelikopterre, extra 3 kurvára, vagy fürdõmedencére gyûjtünk, hanem EGY NYAMVADT BICÓRA,ami jó esetben pár száz E Ft, miközben meg mellettem elzizzen a lámpánál négy tenyérnyi gumifelületen egy szerencsésebb közép-afrikai állam éves GDP-je. /S most nem a "kimennyitkeres,shogyan" dolgokat szeretném feszegetni, az egy más topic, amit én nem olvasok :D /Holott, szivünk vágya egy sporteszköz, s nem anyagra meg ragasztóra, vérnyomáscsökkentõre megy a della hanem erre. Sztem, aki diák, vagy bárki s komolyabb összeget szeretne elverni bármily sporteszközre azt valami módon támogatni kéne állam bácsinak, mondjuk anyuék, vagy saját maga leírhatná az adóból, vagy mittomén.
Mindenki nyerne vele, a gyerek boldogan izzad, apu is, usw...
Mondjuk most hogy agyalok, aszem az ilyen egészségpénztáras dógokkal lehet vmit trükközni, nem?
Én is akaroook új bicót... :help:
de fehérnép mutatni indiánnak csempe, s indián fogni fej :D
szal, marad a csótány, még jó, hogy alu s nem rohad.

....

legujabb nálam. befõttesüveg tetõ kivágva, belülrõl beletéve NRS 2004 váz foto, üveg tetõ leragaszt!!! :D s kivágott lukon lé betömköd.
kiváncsi vagyok, meddig birom:

kb, mint Renton, mikor a Trainspotting elején le akar állni.. :-)))

al01

al01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,364 posts
Ebbe ne menjunk bele. Aki akar maganak melot az talal es idot is tud ra keriteni. Pl. nem kevesnek meloznak fosuli/egyetem mellett. Szoval csak akarni kell.

kösz. asszittem rólam beszélsz:D
én is mindig elhatározom aztán nincs belõle semmi mer nem kapok rá kesst.
akartam menni dolgozni de nyelvizsga + miegyéb szal nem jött össze maj jövõre.

Enyim Paripa

Excuses are like assholes... Everybody's got one, and they all stink

Let the people speak

golya

golya

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,347 posts
na írt a mali.
kérdésem volt h hol tekinthetõ meg a harcipaci meg h lehet-e tudni h rendelt-e a vázból a vmelyik miskolci bolt.
erre leírják a 3 ismert boltot és a telszámukat.
ez azt akarja jelenteni h bármit is meg akarok tudni a vázról akkor kérdezzem végig a boltokat? hát fasza egy forgalmazó. akkor szerintem mali kihúzva, váz keresés indul vagy pedig a canyon.

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
pénzem kb az összes a bullitban van.
ennyi a történet.
akarni kell, dolgozni, gyûjteni, és lemondani sok mindenrõl.

de szerintem megérte.

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

golya

golya

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,347 posts
kösz. asszittem rólam beszélsz:D
én is mindig elhatározom aztán nincs belõle semmi mer nem kapok rá kesst.
akartam menni dolgozni de nyelvizsga + miegyéb szal nem jött össze maj jövõre.

conor1326

conor1326

bentlakó

• fórumtag
  • 5,055 posts
bukó fontos!

(amúgy egyik jóbarátom akirõl szó volt)

csak ráült az enyémre és született egy elhatározás, hogy neki is lesz már egy össztelósa mert ez k*rvajó...

õsöket ki lehet zsigerelni, egy ideig....;)
nekem már egy csavarra sem adnak pénzt:)
kicsit elegük lett
de nem érdekel

nah, sok szerencsét a bringádhoz!;)

golya

golya

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,347 posts
ez most ki?

