van egy kis gondom,nem tudom melyik bringát válasszam:
Kendel Stream vagy Mali Viper? 26"-os MTB-k.
vélemények?
kerékpárútra venném,aszfaltra.
help!
melyik a jobb gép?
van egy kis gondom,nem tudom melyik bringát válasszam:
Kendel Stream vagy Mali Viper? 26"-os MTB-k.
vélemények?
http://www.bringapon...alogus_2008.pdf <25. oldalKosz.Teszt oldalon viszont panaszkodnak Axis teleszkopjara es ez elegge elbizonytalanitott.Bringapont oldalon meg uzleteibe nem latom ezt a kedvezmenyt vagy en vagyok vaksi?
Szia
Kellys Neos-bol csak az van amit a boltban keszleten talalhato, nagy valoszinuseg szerint mar elfogyott ez a tipus.
A tfs 100V ne vegyel.
Az axis es a tfs 300V kozel azonos felszereltsegu, Axis-ban kikapcsolhato elso teleszkop van, ami dombra maszaskor jol jon, a tobbi felszereltsegben kb. ugyanaz. A merida nagyobb nev, en axist vennek olcsobb is jobb is.
A bringapont uzletekben 25-en 25% kedvezmeny van minden keszleten levo bringara, igy kb. 68eft ert elviheted az axist, ha van meretedben.
Esetleg meg gepidakat nezd meg, ha van a meretedben, akkor azok is jo aron vannak.
Cross gepek jobban birjak a patkazast meg a katyuzast mint a fitness kerekparok ? Masik kerdesem meg az lenne hogy a felsorolt kerekparok kozt melyik eri meg a legjobban ar felszereltseg alapjan ? Koszonom elore is a valaszokat.
KELLY'S 2008 AXIS
KELLY'S 2008 NEOS
MERIDA CROSSWAY TFS 300 V 52
MERIDA CROSSWAY TFS 100 V
Hello
Cross gepek jobban birjak a patkazast meg a katyuzast mint a fitness kerekparok ? Masik kerdesem meg az lenne hogy a felsorolt kerekparok kozt melyik eri meg a legjobban ar felszereltseg alapjan ? Koszonom elore is a valaszokat.
KELLY'S 2008 AXIS
KELLY'S 2008 NEOS
MERIDA CROSSWAY TFS 300 V 52
MERIDA CROSSWAY TFS 100 V
eggyel alá van számozva a magas középcsapi miatt, tehát a 17-es olyna hosszú mint egy 18-as merevfarú. kb 173-tól 180 centis embernek jó.Ez a kona nagyon állat ennyi pénzért. A méret ugyanaz mint a mervfarunál? Mert nekem 17,5-ös van. Akkor 17-es megfelelõ nekem?
ittDwag delux-ot hol láttad 350e-ért? Merida nem rossz, csak az a bajom vele hogy Merida. Azaz mindenkinek meridája van. De ha valaki megerõsít, hogy jó esetleg még használta is, én hiszek neki.
merida am800 d , 299KSziasztok!
Nem tudom tudtok-e segíteni nekem, de a következõ kérdéssel fordulok hozzátok. Tudtok nekem ajánlani egy össztelós bringát ami 300e Ft körül van. Ja és a rugóút 120 és 140 között mozog.
Elõre is köszi.
Cube XMS és Comp: az elsõ 330E Ft a második 380E FtSziasztok!
Nem tudom tudtok-e segíteni nekem, de a következõ kérdéssel fordulok hozzátok. Tudtok nekem ajánlani egy össztelós bringát ami 300e Ft körül van. Ja és a rugóút 120 és 140 között mozog.
Elõre is köszi.
Izomtéridõninja-geológus!
nem biztos hogy érdrmrs lenne. jó az a vázmegoldás: merida cuccai maradnak, vázat cserélni konára