Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj

Milyen bringát vegyek?

* * * * * 3 votes

• Please log in to reply
11925 replies to this topic

pufadtkavics

pufadtkavics

vendég

• fórumtag
  • 215 posts
Igaz, A giant jó, és én úgy jöttem ki a boltból hogy tuti azt fogok venni, mert 20 % lejön, tárcsafék (azt leszedettem volna), altus, alivio, truvatív, shimano v fék suntour nemtommi, azt néztem a testbike-ot, ahol eléggé rosz értékelést kapott, a felnije miatt, meg ... itt a link:

http://www.testbike....st2.php?pid=896

De nekem nagyon tetszet..meghát világmárka. A nagyon olcsó vételtõl kicsit félek, mert az gyanús... de persze lehet valami jó, azér mer nem 100E-ért adják.

stellaz

stellaz

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,932 posts
Csak egy közérdekû infó annak, aki bribga vásárlás elõtt áll.

Magma sportban Vecsésen ma láttam Giantot 45 ezerért acerával-altussal szerelve, és scottot 59-ért azt hiszem, az is hasonló felszereltséggel, illetve 70-80 körül is vannak scottok meg giantok, de azok nem annyira best buy termékek ezekhez képest.

pufadtkavics

pufadtkavics

vendég

• fórumtag
  • 215 posts
Szóval Cube Aim/ Kelly's Scarpe/ Magellan Serpens/ Caprine / Trek / KTM ? :D:D:D

lazac

lazac

vendég

• fórumtag
  • 145 posts

Lazac: igen gyõrbe is van egy olyan aze gygik bicajboltba, köszi az ajánlatod, itt 20% kedvezmény van rá, de a testbike-on lebeszéltek róla, még így isXD

Azér ksözi

Huh, ezt nem tudtam, hogy nincs jó híre a testbikeon, akkor nem is ajánlom inkább senkinek, nem lehet túl igényes. Köszi az infot!

Miért nincs itt egy önmagát felgyújtós öngyilkos smiley? U.i.: Mintha chat-en lennék...

pufadtkavics

pufadtkavics

vendég

• fórumtag
  • 215 posts
És mit szóltok a caprinokhoz? Azok is tetszenek, bár a honlapjukon nem írtak bõvebb információt, csak párat.

pufadtkavics

pufadtkavics

vendég

• fórumtag
  • 215 posts
Én msot azt mondanám hogy az lenne a legjobb üzlet ha:

Cube AIM és a benne lévõ telót lecseréltetem még vételkor, tehát beszámolják, és ráfizetek egy jobb-ra. Kijövök a 130.000-ból is, jól néz ki, nem Kelly's, Alivio váltó és van egy jó telóm is (bár akkó má manitu-t veszek:D)

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7,605 posts

de szerintem 1 méternél magasabbról nem fog soha leérkezni...
de a testbike-on lebeszéltek róla, még így isXD

Erre mondják, hogy LOL! Ezeket a bringákat nem ugrásokra tervezték. A testbike-on a 11 éves nagyarcú ötödikes véleményét olvastad? Nem mérvadó...
Van egy ilyen gomb, használd!
Feltöltött kép

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

pufadtkavics

pufadtkavics

vendég

• fórumtag
  • 215 posts
rs tora sry

pufadtkavics

pufadtkavics

vendég

• fórumtag
  • 215 posts
Hát nézd, azér mondom, mert nem fogom halálra nyúzni terepen, de egy tx torát a különbözetbõl simán veszek a kelly's-embe, és olcsóbban kijövök. Persze hogy nem mindegy, a telóba azér jót szeretnék, de szerintem 1 méternél magasabbról nem fog soha leérkezni..., persze ki tudja, de akk olyat veszek...

Lazac: igen gyõrbe is van egy olyan aze gygik bicajboltba, köszi az ajánlatod, itt 20% kedvezmény van rá, de a testbike-on lebeszéltek róla, még így isXD

Azér ksözi

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,269 posts

Há nemtom... Szerintetek megéri 20E-vel többet kiadni egy CUBE-ra, mint a kelly's-re? Mennyivel tartósabb egy cube? Megéri-e azt a +20E-t.

