Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj

Milyen bringát vegyek?

* * * * * 3 votes

• Please log in to reply
11932 replies to this topic

greenandblue

greenandblue

vendég

• fórumtag
  • 11 posts

ez alapján én a kellys-t választanám. a geometriától kezdve minden a haladást segíti rajta elsõsorban.

marad még a sznobizmus faktor

hát igen a Trekben ez is benne van:) jobban is félteném a lopósoktól, az tuti..
megfontolandó, amit írtál.. a kellysnél még annyi, h nem tudom, tudnak-e kicsi vázat rendelni (164cm vagyok..) a trekbõl tudnának. "természetesen" más-más boltban van a 2 bicaj, élõben nem tudom összehasonlítani õket..
köszönöm a segítséget, vszínû ma ellátogatok mindkét boltba egyeztetni:) aztán majd meglátom mit tudnak mondani

legszebbcsavo

legszebbcsavo

bentlakó

• fórumtag
  • 5,125 posts

a mostani 20éves félversenyem gördülékenységébõl nehezen adnék alább...

minõségi különbség nincs is köztük, csak tetszik-nem tetszik alapon kéne döntenem?

ez alapján én a kellys-t választanám. a geometriától kezdve minden a haladást segíti rajta elsõsorban.

minõségi különbség: lényeges nincs. a kellys-en könnyebb a nyeregcsõ és talán jobb a villa, mert lockolható.
marad még a sznobizmus faktor :) : a Trek az egy Trek :)

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,278 posts

Endoroo!
Ha meglessz a bringa meg mimden xar hozzá! akkor haverokkal felvesszük kamerára! és fel lesz rakva egy weblapra! amúgy az XTR-nek vannak lakkozott részei! de viszont van lakkozatlan vagyis matt része is! De most hogy mondod tényleg! ebben van valami! ééés valaki esetleg tudna ajánlani CC-vázakat?

nézd meg a kellys, felsõbb kategóriás vázait, /raptor, sabotage stb/ azok könnyûek is, jó a geojuk, tán matt a festésük.../tavaly az volt még ha jól emléxem/ vagy nézd meg a trek 8500-ast, mintha az sem lenne csilli vili fényezett....és hibátlan váz...
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

greenandblue

greenandblue

vendég

• fórumtag
  • 11 posts
legszebbcsavo- gyorsan és kényelmesen :)
na jó, kisebb túrák aszfalton, földúton, városban tekerés, töltés-út, hegyi emelkedõk-lejtõk (aszfalt)- mindez haladósan, a mostani 20éves félversenyem gördülékenységébõl nehezen adnék alább...
szal olyan univerzális bicaj kéne nekem amilyen nem is létezik:)

minõségi különbség nincs is köztük, csak tetszik-nem tetszik alapon kéne döntenem?

greenandblue

greenandblue

vendég

• fórumtag
  • 11 posts
endroo- hmm. totál láma vagyok az alkatrészekhez- max a váltók minõségi sorrendjét tudom:)- és nem nagyon hiszem, h fejlesztgetni fogom a bicajt, csak szeretnék egy normál minõségû, megbízható járgányt..
az author nagyon tetszett régebben, de mikor élõben láttam egyet, akkor kicsit visszariadtam, vhogy nem tûnt jó ár-érték arányúnak..
szal nem tudom:confused:

legszebbcsavo

legszebbcsavo

bentlakó

• fórumtag
  • 5,125 posts

sziasztok!
melyik bicajt vegyem meg sztetek??

meg a kelly's sportosabb / haladósabb kicsit, a trek-ek meg trekkingesebbek / kényelmesebbek (valószínû)
gyorsan, vagy kényelmesen akarsz haladni?

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,030 posts
:glaszcze: lancelot: már nagyon várjuk .blabla.

g&b: talán az aheades rendszert késöbb könyebb lesz fejleszteni vagy cserélni meghibásodás esetén, úgyhogy a kellys. de authornál is nézz körül, õk elég erõsek cross kategóriában.

`LanceloT

`LanceloT

vendég

• fórumtag
  • 26 posts

ott akarok lenni, mikor feltekersz egy 40 fokos emelkedõn (a lejtõn a szar is legurul :))

és tényleg az a legfontosabb, hogy matt legyen a váz, de az xtr sem matt ;)

Endoroo!
Ha meglessz a bringa meg mimden xar hozzá! akkor haverokkal felvesszük kamerára! és fel lesz rakva egy weblapra! amúgy az XTR-nek vannak lakkozott részei! de viszont van lakkozatlan vagyis matt része is! De most hogy mondod tényleg! ebben van valami! ééés valaki esetleg tudna ajánlani CC-vázakat?

greenandblue

greenandblue

vendég

• fórumtag
  • 11 posts
sziasztok!
melyik bicajt vegyem meg sztetek??
1. http://www.trek.hu/Bringak/7100.htm - 80 ezer lenne kb. akciós

2. http://www.trek.hu/Bringak/7200.htm - 92ezer körül akciósan

3. http://www.kellys-bi...odcibs4u6vf5nn7 - katalogus áron 92 ezer

tanácstalan vagyok, h melyiket válasszam, tetszik mindhárom, várom a véleményeket...

