Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj

Milyen bringát vegyek?

* * * * * 3 votes

• Please log in to reply
11925 replies to this topic

SINTESI´93

SINTESI´93

törzsvendég

• fórumtag
  • 349 posts
Geometria fõleg,haveromnak,Kellys Imagine-ja van,az nekem olyan oútis. pedig 10et mozgó villa van benne,Trekkinget,olcsó montit is próbáltam + a design se jön be.
www.sintesibikes.com

York

York

vendég

• fórumtag
  • 137 posts

Sziasztok!

Hasonló cipõben járok mint sokan mások, most szeretnék kerékpárt vásárolni. Tehát... :) Nem kerülhetitek el most sem a már jól megszokott kérdést. Mit ajánlotok? Mit érdemes megvenni? Max. 100-150 eFt lenne rá, de nem muszáj kimeríteni a keretet. Teljesen általános felhasználásra kellene, mindenbõl lenne egy kicsi de fõként város és túra. Igazából a Meridákat nézegettem: 2008 Matts tfs 300d és az 500d. Akciózzák mindkettõt. Mit gondoltok róluk? Esetleg ajánljatok más hasonló tudású biciklit, persze olcsóbban....
Ha lehet azt ne írjátok hogy amire én használni akarom arra túl jók ezek meg úgysem fogom kihasználni mert ezt nagyon is jól tudom! Csak ezek tetszettek meg igazán. :)

A segítségeteket elõre is köszönöm.

Ha zommel aszfalton es jo minosegu foldutakon akarsz tekerni (turazni is) akkor szerintem egy cross trekking bringaval jobban jarsz mint egy MTB-vel.

York

York

vendég

• fórumtag
  • 137 posts

Az név dolog,de nem tom. én sokat próbáltam de nem igazán teccettek.

Ezt kifejtened?
A nem tetszik az esztetikailag vagy egyeb tulajdonsagaiban ?

snail1981

snail1981

új vendég

• fórumtag
  • 9 posts
Sziasztok!

Köszönöm a segítségeteket. Folyamatosan olvasom a fórumot és az szûrõdött le hogy már ebben az árkategóriában is sok jó kerékpár van. Persze nagyon oda kell figyelni a felszereltségeket illetõen de itt már a márka és a kinézet is nagyon számíthat. Szóval nehéz a választás. Holnap megyek Pestre és megnézek egy Merida Matts 500d-t. Persze ha még elérhetõ, úgy hallottam kevés van már belõle. Ha sikerül valamit intéznem, majd írok.

SINTESI´93

SINTESI´93

törzsvendég

• fórumtag
  • 349 posts

mi a baj a Kellys-el?

Az név dolog,de nem tom. én sokat próbáltam de nem igazán teccettek.
www.sintesibikes.com

Sakura

Sakura

vendég

• fórumtag
  • 21 posts

Én is Impact-ot vettem, eddig nagyon tetszik, rendesen bejárattam már, fõleg aszfalton, de terepen is. Eddig minden tökéletes.

Sok boldog órát kívánok a bicajon!

J.

Szia!

Köszönöm. :) Igen..én is. Ma jöttem vissza egy kisebb túráról. Erdõ, lejtõk, de városban is használtam. Nagyon jó eddig. Ha a mobilom megjavul, teszek fel pár képet róla, mert másoknak is megígértem.

Neked is tartalmas biciklizést! (Ezzel lehet is :)

Sakura

osiris555

osiris555

vendég

• fórumtag
  • 221 posts

Vagy ha komolyabban gondolod TREK 4500-ast élettartam garancia a vázra az elsõ tulajnak 139.000 Ft nella.hu-n..:chin: :)

trekkel nem vagyok képbe, de ha igy van, akkor gondolkodj azon is. aztán persze rá kell ülni mindre, vagy minél többre, megnézni, kipróbázni, úgyis észre fogod venni, melyik kényelmesebb és melyik nem annyira.

j4ni

j4ni

vendég

• fórumtag
  • 330 posts
  • LocationBudapest
Én is Impact-ot vettem, eddig nagyon tetszik, rendesen bejárattam már, fõleg aszfalton, de terepen is. Eddig minden tökéletes.

Sok boldog órát kívánok a bicajon!

J.

Ma megérkezett a két Genesis Impact. Led-es lámpa, cateye óra ment rá. Nagyon tetszik úgy összesen!

Ha csinálok, teszek fel képet róla, ahogy megígértem. :)

Üdv!

Sakura

TREKs Atesz

TREKs Atesz

törzsvendég

• fórumtag
  • 789 posts

Sziasztok!

