Értem, köszi a választ!
Sajnos ennyi pénzem nincs rá, szóval muszáj valami olcsóbbat találnom.Nekem valaki a trekking kerékpárokat ajánlotta, ami azért is lenne jó mert valamelyik már kapható ilyen 70-80 ezerért is, ami jó mert kb 100 rugóm van rá.Ezen linken van pár darab, amiket így hirtelen találtam: http://bringawebshop...epida-trekking
Te mennyire tartod kivitelezhetőnek egy ilyen kerékpárral a túrát?Ha nincs pénzem országútira akkor inkább vágjak neki egy ilyennel, vagy ehhez hasonlóval vagy inkább ne mert túl necces?
Köszi előre is a segítséget.
Itt lakom az EV6 mentén, az edzőköröm érinti is, szóval nyáron sok csomagos turistával találkozok. Általában sima trekking bringával nyomják, elöl-hátul táskával, ezeket kalkuláld be az árba. A szakáll nem tudom mennyire kötelező tartozék, de minden faszinak van.
Beszéltem párral, általában németek (tavaly egy kb 20 fős egyetemista csapat olyan csotrogányokkal, hogy csak néztem, hogy jutottak el idáig), osztrákok, franciák (francia 40-es nő, egyedül Isztambulig, úgy, hogy egy kanyi szót nem tudott angolul), sőt egy új-zélandi sráccal is beszéltem (repülőn jött Budapestre, itt valami lelkiismeretes boltos rásózott egy siralmas bringát amivel Kínába akart eljutni, de szerintem azt sem tudta, hogy most melyik kontinensen van, annyire fogalom nélkül volt).
Egy normális trekkinggel lenyomható szerintem. Előtte azért menjetek el pár körre itthon is, hogy szokjátok a távot, meg hogy ne az elsó nap jöjj rá, hogy kényelmetlen a nyereg, ki mennyire bírja a tempót, stb.
Biztos óriási buli, főleg haverokkal, jó utat!