Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj

Milyen bringát vegyek?

* * * * * 3 szavazat

• Lépj be és szólj hozzá
11925 hozzászólás a témában

Xabi

Xabi

törzsvendég

• fórumtag
  • 751 hozzászólás

Élettartam gari a vázra(az elsõ tulajnak!) tartós,és nem kell hozzá telot venni

???

HA jól tudom, dart2 van benne. Ez bármilyen komolyabb szándék esetén csere jobbra.

X.

Merida Speeder__________________________Magellan Serpens --> Merida XC-Mission
Járt utat járdáért el ne hagyj!

TREKs Atesz

TREKs Atesz

törzsvendég

• fórumtag
  • 789 hozzászólás

v fékest. vegyél magellan polarist (talán még van tavlyi modell vhol olcsón)
és a maradék pénzbõl vegyél bele egy jó telót. ennél jobban ebben a kategóriában nem kapsz.
és ez így baromi jó ár/érték arányú

esetleg ezen érdemes elgondolkodni:
Specialized Rockhopper 139.900-ért: http://www.allez.hu/...uct=1001&sName=

A Specialized-del én is egyetértek,ha valami hát az biztos megéri az árát mielõtt megvettem a TREK-emet ez volt az egyik márka amire még gondoltam.

Vagy inkább vegyél egy fincsi TREK 4500-ast Nella-nál 139.000 pénzért.
Élettartam gari a vázra(az elsõ tulajnak!) tartós,és nem kell hozzá telot venni mert már eleve jó van benne és szerintem jobban megéri az árát mint a magellán.
És ebben az árkategóriában még sokkal jobb is.
TREK bike-on szebb az élet!!:cool2:

mizie

mizie

törzsvendég

• fórumtag
  • 813 hozzászólás

Még csak annyit, hogy az említett árkategóriában V-fékes v. tárcsafékes kerékpárt érdemes-e venni?

v fékest. vegyél magellan polarist (talán még van tavlyi modell vhol olcsón)
és a maradék pénzbõl vegyél bele egy jó telót. ennél jobban ebben a kategóriában nem kapsz.
és ez így baromi jó ár/érték arányú

esetleg ezen érdemes elgondolkodni:
Specialized Rockhopper 139.900-ért: http://www.allez.hu/...uct=1001&sName=
A Paripa (Magellan Serpens): Blau - http://pix.bikemag.h...ry.php?cat=3077

Atikaaa

Atikaaa

törzsvendég

• fórumtag
  • 304 hozzászólás
Trek-re élettartam garancia:)

stellaz

stellaz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.932 hozzászólás

a decsathlon (már ha a deka alatt ezt érted) szerintem egész jó, bár az nem a "bringabolt" kategória mert, nem a bringáktól "megy a bolt" hanem csomó más cuccuk is van, tehát nem kell annnyira a bringákra koncentrálniuk...
de ettõl függetlenül jók a bringáik, deazért láccik egy kicsit rajtuk hogy "áruháziak"... ,de ez csak a külsõ...

mint pl. azok az országutik amik deda csövekbõl vannak, carbon elsõ és hátsó villávval és campa cuccokkal vannak szerelve

jah.. és pro tour csapat is megy decathlon márkás bringával

Én szeretnék ilyen áruházi bringát. :)

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.269 hozzászólás

a 02-es stinkym még 5 volt, aztán következõ évben váltottak 1-re, most nem tudom hogy állnak.

"durvulosakra" 1 év többire 4 vagy 5
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.030 hozzászólás
a 02-es stinkym még 5 volt, aztán következõ évben váltottak 1-re, most nem tudom hogy állnak.

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás
nekem 5 évet mondtak a Kona vázamra..

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.030 hozzászólás
p.rider: csak arra céloztam, hogy nem biztos, hogy attól jó valami mert x év garanciát adnak rá, mert akkor pl a trek meg a speci ami örökgarit ad (ugye rob :P) jobb bárminél ... a kona meg mondjuk régen jobb volt mert 5-öt adott most meg csak 1-et.

ja és azért hozzátenném, hogy a dekához olyan szervízkönyvet kaptam, amilyet a tojóhoz se :) szóval szervízre kb 3x kifizeted a váz árát az 5 év alatt ;)

P.rider

P.rider

vendég

• fórumtag
  • 191 hozzászólás
inkább v-fék... a tárcsa ebben a kategóriában még gagyi, és a v-fék olcsósít... és mivel nemdéházol, ezért nemfontos annyira a tárcsa...

kela

kela

bentlakó

• fórumtag
  • 7.622 hozzászólás
inkább V.

