ez mind igaz, csak akkor is fájna kifizetni....az explosif meg aránylag jó csõszettbõl van, meg eladnak belõle vagy 300 darabot/év/ww, persze hogy drága....na ezzel nem azt mondom hogy a fire mount és társai +érnek 40et.....má megin oda jukadok ki hogy akinek van egy kis esze ennyiért magellan vázat vesz..A Kona-t nem azért szeretjük (már aki szereti), mert a legjobb ár/teljesítmény arányú cuccokat árulja. Persze hogy drága. De egy Fire Moutain váz is drága 40e-ért, nem? Nincs ebben semmi új...
Ez meg spéci cucc... Aki ilyen egyedi vasat akar, fizesse meg! ...gondolhatták a Kona marketingesei.
Láttam a napokban lógni a Kona idei acél vázát (ua. mint a Unit, csak van rajta váltófül és bovdenszemek). Az megér 160e-et? :-))) Jobbféle cc-s CroMo vázat (használtan) kapsz 16e-ért. 10-et veszel belõle...
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Milyen bringát vegyek?
Indította
Vendég
, 2002. március 28. 19:03
Írta 2005. augusztus 23. - 16:53
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Írta 2005. augusztus 23. - 15:51
A Kona-t nem azért szeretjük (már aki szereti), mert a legjobb ár/teljesítmény arányú cuccokat árulja. Persze hogy drága. De egy Fire Moutain váz is drága 40e-ért, nem? Nincs ebben semmi új...
Ez meg spéci cucc... Aki ilyen egyedi vasat akar, fizesse meg! ...gondolhatták a Kona marketingesei.
Láttam a napokban lógni a Kona idei acél vázát (ua. mint a Unit, csak van rajta váltófül és bovdenszemek). Az megér 160e-et? :-))) Jobbféle cc-s CroMo vázat (használtan) kapsz 16e-ért. 10-et veszel belõle...
"nem vagyok senki csak ûzöm a vadat
másnak hajtok, mások hajtanak"
Írta 2005. augusztus 23. - 14:31
250 k ami szerintem elmebeteg ár.....de sztem 2-3 hónapon belûl tudnak szállítani...A Kona A ára benne van a legújabb X-Factor katalógusban. De szerintem tuti, hogy nem tudnak ilyet szállítani fél éven belül.
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Írta 2005. augusztus 23. - 14:24
A Kona A ára benne van a legújabb X-Factor katalógusban. De szerintem tuti, hogy nem tudnak ilyet szállítani fél éven belül.
Írta 2005. augusztus 23. - 14:16
jaja, kár hogy ritkább mint a fehér holló
meg gondolom nem óccsó
de egy cove g-spot-ból is kemény ss gép születhet
meg gondolom nem óccsó
de egy cove g-spot-ból is kemény ss gép születhet
Autist Team:)
Írta 2005. augusztus 23. - 13:54
Kona A. I'm in love.
Qrva jó, hogy a fõ forgáspont a monoblokkház körül van kialakítva. Így nem kell baszakodni a láncfeszítõkkel. De szeretnék egy ilyet....!
Qrva jó, hogy a fõ forgáspont a monoblokkház körül van kialakítva. Így nem kell baszakodni a láncfeszítõkkel. De szeretnék egy ilyet....!
Írta 2005. augusztus 23. - 13:52
összevissza írsz, vag yigen
nem írod hogy melyiknél
nem írod hogy mitõl
csak írsz
ss-nél nem esik le nem kell védeni a vázat semmivel.
váltónál kell a láncvillára, kell midnenre a védõ, mert a hosszú lánc meg a gyenge váltórugó nem húzza vissza hamar.. így veri a láncvillát.
most már tényleg legyen ON
fejezzük be
kössz
nem írod hogy melyiknél
nem írod hogy mitõl
csak írsz
ss-nél nem esik le nem kell védeni a vázat semmivel.
váltónál kell a láncvillára, kell midnenre a védõ, mert a hosszú lánc meg a gyenge váltórugó nem húzza vissza hamar.. így veri a láncvillát.
most már tényleg legyen ON
fejezzük be
kössz
Írta 2005. augusztus 23. - 13:51
Nekem jelenleg barmitol bedurran. Csak en tobb, mint hat evig nem ultem bicon es elotte is csak BMX bandita voltam :-) DE gyurunk vazze (amikor csak tudok estenkent edzes), telen meg erosites es jovore barmit.
viszont nem durran be a térdem egy maraton után, mint pár cc-snek, ami röhejes szvsz....