én mali harcipacit akartam de lehet canyon lesz belõle ha meg lesz még de az NEM az én pénzembõl lesz ez a szép a dologban:D
meg most õszintén te 13 ezer forintból milyen nagybicót építel? ez még elbaszni is kevés vettem egy bukót+ kesztyût és el is ment. vagyis még nem emnt el mer most névnapom lesz és csak bukót veszek kesztyû még ráér.

conor1326

conor1326

bentlakó

• fórumtag
  • 5,055 posts

kiri?

amugy meg, nem t'om mennyit ér neked a bico. ha van elég pénzed, nem kell mindet bringára költeni, pedig kb bármennyi lehet. én probálok ugy lenni, hogy amennyi van nagyrészt bicó, többi meg minden más... persze ez csak szerencsés nem önfenntartó életmódban mûködik.. késõbb változni fognak a dolgok

ahm, õ

eltervezte hogy épít egy nagybicót, pike, giant ac vagy khs fr-2000, juicy 5 203mm elõlhátul stb, aztán elbassza a pénzét mielõtt összejönne:)

azért én sem éhezek, csak most kicsit összehúzom magam mert mert...
de ha minden igaz ez hétfõn megoldódik..._kop-kop_

golya

golya

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,347 posts

hát látod
máris feladtad a küzdelmet;)
haverral is eza baj
elb*ssza a pénzét másra, aztán csodálkozik hogy miért nincs kess bicóra

valamit valamiért

de nálun nem zsebbézes dolog megy hanemha kell vmi megkapom vagy nem. ált 70%-ban megkapom. csak van h fél évet kell érte nyafogni:D

málna

málna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,117 posts
kiri?

amugy meg, nem t'om mennyit ér neked a bico. ha van elég pénzed, nem kell mindet bringára költeni, pedig kb bármennyi lehet. én probálok ugy lenni, hogy amennyi van nagyrészt bicó, többi meg minden más... persze ez csak szerencsés nem önfenntartó életmódban mûködik.. késõbb változni fognak a dolgok

conor1326

conor1326

bentlakó

• fórumtag
  • 5,055 posts
hát látod
máris feladtad a küzdelmet;)
haverral is eza baj
elb*ssza a pénzét másra, aztán csodálkozik hogy miért nincs kess bicóra

valamit valamiért

golya

golya

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,347 posts
ehh ez kicsit nem jó.
inkább marad a veszek egyet két-3 évig használom majd megin új lehetõleg drágább(monjuk2x annyi vagy kicsit több annál):D közbe meg ha kapok kesst vezsek belõle mindent ami teccik.

én ruhatáram vagy 15 póló amibõl kb 4-5 2 éves a többi meg így féleévente 1-2 mikor hogy meg mikor mondja anyu h venni akarok neked pólót/farmert etc.
nekem is két farmerom van. pulcsim hála egy könyörgésnek már 4 de elégé bolyhosak szegények lassan kéne vmi új is, na majd október tájékán amikor hûl a zidõ. 1 db bõrdzsekiben járok 2 éve télen õsszel tavasszal, ha szánkózni megyek van tartalékban egy 3 éves pufi dzseki(ilyen sí fajta vagy mi a szösz)

ennyi nekem sincsenek nagy igényeim.csak mondom. nem én kezelem a pénzháztartást

conor1326

conor1326

bentlakó

• fórumtag
  • 5,055 posts
ja golya úgy kell csinálni hogy ha pénzhez jutsz, nyomban el kell költeni a bicóra
utána éhezel meg csóró vagy, de meg lehet szokni:D
megint pénzhez jutsz, megint elköltöd nyomban;)

én így tolom mostanában:)
már bikemagra sem futja:D(tényleg nem)

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,267 posts

1-et hagy kérdezzek már meg ami rég óta baxa a csõrömet:
a többség bicajos itt kb egyetemista vagy pályakezdõ dolgozó, vagy bicaj boltban dolgozik. akkor honnan van kess 800 és hasonló árú bringákra?

ha nem vagyok indiszkrét.

én meg majd 20éve voltam pályakezdõ...egyetemista se vagyok...pénz nyomdám sincs..lehet az a titka hogy egyébként meg 2 farmer meg egy pár poló a ruhatáram...:)
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való