Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj

Milyen bringát vegyek?

* * * * * 3 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
11925 hozzászólás a témában

`LanceloT

`LanceloT

vendég

• fórumtag
  • 26 hozzászólás

ott akarok lenni, mikor feltekersz egy 40 fokos emelkedõn (a lejtõn a szar is legurul :))

és tényleg az a legfontosabb, hogy matt legyen a váz, de az xtr sem matt ;)

Endoroo!
Ha meglessz a bringa meg mimden xar hozzá! akkor haverokkal felvesszük kamerára! és fel lesz rakva egy weblapra! amúgy az XTR-nek vannak lakkozott részei! de viszont van lakkozatlan vagyis matt része is! De most hogy mondod tényleg! ebben van valami! ééés valaki esetleg tudna ajánlani CC-vázakat?

greenandblue

greenandblue

vendég

• fórumtag
  • 11 hozzászólás
sziasztok!
melyik bicajt vegyem meg sztetek??
1. http://www.trek.hu/Bringak/7100.htm - 80 ezer lenne kb. akciós

2. http://www.trek.hu/Bringak/7200.htm - 92ezer körül akciósan

3. http://www.kellys-bi...odcibs4u6vf5nn7 - katalogus áron 92 ezer

tanácstalan vagyok, h melyiket válasszam, tetszik mindhárom, várom a véleményeket...

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.030 hozzászólás
ott akarok lenni, mikor feltekersz egy 40 fokos emelkedõn (a lejtõn a szar is legurul :))

és tényleg az a legfontosabb, hogy matt legyen a váz, de az xtr sem matt ;)

`LanceloT

`LanceloT

vendég

• fórumtag
  • 26 hozzászólás

1. http://www.kraftstof...te17/index.html -tessék, német cég, normális vázak, 30 matt szín. egyébként meg hegyikerekpar.lap.hu -itt találsz 123-féle vázat

2. 40-50 fokos hegy? Ha celsiusban értetted, akkor jól bírod a meleget, ha a meredekségre, akkor irány a Garda Maraton, végre egy esélyes magyar!

3. Ha ideges vagy, próbáld ki a sör-seduxen kombinációt! Aszongyák nyugtat.

4. Üdv a fórumon;)

Köszönm a tanácsokokat Paul Vitti! :) ÉS köszi mindenkinek hogy segítetek!
Paul Vitti csak annyi a gon hogy én még nem nagyon ihatok söröcskét! Ja és 40-50 fokos lejtõre értettem! A maratont még hanyagoljuk egy darabig! úgy naggyából ennyi:D

szike81

szike81

törzsvendég

• fórumtag
  • 712 hozzászólás

Megnéztem jobban, ez egy 1000euros bicikli, ugyhogy tárgytalan a kérdésem.

Van vmi topik ami ebay-os rendelésekkel/tapasztalatokkal foglalkozik?

Pl.: Olcsó online bringásboltot keresek

misirulez

misirulez

vendég

• fórumtag
  • 28 hozzászólás

Sziasztok!
Errõl mi a véleményetek?
Szerintetek mire "behozatom" (ha egyáltalán lehetséges) kijövök 100 alatt?

http://cgi.ebay.at/X...1QQcmdZViewItem

Megnéztem jobban, ez egy 1000euros bicikli, ugyhogy tárgytalan a kérdésem.

Van vmi topik ami ebay-os rendelésekkel/tapasztalatokkal foglalkozik?
Egyszerû életet élek: ami üres megtöltöm, ami tele van kiürítem.

misirulez

misirulez

vendég

• fórumtag
  • 28 hozzászólás

13. Ha ideges vagy, próbáld ki a sör-seduxen kombinációt! Aszongyák nyugtat.

LOL.

Paul Vitti

Paul Vitti

fróumfggüõ

• fórumtag
  • 2.025 hozzászólás

Na jó! Ezt már kicsit unom szóval thez mondj eggy két címet ahol találok CC-vázakat! de könyörgöm valami lakkozatlant adjatok! És elõre szólok sztem max 200-at tudok apámékból kihúzni!
NEM NEM DRAMATIZÁLOM TÚL! És nem snoob bringát akarok hanem egy megbízható de mégis erõs CC-bringát Bocs ha bunónak tûnök de kicsit nagyon ideges vagyok

1. http://www.kraftstof...te17/index.html -tessék, német cég, normális vázak, 30 matt szín. egyébként meg hegyikerekpar.lap.hu -itt találsz 123-féle vázat

2. 40-50 fokos hegy? Ha celsiusban értetted, akkor jól bírod a meleget, ha a meredekségre, akkor irány a Garda Maraton, végre egy esélyes magyar!

