A Skarpe valami új magyar matricamárka?
Igen, a Capine-bõl vált ki.
A Skarpe valami új magyar matricamárka?
Merida Speeder__________________________Magellan Serpens --> Merida XC-Mission
Járt utat járdáért el ne hagyj!
Igen, igen.
Csak elõször én is a 250-t néztem.
Nekem tetszenek, de felszereltség, meg mûszaki dolgok szempontjából nem vagyok túl nagy szakértõ. :-) De igen, tetszenek
És neked tetszetek? Nagy a külömbség a 250 és a 300 között.Árba 10ezer ahol néztem.
Szerintem én ugyanazt a Skarpeát néztem... Ja nem, én S300. de néztem a 250-et is :-): http://skarpea.eu/m/...mtb/s300-n-i-hu
Az élletartam garancia a Skarpe-ra tényleg igaz? Nekem elég hihetetlennek tûnik.
Mi baj van a DART2-vel??
Nemigazán tudom kinek milyen elvárásai vannak egy ilyen árfekvésü kategóriáju telóval szemben illetve mire használja ja és hogy vagy miként?Mert ha arra és úgy használja ahogy azt a gyártó cég szánta akkor nem értem hogy miért ne lenne jó?:confused:
Az én TREK-emben pld már 5 éve és kb 8000 km után Judy tt van és még mindig kifogástalanúl müködik!Érdekes nem?:wtf:
Ebben az ár kategóriában szerintem mégse rakhatnak bele egy 60-80.000 ezres telót.:chin:
Merida Speeder__________________________Magellan Serpens --> Merida XC-Mission
Járt utat járdáért el ne hagyj!
Én is Skarpea márkárol szeretnék kérdezni. 50 helyet 60-70 ezerböl lesz bicom.A boltba ajánlották a Skarpea S250 (asszem ez volt valami 250) MTB-t 63 ezerért.Szerintetk jobb mint a Merida SUB10 74 ezerért? A Merida szerintem szebb de a SKarpea se csúnnya. Nekem azt mondták a Skarpea felszerletebb de én nem nagyon értek hozzá.Légyszi segítsetek. Más márka ennyiért nincs a boltba.Állitólag a Skarpeánnak köze van a Caprine-hoz.
Én is Skarpea márkárol szeretnék kérdezni. 50 helyet 60-70 ezerböl lesz bicom.A boltba ajánlották a Skarpea S250 (asszem ez volt valami 250) MTB-t 63 ezerért.Szerintetk jobb mint a Merida SUB10 74 ezerért? A Merida szerintem szebb de a SKarpea se csúnnya. Nekem azt mondták a Skarpea felszerletebb de én nem nagyon értek hozzá.Légyszi segítsetek. Más márka ennyiért nincs a boltba.Állitólag a Skarpeánnak köze van a Caprine-hoz.
Hát tényleg az. Ha elolvasod az üzletszabályzatot kiderül, hogy van gari és az idõszakos karbantartást is elvégzik Pesten, BÉRMENTESENezt a hüjeséget ki mondta ?
Neked melyik volt a 3 közül? Vagy mesélték?
igen azt is nyugodtan vehetsz. ugyanaz a minõség mint a másik kettõ.
Köszi a tanácsot!
Már mások is javasolták a Magellant, meg a Gepidat is :-)
Még azt szeretném kérdezni, hogy a Skarpea nevû márkáról tudtok valamit? (azt is javasolták mások)
Köszi!
sztem egy cross/trekking bringát vegyél,
pl: magellan corvus vagy gepida albion
???
HA jól tudom, dart2 van benne. Ez bármilyen komolyabb szándék esetén csere jobbra.
X.