Hasonló cipõben járok mint sokan mások, most szeretnék kerékpárt vásárolni. Tehát... :) Nem kerülhetitek el most sem a már jól megszokott kérdést. Mit ajánlotok? Mit érdemes megvenni? Max. 100-150 eFt lenne rá, de nem muszáj kimeríteni a keretet. Teljesen általános felhasználásra kellene, mindenbõl lenne egy kicsi de fõként város és túra. Igazából a Meridákat nézegettem: 2008 Matts tfs 300d és az 500d. Akciózzák mindkettõt. Mit gondoltok róluk? Esetleg ajánljatok más hasonló tudású biciklit, persze olcsóbban....
Ha lehet azt ne írjátok hogy amire én használni akarom arra túl jók ezek meg úgysem fogom kihasználni mert ezt nagyon is jól tudom! Csak ezek tetszettek meg igazán. :)

Vagy ha komolyabban gondolod TREK 4500-ast élettartam garancia a vázra az elsõ tulajnak 139.000 Ft nella.hu-n..:chin: :)
TREK bike-on szebb az élet!!:cool2:

TREKs Atesz

TREKs Atesz

törzsvendég

• fórumtag
  • 789 posts

a meridával nem lehet baj, jókat olvastam az 500-asról.
de nézegethetsz kelly's-ék háza táján is. oxygen 105e, quartz93e, salamander 140e, spider 100e.
vagy magellan serpens lx 140e.
(ezek ebike.hu-s árak)

Hoppá bocs
TREK bike-on szebb az élet!!:cool2:

osiris555

osiris555

vendég

• fórumtag
  • 221 posts

Sziasztok!

a meridával nem lehet baj, jókat olvastam az 500-asról.
de nézegethetsz kelly's-ék háza táján is. oxygen 105e, quartz93e, salamander 140e, spider 100e.
vagy magellan serpens lx 140e.
(ezek ebike.hu-s árak)

snail1981

snail1981

új vendég

• fórumtag
  • 9 posts
Sziasztok!

sisqo

sisqo

törzsvendég

• fórumtag
  • 884 posts
A barátnõmnek pont egy 19'-os Kelly's Axist vettem (jó magas), és szerintem teljesen jó. Elpusztíthatatlan kerekek, korrekt váltás. Mindennapos használatra, rövidebb (felcsomagozva akár hosszabb) túrákra hibátlan.

Janes

Janes

törzsvendég

• fórumtag
  • 884 posts

Nállam Kellys,Author kiesne,akkor meg már a Merida.

mi a baj a Kellys-el?

York

York

vendég

• fórumtag
  • 137 posts

Hello

Milyen kerekpart ajanlatok ami nem tobb mint 150e ? Leginkabb aszfalton hasznalnam es napi szinten eleg sokat mennek vele.Amit kineztem az egy Merida Speeder T1

Ha tenyleg nem mesz terepre akkor tokeletes.
Ha szeretnel neha foldutra is tevedni akkor cross trekking bringakat nezegesd.

Sakura

Sakura

vendég

• fórumtag
  • 21 posts
Ma megérkezett a két Genesis Impact. Led-es lámpa, cateye óra ment rá. Nagyon tetszik úgy összesen!

Ha csinálok, teszek fel képet róla, ahogy megígértem. :)

Üdv!

Sakura

Mag1C

Mag1C

vendég

• fórumtag
  • 62 posts
Hello

Milyen kerekpart ajanlatok ami nem tobb mint 150e ? Leginkabb aszfalton hasznalnam es napi szinten eleg sokat mennek vele.Amit kineztem az egy Merida Speeder T1

zylin

zylin

törzsvendég

• fórumtag
  • 277 posts

ezek közül egyértelmû hogy magellan!

Persze, hogy Magellan.:D
Ez egyértelmû szerintem is!;)

xr0w

xr0w

újonc

• fórumtag
  • 3 posts
Sziasztok!

Most kezdenék bicózni, még vásárlás elõtt állok, 100-140Ft-om van kb. rá.

A kérdésem, milyen bicót vegyek, amit dirt-re is tudok használni, és le is lehet vele bicózni 10-20 km-t kényelmesen, ha van ilyen?

Nekem a KONA Shred nagyon bejön, csak nem tudom mennyire használható hosszabb távokon.

Elõre is köszönöm a segítséget!!

mizie

mizie

törzsvendég

• fórumtag
  • 813 posts
ezek közül egyértelmû hogy magellan!
A Paripa (Magellan Serpens): Blau - http://pix.bikemag.h...ry.php?cat=3077