Meg ami nem tetszik a AIM-ba hogy nincs benne lockout...a Scarpe-ba meg van...

annyival hogy a kellizzel könnyen lehet gond , és annak baszhatod a garanciáját, hetekig fogsz vele szopni ha érvinyesíteni akarod...
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

itx

itx

törzsvendég

• fórumtag
  • 583 posts

Akk már ott vagyunk hogy Cube analog 135.000 Ft :D

http://www.cube-bike...1023_.htm#anker

XD

baromira nem mindegy, suntour xcm telo vagy rs tora... annak a magellannak igen jo a felszereltsege.
viszont ha eleg az alivio (meg a suntour :P), akkor nezd meg a ktm knoxville-t is.
http://ebike.hu/term...mtb/ferfi/5650/
"keep the rubber side down."
- If you tell the truth you don't have to remember anything. - Mark Twain

lazac

lazac

vendég

• fórumtag
  • 145 posts
A Ferihegy Market Central-ban van Magma üzlet (játék és sportszer forgalmazó, vagy valami ilyesmi, horvát eredetû lánc), múltkor poénból bementünk, és meglepõdtem, mert Scott, és Giant bringák is ki voltak téve, köztük egy >XTC, valószínûleg 2007-es, ezzel a felszereltséggel<, 130 körüli áron (valami 990 vége volt, 140 alatt biztosan). Holnap CM-re battyogva esetleg megnézhetem pontosabban... Ja, az XTC vázat gondolom nem kell bemutatnom :).

pufadtkavics

pufadtkavics

vendég

• fórumtag
  • 215 posts
Akk már ott vagyunk hogy Cube analog 135.000 Ft :D

http://www.cube-bike...1023_.htm#anker

XD

pufadtkavics

pufadtkavics

vendég

• fórumtag
  • 215 posts

szerintem Magellan Serpens LX 2007: 125.000.-
http://www.bringavar...Serpens-2007-LX

minõségi alkatrészek és ebben a teló is jó (RS Tora), nem úgy mint a többiben amiben kb csak dísz (és ezlmondható a lock-outjukra is).

Hát ja, ennek is van ára, de jó felszereltség, viszont nem vagyok a deore híve, miszerint a drágább mindig jobb. Szerintem elég az alivio is, szal az nem nyom a latba. A teló tényleg jó, de ez és a Scarpe különbözetébõl veszek egy 50E Ft-s telót is akár....

mizie

mizie

törzsvendég

• fórumtag
  • 813 posts

Há nemtom... Szerintetek megéri 20E-vel többet kiadni egy CUBE-ra, mint a kelly's-re? Mennyivel tartósabb egy cube? Megéri-e azt a +20E-t.

szerintem Magellan Serpens LX 2007: 125.000.-
http://www.bringavar...Serpens-2007-LX

minõségi alkatrészek és ebben a teló is jó (RS Tora), nem úgy mint a többiben amiben kb csak dísz (és elmondható a lock-outjukra is).

amit kelly's-ben meg cube-ban nézegetsz azok ugyanaolyan felszereltséggel magellanban 60-80.000 környékén vannak...
azon érdemes morfondírozni hogy megér-e egy tökugyanolyan váz 50 ezer ft-al többet vagy azt a pénzt inkább
a felszereltségre fordítanád...

én is ezt a magellan vázat nyúzom lassan 3 éve és semmi baja sincs.
A Paripa (Magellan Serpens): Blau - http://pix.bikemag.h...ry.php?cat=3077

pufadtkavics

pufadtkavics

vendég

• fórumtag
  • 215 posts

pufadtkavics

pufadtkavics

vendég

• fórumtag
  • 215 posts
http://www.nella.hu/...08MTB/4400.html

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7,605 posts
Legjobb ha elmész egy bringaboltba és véginézed mindet.
Innen nem tudom megmondani ki gyártotta a Trek matricás telót.

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

pufadtkavics

pufadtkavics

vendég

• fórumtag
  • 215 posts
A TREK-be jó a lockout, de 109.00 már kapok, a váltó jó, a teló is (bár szerintetek melyik a jobb a suntour vagy a trek???) csak a fékek...tekro. Szerintem ez túl drága a tudásához képest...nem tom. Többiek m it mondanak???

TREKs Atesz

TREKs Atesz

törzsvendég

• fórumtag
  • 789 posts

Egy váz egy átlag felhasználó alatt sosem törik el, így az örök garancia inkább reklámfogás.

Ez így igaz!!

De ha netán mégis valamiért elõfodulna(az a fránya kis ördög sose alszik.) mégis jó dolog hogy bármikor besétálhatok a forgalmazóhoz hogy ki cseréljék nem?? :confused: :wtf:
TREK bike-on szebb az élet!!:cool2: