Ez a kisbringa tényleg TREK?
Hol lehet ilyet venni? Ha jól látom, ezt is 12"-es. Valójában van egy Azub FIK otthon, és nem gondolnám, hogy nagyobb kellene neki.
--Trifo
Itt találtam : http://www.bike-shop...mystic_16_-_std
Ez a kisbringa tényleg TREK?
Hol lehet ilyet venni? Ha jól látom, ezt is 12"-es. Valójában van egy Azub FIK otthon, és nem gondolnám, hogy nagyobb kellene neki.
--Trifo
avid juicy 3 fékkel vagy lx/slx fékkel ki tudod hozni. slx agyak, deore kar, merida(x-mission) kiegészítõk, lx xt váltás, mach1 felniedzõbringa lenne,,, sarazni, ilyesmi.
ha van rá 150 és megvan a váz akkor sztem bõven belefér pl egy lx fékrendszer.
kérdés mire kell a bringa. mert ha csak aszfalt akkor nem is biztos h kell rá tárcsa
Gyermekeink képekben. Régebbi képek: ITT , pici Hanka itt és pici Ignác itt
150bõl mit lehet kihozni ,ha adott egy váz meg egy merevvilla? érdemes a tárcsát erõltetni?
esetleg madzagos avidot150bõl mit lehet kihozni ,ha adott egy váz meg egy merevvilla? érdemes a tárcsát erõltetni?
Szevasztok!
Erre gondoltam: http://kerekparpiac....-varosi-szepseg Mi a véleményetek errõl az ár/értékrõl? Occsónak tûnik...
meridátSziasztok.Tanácsot kérnék. Vennék egy cross bringát. Az ebike.hu-n láttam:Rock Machine 07 crossride 900-ast.Nem ismerem a tipust,megköszönném,ha valaki szakvéleményezné.Ami még tetszik: Kelly's exquisite dsc 2009, Merida crossway 500-d 2008. Melyiket???
Nem, sõt! Én leginkább váltó nélkülit szeretnék, mert azt látom, hogy egy 6 éves gyereket inkább zavar, mint elõnyére van a sok sebesség. No persze a mérleg másik oldalán állnak a haverok, meg az õ soksebességes bringáik. Ekkora gyerekkel szemben már nagyon össze kell szednem magam, hogy észérveket találjak ellenük.
És ebben kicsit segít csak, hogy nekem egyáltalán nincs váltóm. Az agyváltó talán kompromisszum lehet, magam is gondoltam rá.
tényleg kell egy 6-8 éves gyereknek 6-8 sebesség egy ilyen bringára?