ON
Excuses are like assholes... Everybody's got one, and they all stink
Let the people speak
Írta 2005. augusztus 23. - 13:51
városba tényleg nem kell...ha sietek melóba és nem a hegyen keresztül megyek, (szentendre - városliget kb) akkor simán kényelmesen 44-x ben (mennyi a 3.ik legkisebb lánckerék,14-16?) megyek végig, eszembe nem jutna váltani....
igazából ha telne rá akkor melóbba járó bringának vennék egy kona "A" vázat (mer má mexoktam a full telót)....de még az is lehet ha nem veszi meg senki a kikaput az lesz a melós bringám, váltó nélkül....
igazából ha telne rá akkor melóbba járó bringának vennék egy kona "A" vázat (mer má mexoktam a full telót)....de még az is lehet ha nem veszi meg senki a kikaput az lesz a melós bringám, váltó nélkül....
Írta 2005. augusztus 23. - 13:50
Ha pl. befelé esik.
Ha meg pl. kifelé, akkor a kart nyúzza meg.
Ha meg a nyakadra tekeredik, akkor megfulladsz. Pont.
Ha meg pl. kifelé, akkor a kart nyúzza meg.
Ha meg a nyakadra tekeredik, akkor megfulladsz. Pont.
Írta 2005. augusztus 23. - 13:50
Írta 2005. augusztus 23. - 13:49
én ezt nem értem hogy a fenébe cseszné szét a váz fényezést?
vagy a lánc hozzáér?
vagy a lánc hozzáér?
Írta 2005. augusztus 23. - 13:47
Írta 2005. augusztus 23. - 13:46
persze, mert nagy meg pogózik meg lusta lettem azóta....
viszont nem durran be a térdem egy maraton után, mint pár cc-snek, ami röhejes szvsz.... meg sem éreztem pl a mátrát. persze egy 20 kilós merevgéppel mentem végig, dehát.. no mind1
ON
viszont nem durran be a térdem egy maraton után, mint pár cc-snek, ami röhejes szvsz.... meg sem éreztem pl a mátrát. persze egy 20 kilós merevgéppel mentem végig, dehát.. no mind1
ON
Írta 2005. augusztus 23. - 13:42
Írta 2005. augusztus 23. - 13:41
nekem meg 32-12... hibátlan közlekedni, és mentem is vele folyton ezersok km-t egybe.
untam magam, betekertem pestre. kb 4 éven keresztül mentem így.. és fel sem tünt a váltó hiánya.
untam magam, betekertem pestre. kb 4 éven keresztül mentem így.. és fel sem tünt a váltó hiánya.
Írta 2005. augusztus 23. - 13:40
nekem 36-16al volt SS gépem 24es kerékkel
közlekedni necces
ugrálni fasza
közlekedni necces
ugrálni fasza
Írta 2005. augusztus 23. - 13:38
Írta 2005. augusztus 23. - 13:38
nagyobb ugrásnál veszélyes lehet 1ébként ha lejön a lánc?
Nem veszélyes (csak ha arra figyelsz, és nem az útra...), de qrva zavaró, hogy mindig pakolhatod vissza, meg jól szétszedi a vázad és/vagy a hajtókarod felületkezelését, festését.
Még egy megjegyzés az SS dologhoz. Nekem idén tavaszig volt egy saját építésû "maraton" SS gépem Merida Magnesium Pro vázon (pont jó lett a lánchossz 32/16). Edzeni tök jó vele betonon. Nem kell fél napot tekerni, hogy elfáradj. Magas csapásszámmal nyomsz 1-2 órát, és már alig kapsz levegõt.