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,030 posts
ott akarok lenni, mikor feltekersz egy 40 fokos emelkedõn (a lejtõn a szar is legurul :))

és tényleg az a legfontosabb, hogy matt legyen a váz, de az xtr sem matt ;)

`LanceloT

`LanceloT

vendég

• fórumtag
  • 26 posts

1. http://www.kraftstof...te17/index.html -tessék, német cég, normális vázak, 30 matt szín. egyébként meg hegyikerekpar.lap.hu -itt találsz 123-féle vázat

2. 40-50 fokos hegy? Ha celsiusban értetted, akkor jól bírod a meleget, ha a meredekségre, akkor irány a Garda Maraton, végre egy esélyes magyar!

3. Ha ideges vagy, próbáld ki a sör-seduxen kombinációt! Aszongyák nyugtat.

4. Üdv a fórumon;)

Köszönm a tanácsokokat Paul Vitti! :) ÉS köszi mindenkinek hogy segítetek!
Paul Vitti csak annyi a gon hogy én még nem nagyon ihatok söröcskét! Ja és 40-50 fokos lejtõre értettem! A maratont még hanyagoljuk egy darabig! úgy naggyából ennyi:D

szike81

szike81

törzsvendég

• fórumtag
  • 712 posts

Megnéztem jobban, ez egy 1000euros bicikli, ugyhogy tárgytalan a kérdésem.

Van vmi topik ami ebay-os rendelésekkel/tapasztalatokkal foglalkozik?

Pl.: Olcsó online bringásboltot keresek

misirulez

misirulez

vendég

• fórumtag
  • 28 posts

Sziasztok!
Errõl mi a véleményetek?
Szerintetek mire "behozatom" (ha egyáltalán lehetséges) kijövök 100 alatt?

http://cgi.ebay.at/X...1QQcmdZViewItem

Megnéztem jobban, ez egy 1000euros bicikli, ugyhogy tárgytalan a kérdésem.

Van vmi topik ami ebay-os rendelésekkel/tapasztalatokkal foglalkozik?
Egyszerû életet élek: ami üres megtöltöm, ami tele van kiürítem.

misirulez

misirulez

vendég

• fórumtag
  • 28 posts

13. Ha ideges vagy, próbáld ki a sör-seduxen kombinációt! Aszongyák nyugtat.

LOL.

Paul Vitti

Paul Vitti

fróumfggüõ

• fórumtag
  • 2,025 posts

Na jó! Ezt már kicsit unom szóval thez mondj eggy két címet ahol találok CC-vázakat! de könyörgöm valami lakkozatlant adjatok! És elõre szólok sztem max 200-at tudok apámékból kihúzni!
NEM NEM DRAMATIZÁLOM TÚL! És nem snoob bringát akarok hanem egy megbízható de mégis erõs CC-bringát Bocs ha bunónak tûnök de kicsit nagyon ideges vagyok

1. http://www.kraftstof...te17/index.html -tessék, német cég, normális vázak, 30 matt szín. egyébként meg hegyikerekpar.lap.hu -itt találsz 123-féle vázat

2. 40-50 fokos hegy? Ha celsiusban értetted, akkor jól bírod a meleget, ha a meredekségre, akkor irány a Garda Maraton, végre egy esélyes magyar!

3. Ha ideges vagy, próbáld ki a sör-seduxen kombinációt! Aszongyák nyugtat.

4. Üdv a fórumon;)
Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó.

misirulez

misirulez

vendég

• fórumtag
  • 28 posts
Sziasztok!
Errõl mi a véleményetek?
Szerintetek mire "behozatom" (ha egyáltalán lehetséges) kijövök 100 alatt?

http://cgi.ebay.at/X...1QQcmdZViewItem

yanis

yanis

törzsvendég

• fórumtag
  • 577 posts
es ne is idegeskedj, foleg ne egy bringa vasarlasnal, annak nagyon nem lesz jo vege

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9,274 posts
Nem vagy bunkó, csak kicsit gondolkodni és tájékozódni kéne, mielött mindenféle butaságot írsz ide.:chin:

`LanceloT

`LanceloT

vendég

• fórumtag
  • 26 posts
Na jó! Ezt már kicsit unom szóval thez mondj eggy két címet ahol találok CC-vázakat! de könyörgöm valami lakkozatlant adjatok! És elõre szólok sztem max 200-at tudok apámékból kihúzni!
NEM NEM DRAMATIZÁLOM TÚL! És nem snoob bringát akarok hanem egy megbízható de mégis erõs CC-bringát Bocs ha bunónak tûnök de kicsit nagyon ideges vagyok

KeX

KeX

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,292 posts
ejj, honnan tudod, hogy nincs köpenye és egy bazinagy s-betû a mellén? :Ö)
"The faster you are, the slower your life goes by" - Lucas Brunel