Jelentkezz be Regisztrálj
Milyen bringát vegyek?
Posted 2005. July 18. - 10:19
na mindegy. de legalább tudni h nem 165-ös tag van benne, furcsa is lenne 165-ös taggal a 370 kcs magassság. de így már érthetõbb habár lehet alacsonyabb.
ja és így kijön linkage-be a cucc, a gyári tag benne 180-as nem 185-ös.
és 180-as taggal 358mm-re jön ki a közép magasság.
Posted 2005. July 18. - 10:10
végül is belerakhatsz egy jó masszív csõdarabot is...lesz egy jó rugalamas merevvázad...mért lenne az jó ha belebarkácsolnál egy 165-ös tagot, ami általában 1,5 "-t mozdul ?van remény!
beszéltem lcs-vel és aszondtah elírták az újságba mer nem 165-ös tag van harci paci-ba hanem 185-ös. akkor már csak azt kén kitalálni mi lenne ha boltban cseréltetnék benne 1-el kisebb tagot(175 körül)???
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Posted 2005. July 18. - 10:03
190es van meg 165ös
egy 165ös tag mozog kb 2 centit, a váz így 5öt, annak meg semmi értelme
Posted 2005. July 18. - 09:53
beszéltem lcs-vel és aszondtah elírták az újságba mer nem 165-ös tag van harci paci-ba hanem 185-ös. akkor már csak azt kén kitalálni mi lenne ha boltban cseréltetnék benne 1-el kisebb tagot(175 körül)???
Posted 2005. July 16. - 11:56
ezért olyan olcsó minden
persze kivéve pár állam: kalifornia, virginia, mittomén
Posted 2005. July 16. - 10:17
Posted 2005. July 16. - 02:35
Mindenki nyerne vele, a gyerek boldogan izzad, apu is, usw...
Mondjuk most hogy agyalok, aszem az ilyen egészségpénztáras dógokkal lehet vmit trükközni, nem?
Én is akaroook új bicót... :help:
de fehérnép mutatni indiánnak csempe, s indián fogni fej
szal, marad a csótány, még jó, hogy alu s nem rohad.
....
legujabb nálam. befõttesüveg tetõ kivágva, belülrõl beletéve NRS 2004 váz foto, üveg tetõ leragaszt!!! s kivágott lukon lé betömköd.
kiváncsi vagyok, meddig birom:
kb, mint Renton, mikor a Trainspotting elején le akar állni.. :-)))
Posted 2005. July 16. - 01:36
kösz. asszittem rólam beszélsz:D
én is mindig elhatározom aztán nincs belõle semmi mer nem kapok rá kesst.
akartam menni dolgozni de nyelvizsga + miegyéb szal nem jött össze maj jövõre.
Excuses are like assholes... Everybody's got one, and they all stink
Let the people speak
Posted 2005. July 16. - 00:38
kérdésem volt h hol tekinthetõ meg a harcipaci meg h lehet-e tudni h rendelt-e a vázból a vmelyik miskolci bolt.
erre leírják a 3 ismert boltot és a telszámukat.
ez azt akarja jelenteni h bármit is meg akarok tudni a vázról akkor kérdezzem végig a boltokat? hát fasza egy forgalmazó. akkor szerintem mali kihúzva, váz keresés indul vagy pedig a canyon.
Posted 2005. July 16. - 00:24
ennyi a történet.
akarni kell, dolgozni, gyûjteni, és lemondani sok mindenrõl.
de szerintem megérte.
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Posted 2005. July 15. - 23:54
én is mindig elhatározom aztán nincs belõle semmi mer nem kapok rá kesst.
akartam menni dolgozni de nyelvizsga + miegyéb szal nem jött össze maj jövõre.
Posted 2005. July 15. - 23:51
(amúgy egyik jóbarátom akirõl szó volt)
csak ráült az enyémre és született egy elhatározás, hogy neki is lesz már egy össztelósa mert ez k*rvajó...
õsöket ki lehet zsigerelni, egy ideig....
nekem már egy csavarra sem adnak pénzt:)
kicsit elegük lett
de nem érdekel
nah, sok szerencsét a bringádhoz!
Posted 2005. July 15. - 23:44
én mali harcipacit akartam de lehet canyon lesz belõle ha meg lesz még de az NEM az én pénzembõl lesz ez a szép a dologban:D
meg most õszintén te 13 ezer forintból milyen nagybicót építel? ez még elbaszni is kevés vettem egy bukót+ kesztyût és el is ment. vagyis még nem emnt el mer most névnapom lesz és csak bukót veszek kesztyû még ráér.
Posted 2005. July 15. - 23:37
kiri?
amugy meg, nem t'om mennyit ér neked a bico. ha van elég pénzed, nem kell mindet bringára költeni, pedig kb bármennyi lehet. én probálok ugy lenni, hogy amennyi van nagyrészt bicó, többi meg minden más... persze ez csak szerencsés nem önfenntartó életmódban mûködik.. késõbb változni fognak a dolgok
ahm, õ
eltervezte hogy épít egy nagybicót, pike, giant ac vagy khs fr-2000, juicy 5 203mm elõlhátul stb, aztán elbassza a pénzét mielõtt összejönne:)
azért én sem éhezek, csak most kicsit összehúzom magam mert mert...
de ha minden igaz ez hétfõn megoldódik..._kop-kop_
Posted 2005. July 15. - 23:32
hát látod
máris feladtad a küzdelmet;)
haverral is eza baj
elb*ssza a pénzét másra, aztán csodálkozik hogy miért nincs kess bicóra
valamit valamiért
de nálun nem zsebbézes dolog megy hanemha kell vmi megkapom vagy nem. ált 70%-ban megkapom. csak van h fél évet kell érte nyafogni:D
Posted 2005. July 15. - 23:32
amugy meg, nem t'om mennyit ér neked a bico. ha van elég pénzed, nem kell mindet bringára költeni, pedig kb bármennyi lehet. én probálok ugy lenni, hogy amennyi van nagyrészt bicó, többi meg minden más... persze ez csak szerencsés nem önfenntartó életmódban mûködik.. késõbb változni fognak a dolgok
Posted 2005. July 15. - 23:27
máris feladtad a küzdelmet;)
haverral is eza baj
elb*ssza a pénzét másra, aztán csodálkozik hogy miért nincs kess bicóra
valamit valamiért
Posted 2005. July 15. - 23:24
inkább marad a veszek egyet két-3 évig használom majd megin új lehetõleg drágább(monjuk2x annyi vagy kicsit több annál) közbe meg ha kapok kesst vezsek belõle mindent ami teccik.
én ruhatáram vagy 15 póló amibõl kb 4-5 2 éves a többi meg így féleévente 1-2 mikor hogy meg mikor mondja anyu h venni akarok neked pólót/farmert etc.
nekem is két farmerom van. pulcsim hála egy könyörgésnek már 4 de elégé bolyhosak szegények lassan kéne vmi új is, na majd október tájékán amikor hûl a zidõ. 1 db bõrdzsekiben járok 2 éve télen õsszel tavasszal, ha szánkózni megyek van tartalékban egy 3 éves pufi dzseki(ilyen sí fajta vagy mi a szösz)
ennyi nekem sincsenek nagy igényeim.csak mondom. nem én kezelem a pénzháztartást
Posted 2005. July 15. - 23:22
utána éhezel meg csóró vagy, de meg lehet szokni:D
megint pénzhez jutsz, megint elköltöd nyomban;)
én így tolom mostanában:)
már bikemagra sem futja:D(tényleg nem)
Posted 2005. July 15. - 23:20
én meg majd 20éve voltam pályakezdõ...egyetemista se vagyok...pénz nyomdám sincs..lehet az a titka hogy egyébként meg 2 farmer meg egy pár poló a ruhatáram...1-et hagy kérdezzek már meg ami rég óta baxa a csõrömet:
a többség bicajos itt kb egyetemista vagy pályakezdõ dolgozó, vagy bicaj boltban dolgozik. akkor honnan van kess 800 és hasonló árú bringákra?
ha nem vagyok indiszkrét.
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való