Szepy2884

Szepy2884

törzsvendég

• fórumtag
  • 300 hozzászólás
Még csak annyit, hogy az említett árkategóriában V-fékes v. tárcsafékes kerékpárt érdemes-e venni?

P.rider

P.rider

vendég

• fórumtag
  • 191 hozzászólás

Kösz a gyors és lenézõ stílusod, bár nem ezt vártam. Bocs ha fárasztottalak, de majd talán jobban alszol.

"szerintem ez az a kategória amikor inkább még a te ízlésed számít és nemannyira a tökéletes ár/érték arány megtalálása"

Baj ha igényeim vannak? Miért te mi alapján veszel bármit is?? Ja, ízlés nélkül ok.

Mind1, kupálódni jöttem ide és nem kötekedni. Minden építõ kritikát és jótanácsot továbbra is köszönettel várok!

bocs, nemleoltás akart anyira lenni... csak mintha pár oldalon keresztül már lett volna szó a 100e körüli bringákról, de nemvagyok benne biztos, lehet hogya 80ezresekrõl volt szó(bocs ha esetleg már visszaolvastál volna atopikba)... nem azt mondtam hogy ne legyenek igényeid hanem úgy értettem hogy ebben az árkategóriában nincs annyi különbség 2bringa felszerelcsége között, inkább akinézet számít (szerintem), persze azért 100e és 120e között tényleg van már különbség...
jah egyébként bocs, hogy válaszoltam.. máskor nemteszem...
és mintha a KTMt dícsértem volna... az nem pozitív válasz??
(off: bocs hogy nem egybe ment a két hozzászólás csak ez így külön kellet...:$)

P.rider

P.rider

vendég

• fórumtag
  • 191 hozzászólás

akkor ennyi erõvel a deka is jó mert 5 és 2 év a gari :confused:

a decsathlon (már ha a deka alatt ezt érted) szerintem egész jó, bár az nem a "bringabolt" kategória mert, nem a bringáktól "megy a bolt" hanem csomó más cuccuk is van, tehát nem kell annnyira a bringákra koncentrálniuk...
de ettõl függetlenül jók a bringáik, deazért láccik egy kicsit rajtuk hogy "áruháziak"... ,de ez csak a külsõ...

Camping Joe

Camping Joe

bentlakó

• fórumtag
  • 5.592 hozzászólás
Van benne valami, de jól át kell nézni/nézetni.
Esetleg a helyi boltokban nézz még szét, aztán írd meg, hogy miket láttál és mennyiért.

'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'

ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960

Szepy2884

Szepy2884

törzsvendég

• fórumtag
  • 300 hozzászólás
Köszi, de vagy újat, vagy semmit. A használt cucc nekem rizikó faktoros.

Szepy2884

Szepy2884

törzsvendég

• fórumtag
  • 300 hozzászólás
Kösz a gyors és lenézõ stílusod, bár nem ezt vártam. Bocs ha fárasztottalak, de majd talán jobban alszol.

"szerintem ez az a kategória amikor inkább még a te ízlésed számít és nemannyira a tökéletes ár/érték arány megtalálása"

Baj ha igényeim vannak? Miért te mi alapján veszel bármit is?? Ja, ízlés nélkül ok.

Mind1, kupálódni jöttem ide és nem kötekedni. Minden építõ kritikát és jótanácsot továbbra is köszönettel várok!

Camping Joe

Camping Joe

bentlakó

• fórumtag
  • 5.592 hozzászólás
www.piacter.bikemag.hu

Esetleg itt is nézelõdj. Ilyen áron egész pofás bicajokat lehet kapni.

'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'

ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.030 hozzászólás
akkor ennyi erõvel a deka is jó mert 5 és 2 év a gari :confused:

P.rider

P.rider

vendég

• fórumtag
  • 191 hozzászólás
hihi... még jóhogy 3éve nem ismertem ezta fórumot mer akkor én is ilyen kérdésekkel fárasztottam volna a fórumozókat...:D:D
Sepy28..., szerintem ez az a kategória amikor inkább még a te ízlésed számít és nemannyira a tökéletes ár/érték arány megtalálása, mert nem lehet annyira melléfogni, tehát szerintem a neked leginkább esztétikailag bejövõ bringákat nézz és azokról kérdezz it...
egyébként nem ismerem anyira a KTM-eket a cc vonalon, de annyit tudok hogy 2év vázgarit és 2év alkatrészgarit (!!!) adnak rá! tehát az mindenképpen sokáig fogja bírni, mer az összes többi bringára csak 1év alkatrészgaranciát adnak!