Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj

Milyen bringát vegyek?

* * * * * 3 votes

• Please log in to reply
11925 replies to this topic

Night

Night

vendég

• fórumtag
  • 24 posts
Hello, bocsy h. új témát nyitok de: összeszeretnék rakni egy Freeride bicajt és kiválasztottam az alkatrészeket. pls segítsetek, hogy melyiken változtassak.
-Deore agy, -rigida: X-plorer felni, -Alivio elsõ, hátsó váltó, -truvativ isoflow triple 8s hajtómû, -sram fogaskoszorú, valamint lánc, -deore fékkar és hátsó V-fék, elöl -tárcsafék: Avid BB7, -alivio váltókarok,
dióhéjban ennyi, 8-as rendszer, a váz, teleszkóp még nem tudom milyen legyen. Ha van amin változtatnátok írjatok. THX

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár
A 150 nekem sok, az ideibõl kicsit használtat 120 körül tudtam volna szerezni.

A sebesség mindent megold.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,269 posts

A 2 évvel ezelötti a kék? Hol és mennyi az egész jó ár?

probike...a jó ár persze relativ de sztem 150 ér el lehet hozni
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár
A 2 évvel ezelötti a kék? Hol és mennyi az egész jó ár?

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,269 posts

Igazad van, az idei a ronda zöld, összekevertem a kettõt.

nem olyan ronda az éltben amúgy....nagyon szarok a katalog fótók, teljesen más az életben

2 évvel ezelõttit meg "egész" jó áron lehet kapni...
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár
Igazad van, az idei a ronda zöld, összekevertem a kettõt.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,269 posts

Kela, pont ezért nem veszek kona scandi vázat, mindenképpen v-fékben gondolkozom. Jó a merida felszereltsége, megéri. Egyébként te nem tárcsában gondolkoztál?

a kona szkandi vázon van v-fékcsonk
/a jövö évin már nincs de az idein még van/

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár
Kela, pont ezért nem veszek kona scandi vázat, mindenképpen v-fékben gondolkozom. Jó a merida felszereltsége, megéri. Egyébként te nem tárcsában gondolkoztál?

ZolkoW

ZolkoW

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,702 posts

Még egy gondolat a gyerekbringa témakörhöz. Szerintem igenis fontos, hogy az elsõ gépek jó minõségûek, megbízhatóak legyenek, melyekkel kínlódásmentesen, örömmel lehet tanulni és megszeretni a bringázást. Ezért ki-ki - a lehetõségeihez mérten természetesen - adja meg a gyereknek a legjobbat. A másik a morális része a dolgoknak: ha mi - alsó hangon - egy-kétszázezres paripákon nyomolunk, akkor miért szúrnánk ki a kölök szemét valami futottak még géppel? Az "úgyis kinövi" dologról meg az a véleményem, hogy: 1. van következõ gyerek is, 2. el lehet adni, 3. a saját vasunkra éves távlatban általában többet költünk, mint egy tisztességes gyerekbicaj ára.

húú, és mennyire rossz nézni, mikor a hozzá nem értõ szülõk -talán a jövõre gondolva, vagy csak tudatlanságból- 26-os bringákkal lepik meg a pöttöm csemetéiket, akik el se érik a kormányt, és kénytelenek évekig ezzel szenvedni. persze, drágább mindig a megfelelõ méretût megvenni, de cipõt sem veszünk nekik egybõl 46-osat...
A húgomnak éptek most bringát, és a legfontosabb szempont, hogy olyan legyen, amivel szívesen megy, különben hamar feladja :)

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7,622 posts

És a kona? Ez csak egy merida.

így van..

viszont a Foxért+ a full XT -ért cserébe lehet, hogy elviseltem volna.. a legnagyobb bajom, hogy a Deluxe miatt nem tudok Vfékeíteni pedig akkor beleférnék a 3 kilóba full XT -vel..

_kz_

_kz_

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,374 posts
Még egy gondolat a gyerekbringa témakörhöz. Szerintem igenis fontos, hogy az elsõ gépek jó minõségûek, megbízhatóak legyenek, melyekkel kínlódásmentesen, örömmel lehet tanulni és megszeretni a bringázást. Ezért ki-ki - a lehetõségeihez mérten természetesen - adja meg a gyereknek a legjobbat. A másik a morális része a dolgoknak: ha mi - alsó hangon - egy-kétszázezres paripákon nyomolunk, akkor miért szúrnánk ki a kölök szemét valami futottak még géppel? Az "úgyis kinövi" dologról meg az a véleményem, hogy: 1. van következõ gyerek is, 2. el lehet adni, 3. a saját vasunkra éves távlatban általában többet költünk, mint egy tisztességes gyerekbicaj ára.

DéBé

DéBé

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,716 posts

asszem ebikeon van dh husi hajtókar 12-ért.ha meghízol akkor is bírja;)

ja de most olyanom van:D birja bizony csak könnyités célból eladom monoblokkostúl

Camping Joe

Camping Joe

bentlakó

• fórumtag
  • 5,592 posts
asszem ebikeon van dh husi hajtókar 12-ért.ha meghízol akkor is bírja;)

'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'

ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960

DéBé

DéBé

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,716 posts
heló!
szeritnetek egy ilyen http://www.bajk.cz/w...azev=Deore 2008 mennyire birná a durvulást?(dirt,downhil)meg az ilyesmit? nem vok annyira nehéz(60kg) ugyhogy birná nem?csak könnyités céljából.persze 1 tányérral

Csuporka

Csuporka

törzsvendég

• fórumtag
  • 608 posts
Az a furi hogy a leirás és a kép teljesen mást mutat...

Képen - Leirásban

Fox tag - Manitou tag
WTB dual duty felni - sun rim felni
Formula fék (?) tárcsábol itélve - hayes sole fék

andrew_m

andrew_m

vendég

• fórumtag
  • 198 posts
mongoose

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13,254 posts
  • LocationSvájc
mongoose szerintem

fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->

https://www.veloinfanger.ch/

g'bor

g'bor

vendég

• fórumtag
  • 173 posts
Hy
Sztetek melyik bringa a jobb, és mennyivel?
Mongoose Black Diamond vagy Specialized Big Hit Sport ?
http://www.canga.hu/...-DIAMOND-SINGLE
http://www.specializ...t/bighit_sport/
kössz

Zero94

Zero94

újonc

• fórumtag
  • 4 posts
Kezdõ dirtre/streetre érdemes szerintetek UMF Hardy 4-et venni?

zsola_

zsola_

vendég

• fórumtag
  • 206 posts
Mennyit ér ez alighasználtan ?

"Magellan Polaris
7005 -ös alu váz,
- sr suntour XCP 75-ös telós villa (egyszeru, de nagyon megbízható )
- shimano alivio elso váltó
- shimano acera hátsó váltó
- truvativ XR stucni, nagyon eros cucc
- ritchey COMP kormány, szintén
- avid SINGLE DIGIT 7-es elso V-fék (én szinte csak elso féket használok, brutál, csak egy ujjal használtam...)
- bike+ hátsó fék merevítõvel
- avid FR-5 fékkarok
- hátsó kerék - sun RHYNO LITE duplafalú brutál felni, mindent kibír, novatech iparicsapágyas,gyorszáras agy, rajta continental traffic gumi
- elso kerék - remerx GRAND ROCK duplafalú, egyszeru shimano agy, szétszedheto, rendszeresen zsíroztam, continental traffic gumi
- hajtómu shimano
- monoblokk truvativ"