3. Ha ideges vagy, próbáld ki a sör-seduxen kombinációt! Aszongyák nyugtat.

4. Üdv a fórumon;)
Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó.

misirulez

misirulez

vendég

• fórumtag
  • 28 hozzászólás
Sziasztok!
Errõl mi a véleményetek?
Szerintetek mire "behozatom" (ha egyáltalán lehetséges) kijövök 100 alatt?

http://cgi.ebay.at/X...1QQcmdZViewItem

yanis

yanis

törzsvendég

• fórumtag
  • 577 hozzászólás
es ne is idegeskedj, foleg ne egy bringa vasarlasnal, annak nagyon nem lesz jo vege

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás
Nem vagy bunkó, csak kicsit gondolkodni és tájékozódni kéne, mielött mindenféle butaságot írsz ide.:chin:

`LanceloT

`LanceloT

vendég

• fórumtag
  • 26 hozzászólás
Na jó! Ezt már kicsit unom szóval thez mondj eggy két címet ahol találok CC-vázakat! de könyörgöm valami lakkozatlant adjatok! És elõre szólok sztem max 200-at tudok apámékból kihúzni!
NEM NEM DRAMATIZÁLOM TÚL! És nem snoob bringát akarok hanem egy megbízható de mégis erõs CC-bringát Bocs ha bunónak tûnök de kicsit nagyon ideges vagyok

KeX

KeX

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.292 hozzászólás
ejj, honnan tudod, hogy nincs köpenye és egy bazinagy s-betû a mellén? :Ö)
"The faster you are, the slower your life goes by" - Lucas Brunel

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás

A másik pedig hogy a súly nem probléma mert van két szépszál erõs lábacskám! azt a 14-15 kilót feltudom tekerni a 45-50 fokos hegyen!

Nem gondolod, hogy kicsit túldimenzionálod magad?

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7.605 hozzászólás

A vázakból inkább a matt kinézetû vázakat szeretem! nem az agyon lakkozott vacakokat! ez szerintem egy lényeges szempont

Matt vázakból nincs nagy választék. Több matt titán vázat tudnék mondani mint alut. A váz a bringa lelke...

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
de akkor minek xtr? annak fõ elõnye a súlyban van.
xt-nél nem sokkal jobb, de már az is tökéletes menetteljesítményben

mi a célod? egy sznob cuccokkal szerelt túrabiciklit csinálni, vagy inkább most elkezdve szép lassan egy etalon verseny cc gépet csinálj?
elöbbit fejtetted ki az imént, utóbbit tudnád most olcsóbb sh cuccokkal szerelt sokkal jobb vázzal és telóval elérni(azaz jó alapra szép lassan felépíteni a dolgokat)

`LanceloT

`LanceloT

vendég

• fórumtag
  • 26 hozzászólás
Hello!

Na! Ott szeretném kezdeni hogy én CC-re szeretném használni a gépet!
A vázakból inkább a matt kinézetû vázakat szeretem! nem az agyon lakkozott vacakokat! ez szerintem egy lényeges szempont
A másik pedig hogy a súly nem probléma mert van két szépszál erõs lábacskám! azt a 14-15 kilót feltudom tekerni a 45-50 fokos hegyen!

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás
szerintem ha már költesz akkor inkább egy jó vázat vegyél szarabb szereltséggel, mint full extrás alkatrészeket akassz egy szarabb vázra,,

márcsak mert az xtr egy komoly cc cucc, a salamnder meg még geora sem igazán cc váz max egy kényelmes túrafelszerelés, és még nehéz is....

én mondjuk magellan pyxis vázban , és mondjuk rs recon telóban kezdenék gondolkodni a helyedben, vmi lx szereltséggel /ha mindenképp shimano kell/ de 160 ba nem fox beleférni sztem....de leginkább vennék egy magellan serpenst kompletten -az vmi 120 körül van- és abból a 40-50kból ott a boltban tuningolnám úgy hogy az eredti cuccait számítsák be,,,,
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
elöbb majd a vázat/villát fejleszd:) xt ár értékben...:)

`LanceloT

`LanceloT

vendég

• fórumtag
  • 26 hozzászólás
Na jó:zniecierp akkor ez bukta:( Akkor Marad a B verzió! Ami a Deore XT cuccokat tartalmazza:( nembaj! majd ha lessz több zsém akkor úgyis lesznek fejlesztések!