Köszi, Sandman, Gepidát nem is néztem, pedig kiválthatná a Kelly's Maggie-t.
jobban belegondolva, ahogyan írtam is már az elején, csak fontos volna, hogy legyen könnyű. a merida 11,4kg, ha jól emlékszem, ami azért 3,5kg minusz, gondolom a kelly's maggie sem sokkal könnyebb 15kg-nál... kezd elhúzni a merida...
agydinamó, lámpa nem fontos, agyváltó oké, de mint fent is írtam, egyre inkább hajlok a merida felé, az kb mint egy egyszerű felnőtt mtb, kicsiben. bármi gáz van amit a saját bringámon megoldok, ezen is simán, míg egy agyváltónál nem. sárvédő meg a meridára is felmegy, +3eFt...
a 170 ezres ktm (nekem) egy vicc, ha ennyit költenék, akkor inkább beleugranék az Islabike-ba. nem írtam költségkeretet, de azt többször is, hogy az Islabike már drága. a merida árát is sokallom (már úgy mint összeg) de el tudom fogadni és hajlok rá. persze egy gyerek nyilván kevésbé (vagy inkább egyáltalán nem) értékeli az 50ezres vetélytársakhoz mért előnyöket, de a kisebb tömeget ha más nem, de érzi és élvezi, a 8s/11-32 meg mindenhová elég lehet neki.
basszus, ha belegondolok, hogy tavaly bespájzoltam egy 13,5-ös vázméretű '96-os NOS speci rockhoppert, ami a merida töredékébe került, csak még nem nőtt hozzá, hogy biztonságosan használja....